Sunliner

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Sunliner

De wereld wordt steeds kleiner. Met vliegtuigen kunnen je binnen een dag naar het andere eind van de wereld reizen. Maar je moet natuurlijk wel een goed reisbureau vinden om je reis te organiseren. Één van de vele reisbureaus die je zou kunnen kiezen is Sunliner. Maar wat voor een soort vliegvakanties zal dit bedrijf aanbieden? Naar welke bestemmingen zul je allemaal kunnen vliegen of rijden? Wat voor soort accommodaties zullen ze aanbieden? Hoe makkelijk zal het zijn op het laatste moment nog een last minute te boeken via hun website? En zal je de klantenservice van Sunliner erop kunnen vertrouwen dat ze je helpen als dat nodig is? De enige mensen die je hier meer over kunnen vertellen zijn de mensen die al eens een reis bij Sunliner geboekt hebben. Lees hun reviews om te weten te komen hoe zij over Sunliner denken. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen het beste beeld van Sunliner te krijgen.


Over Sunliner

Sunliner is een online reisbureau. Ze richten zich voornamelijk op vakanties naar Spanje. Je kunt dus lekker de Spaanse zon opzoeken en genieten van de stranden aan de Middellandse zee. Bestemmingen zijn onder andere de Costa Brava, Salou, Costa Dorada, Tenerife, Grand Canaria, Costa del Sok, Playas de las Americas, Benidorn en Lloret de Mar. Maar ook steden zoals Barcelona en Madrid zijn het bezichtigen waard. Het is dus uitermate geschikt voor strandvakanties, stedenreis, winterzonvakantie of om te overwinteren. Je kunt kiezen of je met het vliegtuig, de auto of een bus naar Spanje reist. Daar eenmaal aangekomen kun je verblijven in een hotel, appartement, parador, aparthotel of zelfs een luxe villa. Dus of je nou het liefste alle gemakken van een hotel hebt, juist wat privacy hebt in een appartement of luxe wilt zitten in een villa, Sunliner heeft de soort accommodatie waar je naar zoekt. Je kunt bij zo’n hotel of andere accommodatie boeken voor logies, all inclusive, volpension of half pension verblijven.
Diensten van Sunliner

Je kunt via de website van Sunliner heel makkelijk je vakantie boeken. Je hoeft alleen maar de bestemming van je keuze in te typen en aan te geven vanaf wanneer tot wanneer je op vakantie wilt. Daarbij moeten ze natuurlijk het aantal personen en kamers weten. Daarna zul je wat opties te zien krijgen waaruit je er ééntje kunt kiezen. Kijk ook eens bij hun aanbiedingen. Soms zijn er leuke vroegboekkortingen of juist last minute reizen. Verder heeft Sunliner een klantenservice om je te helpen als je er even niet meer uitkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Sunliner

Ben jij ooit eens naar Spanje gereisd met een reis van Sunliner? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze vakantieaanbieder. Hoe makkelijk was het nou echt om een reis te boeken via hun website? Was het hotel gelegen op een mooie locatie? Was het appartement comfortabel en schoon? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je de hulp van Sunliner nodig hebt? Schrijf een review en vertel ons alles over deze vakantieaanbieder.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Pakketreis

Ze betalen al 3 jaar onze coronavoucher niet uit! Reageren nergens op, wie nog meer? Sluit je aan en dan kunnen we een faillissement aanvragen!

H

Hilverink

23-05-2022

0

Vakantie

BOEK HIER NIET!!! ZE BETALEN HUN CORONA VOUCHERS NIET UIT!!!

H

Hilverink

12-01-2022

0