NederlandReview

  Ervaringen Suncamp

  Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Suncamp.nl is een bedrijf wat vakanties aanbiedt. Ze bieden verschillende goedkope en betaalbare vakanties aan op onder andere campings, maar ook op tal van andere locaties. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Suncamp.nl . We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Suncamp.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Suncamp.nl.

  Over suncamp.nl

  Suncamp.nl biedt zorgeloze kamper vakanties aan op de mooiste campings. Je kunt bij Suncamp.nl goed terecht voor een goede vakantie op een van de campings in Europa. Een kampeerplek met een eigen tent of met een caravan of een totaal ingericht tent, stacaravan, chalet of bungalow. Allemaal snel en gemakkelijk te boeken via Suncamp.nl. Het is een specialist op het gebied van campings en kampeerreizen met meer dan 45 jaren ervaring. Er zijn volop mooie familie campings en er zijn locaties in meer dan 16 landen. Iedere suncamp camping is geschikt voor kinderen. Als de kinderen het leuk hebben dan is de vakantie al geslaagd. Toch?

  Suncamp holidays

  Voordelen van Suncamp.nl:

  • Ze zijn nooit duurdere dan wanneer je rechtstreeks een camping boekt
  • Jaarlijkse controle van de kwaliteit van de camping door de Suncamp.nl medewerkers
  • Gemakkelijk een camping via het internet uitzoeken
  • Thuis de faciliteiten van een camping bekijken
  • Makkelijk online te boeken
  • Reserveren en betalen via een Nederlands bedrijf. Geen taalproblemen of transactie kosten.
  • Suncamp.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Recron
  Kies je favoriete vakantiebestemming en boek vandaag nog je vakantie. Het kan alle dagen van de weken en 24 uur per dag. Wel zo fijn en zo gemakkelijk. Toch?

  Diensten van suncamp.nl

  Bij Suncamp.nl is het mogelijk om een camping vakantie te boeken. De volgende soorten vakanties kun je er boeken:
  • Campings met zwemparadijs
  • Kamperen met hond
  • Campings aan zee
  • Glamping
  • Campings met animatie
  • Wintersportcampings
  • Kleine campings
  • Fietsen bij de camping
  • Wandelen bij de camping
  • Doorreiscampings
  • Eco-campings
  • Naturistencampings
  • Campings voor gehandicapten

  Klachten, tips en complimenten over suncamp.nl

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je een klacht indienen of een tip afgeven. Het kan via de site, per mail, via de telefoon en ook per post. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede oplossing te krijgen. Natuurlijk kun je bij ontevredenheid naar een van de aangesloten organisaties gaan van Suncamp.nl.

  Heb jij ervaring met suncamp.nl?

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

  Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Zodat je weet waar je koopt en voorbereid op vakantie gaat. Lees ervaringen van duizenden vakantieganger, ook over suncamp, bij NederlandReview

  Suncamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6.2
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Suncamp

  Uw beoordeling

  na succes vorig jaar nu weer geboekt bij Suncamp

  wij zijn echte camping gangers. Meestal gaan we gewoon naar Frankrijk en vaak ook naar dezelfde camping, maar afgelopen keer hebben we gekozen voor iets anders via Suncamp. Veel keuze hier en niet eens duurder dan wat we eerst boekten.

  De vakantie is ons erg goed bevallen. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de activiteiten op het terrein en we hadden leuke buren waarmee ze veel hebben gespeeld en zelfs nog even contact mee hebben onderhouden. Het was een erg leuke vakantie en daarom hebben we ervoor gekozen dit jaar weer te boeken bij Suncamp voor de zomer.

  Door: Laura02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Zorgeloze vakantie met Suncamp

  Wil je gemakkelijk en snel een vakantie boeken op een camping? Dan kan ik Suncamp Holidays zeker aanbevelen. Het boeken stelt niet veel voor en als je er even niet uitkomt staan de medewerkers je graag bij om een geschikte vakantie te vinden of je verder te helpen. Ook de prijs was, voor wat we ervoor terugkregen, prima. Over de levering kan ik nog niet veel zeggen, want we gaan deze zomer pas weg namelijk.

  Door: K. Ruiter07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Hele leuke vakantie

  Echt een hele leuke vakantie gehad op onze camping in Frankrijk vorig jaar!!

  Er waren meerdere zwembaden en heel veel andere kinderen om mee te spelen!

  Door: José 29-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Staanplaats Terme Catez Slovenië

  De boeking perfect gegaan
  Alles wat Suncamp heeft gezegt klopt de foto's klopen ook
  Volgend jaar boeken we bij Suncamp Holidays weer

  Door: M van der Putten18-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Camping Belvedere kroatie

  Camping belvedere in Kroatie is een heel mooie verzorgde camping,

  De locatie van de olive tent op de camping niet, wij hebben deze duurdere tent geboekt om bij aankomst erachter te komen dat deze tenten achter de camping zo’n beetje op de parkeerplaats staan.

  Wil je deze camping boeken, wij hebben opnieuw geboekt bij vacancesoleil welke wel tenten op de camping heeft staan.

  Suncamp heeft ons laten weten ons niet tegemoed te komen ivm de extra gemaakte kosten voor het wisselen van tent.

  Door: Ramona25-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  je kan aan het gas

  Oke er is code geel i.p.v code oranje, maar toch wordt het niet de vakantie waar je als gezin zo naar uitkijkt! Mondkapjes op, restricties aan het aantal bezoekers in het zwembad, uit eten met vrienden zit er niet in.

  Code geel betekend eigenlijk reizen mag, maar LET OP er zijn veiligheidsrisico's! wat weer inhoud dat je wel mag annuleren maar je aanbetaling kwijt bent!

  Na diverse telefoongesprekken met suncamp met de vraag of ik de boeking om kon zetten naar volgend jaar krijg ik steeds nee te horen: "zoek maar wat anders en wel dit jaar", met het argument dat ik niet naar het buitenland wil en dat er in Nederland via suncamp NIETS meer te boeken is wordt geantwoord: "helaas meneer, meer kan ik ook niet doen".

  Het is echt bijzonder asociaal dat er geen tegoedbon gegeven kan worden! dat wanneer je 2 jaar spaart voor een vakantie je gewoon aan het gas kan. Ik hoef helemaal mijn geld niet terug, maar wil gewoon naar de stacaravan aan het gardameer zodra deze crisis voorbij is.

  De service, het menselijke, het meedenken ... het zit er niet in bij deze organisatie. Het is bizar dat ze gewoon €900 aanbetaling innen. Wij kunnen geen kant op, nu maar aan de kinderen vertellen.

  Suncamp bedankt! voor jullie hufterige gedrag, dit nooit meer.

  Door: wesley29-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Camping Union Lido

  In de veronderstelling dat we een 5 sterren camping geboekt hebben, blijkt na een telefoongesprek te gaan om een andere camping waar de accommodatie staat. Een slecht 1 zin bij de omschrijving staat dat deze camping samenwerkt met Camping Italy. In alle andere correspondentie staat camping Union Lido - Ik voel me misleid en Suncamp geeft geen enkele erkennig dat het zo is. Er wordt niet meegedacht ook al kan je van de faciliteiten gebruik maken voelt het toch dat je voor 5 sterren betaald en op een 4 sterren camping terecht komt. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie een vakantie boek - PURE MISLEIDING!!!!!

  Door: Diouf17-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Strand was wel erg ver weg...

  Afgelopen zomer een vakantie geboekt bij Suncamp Holidays, met name omdat ze op hun site hadden staan dat alle campings een zwembad hebben of bij een strand liggen. Dit is wel zo prettig wanneer je met drie kinderen op vakantie gehad. We hebben gekozen voor een camping bij het strand, maar het was niet bepaald in de buurt. We moesten toch zeker een kwartier lopen en met drie kleine kinderen is dat geen pretje. En dat terwijl er bij de camping stond dat het redelijk dichtbij was.. Niet dus! Buiten dat hebben we nog wel een prettige vakantie gehad en was de service van Suncamp gewoon goed.

  Door: Tomas B. 29-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Suncamp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Suncamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Suncamp actief?

  Suncamp is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Suncamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.