NederlandReview

  Ervaringen Supersaver

  Elke dag worden 70 Boeing 737’s gevuld door Supersaver. De prijsvergelijk voor vliegtickets is met 3,5 miljoen klanten wereldwijd één van de grootste prijsvegelijkers, maar wat vinden hun klanten zelf van Supersaver? Op die vraag zoeken wij antwoord bij NederlandReview. Wij verzamelen reviews en beoordelingen van klanten die hun vlucht al geboekt hebben bij de prijsvergelijker. Ben jij net terug van een stedentrip of zakenreis met Supersaver? Vertel dan over jouw ervaringen met de prijsvergelijker. Wil jij een vlucht gaan boeken? Lees dan hier de reviews van andere reizigers, dan weet je namelijk echt waar je aan toe bent!

  Over Supersaver
  Elke dag worden 70 boeing 737’s gevuld. Dat is nog hard werk. Supersaver vergelijkt de vliegtickets van meer dan 650 partnerluchtvaartmaatschappijen om altijd de goedkoopste te kunnen zijn. Supersaver is onderdeel van Etraveli AB, één van de grote vijf in Europa als het gaat om op luchtverkeer gerichte online reisbureaus. Ze zijn te vinden in 46 landen en 5 continenten. Ze hebben een wereldwijd meer dan 3,5 miljoen klanten en hebben al meer dan 2 miljoen geboekte vakanties verkocht. Ze zijn al sinds 1989 actief als reusbureau en waren één van de eerste reisorganisaties in Scandinavië die e-commerce gebruikte voor hun reisbureau. 


  Landen met een zware storm is nog niet zo makkelijk!

  Populaire bestemmingen
  Supersaver helpt klanten om de hele wereld over te vliegen. Ze gaan elke uitdaging aan, maar er zijn een aantal bestemmingen die veruit favoriet zijn bij klanten. De landen waar klanten het meeste heen reizen zijn:
  •    UK
  •    Turkije
  •    Verenigde Staten
  •    Spanje
  •    Italië
  •    Duitsland

  Voor de steden zijn deze plekken echter de beste keuze:
  •    London
  •    Istanbul
  •    Bangkok
  •    New York
  •    Brussel
  •    Madrid

  Diensten Supersaver
  De prijsvergelijker staat voornamelijk bekend om de goedkope vliegtickets, maar ze doen nog meer voor klanten. Ze hebben ook meer dan 240.000 hotels en vakantiewoningen voor hun klanten om uit te kiezen en vergelijken ook de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven. Of je nu op zoek bent naar een vlucht, een hotel of een vlucht en hotel, je kunt het bij Supersaver boeken. 

  Neem contact op met Supersaver
  Aangezien Supersaver zelf geen luchtvaartmaatschappij is, raden ze klanten met klachten omtrent de vlucht aan hun klacht te melden bij de luchtvaartmaatschappij zelf. Krijg je op je klacht geen antwoord of zijn er andere problemen, dan kun je de klantenservice van Supersaver bereiken via het telefoonnummer. Klanten met vragen kunnen ook gebruikmaken van het telefoonnummer. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten wat zij kunnen verwachten!

  Wat zijn jouw ervaringen met Supersaver?
  Ben jij net terug van een reis naar New York en heb je jouw vliegtickets geboekt bij Supersaver? Vertel dan over jouw ervaringen met de prijsvergelijker en geef jouw beoordeling! Is Supersaver de goedkoopste? Is de prijsvergelijker betrouwbaar? En waren er problemen tijdens jouw reis? Schrijf een review en help andere klanten om de beste keuze te maken voor hun volgende reis!

  Kun je veilig boeken? Zijn de vliegtickets betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van klanten met de prijsvergelijker? Lees hier reviews over Supersaver!

  Supersaver
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  4

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  slechte service

  Marloes van den Heuvel02-03-2019

  Zeer slecht te woord gestaan. Na een half uur in de wacht een slecht verstaanbare dame gesproken. Zij was zeer onbeleefd (tot meerder keren toe). We hadden zojuist geboekt, met helaas een verkeerde retour datum. Meteen gebeld, maar ook al waren er nog geen tickets uitgegeven konden we dit alleen wijzigen door de gehele boeking te annuleren met bijbehorende hoge kosten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  ticket met verkeerde naam bij Supersaver

  trudy de koe07-12-2018

  We hebben een reis geboekt bij Supersaver en per ongeluk de verkeerde naam doorgegeven. Het scheelde 1 letter. Supersaver verwees ons eerst door naar de vliegtuigmaatschappij. Maar omdat we bij 2 maatschappijen vlogen verwees de ene ons weer door naar de andere. De andere maatschappij verwees ons door naar Supersaver omdat zij per slot van rekening de reis hebben geboekt. Supersaver was slecht bereikbaar en verwees ons weer terug naar de vliegtuigmaatschappijen, terwijl het voor hen een kleine moeite is om de ene letter te veranderen en dit door te geven aan de vliegtuigmaatschappijen. Het uiteindelijk advies was dat we de reis zouden cancelen met de daarbij behorende kosten en dan opnieuw bij hun zouden boeken. Niet moeilijk om te bedenken dat we met dat advies niets hebben gedaan.Hij zei ook nog dat we eerder haden moeten betalen terwijl we een uur na de boeking al gebeld hadden. Mijn advies aan iedereen is om niet te boeken bij Supersaver. De service is heel slecht en de advisering idem.

  E.Celik17-02-2019

  Ik heb slechte ervaring Ik heb slechte ervaring, door een letter te weinig ingetypt moest ik contact opnemen met vliegmaatschappij, deze sturen mij weer terug. Ik heb al 2 mails de deur uitgedaan en 3 keer telefonisch gesprek gehad. Er zijn volgens mijn Pakistaanse of mensen uit India aan het werk en zijn slecht verstaanbaar in het Engels. Website is Nederlands maar geen Nederlands sprekende medewerkers. Voor het vergeten van een letter vragen ze al een groot bedrag.Dit is nog niet gegarandeerd dat je dan nog op het vliegveld geen problemen kunt krijgen en/of je zelfs een hele nieuwe ticket moet aanschaffen. Dit is echt belachelijk.Nog is mijn probleem niet opgelost. Elif Celik

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over Supersaver

  Uw beoordeling