Surfblend

Alle reviews

Surfblend

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Youthcamps

  Na mee te zijn geweest met het Surfblend Youthcamp zit mij het volgende niet lekker:

  De website ziet er leuk en haast onschuldig uit. De verwachting wordt gewekt dat je een sportieve surfweek tegemoet gaat met leuke/professionele activiteiten met begeleiding.

  Niets is minder waar.

  Terwijl wij niet mochten drinken (alcohol) drinkt de leiding 24/7 en gebruiken sommigen zelfs drugs.. De professionaliteit is niet aanwezig, dat komt denk ik omdat de crew soms maar 2 jaar ouder was dan wij en vrijwillig (gratis) werkt.
  Opzich wel leuk, maar niet als je dingen van ze nodig hebt. Iets serieuzere leiding zou handig zijn in veel voorgevallen situaties zou ik willen zeggen. Van de ene leiding mochten we zuipen, de ander pakt het van je af bijvoorbeeld.

  Het was wel een toffe veelzijdige gemixte Nederlandse/Belgische groep, maar 90% komt voor het zuipen en uitgaan, surfen is hier niet de hoofdactiviteit maar uitgaan en bier drinken. Leuk voor één dag, niet voor de hele week.. Maar goed weer een ervaring rijker en €800 armer.

  Herkenbaar! De jongens gingen om te surfen maar de verwachting was toch minder dan wordt getoond via Instagram.

  Naar gehoord schijnt het inderdaad veel "drinken/zuipen" te zijn en viert de leiding zijn eigen vakantie/feestjes...

Anderen bekeken ook

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Emirates
3 reviews

Emirates: Jouw garantie voor de ultieme ervaring in de lucht. Aan het kijken voor een vliegreis of vliegvakantie en wil jij weten hoe anderen ...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

CanadaPLUS
3 reviews

Het is werkelijk ongekend? Heb jij het al gehoord of gezien? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is en kan bij dit bedrijf. Ontdek het...

Surfblend

Altijd al eens op surfvakantie willen gaan? Dan is Surfblend wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze touroperator bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is Surfblend?

Surfblend is een touroperator op het gebied van surfvakanties. Via de website kan een trip gevonden worden die past bij jouw situatie. Er worden reizen georganiseerd voor jongeren en volwassenen. Van beginners tot professionals. De minimale leeftijd om deel te mogen nemen is 12 jaar. Een van de opties is om deel te nemen aan een surfkamp in de duinen van Zuid-Frankrijk. Er worden ook all inclusief surfvakanties in Nederland aangeboden. Bijvoorbeeld een surfkamp in de buurt van de duinen van Kijkduin. Volwassenen kunnen op avontuur gaan in Portugal. Voor alle reisopties en bijbehorende details kun je het beste een kijkje op de site van Surfblend nemen. Ze hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van surfvakanties.

Geschiedenis

Er gaat een hele geschiedenis achter deze onderneming schuil. Het bedrijf is in 1999 door een vriendengroep opgericht. Dit deden ze in de duinen van Moliets. Er werd begonnen met een klein kamp. Ze maakten echter een mooie groei door wat resulteerde in grotere surfvakanties op meerdere plekken in Europa. Alle medewerkers hebben een echte passie voor surfen. Ze zien het als een missie om zoveel mogelijk mensen een geweldige surfvakantie te laten beleven. De personeelsleden worden omschreven als een prachtige groep mensen.

Verzekeringen

Als je op reis gaat is een goede verzekering altijd van belang. Als je wilt deelnemen aan een surfreis is het zelfs verplicht om een reisverzekering te hebben. Dit kan via Surfblend maar ook via andere bedrijven. Er worden verzekeringen aangeboden via VAB, een bedrijf waarmee ze samenwerken. Je kan via hun bijvoorbeeld reisbijstand afsluiten. Reisverzekeringen kunnen voor meerdere zaken afgesloten worden. Zo worden medische kosten gedekt en zorgt het voor repatriëring bij ongeval of ziekte. Soms moet je per direct naar huis door ziekte of overlijden van een familielid. Het is dan handig als je hier dekking voor hebt.

Eten

Er kan halfpension of volpension geboekt worden. Bij halfpension is je reis inclusief ontbijt en diner. Bij een volpension wordt er ook voor lunch gezorgd. Er zijn uitzonderingen dus lees je goed in voordat je een boeking maakt. Mocht je last hebben van allergieën of speciale dieetwensen hebben kan je dit aangeven. Dit kun je tijdens het boeken doen maar ook door een e-mail te sturen. Soms heeft iemand speciale ingrediënten nodig. Dit kan dan aan de chef worden gegeven. Je kunt ook niet alles krijgen in de lokale supermarkt.

Surfen

Het is geen vereiste om surfervaring te hebben. Iedereen kan gewoon mee op surfkamp. Beginners kunnen de sport onder de knie krijgen tijdens lessen. Gevorderde surfers zijn natuurlijk ook welkom. Het is overigens niet verplicht om lessen te nemen. Het wordt mensen zonder ervaring wel sterk aangeraden. Op de 'surfcamps' zijn verschillende 'surfboards' aanwezig. Je hoeft dus niet je eigen plank mee te nemen. Het mag wel, dan moeten er € 25,- extra kosten betaald worden.
 
Klantervaringen

Heb jij weleens een surfvakantie bij Surfblend geboekt? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Kun je hier met een gerust hart een vakantie boeken? Deel alles wat je weet via een bedrijfsreview op deze pagina.

}