Suncamp

Alle reviews

Suncamp

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkanzie Italië

  Wij zijn nu op. Verkanzie in Italië
  Maar nu is er een probleem met de boeking waar door ik nog 90 euro moet bij betalen
  Maar het park is zo groot waar door ik niet weet waar ik heen moet om het te betalen
  Heb ge vraagt aan suncamp of ze na mijn verkanzie nog een factuur willen sturen maar dat ging niet
  Heel jammer dat het zo gaat

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Sunlodge Bella Italia

  Ik ben op het laatste moment ernstig ziek geworden. Ik krijg helemaal geen geld terug, ook niet de schoonmaakkosten en het linnengoed, wat ik al betaald had en waar ik ook niet gebruik van maak. Ik heb geprobeerd de vakantie te verplaatsen naar een duurdere periode, waarvoor ik uiteraard wilde bijbetalen, maar dat werd afgewezen. Bij andere reisorganisatie Amca was verschuiven van vakantie ivm ernstige ziekte geen probleem. Ik ben jaren vaste klant van Suncamp, maar ik ben de kosten van de gehele vakantie kwijt. Ik ga nooit meer boeken bij Suncamp.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Camping Belvedere kroatie

  Camping belvedere in Kroatie is een heel mooie verzorgde camping,

  De locatie van de olive tent op de camping niet, wij hebben deze duurdere tent geboekt om bij aankomst erachter te komen dat deze tenten achter de camping zo’n beetje op de parkeerplaats staan.

  Wil je deze camping boeken, wij hebben opnieuw geboekt bij vacancesoleil welke wel tenten op de camping heeft staan.

  Suncamp heeft ons laten weten ons niet tegemoed te komen ivm de extra gemaakte kosten voor het wisselen van tent.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  je kan aan het gas

  Oke er is code geel i.p.v code oranje, maar toch wordt het niet de vakantie waar je als gezin zo naar uitkijkt! Mondkapjes op, restricties aan het aantal bezoekers in het zwembad, uit eten met vrienden zit er niet in.

  Code geel betekend eigenlijk reizen mag, maar LET OP er zijn veiligheidsrisico's! wat weer inhoud dat je wel mag annuleren maar je aanbetaling kwijt bent!

  Na diverse telefoongesprekken met suncamp met de vraag of ik de boeking om kon zetten naar volgend jaar krijg ik steeds nee te horen: "zoek maar wat anders en wel dit jaar", met het argument dat ik niet naar het buitenland wil en dat er in Nederland via suncamp NIETS meer te boeken is wordt geantwoord: "helaas meneer, meer kan ik ook niet doen".

  Het is echt bijzonder asociaal dat er geen tegoedbon gegeven kan worden! dat wanneer je 2 jaar spaart voor een vakantie je gewoon aan het gas kan. Ik hoef helemaal mijn geld niet terug, maar wil gewoon naar de stacaravan aan het gardameer zodra deze crisis voorbij is.

  De service, het menselijke, het meedenken ... het zit er niet in bij deze organisatie. Het is bizar dat ze gewoon €900 aanbetaling innen. Wij kunnen geen kant op, nu maar aan de kinderen vertellen.

  Suncamp bedankt! voor jullie hufterige gedrag, dit nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Staanplaats Terme Catez Slovenië

  De boeking perfect gegaan
  Alles wat Suncamp heeft gezegt klopt de foto's klopen ook
  Volgend jaar boeken we bij Suncamp Holidays weer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Camping Union Lido

  In de veronderstelling dat we een 5 sterren camping geboekt hebben, blijkt na een telefoongesprek te gaan om een andere camping waar de accommodatie staat. Een slecht 1 zin bij de omschrijving staat dat deze camping samenwerkt met Camping Italy. In alle andere correspondentie staat camping Union Lido - Ik voel me misleid en Suncamp geeft geen enkele erkennig dat het zo is. Er wordt niet meegedacht ook al kan je van de faciliteiten gebruik maken voelt het toch dat je voor 5 sterren betaald en op een 4 sterren camping terecht komt. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie een vakantie boek - PURE MISLEIDING!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hele leuke vakantie

  Echt een hele leuke vakantie gehad op onze camping in Frankrijk vorig jaar!!

  Er waren meerdere zwembaden en heel veel andere kinderen om mee te spelen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  na succes vorig jaar nu weer geboekt bij Suncamp

  wij zijn echte camping gangers. Meestal gaan we gewoon naar Frankrijk en vaak ook naar dezelfde camping, maar afgelopen keer hebben we gekozen voor iets anders via Suncamp. Veel keuze hier en niet eens duurder dan wat we eerst boekten.

  De vakantie is ons erg goed bevallen. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de activiteiten op het terrein en we hadden leuke buren waarmee ze veel hebben gespeeld en zelfs nog even contact mee hebben onderhouden. Het was een erg leuke vakantie en daarom hebben we ervoor gekozen dit jaar weer te boeken bij Suncamp voor de zomer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Strand was wel erg ver weg...

  Afgelopen zomer een vakantie geboekt bij Suncamp Holidays, met name omdat ze op hun site hadden staan dat alle campings een zwembad hebben of bij een strand liggen. Dit is wel zo prettig wanneer je met drie kinderen op vakantie gehad. We hebben gekozen voor een camping bij het strand, maar het was niet bepaald in de buurt. We moesten toch zeker een kwartier lopen en met drie kleine kinderen is dat geen pretje. En dat terwijl er bij de camping stond dat het redelijk dichtbij was.. Niet dus! Buiten dat hebben we nog wel een prettige vakantie gehad en was de service van Suncamp gewoon goed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgeloze vakantie met Suncamp

  Wil je gemakkelijk en snel een vakantie boeken op een camping? Dan kan ik Suncamp Holidays zeker aanbevelen. Het boeken stelt niet veel voor en als je er even niet uitkomt staan de medewerkers je graag bij om een geschikte vakantie te vinden of je verder te helpen. Ook de prijs was, voor wat we ervoor terugkregen, prima. Over de levering kan ik nog niet veel zeggen, want we gaan deze zomer pas weg namelijk.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Suncamp

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Suncamp.nl is een bedrijf wat vakanties aanbiedt. Ze bieden verschillende goedkope en betaalbare vakanties aan op onder andere campings, maar ook op tal van andere locaties. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Suncamp.nl . We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Suncamp.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Suncamp.nl.  

Over suncamp.nl
Suncamp.nl biedt zorgeloze kamper vakanties aan op de mooiste campings. Je kunt bij Suncamp.nl goed terecht voor een goede vakantie op een van de campings in Europa. Een kampeerplek met een eigen tent of met een caravan of een totaal ingericht tent, stacaravan, chalet of bungalow. Allemaal snel en gemakkelijk te boeken via Suncamp.nl.  Het is een specialist op het gebied van campings en kampeerreizen met meer dan 45 jaren ervaring. Er zijn volop mooie familie campings en er zijn locaties in meer dan 16 landen. Iedere suncamp camping is geschikt voor kinderen. Als de kinderen het leuk hebben dan is de vakantie al geslaagd. Toch?

Voordelen van Suncamp.nl: 
•    Ze zijn nooit duurdere dan wanneer je rechtstreeks een camping boekt
•    Jaarlijkse controle van de kwaliteit van de camping door de Suncamp.nl medewerkers
•    Gemakkelijk een camping via het internet uitzoeken
•    Thuis de faciliteiten van een camping bekijken
•    Makkelijk online te boeken
•    Reserveren en betalen via een Nederlands bedrijf. Geen taalproblemen of transactie kosten. 
•    Suncamp.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Recron
Kies je favoriete vakantiebestemming en boek vandaag nog je vakantie. Het kan alle dagen van de weken en 24 uur per dag. Wel zo fijn en zo gemakkelijk. Toch?

Diensten van suncamp.nl
Bij Suncamp.nl is het mogelijk om een camping vakantie te boeken. De volgende soorten vakanties kun je er boeken:
•    Campings met zwemparadijs  
•    Kamperen met hond  
•    Campings aan zee  
•    Glamping  
•    Campings met animatie  
•    Wintersportcampings 
•    Kleine campings  
•    Fietsen bij de camping  
•    Wandelen bij de camping  
•    Doorreiscampings  
•    Eco-campings    
•    Naturistencampings    
•    Campings voor gehandicapten  

Klachten, tips en complimenten over suncamp.nl
Ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je een klacht indienen of een tip afgeven. Het kan via de site, per mail, via de telefoon en ook per post. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede oplossing te krijgen. Natuurlijk kun je bij ontevredenheid naar een van de aangesloten organisaties gaan van Suncamp.nl. 

Heb jij ervaring met suncamp.nl? 
Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug. 

 

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Zodat je weet waar je koopt en voorbereid op vakantie gaat. Lees ervaringen van duizenden vakantieganger, ook over suncamp, bij NederlandReview

}