TenzingTravel (voorheen Kuoni)

2

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

TenzingTravel (voorheen Kuoni)

Wil je graag een reis te boeken naar Zuid-Amerika of Canada en ben je op zoek naar een verre reizen specialist? Dan kan het zijn dat je benieuwd bent naar de meningen van de reizende consumenten voor jou die via dit bedrijf hun reis uitgestippeld hebben. Hier lees je reviews van hun ervaringen en beoordelingen van verschillende aspecten. Ga je voor dit reisbureau? Schrijf dan straks zelf ook een recensie. Daarmee help jij op jouw beurt weer de volgende lichting avonturiers bij het maken van een keuze. Goed voor je karma!

Verre kleurrijke reizen

Wie droomt er stiekem niet van? De wereld zien, mensen ontmoeten en prachtige natuur bewonderen. Alleen, met vrienden of met het hele gezin. Je laten verwonderen door alle historische en culturele bezienswaardigheden. Een wereld vol inspiratie ligt aan jouw voeten.

Travel bucket list

Wat staat er nog op jouw lijstje? Ga je Down Under naar Australië, Nieuw Zeeland of de Pacific Islands (Oceanië)? Of droom je van een familiereis met de camper door Noord-Amerika? Wil je de Big Five van Afrika graag eens van dichtbij zien en plaatjes van ze schieten in een National Park? Of struin je liever Latijns-Amerika, het Caribische gebied (Suriname, Cuba, Barbados, Jamaica, etc.) en de Antillen af? Maar wellicht ligt Azië met al haar verschillende gezichten wel meer in je belangstelling. Maar wat het ook mag zijn, ga die reis lekker maken, want die herinneringen zijn voor eeuwig.
Tenzing Travel
Deze reisspecialist is vernoemd naar de sherpa Tenzing Norgay, die de reis voorbereidde en begeleidde toen Edmund Hillary als eerste de Mount Everest beklom. Zonder deze berggids en reisleider, was deze expeditie niet mogelijk geweest. Niet alleen wees hij de route, hij loste ook problemen op. Het reisbureau heeft deze taak overgenomen. Zij willen voor hun klanten de gids zijn die hen voor ging en een onvergetelijke reis verzorgd. Of ze daarin geslaagd zijn of niet, lees je in de recensies op deze pagina.

Naast het focussen op de bestemming, kun je ook kiezen voor een thema, zoals culinair, natuur, cruise, safari (uiteraard enkel gewapend met fotocamera), luxe, strandvakanties, kampeervakanties, actief en avontuur. Net wat het beste bij je past.

Klantenervaringen: top of flop?

Volgend jaar weer of nooit meer? Wie het weet mag het zeggen. Op het moment dat je een verre reis buiten Europa boekt, wil je natuurlijk wel dat alles goed geregeld is. Via een reisorganisatie is zeker een optie als je nieuw terrein gaat verkennen, maar hielden ze ook rekening met jouw wensen? Hoe waren de overnachtingen? De heenreis en terugreis? Ging alles goed met de vlucht? Waren eventuele andere door hen vooraf geregelde zaken,zoals het huren van vervoer, excursies, treinkaarten, intercontinentale vluchten, et cetera, goed verlopen? Zou je deze organisatie aanraden aan reislustige consumenten na jou? Laat het ons weten in een review van jouw ervaring! Met jouw beoordeling, help je geïnteresseerden na jou bij het maken van een keuze. Jouw mening telt dus echt! Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

reis Canada

hadden geboekt bij Tenzing Travel. Door Corona gingen ze echter failliet. Gelukkig waren ze aangesloten bij Garantiefonds, waardoor geld niet kwijt was. Enkele maanden later maakten ze een doorstart. Kon wel zelf een claim met alle benodigde gegevens bij Garantiefonds indienen. Tenzing nieuwe stijl deed niets. Waardeloos. wel geld incasseren, failliet gaan, achterblijvers met lege handen achter laten en klanten moeten maar zelf zien hoe ze hun geld terug krijgen. Adviseer iedereen om niet met deze organisatie in zee te gaan.

J

J. Verpaalen

15-11-2020

0