Sundowner Wildlife Holidays

Alle reviews

Sundowner Wildlife Holidays

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fantastische reis en leerzaam voor de kinderen!

  Wij hebben werkelijk een fantastische vakantie gehad met Sundowner. We zijn met het hele gezin naar Afrika geweest en we hebben prachtige dieren mogen aanschouwen in hun natuurlijke habitat, een onbescrijvelijke ervaring. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld en vooral voor onze kinderen was het een zeer waardevolle onderneming. We hebben er een tijdje voor moeten sparen, maar dat was het honderd procent meer dan waard. Het boeken en uitstippelen werd ruim de tijd voor genomen en we hebben het heerlijk gehad op reis. Iedereen zou minstens een keer op safari moeten in zijn leven!!

Anderen bekeken ook

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Emirates
3 reviews

Emirates: Jouw garantie voor de ultieme ervaring in de lucht. Aan het kijken voor een vliegreis of vliegvakantie en wil jij weten hoe anderen ...

Robinson Club
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat, dan zijn er mogelijkheden genoeg te vinden op het internet. Maar wat nu als je iets meer zoekt? Meer luxe, ontspanning...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

Sundowner Wildlife Holidays

Bij een Wildlife vakantie wordt al snel gedacht aan een safari in Afrika met olifanten, neushoorns en leeuwen, maar wat dacht je van een vakantie waarin je kunt zwemmen met dolfijnen? Of zeeschildpadden of ijsberen spotten? Deze en nog veel meer ervaringen kun je opdoen als je een reis boekt bij Sundowner Wildlife Holidays. Wat anderen vertellen over hun reiservaringen met deze organisatie lees je hier op NederlandReview.

Over Sundowner Wildlife Holidays
Sundowner Wildlife Holidays bestaat sinds 2004 en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabele Wildlife reizen aan klanten uit Nederland en België. Doordat zij regelmatig de bestemmingen bezoeken en samenwerken met ter plaatse werkende touroperators die in Wildlife gespecialiseerd zijn, kunnen zij je een goed advies geven over een reis. Voor oprichter Ronald Loriaux zijn ‘Wildlife, natuur, comfort en rust de waarden die het Sundowner moment bepalen’. Het maakt daarbij niet uit of je een safari maakt in Afrika, tijgers gaat zoeken in India of een Expeditie Cruise naar Antarctica maakt. 

Diensten
Bij  Sundowner Wildlife Holidays kun je via twee verschillende menubalken de reis van je voorkeur vinden. Bovenin op de homepage kun je kiezen uit verschillende bestemmingen:

of je kunt klikken op de Wereldkaart.

Je kunt ook in de zwarte menubalk kiezen voor één van de volgende categorieën:

 • Dieren
 • Activiteiten
 • Periode
 • Groepsreizen
 • Bestemming

Of je kunt in dit menu een trefwoord invullen waarnaar je wilt zoeken.

Links in het scherm kun je meer informatie vinden over wie ze zijn, reiservaringen lezen, informatie aanvragen, lid worden van de nieuwsbrief, het contactadres vinden of links bezoeken.

Klachten
Sundowner Wildlife Holidays is aangesloten bij de ANVR en bij de SGR. Als je op de bestemming een klacht hebt, dien je dat direct bij de betrokken dienstverlener te melden, lost dit niets op, meld het dan aan de reisleiding. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je de klacht neerleggen bij de  reisorganisatie in Nederland. Indien je niet aan de meldingsplicht en de registratie van de klacht op de door de reisorganisator aangegeven wijze voldoet en de dienstverlener of de reisorganisator daardoor niet in de gelegenheid is gesteld de tekortkoming te verhelpen, kan je eventuele recht op schadevergoeding (gedeeltelijk) komen te vervallen. Als een klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, moet deze binnen twee maanden na afloop van de reis of na de oorspronkelijke vertrekdatum als de reis geen doorgang heeft gevonden bij het boekingskantoor worden ingediend. Indien beschikbaar voeg je daarbij een kopie van het klachtenrapport.

Laat ook hier jouw review achter!
Heb jij al eens een reis geboekt bij Sundowner Wildlife Holidays? Vertel hier dan wat je ervan vond. Was het helemaal geweldig, of toch niet helemaal wat je verwacht had? Anderen kunnen dan te weten komen of het een goed idee is om bij hen te boeken of niet. 

Lees hier alle ervaringen die reizigers van Sundowner Wildlife Holidays gedeeld hebben. Beleefden zij de vakantie van hun leven of viel de reis tegen?

}