NederlandReview

  Ervaringen Sunliner

  De wereld wordt steeds kleiner. Met vliegtuigen kunnen je binnen een dag naar het andere eind van de wereld reizen. Maar je moet natuurlijk wel een goed reisbureau vinden om je reis te organiseren. Één van de vele reisbureaus die je zou kunnen kiezen is Sunliner. Maar wat voor een soort vliegvakanties zal dit bedrijf aanbieden? Naar welke bestemmingen zul je allemaal kunnen vliegen of rijden? Wat voor soort accommodaties zullen ze aanbieden? Hoe makkelijk zal het zijn op het laatste moment nog een last minute te boeken via hun website? En zal je de klantenservice van Sunliner erop kunnen vertrouwen dat ze je helpen als dat nodig is? De enige mensen die je hier meer over kunnen vertellen zijn de mensen die al eens een reis bij Sunliner geboekt hebben. Lees hun reviews om te weten te komen hoe zij over Sunliner denken. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen het beste beeld van Sunliner te krijgen.

  Over Sunliner

  Sunliner is een online reisbureau. Ze richten zich voornamelijk op vakanties naar Spanje. Je kunt dus lekker de Spaanse zon opzoeken en genieten van de stranden aan de Middellandse zee. Bestemmingen zijn onder andere de Costa Brava, Salou, Costa Dorada, Tenerife, Grand Canaria, Costa del Sok, Playas de las Americas, Benidorn en Lloret de Mar. Maar ook steden zoals Barcelona en Madrid zijn het bezichtigen waard. Het is dus uitermate geschikt voor strandvakanties, stedenreis, winterzonvakantie of om te overwinteren. Je kunt kiezen of je met het vliegtuig, de auto of een bus naar Spanje reist. Daar eenmaal aangekomen kun je verblijven in een hotel, appartement, parador, aparthotel of zelfs een luxe villa. Dus of je nou het liefste alle gemakken van een hotel hebt, juist wat privacy hebt in een appartement of luxe wilt zitten in een villa, Sunliner heeft de soort accommodatie waar je naar zoekt. Je kunt bij zo’n hotel of andere accommodatie boeken voor logies, all inclusive, volpension of half pension verblijven.


  Een vakantieganger verteld over zijn vakantie met Sunliner.

  Diensten van Sunliner

  Je kunt via de website van Sunliner heel makkelijk je vakantie boeken. Je hoeft alleen maar de bestemming van je keuze in te typen en aan te geven vanaf wanneer tot wanneer je op vakantie wilt. Daarbij moeten ze natuurlijk het aantal personen en kamers weten. Daarna zul je wat opties te zien krijgen waaruit je er ééntje kunt kiezen. Kijk ook eens bij hun aanbiedingen. Soms zijn er leuke vroegboekkortingen of juist last minute reizen. Verder heeft Sunliner een klantenservice om je te helpen als je er even niet meer uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sunliner

  Ben jij ooit eens naar Spanje gereisd met een reis van Sunliner? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze vakantieaanbieder. Hoe makkelijk was het nou echt om een reis te boeken via hun website? Was het hotel gelegen op een mooie locatie? Was het appartement comfortabel en schoon? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je de hulp van Sunliner nodig hebt? Schrijf een review en vertel ons alles over deze vakantieaanbieder.

  Sunliner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sunliner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sunliner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sunliner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sunliner actief?

  Sunliner is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunliner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.