Sundowner Wildlife Holidays
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

Totaal

8,6

Bestellen

8

Service

10

Prijs

6

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

06-01-2018
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maartje

Sundowner Wildlife Holidays - fantastische reis en leerzaam voor de kinderen!

Wij hebben werkelijk een fantastische vakantie gehad met Sundowner. We zijn met het hele gezin naar Afrika geweest en we hebben prachtige dieren mogen aanschouwen in hun natuurlijke habitat, een onbescrijvelijke ervaring. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld en vooral voor onze kinderen was het een zeer waardevolle onderneming. We hebben er een tijdje voor moeten sparen, maar dat was het honderd procent meer dan waard. Het boeken en uitstippelen werd ruim de tijd voor genomen en we hebben het heerlijk gehad op reis. Iedereen zou minstens een keer op safari moeten in zijn leven!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Jambo Safari Club

  Jambo Safari Club

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8,2Lees ervaringen
 • Egypte.nl

  Egypte.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,2Lees ervaringen
 • One2gethertravel

  One2gethertravel

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 6,8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Sundowner Wildlife Holidays

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Sundowner Wildlife Holidays?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Sundowner Wildlife Holidays

Bij een Wildlife vakantie wordt al snel gedacht aan een safari in Afrika met olifanten, neushoorns en leeuwen, maar wat dacht je van een vakantie waarin je kunt zwemmen met dolfijnen? Of zeeschildpadden of ijsberen spotten? Deze en nog veel meer ervaringen kun je opdoen als je een reis boekt bij Sundowner Wildlife Holidays. Wat anderen vertellen over hun reiservaringen met deze organisatie lees je hier op NederlandReview.

Over Sundowner Wildlife Holidays
Sundowner Wildlife Holidays bestaat sinds 2004 en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabele Wildlife reizen aan klanten uit Nederland en België. Doordat zij regelmatig de bestemmingen bezoeken en samenwerken met ter plaatse werkende touroperators die in Wildlife gespecialiseerd zijn, kunnen zij je een goed advies geven over een reis. Voor oprichter Ronald Loriaux zijn ‘Wildlife, natuur, comfort en rust de waarden die het Sundowner moment bepalen’. Het maakt daarbij niet uit of je een safari maakt in Afrika, tijgers gaat zoeken in India of een Expeditie Cruise naar Antarctica maakt. 

Diensten
Bij  Sundowner Wildlife Holidays kun je via twee verschillende menubalken de reis van je voorkeur vinden. Bovenin op de homepage kun je kiezen uit verschillende bestemmingen:

of je kunt klikken op de Wereldkaart.

Je kunt ook in de zwarte menubalk kiezen voor één van de volgende categorieën:

 • Dieren
 • Activiteiten
 • Periode
 • Groepsreizen
 • Bestemming

Of je kunt in dit menu een trefwoord invullen waarnaar je wilt zoeken.

Links in het scherm kun je meer informatie vinden over wie ze zijn, reiservaringen lezen, informatie aanvragen, lid worden van de nieuwsbrief, het contactadres vinden of links bezoeken.

Klachten
Sundowner Wildlife Holidays is aangesloten bij de ANVR en bij de SGR. Als je op de bestemming een klacht hebt, dien je dat direct bij de betrokken dienstverlener te melden, lost dit niets op, meld het dan aan de reisleiding. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je de klacht neerleggen bij de  reisorganisatie in Nederland. Indien je niet aan de meldingsplicht en de registratie van de klacht op de door de reisorganisator aangegeven wijze voldoet en de dienstverlener of de reisorganisator daardoor niet in de gelegenheid is gesteld de tekortkoming te verhelpen, kan je eventuele recht op schadevergoeding (gedeeltelijk) komen te vervallen. Als een klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, moet deze binnen twee maanden na afloop van de reis of na de oorspronkelijke vertrekdatum als de reis geen doorgang heeft gevonden bij het boekingskantoor worden ingediend. Indien beschikbaar voeg je daarbij een kopie van het klachtenrapport.

Laat ook hier jouw review achter!
Heb jij al eens een reis geboekt bij Sundowner Wildlife Holidays? Vertel hier dan wat je ervan vond. Was het helemaal geweldig, of toch niet helemaal wat je verwacht had? Anderen kunnen dan te weten komen of het een goed idee is om bij hen te boeken of niet. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!