NederlandReview

  Ervaringen TentHolidays

  Wilt u een luxe vakantie vieren aan de Spaanse Costa Brava? Lees dan hier de beoordelingen van TentHolidays. Een vakantie in een luxe bungalowtent of stacaravan wordt ook wel aangeduid als “glamping” een term die wordt gebruikt om aan te geven dat u verblijft in een luxe tent of caravan. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorziene en u heeft bijna niet het idee dat u aan het kamperen bent. U huurt de tent of caravan op locatie, u hoeft dus niet met een caravan of tent op pad om ergens vakantie te gaan vieren.

  Over TentHolidays

  TentHolidays biedt sinds 2016 kampeervakanties aan op mooi gelegen campings aan de Spaanse Costa Brava. Op mooie locaties met een goede kans op mooi weer tijdens het grootste deel van het jaar kunt u genieten van een heerlijke kampeervakantie. Als u arriveert op de camping kunt u direct in uw tent of caravan trekken. De verblijven zijn geschikt voor twee tot wel acht personen. U kunt dus ook voor een groter gezelschap een vakantie boeken. U kunt kiezen uit verschillende campings waarover u op de website informatie kunt vinden. U kunt op deze manier de meest ideale camping uitzoeken die volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Ook kunt u zien of het een geschikte camping is om met kinderen te bezoeken. Per camping kunt u meteen zien wat voor soort tenten en lodges u daar kunt huren. Niet alle types zijn op alle campings beschikbaar.


  De prachtige kustlijn van de Costa Brava

  Een goedkope vakantie die toch luxe is

  Kamperen is een relatief goedkope manier van vakantie vieren. Het is een stuk goedkoper dan een hotel en ook goedkoper dan een vakantiebungalow of vakantievilla. U moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat u minder comfort heeft. Het blijft een caravan of tent waar u in verblijft en dat is minder comfortabel dan een hotelkamer. Maar glamping is wel een heel prettige manier van kamperen en u beschikt over zo veel mogelijk luxe die mogelijk is in een tent of caravan. Mensen die graag kamperen zijn vaak wat avontuurlijker ingesteld en passen zich gemakkelijker aan als ze in wat minder comfortabele omstandigheden verkeren. Koken en de was doen lukt wel als u gebruik maakt van de beschikbare faciliteiten. Kortom, als u van kamperen houdt dan is een luxe caravan of bungalowtent een prima manier om uw vakantie door te brengen.

  Klachten

  Heeft u een klacht over de camping of over de tent of caravan op uw vakantieadres dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden. Ook als er gebreken of beschadigingen zijn moet u dit meteen melden om te voorkomen dat u hiervoor aansprakelijk wordt gesteld na uw vertrek. Controleer dus altijd uw caravan of tent zodra u arriveert. Is alles aanwezig en in onbeschadigde staat, is de caravan of tent schoon? Dit zijn belangrijke zaken die u moet checken. Als u een klacht heeft is het verstandig dit meteen ter plaatse te melden zodat er een oplossing kan worden geboden. Als uw klacht niet wordt opgelost of u bent niet tevreden over de geboden oplossing, dan kunt u na terugkeer in Nederland een klacht indienen bij TentHolidays.nl. Zij zijn immers degene via wie u de caravan of tent heeft gehuurd en zij moeten dan ook met een passende oplossing komen als u niet tevreden bent. U moet het bedrijf hiervoor wel een redelijke termijn geven. Het is niet realistisch om per omgaande een antwoord te verlangen. Waarschijnlijk zullen de medewerkers van TentHolidays contact opnemen met de camping in Spanje om te informeren en daar de klacht te bespreken. Pas als er antwoord komt kunnen zij contact met u opnemen en aangeven wat hun standpunt is ten aanzien van uw klacht en eventueel een oplossing bieden in de vorm van gedeeltelijke restitutie van de betaalde reissom als er echt sprake is van gederfd vakantiegenot. TentHolidays is aangesloten bij het Garantiefonds Reisgelden (SGR). Dit geeft u bij boeking extra zekerheden.

  Heeft u wel eens een campingvakantie doorgebracht aan de Spaanse Costa in een tent of caravan via TentHolidays?

  Uw beoordeling over de dienstverlening van dit bedrijf is zeer welkom op de website van NederlandReview. Onze bezoekers kunnen mede aan de hand van uw review over TentHolidays beslissen of zij wel of niet ook een glamping vakantie willen boeken via deze website.

  Hoe is het om met TentHolidays op vakantie te gaan naar de Spaanse Costa Brava? Hebben ze ervaring, bieden ze service bij problemen, hoe luxe zijn de campings?

  TentHolidays
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TentHolidays

  Uw beoordeling

  Vakantie 2020

  Tentholidays , het zou natuurlijk wel fijn zijn als er door jullie gereageerd wordt op mail of dat de telefoon wordt opgenomen. Onze voucher is geldig tot 15 september jl maar vanaf juni jl.  komt er van jullie kant totaal geen reactie. Doordat jullie dit jaar geen afspraken hebben kunnen maken hebben wij deze voucher dus niet kunnen inwisselen.

  Door: Gerssen27-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ingerichte tent gehuurd

  Jaar in jaar uit gaan wij in de zomer kamperen. Voorheen altijd onze eigen tenten meegenomen, maar doordat het gezin alsmaar groter werd (door vriendjes en vriendinnetjes van onze zoon en dochter) paste het echt niet meer in onze auto. Met twee auto's gaan vonden we ook weer wat overdreven. We hebben afgelopen zomer daarom een tent gehuurd bij TentHolidays. Je hoeft alleen je eigen kleding mee te nemen, want de tent is geheel ingericht. Dat scheelt dus een hele hoop gesleep met bagage. De tent zag er keurig uit en was ook groot genoeg voor ons zessen. De vakantie voor aankomende zomer is ook alweer geboekt, uiteraard weer bij TentHolidays!

  Door: Mischa Hofvliet13-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ik wilde eerst niet kamperen, maar zo wil ik nog wel een keer!

  Mijn man houdt erg veel van kamperen. Ik houd meer van luxe haha. Maar je hebt wat voor elkaar over.

  Gelukkig was het via tentholidays helemaal niet goor of eng of vies. We hadden een prima onderdak en alles zag er echt heel netjes uit.

  Nu ben ik overtuigd en bijna net zo enthousiast als mijn man om nog eens te gaan kamperen.

  Door: Annemieke F10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Mooie tent gehad van TentHolidays

  Afgelopen zomer met TentHolidays op vakantie geweest naar de Spaanse costa. Eerder altijd zelf een tent gehad, maar deze is twee jaar geleden gesneuveld. Aangezien we op het moment geen geld hadden voor een nieuwe, hebben we besloten er eentje te huren via TentHolidays. Dat is absoluut niet tegen gevallen. Je hebt een stuk meer ruimte voor bagage in de auto en dat is ook prettig. De tent was volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben nu al besloten dat we het volgend jaar weer gaan doen.

  Door: Piet Brouwer24-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is TentHolidays een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over TentHolidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TentHolidays actief?

  TentHolidays is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TentHolidays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.