NederlandReview

  Ervaringen Supercitytrips Verrassingsreis

  Overweeg jij jezelf eens te laten verrassen in de reisbestemming via deze website, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen en meningen van mensen voor jou? Hier kun je recensies en beoordelingen lezen, zodat jij beter weet met wat het bedrijf te bieden heeft. En als je straks zelf terug bent uit Wenen, Parijs, Barcelona of Madrid, en je wilt daar graag jouw ei over kwijt, kom dan gerust nog eens terug om zelf een review te schrijven.

  Doe eens gek, laat je verrassen

  Een sprong in het diepe, iets onbekends, iets nieuws en waarschijnlijk een mooie herinnering voor de rest van je leven. Even ontspannen door een reis naar het buitenland te maken en prachtige nieuwe indrukken opdoen, kunnen net die energie boost geven om er weer tegenaan te kunnen. Vaak blijven we echter in hetzelfde cirkeltje van interesses ronddraaien als we onze vakantie, citytrip of weekendje weg boeken. Juist dan is het leuk om eens blind te boeken. Gewoon paar daagjes naar een stad die je niet zelf hebt uitgekozen. Even iets nieuws waar je zelf misschien niet zo snel aan gedacht zou hebben.

  Staat de skyline van jouw reisbestemming er tussen?

  Europese steden

  De steden binnen Europa hebben veel te bieden aan kunst, architectuur, cultuur, historie, en andere bezienswaardigheden en activeiten. Eigenlijk heeft iedere stad wel voor ieder wat wils. Of je nu naar Berlijn, Oslo, Londen, Lyon of Toscane gaat, je zult je er waarschijnlijk een aantal dagen prima kunnen vermaken. Het zelfde geldt natuurlijk voor bestemmingen als Rome, Venetië (helemaal tijdens het Venetiaanse Carnaval), Stockholm, Edinburgh of Praag. En juist een citytrip is een mooie gelegenheid om eens van een stad te proeven. Wat je gaat proeven ligt aan jou, want waar de ene het liefst gaat shoppen, struint de ander liever alle musea af. De authentieke keuken proeven staat bij veel mensen wel op het menu en of dat nu in een sfeervol restaurant of bij een straatverkoper is, maakt ook niet zoveel uit.  Supercitytrips Verrassingsreis

  Via deze online reisorganisatie kun je vouchers kopen voor korte Europese stedentrips. Pas vlak voor vertrek wordt de bestemming aan de reizigers bekend gemaakt en meer dan handbagage heb je niet nodig. De prijs is inclusief vlucht en overnachting. De consument bepaalt overigens zelf of de reis vooraf betaald wordt, of dat hij of zij aan afterpay wilt doen.

  Doordat deze reisorganisatie aangesloten is bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), zit de SGR-garantie op hun producten. Mocht de reis om wat voor rede dan ook niet betaald zijn door het reisbureau, denk aan financiële problemen of faillissement, dan ben je als consument niet je geld kwijt als je vooraf betaald hebt of de reis kwijt voor als je er op de reisbestemming achter komt.

  Recensies voor en door consumenten

  Je laten verrassen door mensen die je niet kennen, is spannend. Het kan zijn dat je daarom graag de reviews van ervaringen van de mensen voor je wilt lezen. Wat is hun mening over de wat ze kregen voor de relatief lage prijs van de voucher? Koopje, miskoop, goedkoop of duurkoop? Hoe was de vlucht? Vanaf welke luchthaven gingen ze? Moesten ze nog extra luchthavenbelasting betalen? Wat voor een beoordeling kregen de overnachtingen? En als je mensen die twijfelen zelf ook graag wilt helpen bij het maken van hun keuze, schrijf dan gerust zelf een recensie. Alvast bedankt!

  Supercitytrips Verrassingsreis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nooit doen

  Wat klinkt dat mooi een verassingsreis voor €100,00 . Totdat je gaat boeken. Moet je aan alle kanten bijbetalen. Jammer € 100,00 armer . Dus nooit doen. Inderdaad een verassing in negatieve zin!!!

  Door: Hans 27-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  reisje naar Milaan

  Voor ons was het een reisje naar Milaan!

  Erg mooie stad en alles was netjes geregeld.
  Ik wil hier best nog een keer heen, nog veel te zien!

  Door: Jantine 11-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Supercitytrips Verrassingsreis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Supercitytrips Verrassingsreis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Supercitytrips Verrassingsreis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Supercitytrips Verrassingsreis actief?

  Supercitytrips Verrassingsreis is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Supercitytrips Verrassingsreis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.