NederlandReview

  Ervaringen Stromma

  Een rondvaart is een leuke manier om iets van een stad te kunnen zien. Een bedrijf dat veel rondvaarten in Amsterdam en omstreken aanbiedt is Stromma. Maar wat voor een kwaliteit boten zal Stromma aanbieden? Zullen die stoelen en andere zitplekken wel comfortabel zitten? Zullen ze inderdaad langs de meest interessante plekken van de stad varen? Zul je onderweg veel bezienswaardigheden te zien krijgen? Zal er wel genoeg plek zijn of zit te hele boot bomvol? Hoe makkelijk of juist zal het zijn om een rondvaart te boeken via Stromma’s website? En hoe zal de klantenservice van Stromma reageren als je toch nog een vraag hebt? Alleen toeristen en bezoekers die al eens met Stromma zijn meegevaren kunnen deze vragen eerlijk beantwoorden. Lees de reviews die deze klanten hebben achtergelaten op NederlandReview om een indruk te krijgen van deze rederij. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen zullen je laten zien wat je van Stromma kunt verwachten.

  Over Stromma

  Stromma is een rederij die rondvaarten aanbiedt. Hiervoor waren ze bekend als Canal Company en daarvoor als Rederij Bergmann en Meijer’s Rondvaarten. Op die manier gaat de geschiedenis terug tot de jaren ’20. Snds 2016 zijn ze een onderdeel van Stromma Turism & Sjöfart, een Zweeds bedrijf voor toeristen. Ze doen nog steeds vele rondvaarten door Amsterdam. Je kunt één lange rondvaart doen waarbij de door de Amsterdamse grachten gevaren wordt. Andere vaarten zijn op een hop-on-hop-off basis. Daar kun je er dus op verschillende plekken op en weer af. Mocht je liever niet op het water zitten, dan kan je altijd nog kiezen voor een bus tour. En als je voor alle twee gaat kan een combitour voordeling uitpakken. Een speciale rondvaart is een rondvaart met borrel of zelfs heel diner. Naast deze tours biedt Stromma ook nog tickets aan voor verschillende bezienswaardigheden. Deze zijn onderverdeeld in musea en attracties. De meest bekende musea zijn het Stedelijk Museum, Diamand Museum, Museum Het Rembrandhuis, Amsterdam Museum, MEMO Science Museum, Scheepvaartmuseum, Rijksmuseum en Van Gogh Museum. Onder de attracties vallen The Amsterdam Dungeons, ArenA Stadium Tour, dierentuin Artis, Madame Tussauds en Heineken Experience. Er is dus voldoende te doen om een hele dag of zelfs een paar dagen in Amsterdam door te brengen.


  Een ecvhte Pizza Cruise.

  Diensten van Stromma

  Je kunt via de website van Stromma heel gemakkelijk tickets bestellen voor rondvaarten en bezienswaardigheden. Je krijgt de tickets dan via de mail opgestuurd. Ook heeft Stromma een klantenservice om je van dienst te zijn als je ergens een vraag over hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Stromma

  Heb je al eens een rondvaart gemaakt via Stromma? Of je nou een tour hebt gemaakt of een attractie hebt bezocht, wij horen graag wat jouw persoonlijke ervaring met Stromma is. Hoe makkelijk was het nou echt om tickets te bestellen via Stromma’s website? Was de rondvaart echt zo mooi als je van tevoren dacht? En wat voor een klantenservice kan er nou echt van Stromma verwacht worden? Schrijf een Stromma review en laat ons weten wat jouw mening over Stromma werkelijk is.

  Stromma
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stromma

  Uw beoordeling

  Ms.

  Food was fantastic. Cruise could have started later, so not to be so long.

  Door: Marcia Graves03-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Stromma een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Stromma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stromma actief?

  Stromma is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stromma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.