TennisReis.nl

Alle reviews

TennisReis.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tennisreis met de jeugd is echt een aanrader

  In mei van dit jaar met een clubje 'oudere' jongeren op een soort tenniskamp geweest op Mallorca. Het was een combinatie van een trainingskamp met een vakantie. We zijn een weekje geweest en hebben geboekt bij Tennisreis.nl. De kinderen hebben het prima naar hun zin gehad en ik zelf natuurlijk ook. Mooi extraatje is dat er tennisles gegeven wordt door echte professionals en daar hebben de kinderen erg veel van geleerd. Wanneer onze club het geld beschikbaar had, zou ik hier ieder jaar een reisje boeken, maar dat is helaas niet het geval.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tenniskamp voor de kinderen

  Wij hebben de kinderen dit jaar op tenniskamp gestuurd en ze hebben volop genoten en bovendien hun techniek sterk verbeterd, Maar vooral veel plezier gehad met elkaar en met de sport, dat vinden wij zeer belangrijk. Volgend jaar mogen ze weer!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

TennisReis.nl

Wat? We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site. 

Over TennisReis.nl
Ja! Een tennisreis! Het is heerlijk om op vakantie een paar ronden tennis te spelen. Je kunt bij tennisreis van de best verzorgde tennisreizen genieten.  Je krijgt tennisles door professionals en kunt genieten van het heerlijke weer.   Er zijn verschillende reisvarianten voor vele mensen waar ook jij van kunt genieten.  Je kunt op reis als single, beginnende tennisser, gevorderde tennisser, een jonge groep, wat ouder of als familie. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie tennisvakantie te krijgen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kiezen van de beste locaties in Nederland en ook daarbuiten.  Het plezier voor tennis staat natuurlijk altijd voorop. Het is heerlijk om een mooie vakantie te hebben.  

Diensten van TennisReis.nl
Er zijn volop verschillende soorten vakanties welke tennisreis aanbiedt. Het gaat onder andere om: 

•    Tennislesweek
•    Tennistoernooi Double the fun 2016
•    Individuele tennisreizen
•    Privéclinic o.l.v. Hellas
•    Alleengaanden
•    Grand Slam reizen
•    Singles
•    Tennisweekend
•    Groepen

Klachten, tips en complimenten over TennisReis.nl
Het bedrijf is aangesloten bij de ANVR, SGR & Het Calamiteitenfonds.  Mocht je er bij een klacht of dispuut met hun niet uitkomen dan kun je natuurlijk ook bij deze vakorganisaties aankloppen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Natuurlijk is het wel belangrijk om eerst de klacht bij het bedrijf zelf in te dienen. Ze moeten een eerlijke kans krijgen om het probleem naar behoren op te lossen. 

Heb jij ervaring met TennisReis.nl? 
Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

 

Dit is wat anderen zeggen over TennisReis.nl. Duizenden meningen van klanten die u voorgingen vertellen hun (koop)ervaringen bij NederlandReview!

}