NederlandReview

  Ervaringen StubHub

  Evenementen zijn leuk om naartoe te gaan, maar het is niet altijd makkelijk om een stel tickets in handen te krijgen. Dus wat is nou de beste plek om tickets te scoren? Voordat je het weet is het evenement immers alweer uitverkocht. Een winkel die tickets verkoopt is StubHub. Maar hoe zal die ticketservice nou precies werken? Voor wat voor een soort evenementen zullen ze tickets verkopen? Zullen de tickets wel aankomen voor het evenement begint? Zullen die tickets wel geldig zijn? En wat voor een soort klantenservice zal je als klant van kunnen verwachten als je een probleem hebt dat opgelost moet worden? Dit zin allemaal vragen die het beste beantwoord kunnen worden door klanten die al tickets via StubHub hebben gekocht. Lees de reviews om te ontdekken hoe StubHub echt werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zijn de beste informatiebronnen als je uit wilt zoeken wat voor een ticketservice StubHub is.

  Over StubHub

  StubHub een verstrekker van kaartjes voor evenementen. Het bedrijf is in 2000 opgericht en isw eigendom van eBay. Ze bieden tickets aan voor allerlei soorten evenementen, theatervoorstellingen, optredens en shows. Ze hebben ook tickets voor sportevenementen zoals baseball, voetbal, handbal, hockey, skaten, roeien, paardrijden, softbal, jagen, judo, cricket, bowling, American Football, basketbal, golf, gymnastiek, motorsport en nog andere sporten. Het gaat om zowel nationale aals internationale sportevenementen. Ze hebben ook tickets voor concerten van artiesten, bands en groepen. Hieronder vallen J Cole, Paradise London en Metallica. Je kunt luisteren naar genres als blues, jazz, trance, lounge, western, Celtic, Indie, samba enzovoort. Je kunt ook kijken naar comedy optredens van verschillende cabaretiers zoals Russel Brand, Micky Flanagan, Johnathan Pie, Ricky Gervais en Paul Chowdry. En ze hebben tickets voor theatervoorstellingen op Broadway en daarbuiten. Wil je bijvoorbeeld naar Wicked of Harry Potter and the Cursed Child, dan kan StubHub dat voor je regelen. En ze bieden tickets aan naar musicals, balletvoorstellingen, dansvoorstellingen, opera, musea, toneelstukken, festivals en markten.


  Je kunt ook zelf kaartjes verkopen via StubHub.

  Diensten van StubHub

  Je kunt via de website van StubHub tickets bestellen. Je kunt de website gebruiken maar ook de app downloaden via de Google Playstore of Apple App Store. Als de betaling eenmaal afgerond is zal de bezorgservice van StubHub de tickets naar je opsturen. Dit kan via de mail zijn maar tegenwoordig worden ook veel kaartjes digitaal opgestuurd. Daarbij hebben ze cadeaubonnen die je aan iemand kunt geven als er zich een speciale gelegenheid voordoet. En er is een StubHub klantenservice waarmee je contact kunt opnemen via een digitaal formulier.

  Klachten, Complimenten en Tips voor StubHub

  Heb je ooit zelf tickets besteld via StubHub? Als dat zo is dan horen we graag alles over jouw ervaring met deze ticketservice. Hoe makkelijk was het om een ticket te bestellen? Kwamen de kaartjes op tijd binnen voor de voorstelling? Accepteerde het theater of evenement de tickets? En wat voor een soort klantenservice verleent StubHub als er iets niet helemaal volgens plan verloopt? Laat een StubHub review achter en deel jouw mening met anderen zodat ze weten wat er van StubHub verwacht kan worden.

  StubHub
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StubHub

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is StubHub een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over StubHub. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StubHub actief?

  StubHub is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StubHub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.