NederlandReview

    Ervaringen Supersaver

    Elke dag worden 70 Boeing 737’s gevuld door Supersaver. De prijsvergelijk voor vliegtickets is met 3,5 miljoen klanten wereldwijd één van de grootste prijsvegelijkers, maar wat vinden hun klanten zelf van Supersaver? Op die vraag zoeken wij antwoord bij NederlandReview. Wij verzamelen reviews en beoordelingen van klanten die hun vlucht al geboekt hebben bij de prijsvergelijker. Ben jij net terug van een stedentrip of zakenreis met Supersaver? Vertel dan over jouw ervaringen met de prijsvergelijker. Wil jij een vlucht gaan boeken? Lees dan hier de reviews van andere reizigers, dan weet je namelijk echt waar je aan toe bent!

    Over Supersaver

    Elke dag worden 70 boeing 737’s gevuld. Dat is nog hard werk. Supersaver vergelijkt de vliegtickets van meer dan 650 partnerluchtvaartmaatschappijen om altijd de goedkoopste te kunnen zijn. Supersaver is onderdeel van Etraveli AB, één van de grote vijf in Europa als het gaat om op luchtverkeer gerichte online reisbureaus. Ze zijn te vinden in 46 landen en 5 continenten. Ze hebben een wereldwijd meer dan 3,5 miljoen klanten en hebben al meer dan 2 miljoen geboekte vakanties verkocht. Ze zijn al sinds 1989 actief als reusbureau en waren één van de eerste reisorganisaties in Scandinavië die e-commerce gebruikte voor hun reisbureau.


    Landen met een zware storm is nog niet zo makkelijk!

    Populaire bestemmingen

    Supersaver helpt klanten om de hele wereld over te vliegen. Ze gaan elke uitdaging aan, maar er zijn een aantal bestemmingen die veruit favoriet zijn bij klanten. De landen waar klanten het meeste heen reizen zijn:
    • UK
    • Turkije
    • Verenigde Staten
    • Spanje
    • Italië
    • Duitsland

    Voor de steden zijn deze plekken echter de beste keuze:
    • London
    • Istanbul
    • Bangkok
    • New York
    • Brussel
    • Madrid

    Diensten Supersaver

    De prijsvergelijker staat voornamelijk bekend om de goedkope vliegtickets, maar ze doen nog meer voor klanten. Ze hebben ook meer dan 240.000 hotels en vakantiewoningen voor hun klanten om uit te kiezen en vergelijken ook de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven. Of je nu op zoek bent naar een vlucht, een hotel of een vlucht en hotel, je kunt het bij Supersaver boeken.

    Neem contact op met Supersaver

    Aangezien Supersaver zelf geen luchtvaartmaatschappij is, raden ze klanten met klachten omtrent de vlucht aan hun klacht te melden bij de luchtvaartmaatschappij zelf. Krijg je op je klacht geen antwoord of zijn er andere problemen, dan kun je de klantenservice van Supersaver bereiken via het telefoonnummer. Klanten met vragen kunnen ook gebruikmaken van het telefoonnummer. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten wat zij kunnen verwachten!

    Wat zijn jouw ervaringen met Supersaver?

    Ben jij net terug van een reis naar New York en heb je jouw vliegtickets geboekt bij Supersaver? Vertel dan over jouw ervaringen met de prijsvergelijker en geef jouw beoordeling! Is Supersaver de goedkoopste? Is de prijsvergelijker betrouwbaar? En waren er problemen tijdens jouw reis? Schrijf een review en help andere klanten om de beste keuze te maken voor hun volgende reis!

    Kun je veilig boeken? Zijn de vliegtickets betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van klanten met de prijsvergelijker? Lees hier reviews over Supersaver!

    Supersaver
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    3.8
    20% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichter

    Niet kopen ze zijn Indian mother fuker oplichter.

    Door: Malik 27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 vliegtickets Bali

    We believe Supersaver is a good and trustworthy company !
    After the cancelation 5 weeks ago of our flight by Singapore airlines to Bali , it was very difficult to reach Supersaver. However due to the huge number of cancelations in the World thats understandable. They urged all customers via email not to try to call to soon (before 10 days of your flight) We stayed calm and 10 days before our flight on 18 april we got a email to make our choice for a refund or rebooking. At first we choose a rebooking but today, 2 days later , a very friendly lady from Sweden from Supersaver informed us again if we wanted to have a costfree refund :) We decided to do that and she promised us that everything will be ok our money for 4 tickets within 10 weeks on our account. So people stay calm and friendly. Supersaver will contact you if its a cancelation because Covid-19 . It will be allright! Stay calm and Healthy!

    Door: M. Slokker 14-04-2020
    Lisa 21-04-2020

    Hoi M. Slokker, Did you contact supersaver after the cancellation or did they contact you spontaneously? I really want to know because my flight was supossed to go the 28th of april and I still haven't heard anything

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    tickets

    Heb natuurlijk ook de slechte ervaringen gelezen maar onze ervaring is prima!
    ik heb bij het invullen van de namen op een vliegticket mijn achternaam achter mijn vrouws naam gezet ipv haar meisjes naam,
    nou ff bellen vrij snel geholpen en tuurlijk ben je extra geld kwijt maar wel 24 uur na het telefoontje een nieuwe ticket.
    Supersaver bedankt.

    Door: baghus 20-12-2019
    Sofie 08-04-2020

    Heeft iemand ondertussen al contact gehad met supersaver? Is er al nieuws over eventuele terugbetalingen? Ik heb tickets geboekt naar Tel Aviv voor de zomervakantie maar ik maak mij toch wel zorgen want het ziet er niet naar uit dat dit zal kunnen doorgaan.

    Max 14-04-2020

    Beste Sofie, wees geduldig! Ik begrijp je onrust heel goed. Supersaver heeft vandaag ons gebeld ( vanuit Sweden) met het nieuws dat we een refund kregen voor 4 tickets naar Bali. We zouden 18 april vertrekken, maar Singapore air stuurde ons 5 weken geleden al een email en Sms dat onze vlucht gecanceled was. We konden Supersaver ook slecht bereiken, maar we konden ons wel voorstellen dat het chaps was bij de reisbureaus. Ik denk dat voor de zomervakantie het wel goedkomt. Als je via Supersaver geboekt hebt, zal de vliegmaatschappij zelf jou eerst een bericht sturen igv cancelation tgv. Corona. Zie ook mij bericht in Engels. Ik hoop dat jou vakantie nog doorgaat en anders dont worry, Ze zijn niet zo snel maar, dont worry Supersaver gaat het echt regelen. Wij boeken al jaren bij hun. mvg. Max

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tickets cancun

    Goede prijs en goede service

    Door: Roderick N 02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oplichter

    Niet kopen ze zijn Indian mother fuker oplichter.

    Door: Malik 27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tickets AlItalia Brussel - Rome (6x)

    We hadden voor deze maand een trip naar Rome geboekt met 6 personen via Supersaver bij Alitalia. Op 19 maart 2020 heb ik dit, mede op advies van Supersaver zelf, geannuleerd en gevraagd om een refund. Ik heb daar een bevestiging van Etraveli ontvangen met een tracknr. Begin april heb ik wederom van Supersaver verschillende mails ontvangen om de reis te annuleren en een voucher te ontvangen voor de tickets. Dat heb ik dus nogmaals gedaan en melding gemaakt dat ik het op 19 maart ook al een keer gedaan had. En vanaf dat moment krijg ik alleen maar berichten dat het meer dan 60 dagen gelden is dat ik geregeerd heb en dat de kwestie is afgehandeld.
    Op 12 mei kreeg ik een bericht met mijn check-in status en daar staat nadrukkelijk bij dat de vlucht is geannuleerd. Op 14 mei krijg ik meerdere berichten over de status van onze vlucht, die nu schijnbaar gewoon doorgaat tijdens de lockdown van Italië?? Op alle berichten die ik verder stuur of probeer te bellen krijg ik steeds dezelfde antwoorden. Ik begrijp dat het in deze tijd allemaal een beetje hectisch is, maar volgens mij kunnen we naar onze euro's fluiten. Erg klantonvriendelijk en ronduit schandalig!!

    Door: PI 15-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    14-03-2020 vliegticket DUS-IST

    14 maart 2020 vlucht geannuleerd van Düsseldorf naar Istanbul. 13 maart 2020 met Turkish Airlines gebeld en vlucht omgeboekt naar 09 mei 2020. ondertussen bij Supersaver.nl ticket aangemaakt i.v.m. terug betaling aankoopbedrag. tot op heden geen antwoord geen mail helemaal geen terugkoppeling van ze gekregen. alleen na aanmaken ticket mail dat ze binnen paar weken antwoord kunnen geven. Ondertussen al 2 maanden verder krijg ze niet aan de lijn geen reactie op mijn mailen. Helemaal niks. Meest waardeloze maatschappij die ik tot op heden meegemaakt hebt. Ik Raad niemand aan om via Supersaver.nl iets te boeken, want ze negeren je totaal.

    Door: Volkan Yilmaz 11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    tickets

    Er is geen enkel pluspunt te noemen. Het callcenter is in India en er is geen enkel feeling met de klant. Als je lang gewacht hebt om iets op te lossen krijg je doodleuk weer een nieuwe collega aan de lijn waar je alles opnieuw kunt uitleggen, dan na 45 minuten aan de lijn houd de wachtstand op en zit er niets anders op om op te hangen. En je probleem blijft onopgelost; Onbetrouwbaar bedrijf. Nooit doe ik meer zaken met deze partij.

    Door: Ester 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ticket Amsterdam-Madrid-Santa Cruz

    Ik probeer een 'refund' de krijgen voor de vlucht van Amsterdam-Madrid-Santa Cruz die in april geannuleerd is vanwege corona. Meerdere malen heb ik supersaver hierover gebeld. Supersaver verbind mij vervolgens verschillende keren door waarna er uiteindelijk wordt opgehangen of ze mij doorverwijzen naar de vliegmaatschappij waarmee ik zou vliegen. Ze geven in het keuzemenu bij het bellen wel de optie 'refund' aan, maar bieden vervolgens dus totaal geen service aan de telefoon om je daadwerkelijk hiermee te helpen. Erg slechte ervaring met Supersaver dus!!

    Door: Lara 05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 vliegtickets Düsseldorf-Bodrum-Düsseldorf

    In februari 2020 voor mijn vrouw en mezelf 2 vliegtickets gekocht bij Supersaver. We zouden op 1 mei heen vliegen... maar van supersaver nog NIETS vernomen. Ze zijn onbereikbaar. We begrijpen dat deze tijd veel extra druk op organisaties geeft maar aan reizigers (die je klanten zijn ) niets laten horen... onaanvaardbaar.

    Door: Wolberink 02-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Reis naar Australië naar mijn geld kan ik wel fluiten.

    Ik heb geboekt voor 1 april van amsterdam naar brisbane. En heb geprobeert op meerdere mogelijkheden in contact te komen met supersaver wat volgens iedereen hier dus ook echt onmogelijk is. En het rare is dat er op google heel veel verschillende telefoonnummers en emails staan. Maar na meer dan een week heb ik nog steeds geen reactie via de mail. Het gaat om dik 1000 euro dus ik weet niet wat ik nu moet doen. Via de airline staat dat de kosten wel vergoed worden maar daar heb ik niks aan aangezien het via supersaver moet. Mocht het iemand wel gelukt zijn hoor ik het graag.

    Boekingnummer: L3BC58

    Door: Demi Paskamp 30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Retour ticket van uit Düsseldorf adana turkije

    Ik had tickets gekocht bij supersaver om te vliegen op 29-2-2020 alles was goed geregeld tot hier geen probleem mijn terug reis was op 21-3-2020 toen hoor ik ineens dat terug vluchten naar Düsseldorf niet meer mogelijke zijn van uit de media van af 08-3-2020 geen vluchten mogelijke van uit 9 landen ik bellen met supersaver maar kan tot heden nog niemand berijken heb ook geen informatie gehad wat er met mijn vlucht gebeurd heb maar een andere ticket gekocht en ben op 16-3-2020 terug gevlogen met een andere maatschappij zeer slechte zaak dit

    Door: Mucahit 20-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    retour ticket van Manila naar A'dam

    Wijziging van ticket betaald, nooit doorgevoerd. 2 uur in de wachtrij voor rebooking, belooft binnen 24 uur bevestiging zal sturen, nooit gehad. Email gestuurd, nooit reply gekregen. Uiteindelijk moet ik extra betalen aan de vliegtuig maatschappij om de vlucht in order te krijgen. Ik zal jullie waarschuwen hoe Supersaver Superslecht is.

    Door: Supersaver=Superslecht 16-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Retour Kaapstad

    Retour Amsterdam Kaapstad geboekt via Istanbul. Vluchten naar Turkije zijn niet meer mogelijk. Ik kan geen contact met hen krijgen en weet nu niet of ik mijn geld terug krijg? Slechte service. Ik verwacht actie van hun en alternatieven.

    Door: Barbara Huttl 15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Twee retourvlucht Nederland Filipijnen

    Corona virus is nu overal vluchten zijn geblokkeerd maar antwoord van Supersaver is: het is erg druk 4 weken geleden.
    Er wordt gevraagd min en pluspunten helaas ik heb nog geen pluspunt ontdekt. Eens maar nooit weer.

    Door: A. Hogendorf 14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vlucht ticket

    Mensen, mensen let op! Dit zijn echte oplichters. Niet te geloven en dat ze nog overeind kunnen houden. Ik had een ticket bij hun geboekt naar Midden-Oosten. Vlucht door vliegmaatschappij werd geannuleerd en ik zat urenlang naar superk....t sorry maar als ik aan denk word ik nog steeds pissig te bellen na 1 uur in de wacht krijg je iemand aan de lijn die niet te verstaan is. Ik had zelf ook een annulering verzekering toch krijg ik mijn geld niet terug. Na 7 maanden toch rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. Nooit,nooit en nooit meer met hun zaken doen

    Door: Robert J 10-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Supersaver

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Supersaver een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 35 ervaringen geplaatst over Supersaver. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Supersaver actief?

    Supersaver is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Supersaver gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.