NederlandReview

  Ervaringen The EventsBakery

  Af en toe wil je er gewoon even uit om iets spannends te gaan doen. Het is echter lastig om uit te zoeken wat er allemaal te doen is. The EventsBakery kan je hierbij helpen. Maar zijn hun evenementen nou echt de leukste? Wat voor een dingen zul je er allemaal kunnen doen? Zullen die slipcursussen wel goed georganiseerd zijn? Zul je echt bij ze kunnen leren boogschieten? Zullen die ongevallensimulators wel veilig zijn? Zal het moeilijk zijn om een keer quad rijden te boeken via hun website? En wat zal de klantenservice van The EventsBakery zeggen als er tijdens de dag of tijdens het boeken iets mis ging? Alleen mensen die al eens een personeelsuitje of vrijgezellenfeest bij The EventsBakery hebben geboekt kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe het er bij The EventsBakery aan toe gaat. Hun ervaringen, boordelingen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van The EventsBakery geven.

  Over The EventsBakery
  The EventsBakery is een bedrijf dat evenementen, dagjes uit en andere activiteiten organiseert. Veel ervan zijn teambuilding activiteiten waarmee je samen moet werken. Dat is dan ook waarom deze activiteiten uitermate geschikt zijn als personeelsuitje. Doe bijvoorbeeld samen een workshop of ga paintballen. Ook een klimpark of segway rijden kan erg leuk zijn met een hele groep. Over rijden gesproken: er zijn vele activiteiten waarbij je rijtalent op de proef wordt gesteld.Ga bijvoorbeeld quad rijden, 4X4 rijden, solex rijden of een slipcursus doen. Dan zijn er nog activiteiten waarbij andere talenten op de proef worden gesteld. Hierover vallen airsoft, driften, handboog schieten, pokeren of naar een klimpark. Ook zijn er vele events gebaseerd op bekende programma’s of films. Voorbeelden van dit soort games zijn “de Mol”, Highland Games, Ik Hou van Holland, The Hunger Games, The Die Hard Games, Expeditie Robinson en nog veel anderen. Dus of je nou een keer een ongevallensimulator wilt doen of juist een keer wilt gaan driften, The EventsBakery kan het allemaal voor je verzorgen. En je kan het ook als vrijgezellenfeest boeken.


  Offroad rijden bij The EventsBakery.

  Diensten van The EventsBakery
  Je kunt via de website van The EventsBakery gemakkelijk een slipcursus of escaperoom boeken. Ze willen graag weten welke datum je wilt komen en met hoeveel personen je komt. Dan kunnen ze zorgen dat er plek genoeg is. Ook heeft The EventsBakery nog een klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor The EventsBakery
  Ben jij wel eens gaan paintballen of pokeren via The EventsBakery? Dan willen wij heel graag horen wat jouw The EventsBakery ervaring is. Hoe goed was de slipcursus georganiseerd? Was er tijdens hun shooting games genoeg ruimte voor alle deelnemers? Hoe leuk en uitdagend was dat klimpark nou echt? Was het moeilijk om een escaperoom te boeken via hun website? En wat is jouw mening over de klantenservice van The EventsBakery? Schrijf een eigen The EventsBakery review en laat ons weten hoe jij persoonlijk over The EventsBakery denkt. Op die manier weten andere avonturiers wat ze van een activiteit bij The EventsBakery kunnen verwachten.

  The EventsBakery
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The EventsBakery

  Uw beoordeling