NederlandReview

  Ervaringen Stayokay

  Stayokay: voor iedereen een geschikt avontuur. Verspreid op meer dan twintig plekken in Nederland en op locaties die je niet direct verwacht: daar vind je Stayokay. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen met Stayokay? Lees hier de ervaringen van andere vakantiegangers!

  Over Stayokay


  Stayokay heeft een hele lange geschiedenis. Wist je dat deze geschiedenis al in 1929 begint? Toen alleen nog onder de naam NJHC (Nederlandse Jeugdherberg Centrale). Jongeren uit de stad trekken er zelfstandig op uit om op avontuur te gaan in de Nederlandse plattelandscultuur en om nieuwe mensen te ontmoeten. Het NJHC biedt hen een plek waar je op eenvoudige en verantwoorde manier kon verblijven en ontmoeten, waarbij het niet uitmaakte welke levensovertuiging je had, waar je vandaan kwam of uit welke klasse je stamde. In de jaren erna ontwikkelde het NJHC zich, het werd een moderne hostelketen waar veel verschillende soorten mensen vonden wat ze zochten. Of je nou op zoek bent naar een kamer met eigen sanitair, een professionele keuken of een logeeradres voor grote groepen - je vindt bij NJHC wat je zocht. Ook kun je er nog steeds veel leuke mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Sinds 1929 is er slechts één ding veranderd, de naam. In 2003 veranderde de naam naar Stayokay.


  Kussengevecht in de Stayokay in Apeldoorn  De mensen die bij Stayokay komen, zijn niet meer alleen jongeren uit de stad. Inmiddels weten ook families, individuele reizigers, groepen, scholen en bedrijven hun weg te vinden naar de hostels van Stayokay. Scholen, vriendengroepen en andere groepen mensen komen samen in de hostels. Hieronder lees je meer over de verschillende gasten en wat hun mogelijkheden zijn.

  • Families. Elk hostel heeft activiteiten en arrangementen voor het hele gezin. Als gezin slaap je bovendien altijd op een speciale familiekamer, deze deel je niet met andere gasten
  • Individuele reizigers. Met de vele gemeenschappelijke ruimtes blijf je nooit lang een individuele reiziger, want je maakt hier snel contact met reizigers over de hele wereld!
  • Groepen. Op zoek naar een gezellige tijd met vrienden, het voetbalteam of je collega's? Dan ben je bij Stayokay aan het juiste adres.
  • Scholen. Al meer dan tachtig jaar weet het onderwijs zijn weg te vinden naar Stayokay. Met speciale onderwijsarrangementen en de vele belevenissen rondom de hostels zal dit ook nog lang zo blijven.
  • Bedrijven. Je vindt bij Stayokay bijzondere vergaderlocaties voor grote en kleine groepen.

  Gasten van Stayokay

  Was jouw stay okay?


  Heb jij weleens gelogeerd, geborreld, gedineerd of iets heel anders gedaan op een van de locaties van Stayokay? En hoe vond je het? Als jouw verblijf niet uitstekend was, dan is het belangrijk dat je contact opneemt met de organisatie. Naast het oplossen van je probleem, kunnen ze leren van de problemen die jij tegenkwam en met je meedenken om jouw 'stay' meer dan 'okay' te maken de volgende keer.

  Hoe was jouw verblijf bij Stayokay?


  Ben jij wel eens bij Stayokay geweest? Hoe vond je het? En ging je voor een korte of een lange vakantie? Wat vond je van je logeeradres, hoe waren de mensen en hoe is het je bevallen? Naar het antwoord op deze vragen zijn veel mensen op zoek. Kun jij hen meer informatie geven? Laat dan hier jouw recensie over je verblijf bij Stayokay achter.

  Je vindt ze overal: Stayokay. Is dit de ideale manier om ergens goedkoop te overnachten? Wat zeggen hun gasten? Lees hun reviews en ervaringen!

  Stayokay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.6
  86% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stayokay

  Uw beoordeling

  Nette plek, voor goedkope prijs

  Allemaal niet heel speciaal, maar blij met de goedkope plekjes waar je kan overnachten. Ontmoet wel leuke mensen (ALS ze niet snurken ;-) ;-)

  Door: Wesley30-06-2018
  Hans06-12-2020

  Afgelopen weekeind vanwege een kort werkbezoek overnacht. Eenvoudig maar goedkoop, schoon en prima ontbijt en diner!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Hostel stayoke utrecht

  Goed!

  Door: Anita Joosten13-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Eten

  Het eten is niet te eten behalve het toetje de hele groep had buikpijn van eten. Al ben je breder dan kan je je niet omdraaien in de douche. Ook zijn de bedden niet lekker. Kussens zijn veelste zacht ik voel dat kussen gewoon niet. Toen ik op de website keek zag het er heel anders uit.

  Door: Mandy de breijer 16-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Stayokay Vondelpark A’dam

  Veel plekken zijn afgesloten en is geen toegang toe die ook op de foto’s van de website staan. Ook is de bar slecht, veel dingen op de menu kaart zijn er helemaal niet. De kamers zijn mooi en netjes maar erg warm. Een airconditioning zou fijn zijn.
  Verder prima, mooie stayokay.

  Door: Anoniem 17-07-2021
  Anoniem 17-07-2021

  Klopt helemaal! Er is geen taart en ik ben jarig dus dat is wel jammer. De kamers zijn erg mooi en de indeling ook ik vind het wel een leuke plek #jezusleeft

  Eva 17-07-2021

  Zo waar! Was erg teleurgesteld. Er had best wel wat meer opties kunnen zijn bij de bar. Ik geef het verblijf een 6. Ik ben vaak erg vrijgevig met cijfers geven voor stay okays want ik weet dat Jezus dat fijn vind. Groeten! #jezusleeft

  Johannah bakker17-07-2021

  Ik heb gehoord dat alle kinderen die daar vroeger op school zaten zijn vermoord. Ik heb dit dan wel gehoord van mijn goeie vriendin Eva en zij is niet altijd even betrouwbaar. Vind het een leuke plek! #jezusleeftinonshart

  Lies 17-07-2021

  Ik zie hier een reactie van dat hier alle leerlingen zijn vermoord, ik hoorde dat ook! Is vast een actie van #jezus, dus zal wel goed zijn. Leuk gedaan, in zo’n oude school. Erg tevreden miste wel mijn taart die op de menu kaart stond ja. En de muziek is afgrijselijk. Kunnen ze niet de bijbel op de radio doen?? #jezusforever

  Mara Dijk17-07-2021

  Vind het een mooie plek! Ben er 2 nachtjes geweest met mijn kinderen van 5 en 3. Ze zijn wel een paar keer aangereden door de fietsers (; (grapje) ik raad het heel erg aan! Mijn Man vond het jammer dat er geen bijbels in de kamer lagen #jezusjoudookvanjou

  Adam 17-07-2021

  Leuk hoor, mooie plek! Snap deze haat niet…. Dit vind Jezus niet goed hoor…. Maar ja…… de taart…. Waar was die? Stond op de menu kaart en was vervolgens niet daar. Zelfde geld voor de snoep. Mijn kinderen waren teleurgesteld, vervolgens wel met zijn allen de bijbel voorgelezen… we werden een beetje raar aangekeken wat ik echt teleurstellend vond. #jezuslovesyounomatterwatexeptforthepeoplethatdont givecake

  Ariana Grande 17-07-2021

  I loved it there!

  Anika en Joost17-07-2021

  Erg leuk! Erg rolstoel vriendelijk! Toch is de rolstoel van mijn man gestolen! Zag er later iemand mee wegrijden. Jammer.

  Olivia 18-07-2021

  Ik vond het ontbijt erg eenzijdig, ik namelijk alerhish voor ei,yoghurt, gluten, sinaasappel en komkommer en dat was het enige wat er was. Voor de rest een fijne plek!

  Pieter 18-07-2021

  Erg teleurstellend, de kamers waren netjes maar warm. De bar het menu klopte inderdaad niet, en meerder deels van de foto’s zijn bedrog. Het ontbijt is wat mij het meest liet schrikken: zo armoedig! Veel betaald voor zo’n onwijs kaal ontbijt. Kan wel wat meer aangevulder, en meer opties. Mijn kinderen, ik en mijn vrouw waren net klaar met ons gebed en begonnen een beetje honger te krijgen. Komen we ineens in zo’n plek aan! We zijn meteen naar het dichtstbijzijnde kerkje gerend om daar te bidden. Send prayers to ontbijt Stayokay A dam

  Willem 18-07-2021

  Geweldig! Ik vind het zo mooi dat ze iets tegen klimaatverandering doen! Ik wist nou niet of het eten biologisch was. Het smaakte in ieder geval niet biologisch. Gelukkig waren de kamers zo warm dat ik mijn eigen biologische brood er in kon bakken! Groet!

  Anne K18-07-2021

  Beste Recensie lezers, De limonade is afschuwelijk, normaal verbied ik mijn kleine lieve kinderen van 23 en 21 om dat soort zoetige dingen in te nemen. Maar voor deze ene keer mochten ze een slokje. Ze zijn vergiftigd!!!! Abnormaal, zomaar kleine kindertjes dit aan doen. Heb ze meteen naar de kinder opvang gestuurd om weer bij te komen.

  Maria Bijbelska18-07-2021

  Waarom is er geen kerk het gebouw? Ik zag ook iemand met een jurk die niet tot de enkel kwam! Echt schandelijk. Verder waren er fijne zitplaatsen voor mijn kinderen om de kinderbijbel te lezen. Ook fijne slaapkamers voor mijn gezin van 11. Vriendelijke groet!

  Jezusfannetjexoxo18-07-2021

  Zo waar! Maar: wilde even wat toevoegen aan de reactie van Maria Bijbelska. Zag ook iemand met een jurk aan dat haar schouders niet bedekken EN indd enkels liet zien. Ook een meisje met broek aan terwijl het zondag is!!!!! Ben meteen naar de kerk gerend om met God te kunnen communiceren over de problemen van de wereld. #wijdankenuvoordagelijksbroodkrachtengezondheidhee rvoorallegoedegaveheerzijnwijudankbaarzeer

  Marit klaagske 19-07-2021

  Geen haakjes, slecht ontbijt, luidruchtig, menu kaart klopt niet, geen sfeer, foto’s op website bedrog, geen bijbels, vieze limonade en meer. Kan het nog erger?????? Ik geef deze stayokay één ster van de 10 omdat de banken perfect waren om even de bijbel te lezen. Normaal geef ik dan wel meer sterren als zoiets er is, maar de muziek was te hard om het voor te lezen aan de volgelingen. Teleurstellend. Zijn ze christelijkfobisch? #jezus

  Evelien-May 19-07-2021

  Hallo! Ik vond dit een erg fijn Stayokay. Maar wat ik niet helemaal okay vond... was het ontbijt! Het was een beetje "normaal" voor een hostel. Nou ja, het was een beetje wat ik eet voor mijn werk begint iedere dag. Voor de rest was alles okay!😇 groetjes Evelien-May

  Max Skaterboy Xx 19-07-2021

  Jooooo Het was kaulo goed. Maar wat doen alle christelijke hier? De trappen waren kaulo fijn om op te skaten en buiten al helemaal. Ik ging met mijn skate broeders ook in het vondel park skaten. Vet goed 😑🦝🪓💣☠😒👈

  Brinleigh 19-07-2021

  OMC! (Oh my crackers ) i loveddd the church there! It was bautiful!

  Veronica 19-07-2021

  Goedendag, het was een erg fijne plek om te zijn met de zusters. De kerk was mooi. De lange tafel was fijn om aan te zitten met de bijbels. En in het midden was een mooi glazen dak zodat we ons beter konden verbinden met de heilige vader. Verspreid het woord.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  1 overnachting

  Netjes en schoon!
  Kon alleen maar een 2 persoonskamer boeken door het virus, moest ook voor 2 personen afreken terwijl ik alleen ben.
  Hostel in soest is dit niet het geval

  Door: Bunk26-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  overnachting

  we verblijven momenteel bij stayokay, alles prima in orde. maar straks per 1 juni worden wij gewoon op straat gezet. Schandalig!

  Door: jan jansen09-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  stay ok maastricht

  Ik ben vaker in de stayokay maastricht geweest maar ik vond het dit keer bar slecht, ik had een full packet genomen bed opgemaakt enzo
  Volgens de site kan je inchecken tot 23.00, ik had een cursus en kwam dus 22.30 aan
  Ik ging inchecken en er zou dus een bed klaar zijn met mijn naam, het bed van nr 1, op de zaal waren de bedden dus al vergeven ( of er lag iemand illegaal ) en kreeg van de gene die er al lagen waar wilt u gaan liggen,

  Ik heb toen de receptioniste er bij gehaald die zuchtend mee ging, dus er was nog een ander bed voorradig, van iemand die toevallig die nacht uit was en niet terug zou komen die dag maar anders had ik mooi gekeken als het vol geboekt was

  Door: ellen 10-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Stayokay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Stayokay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stayokay actief?

  Stayokay is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stayokay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.