NederlandReview

  Ervaringen The Paris Pass

  Als je op vakantie bent, wil je daar natuurlijk het maximale uithalen. Hier lees je of de toeristen voor jou extra van Parijs hebben genoten dankzij The Paris Pass, oftewel de complete stadspas van de hoofdstad van Frankrijk voor ondernemende bezoekers. Dankzij de reviews van hun ervaringen, worden de consumenten na hen geholpen bij het maken van de keuze of ze deze pas wel of niet willen aanschaffen. Maar zelf jouw mening delen kan natuurlijk ook. Schrijf dan vandaag nog een recensie met jouw beoordeling.

  Stadspas om een stad te ontdekken

  Of je nu op een stedentrip bent, of tijdens de vakantie een stad bezoekt, zo’n stadspas is altijd erg handig. Dit is een pas die in veel grote Europese steden, zoals Parijs, Oslo en Amsterdam, aangeschaft kan worden. Hiermee ontvangt de koper allerlei voordeel en korting, en in sommige gevallen is de entree van bepaalde attracties en musea zelfs gratis. Die ene excursie of rondrit, wordt dan op eens een stuk interessanter. Of wellicht ben je stiekem geen liefhebber van moderne kunst, omdat je meer van architectuur uit de oudheden bent, maar besluit je toch eens een kijkje te wagen. Als het dan toch gratis is met zo’n toeristenpas, kun je er net zo goed flink gebruik van maken en cultuur gaan snuiven!  Parijs is een oude stad met veel historische bezienswaardigheden en een rijke geschiedenis. De film Ballerina belicht de 19e eeuw en de nationale Opéra Garnier historisch getrouw. In Musée d'Orsay vind je beeldende kunst uit deze periode

  The Paris Pass

  Dit is de naam van het totaalpakket, waar onder andere de Museum Pass, Attraction Pass, Fast Track Pass en Travelcard onder vallen. De pas wordt geleverd met een guidebook waarin alles over de bezoekerspas te vinden is. Denk aan informatie over openbaar vervoer als tram en bus, welke musea en monumenten gratis of met korting zijn, welke extra aanbiedingen je recht op hebt in bijvoorbeeld restaurants en winkels, en de attracties waar de pas voor geldt. Naast de pas en het bijbehorende gids, is er ook een app waar je gebruik van kunt maken. Het is mogelijk de pas vooraf online aan te schaffen. Mocht het uitje onverhoopt niet doorgaan en is de City Card daardoor niet gebruikt, dan kan deze binnen 30 dagen retour gezonden worden voor geld terug.

  Dagje Parijs

  Deze modestad wordt vaak in een adem genoemd met couture, de Eiffeltoren, het Louvre (dat museum waar de Mona Lisa van Da Vinci hangt), Champs Elysees, Notre Dame Cathedral, Sacre Coeur, de Arc De Triomphe, Centre Pompidou en het Paleis van Versailles. Veel van deze toeristische trekpleisters komen ook voorbij tijdens een van de vele boottochten die je in deze oude stad kunt maken. Ook is de stad bekend om alle terrasjes, cafés en restaurants, waar de toerist kan uitrusten en zich aan culinaire hoogstandjes als kalfshersenen kan wagen.

  Reviews van stedelijke ervaringen

  Wat zijn de meningen over Parijse stadspas? Beoordelen de eerdere reislustige consumenten de pas als een must have en nuttig? Heeft iemand de pas wel eens ongebruikt retour gezonden? Wat zijn daar de ervaringen mee? Hoe gaat de klantenservice om met klachten? Hoe wordt het gebruiksgemak van de Paris App beoordeeld? Lees, schrijf of deel het hier in een recensie. Merci!

  The Paris Pass
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Paris Pass

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Paris Pass een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Paris Pass. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Paris Pass actief?

  The Paris Pass is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Paris Pass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.