NederlandReview

  Ervaringen The EventsBakery

  Af en toe wil je er gewoon even uit om iets spannends te gaan doen. Het is echter lastig om uit te zoeken wat er allemaal te doen is. The EventsBakery kan je hierbij helpen. Maar zijn hun evenementen nou echt de leukste? Wat voor een dingen zul je er allemaal kunnen doen? Zullen die slipcursussen wel goed georganiseerd zijn? Zul je echt bij ze kunnen leren boogschieten? Zullen die ongevallensimulators wel veilig zijn? Zal het moeilijk zijn om een keer quad rijden te boeken via hun website? En wat zal de klantenservice van The EventsBakery zeggen als er tijdens de dag of tijdens het boeken iets mis ging? Alleen mensen die al eens een personeelsuitje of vrijgezellenfeest bij The EventsBakery hebben geboekt kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe het er bij The EventsBakery aan toe gaat. Hun ervaringen, boordelingen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van The EventsBakery geven.

  Over The EventsBakery

  The EventsBakery is een bedrijf dat evenementen, dagjes uit en andere activiteiten organiseert. Veel ervan zijn teambuilding activiteiten waarmee je samen moet werken. Dat is dan ook waarom deze activiteiten uitermate geschikt zijn als personeelsuitje. Doe bijvoorbeeld samen een workshop of ga paintballen. Ook een klimpark of segway rijden kan erg leuk zijn met een hele groep. Over rijden gesproken: er zijn vele activiteiten waarbij je rijtalent op de proef wordt gesteld.Ga bijvoorbeeld quad rijden, 4X4 rijden, solex rijden of een slipcursus doen. Dan zijn er nog activiteiten waarbij andere talenten op de proef worden gesteld. Hierover vallen airsoft, driften, handboog schieten, pokeren of naar een klimpark. Ook zijn er vele events gebaseerd op bekende programma’s of films. Voorbeelden van dit soort games zijn “de Mol”, Highland Games, Ik Hou van Holland, The Hunger Games, The Die Hard Games, Expeditie Robinson en nog veel anderen. Dus of je nou een keer een ongevallensimulator wilt doen of juist een keer wilt gaan driften, The EventsBakery kan het allemaal voor je verzorgen. En je kan het ook als vrijgezellenfeest boeken.


  Offroad rijden bij The EventsBakery.

  Diensten van The EventsBakery

  Je kunt via de website van The EventsBakery gemakkelijk een slipcursus of escaperoom boeken. Ze willen graag weten welke datum je wilt komen en met hoeveel personen je komt. Dan kunnen ze zorgen dat er plek genoeg is. Ook heeft The EventsBakery nog een klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor The EventsBakery

  Ben jij wel eens gaan paintballen of pokeren via The EventsBakery? Dan willen wij heel graag horen wat jouw The EventsBakery ervaring is. Hoe goed was de slipcursus georganiseerd? Was er tijdens hun shooting games genoeg ruimte voor alle deelnemers? Hoe leuk en uitdagend was dat klimpark nou echt? Was het moeilijk om een escaperoom te boeken via hun website? En wat is jouw mening over de klantenservice van The EventsBakery? Schrijf een eigen The EventsBakery review en laat ons weten hoe jij persoonlijk over The EventsBakery denkt. Op die manier weten andere avonturiers wat ze van een activiteit bij The EventsBakery kunnen verwachten.

  The EventsBakery
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The EventsBakery

  Uw beoordeling

  Quad + jeep rijden

  Vorig jaar heb ik van mijn vriendin 2.5 uur quad + jeep rijden cadeau gekregen. Het begon al bij het reserveren: de optie voor 2.5 uur bestond niet. Toen maar gebeld, ik moest maar even een optie aanklikken die het dichtst in de buurt kwam en daar even een opmerking bij plaatsen. Er zijn erg weinig mogelijkheden qua data en tijdstip. Dat terwijl de tegoedbon maar vrij beperkt houdbaar is, dat is makkelijk geld verdienen zo. Telefonisch ook hier nog naar gevraagd, waarop ik te horen kreeg dat het een moeilijk verhaal was, beschikbaarheid en weet ik veel nog meer. Nou als er maar drie dagen in de week beschikbaar zijn met geen enkele mogelijkheid overdag (alleen maar 's avonds om 20:00) dan heeft het niets te maken met "beschikbaarheid en drukte". Mijn vriendin wist ook niets van de erg slechte beschikbaarheid af, pas na het bestellen was dit zichtbaar zodra je wilde gaan boeken. Ondertussen is de bon natuurlijk al verlopen, zonde van het geld. Als ik iemand zoiets cadeau wil doen maak mijn eigen tegoedbonnen, die zijn in ieder geval onbeperkt houdbaar en gooi ik m'n geld ook niet weg.

  Door: Ramon Jansen08-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Slipcursus

  Via mail én telefonisch een privé slipcursus geboekt voor 3 personen in oktober.

  Daar ik de laatste mail niet vertrouwde over een extra online boeking, belde ik het bedrijf.

  Een medewerker heeft dus vergeten de optie te plaatsen en de datum vast te houden

  Bedankt hoor, wij moeten nu een nieuw cadeau verzinnen, de datum komt steeds dichterbij

  Wat heb ik er nou aan dat diegene aangesproken gaat worden, erg vermoeiend om bedrijven na te moeten bellen of een plaatsing van activiteit is gelukt zeg

  Door: Smit13-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Quad rijden

  Super leuk personeel!!

  Door: Meerendonk06-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is The EventsBakery een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over The EventsBakery. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The EventsBakery actief?

  The EventsBakery is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The EventsBakery gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.