NederlandReview

  Ervaringen The Amsterdam Pass

  Er zijn veel dingen te doen in Amsterdam, maar voor de meeste musea en andere attracties moet je helaas toch best wat betalen. The Amsterdam Pass wil je hierbij tegemoet komen. Maar hoeveel korting zal deze voordeelpas je nou eigenlijk opleveren? Zul je hiermee wel in de meeste musea terecht komen of zal je alsnog veel bij moeten betalen? Wat voor een dingen zul je allemaal met die pas kunnen doen? Zal het makkelijk zijn om de kaart te bestellen via de website van The Amsterdam Pass? En zal de klantenservice van The Amsterdam Pass je helpen als er tijdens je dagje uit iets toch niet helemaal goed verloopt? Alleen mensen die Amsterdam al eens bezocht hebben met de The Amsterdam Pass kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees dus hun reviews zodat je een aardig beeld van The Amsterdam Pass kunt krijgen. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen zullen je laten zien wat er van The Amsterdam Pass verwacht kan worden.

  Over The Amsterdam Pass

  De The Amsterdam Pass is een bedrijf dat een kaart voor een dagje uit in Amsterdam heeft opgericht. Met deze kaart krijg je gedurende één of meerdere dagen aardige kortingen op veel van de attracties en bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Er zijn bijvoorbeeld vele musea waar je via The Amsterdam Pass met korting naartoe kunt. Ga bijvoorbeeld naar het Rijksmuseum, het Scheepvaartmuseum, Rembrandmuseum en nog veel meer. Het is ook mogelijk om via The Amsterdam Pass met de bus mee te gaan. Dit hoeft geen lange tocht te zijn. Je kunt gewoon overal waar je wilt opstappen en uitstappen. Dit kan de hele dag door zo vaak als je wilt. Verder heb je nog bepaalde activiteiten die je kunt doen. Ga bijvoorbeeld naar de Heineken Experience, bezoek Madame Tussauds of laat jezelf bang maken in The Amsterdam Dungeon. En het is zelfs mogelijk om een Johan Cruijff Tour door het voetbalstadion De Arena te krijgen. Buiten Amsterdam kun je met de The Amsterdam Pass ook naar de Zaanse Schans, een dorpje dat nog precies zo is als het vele jaren geleden was en waar je kennis kunt maken met oude ambachten.


  De leukste plekjes van Amsterdam.

  Diensten van The Amsterdam Pass

  De kaart van The Amsterdam Pass is gemakkelijk te bestellen op hun website. Zodra je de pas in huis hebt dan mag je gratis naar alle musea en andere bezienswaardigheden. En er is ook een The Amsterdam Pass klantenservice die je kan helpen als je er zelf even niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor The Amsterdam Pass

  Heb je zelf al eens gebruik gemaakt van de The Amsterdam Pass? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze handige kaart. Mocht je echt overal in Amsterdam zomaar gratis in? Kun je er een mooie boottocht of bustocht mee maken? Zaten echt alle belangrijkste attracties en bezienswaardigheden er wel bij? En kon de klantenservice van The Amsterdam Pass je wel helpen toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen The Amsterdam Pass review achter en vertel ons wat jouw mening over dit bedrijf nou echt is.

  The Amsterdam Pass
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Amsterdam Pass

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is The Amsterdam Pass een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Amsterdam Pass. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Amsterdam Pass actief?

  The Amsterdam Pass is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Amsterdam Pass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.