NederlandReview

  Ervaringen Tanzania Specialist

  Altijd al op reis gewild naar een land vol wild, natuur en cultuur? Ben je sportief, wil je ontspannen of hou je juist van wat uitdaging en avontuur? Misschien is een reisje naar het prachtige Tanzania dan wel iets voor jou. Tanzania Specialist kan je helpen dit tripje naar het oosten van Afrika te organiseren. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke nationale parken en eilanden je wilt bezoeken, en zij regelen de rest.

  Wat vinden de consumenten van Tanzania Specialist? Zijn de reizen die ze samenstellen mooi? Zijn ze betaalbaar? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? En is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij Nederlandreview!

  Over Tanzania Specialist

  Met behulp van deze reisorganisatie kun je je vakantie naar Tanzania boeken. Je kunt kiezen uit één van de vele reizen die zij al voor je hebben samengesteld, maar hebt ook de mogelijkheid om ‘m zelf samen te stellen. Tanzania Specialist biedt veel verschillende soorten reizen aan, zoals een 5-daagse Tanzania safari, een 6-daagse relaxvakantie in Zanzibar of een 11-daagse rondreis door Tanzania én Zanzibar. Wil je zelf je droomreis samenstellen? Dan kun je dat vrij eenvoudig doen in 4 stappen:

  1. Je selecteert je reisgezelschap + vertrekdatum;

  2. Je selecteert de nationale parken en eilanden die je wilt bezoeken;

  3. Je reis wordt samengesteld door de specialisten;

  4. Je betaalt en kunt vertrekken.

  Als je eenmaal bent aangekomen in Tanzania, zul je daar ontvangen worden door de gidsen van Tanzania specialist. Ze hebben namelijk een eigen kantoor in Tanzania en maken gebruik van eigen gidsen en eigen voertuigen.

  Kilimanjaro beklimmen met Tanzania Specialist? Bekijk deze video voor meer informatie!

  Diensten Tanzania Specialist

  De prijs die je bij Tanzania Specialist betaalt, hangt natuurlijk af van wat voor soort reis je doet. Afhankelijk van het soort reis, kan het zijn dat er een aantal dingen niet in de prijs zijn inbegrepen. Denk hierbij aan internationale vliegtickets en een visa, overnachtingen in de hotels op aankomstdag en de dag na de beklimming, en de verzekeringen.

  Krijg je geen genoeg van Tanzania Specialist? Neem dan een kijkje op hun blog! Hierop posten ze allerlei berichten over topbestemmingen in Tanzania, tips, tricks en leuke weetjes.

  Garantie, vragen en klachten bij Tanzania Specialist

  Heb je vragen of klachten over de reis of iets anders? Neem dan contact op met de klantenservice door het contactformulier in te vullen, een mailtje te sturen naar info@tanzaniaspecialist.com of door te bellen naar +31 174 35 2016. Ook kun je ze via WhatsApp bereiken op +31 6 42534467 of gebruik maken van de live-chat op de website.

  Ben jij al wel eens op reis geweest met Tanzania Specialist? Zo ja, wat is er zo leuk aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je reisje bij Tanzania Specialist te boeken? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!

  Tanzania Specialist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tanzania Specialist

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Tanzania Specialist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tanzania Specialist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tanzania Specialist actief?

  Tanzania Specialist is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tanzania Specialist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.