NederlandReview

  Ervaringen Sundowner Wildlife Holidays

  Bij een Wildlife vakantie wordt al snel gedacht aan een safari in Afrika met olifanten, neushoorns en leeuwen, maar wat dacht je van een vakantie waarin je kunt zwemmen met dolfijnen? Of zeeschildpadden of ijsberen spotten? Deze en nog veel meer ervaringen kun je opdoen als je een reis boekt bij Sundowner Wildlife Holidays. Wat anderen vertellen over hun reiservaringen met deze organisatie lees je hier op NederlandReview.

  Over Sundowner Wildlife Holidays

  Sundowner Wildlife Holidays bestaat sinds 2004 en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabele Wildlife reizen aan klanten uit Nederland en België. Doordat zij regelmatig de bestemmingen bezoeken en samenwerken met ter plaatse werkende touroperators die in Wildlife gespecialiseerd zijn, kunnen zij je een goed advies geven over een reis. Voor oprichter Ronald Loriaux zijn ‘Wildlife, natuur, comfort en rust de waarden die het Sundowner moment bepalen’. Het maakt daarbij niet uit of je een safari maakt in Afrika, tijgers gaat zoeken in India of een Expeditie Cruise naar Antarctica maakt.

  Victoria Falls and Sundowner Boat Ride

  Diensten

  Bij Sundowner Wildlife Holidays kun je via twee verschillende menubalken de reis van je voorkeur vinden. Bovenin op de homepage kun je kiezen uit verschillende bestemmingen:

  of je kunt klikken op de Wereldkaart.

  Je kunt ook in de zwarte menubalk kiezen voor één van de volgende categorieën:

  • Dieren
  • Activiteiten
  • Periode
  • Groepsreizen
  • Bestemming

  Of je kunt in dit menu een trefwoord invullen waarnaar je wilt zoeken.

  Links in het scherm kun je meer informatie vinden over wie ze zijn, reiservaringen lezen, informatie aanvragen, lid worden van de nieuwsbrief, het contactadres vinden of links bezoeken.

  Klachten

  Sundowner Wildlife Holidays is aangesloten bij de ANVR en bij de SGR. Als je op de bestemming een klacht hebt, dien je dat direct bij de betrokken dienstverlener te melden, lost dit niets op, meld het dan aan de reisleiding. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je de klacht neerleggen bij de reisorganisatie in Nederland. Indien je niet aan de meldingsplicht en de registratie van de klacht op de door de reisorganisator aangegeven wijze voldoet en de dienstverlener of de reisorganisator daardoor niet in de gelegenheid is gesteld de tekortkoming te verhelpen, kan je eventuele recht op schadevergoeding (gedeeltelijk) komen te vervallen. Als een klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, moet deze binnen twee maanden na afloop van de reis of na de oorspronkelijke vertrekdatum als de reis geen doorgang heeft gevonden bij het boekingskantoor worden ingediend. Indien beschikbaar voeg je daarbij een kopie van het klachtenrapport.

  Laat ook hier jouw review achter!

  Heb jij al eens een reis geboekt bij Sundowner Wildlife Holidays? Vertel hier dan wat je ervan vond. Was het helemaal geweldig, of toch niet helemaal wat je verwacht had? Anderen kunnen dan te weten komen of het een goed idee is om bij hen te boeken of niet.

  Lees hier alle ervaringen die reizigers van Sundowner Wildlife Holidays gedeeld hebben. Beleefden zij de vakantie van hun leven of viel de reis tegen?

  Sundowner Wildlife Holidays
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sundowner Wildlife Holidays

  Uw beoordeling

  fantastische reis en leerzaam voor de kinderen!

  Wij hebben werkelijk een fantastische vakantie gehad met Sundowner. We zijn met het hele gezin naar Afrika geweest en we hebben prachtige dieren mogen aanschouwen in hun natuurlijke habitat, een onbescrijvelijke ervaring. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld en vooral voor onze kinderen was het een zeer waardevolle onderneming. We hebben er een tijdje voor moeten sparen, maar dat was het honderd procent meer dan waard. Het boeken en uitstippelen werd ruim de tijd voor genomen en we hebben het heerlijk gehad op reis. Iedereen zou minstens een keer op safari moeten in zijn leven!!

  Door: Maartje06-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Sundowner Wildlife Holidays een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Sundowner Wildlife Holidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sundowner Wildlife Holidays actief?

  Sundowner Wildlife Holidays is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sundowner Wildlife Holidays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.