NederlandReview

  Ervaringen Stip Reizen

  Er zijn maar weinig mensen die nooit de behoefte hebben om op vakantie te gaan. Natuurlijk kun je hier verschillende redenen voor hebben. Je kunt iets van de wereld willen zien of juist gewoon even genieten van de zon of juist sneeuw. Stip Reizen kan je aan een zonvakantie, cruise of rondreis helpen. Maar hoe zal zo’n riviercruise nou echt ijn zijn werk gaan? Welke bestemmingen zal Stip Reizen allemaal aanbieden? Zal het gemakkelijk zijn om een last minute vakantie te boeken via de website van Stip Reizen? En zal er een Stip Reizen klantenservice zijn om te bij te staan als er iets niet helemaal goed lijkt te gaan? Alleen mensen die al eens met Stip Reizen op reis zijn geweest kunnen je hier een eerlijk antwoord op geven. Lees dus hun reviews zodat je je een aardig beeld van Stip Reizen kunt vormen. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers zullen je doen inzien of Stip Reizen juist wel of niet de juiste vakantiewebsite voor jou is.

  Over Stip Reizen

  Stip Reizen is een vakantiebedrijf. Aangezien ze zijn opgericht in 2008 en dus net hun 10-jarig jubileum achter de rug hebben zijn ze nog een relatief jong reisbureau. Ze noemen zich dan ook een “dynamische reisorganisatie”. Ze kunnen je voorzien van een fijne zonvakantie of zomervakantie naar de zon. Dit kan zijn in Bali, Thailand, Spanje, Egypte, Curaçao, Bonaire, Griekenland, Macedonië, Cyprus, Aruba of een andere zonnige bestemming. Lig de hele dag lekker op een handdoek op het strand en neem af en toe een verfrissende duik in de zee. Mocht dit niet helemaal jouw soort vakantie zijn, dan kun je gaan voor een rondreis. Met een rondreis kom je langs verschillende dorpen, steden en andere gebieden waardoor je een algemene indruk van het land krijgt. Je ziet er namelijk onderweg al een hoop van. En natuurlijk is er tijd om de bekendste bezienswaardigheden aan te doen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor een stedentrip waarin je in een paar dagen de stad kunt verkennen. Daarnaast biedt Stip Reizen nog cruisereizen aan. Je zit dan eigenlijk de hele vakantie aan boord van een cruiseschip, al ga je natuurlijk wel van boord bij wat mooie bestemmingen. Je kunt kiezen voor een zeecruise, riviercruise, grand voyage of Dubai cruise. Een speciale vermelding verdient dan nog hun Formule 1 vakanties. Daarbij verblijf je een paar dagen in de buurt van een racebaan en zie je natuurlijk één of meerdere autoraces of motorraces. Je kunt hiervoor naar China of de Verenigde Emiraten en zult verblijven in Shanghai of Dubai.


  Stip viert hun 10-jarig bestaan.

  Diensten van Stip Reizen

  Je kunt heel gemakkelijk via Stip Reizen een reis boeken. Kies gewoon je bestemming en vakantietype en zij zullen je wat beschikbare opties laten zien. Mocht je nog vragen hebben, dan is het altijd mogelijk om de klantenservice van Stip Reizen te benaderen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Stip Reizen

  heb je al eens eerder een reis bij Stip Reizen geboekt? Dan willen wij alles weten over jouw ervaring met dit online reisbureau. Hoe makkelijk was het een reis naar de gewenste bestemming te vinden? Was de stedentrip echt zo leuk als je had gedacht? Waar bracht het cruiseschip je allemaal heen? En wat voor een klantenservice kan er volgens jou van Stip Reizen worden verwacht? Schrijf je eigen Stip Reizen review en laat ons weten wat jouw mening over dit vakantiebedrijf is.

  Stip Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stip Reizen

  Uw beoordeling

  Cruises

  Cruise geboekt ,veel zogenaamde extra bv geen fooi ,Yaris wijn bier frisdranken bij het buffer uw voordeel 300 euro ,aan boord blijkt dit allemaal bij Aïda gewoon te zijn dus is dit voordeel valse reclame
  Vroegboek voordeel vergeet het maar na boeking 2dagen later aanbieding van 100 pp verkoper ,dus pas op bij STIP reizen

  Door: H Kuijpers06-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Cruises

  25 dec een cruise geboekt omdat er nog weinig hutten beschikbaar waren voor 599,€ nu op 3 Jan is de cruise 499€ vol is vol
  Vroeg boeken is dus NOOIT voordelig dus niet vroeg boeken bij STIP
  Tel contact gehad ,jammer kan voorkomen

  Door: H03-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Stip Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Stip Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stip Reizen actief?

  Stip Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stip Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.