Stena Line

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Stena Line

Altijd al eens met een ferry over de zee willen reizen? Dan is het wellicht handig een overtocht via Stena Line te boeken. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er bij deze vervoersmaatschappij bekend zijn.


Wat is Stena Line?


Stena Line is een ferrymaatschappij en organiseert overtochten naar Engeland, Ierland, Letland en Scandinavië. De veerboten varen meerdere routes en het bedrijf staat bekend als één van de grootste ferrymaatschappijen in de wereld. Er worden ruim 20 verschillende ferryroutes gevaren. Op een Ferry is ruimte voor auto’s, caravans en campers. Je kan ook zonder vervoersmiddel meevaren. Vervolgens kun je je reis bijvoorbeeld vervolgen per trein. Op een veerboot kunnen passagiers gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo zijn er restaurants, bars, shops, bioscopen en lounges aanwezig. Er zijn hutten waar je lekker tot rust kunt komen.


Overtochten


Je kan met de ferry een overtocht boeken naar Engeland. Dit kan in combinatie met een treinreis naar Londen. Zo kun je in de hoofdstad van Londen genieten van een stedentrip. Het behoort eveneens tot de mogelijkheden om door te reizen met bijvoorbeeld een auto of caravan naar een eindbestemming in Groot-Brittannië. Er wordt aangegeven dat de vakantiepret al start aan boord op de veerboot. Mocht je een overtocht maken van Hoek van Holland naar Harwich is het mogelijk te slapen in je eigen hut. Je kan met een van de ferry's naar Ierland. Routes kunnen gecombineerd worden met een uitstapje naar Engeland via een overtocht op de Ierse Zee. Er worden verschillende overtochten naar Ierland georganiseerd. Een van de Scandinavische landen die je kunt bezoeken is Zweden. Er kan gekozen worden uit zes uiteenlopende routes met verschillende vertrekhavens. Deze havens liggen onder andere in Denemarken, Duitsland en Polen. Volgens de organisatie zal je op comfortabele wijze richting je vakantiebestemming worden gebracht.


Duurzaamheid


Bij Stena Line zeggen ze duurzaamheid ontzettend belangrijk te vinden. Er wordt aangegeven dat ze ecologische voetafdruk willen verminderen. Er wordt jaarlijks geëvalueerd hoe ze nog meer, een duurzame toekomst kunnen creëren. Er wordt ingezet op schone energie, verantwoorde consumptie, gezondheid en welzijn. Daarnaast vinden ze het leven onder water belangrijk. Er worden een aantal doelen gesteld. Ze zijn continue op zoek naar het verbeteren van energie aan wal en op het water. Inkopen worden op verantwoorde wijze gedaan. Hierdoor willen ze afval verminderen en recycling verhogen. Het bedrijf vindt het belangrijk goed voor elkaar te zorgen. Toewijding, veiligheid, welzijn van passagiers en medewerkers houden ze goed in de gaten. Het voortbestaan van Stena Line hangt onder andere af van de oceaan.


Aan boord


Er kan aan boord van de schepen met euro’s, creditcards en pinpas betaald worden. Op de diverse routes kunnen betalingen niet met contanten verricht worden. Cash wordt wel geaccepteerd in casino's en speelautomaten die zich op de veerboot bevinden. Er kan op een veerboot geen geld gewisseld worden. Op de site lees je welke tarieven er voor welke voertuigen gelden. Of je een huisdier kan meenemen hangt af van de regels van het betreffende schip. Het is altijd raadzaam om goed voorbereid op reis te gaan. Er worden eisen gesteld aan het meenemen van bagage. Het is per persoon toegestaan om één stuk handbagage in de passagiersruimte mee te nemen. Een voetpassagier mag maximaal 2 items aan extra bagage van maximaal 20 kg meenemen. Mocht je een hut geboekt hebben moet je koffer of tas daar geplaatst worden. Alle bagageregels lees je op de site van Stena Line.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij Stena Line? Weleens via de Ferry een oversteek gemaakt naar Engeland, Ierland of Scandinavië? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Leuk als je deze deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)