Summit Travel

8

Bestellen

8.8

Service

8.8

Prijs

8.8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Summit Travel

Zin om lekker te skiën of snowboarden in de Alpen? Dan kun je zelf op zoek gaan naar een locatie en ter plekke een skipas regelen, maar hoe makkelijk is het als iemand anders dat voor je doet. Summit Travel is een aanbieder van wintersportvakanties in de Alpen. Zij regelen de accommodatie en een skipas voor je, zodat je daar zelf geen energie aan hoeft te verspillen. En de energie die je over houdt, kun je dan gebruiken voor een aantal extra afdalingen tijdens je vakantie. Bij NederlandReview vertellen wij jou wat Summittravel je te bieden heeft. Maar we geven je nog veel meer informatie. Namelijk beoordelingen van wintersporters die je voor zijn gegaan op een vakantie via Summit Travel. Zij kunnen je vertellen of de accommodaties overeenkomen met de informatie op de site van Summit. Zijn de foto’s bijvoorbeeld realistisch, of bleek bij aankomst dat die waarschijnlijk zijn genomen op een uiterst zeldzame schoonmaakdag? En lag de skipas netjes voor je klaar, of moest je allerlei halsbrekende toeren uithalen om deze in je bezit te krijgen? Bij NederlandReview lees je het aanbod van Summit Travel én de ervaringen van anderen met dit aanbod.


Over Summit Travel

Sinds 2003 organiseert Summit korte wintersportvakanties in de Alpen voor families, collega’s en groepen vrienden. Oorspronkelijk boden ze ook golfreizen aan, maar hier zijn zij in 2008 mee gestopt. Ieder jaar weer bezoeken medewerkers van deze organisatie skigebieden om zo de consument beter te kunnen informeren. De missie van Summit Travel is, zoals ze het zelf omschrijven: het verzorgen van hoog-kwalitatieve meerdaagse wintersportreizen voor kleine tot zeer grote groepen, waarbij ze zaken als flexibiliteit en service zeer hoog in het vaandel voeren. Om de kwaliteit en de informatie over de reizen te kunnen garanderen is Summit Travel aangesloten bij de ANVR die strenge normen hanteert voor lidmaatschap. Ook is Summit aangesloten bij de SGR. Zij zorgen voor de garantie van je reis en eventuele terugbetaling wanneer blijkt dat je de overeenkomst niet na kunt komen. 
Diensten

Summit Travel biedt korte skivakanties van twee tot zeven overnachtingen voor kleine en (hele) grote groepen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Andorra of voor mensen die alleen willen reizen. De overnachtingen kunnen plaatsvinden in een hotel, chalet, pension of appartement op basis van logies en eigen vervoer. In de meeste gevallen is een skipas inbegrepen bij de reis. Allerlei andere opties zijn ook via Summit te regelen. Als je bijvoorbeeld niet met eigen auto kan of wil reizen, kun je via Summit Travel een busreis of vliegreis boeken, of je kunt een auto huren. Sommige accommodaties zijn alleen te huren inclusief catering. Je bent vrij om zelf materiaal te huren en lessen te nemen, maar ook dit kan via Summit geregeld worden. Vaak ben je goedkoper uit wanneer je dit direct meldt op je boekingsformulier. Als je een bedrijfsuitje wilt organiseren, kan Summit Travel zelfs zorgen voor het bedrukken van de sportkleding. 


Klachten

Als je klachten hebt tijdens je reis, dien je deze te melden bij de accommodatiehouder. Als deze je klacht in jouw ogen niet goed behandeld moet je ter plekke contact opnemen met Summit Travel. Dit kan via het algemene telefoonnummer en bij geen gehoor via het noodnummer. Onthoud goed dat je dit doet wanneer je nog op je bestemming bent, want klachten die je pas na je reis meldt worden niet in behandeling genomen. Voor verdere informatie verwijst Summit naar de consumentenvoorwaarden van ANVR.


Lees hier reviews en beoordelingen over Summit Travel! Hoe ervaren echte klanten de skigebieden, het snowboarden en de skipas? Is het goed geregeld hier?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Wintersport

Super reisorganisatie die je van A tot Z volledig ontzorgd. Boeken was zo geregeld en we konden bij aankomst direct onze skipassen en bandjes ophalen. Alles was top geregeld zodat we alleen maar hoefde te genieten. Precies wat je hoopt tijdens je vakantie. Volgend jaar weer!

S

Sam

12-04-2022

0forum

Fijne reisorganisatie

Na het boeken nog telefonisch contact gehad om een vraag door te geven, deze werd snel beantwoord bij navraag bij het hotel. Heerlijke wintersport gehad!

C

Chantal

02-02-2018

0forum

leuke winter ski vakantie

Beetje slome klantenservice vond ik en het bestelproces verliep wat moeizaam. maar we hebben wel een leuke winter ski vakantie gehad hier. Alles was goed geregeld en heel inclusief.

E

Estelle

04-02-2017

0forum

Top skivakantie

Top vakantie gehad met Summit Travel! Alles tot in de puntjes geregeld, waardoor wij alleen nog maar hoefden te skiën en après-skiën!

R

Rogier

30-01-2017

0forum

Meer feesten dan skieën

Vorig jaar wintersportvakantie geboekt bij Summit Travel. Ik had er echter meer van verwacht, want het leek meer op een feestvakantie dan een skivakantie. We zaten met een hele groep Nederlanders in een hotel en die hadden allemaal via Summit Travel geboekt. Ik had de indruk dat het merendeel (vooral jongeren) eigenlijk niet kwam om te skieën of snowboarden, maar meer voor de apres-ski. Wij hebben ons op een gegeven moment maar een beetje onttrokken aan de groep en zijn onze eigen gang gegaan. Vonden het namelijk nogal jammer om niet gebruik te maken van de sneeuw nu de mogelijkheid zich voordeed. Verder was de vakantie prima geregeld, maar wij zullen hier niet snel nog een keer boeken.

M

Mr. Pluk

11-01-2017

0forum