NederlandReview

  Ervaringen Stayokay

  Stayokay: voor iedereen een geschikt avontuur. Verspreid op meer dan twintig plekken in Nederland en op locaties die je niet direct verwacht: daar vind je Stayokay. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen met Stayokay? Lees hier de ervaringen van andere vakantiegangers!

  Over Stayokay


  Stayokay heeft een hele lange geschiedenis. Wist je dat deze geschiedenis al in 1929 begint? Toen alleen nog onder de naam NJHC (Nederlandse Jeugdherberg Centrale). Jongeren uit de stad trekken er zelfstandig op uit om op avontuur te gaan in de Nederlandse plattelandscultuur en om nieuwe mensen te ontmoeten. Het NJHC biedt hen een plek waar je op eenvoudige en verantwoorde manier kon verblijven en ontmoeten, waarbij het niet uitmaakte welke levensovertuiging je had, waar je vandaan kwam of uit welke klasse je stamde. In de jaren erna ontwikkelde het NJHC zich, het werd een moderne hostelketen waar veel verschillende soorten mensen vonden wat ze zochten. Of je nou op zoek bent naar een kamer met eigen sanitair, een professionele keuken of een logeeradres voor grote groepen - je vindt bij NJHC wat je zocht. Ook kun je er nog steeds veel leuke mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Sinds 1929 is er slechts één ding veranderd, de naam. In 2003 veranderde de naam naar Stayokay.


  Kussengevecht in de Stayokay in Apeldoorn  De mensen die bij Stayokay komen, zijn niet meer alleen jongeren uit de stad. Inmiddels weten ook families, individuele reizigers, groepen, scholen en bedrijven hun weg te vinden naar de hostels van Stayokay. Scholen, vriendengroepen en andere groepen mensen komen samen in de hostels. Hieronder lees je meer over de verschillende gasten en wat hun mogelijkheden zijn.

  • Families. Elk hostel heeft activiteiten en arrangementen voor het hele gezin. Als gezin slaap je bovendien altijd op een speciale familiekamer, deze deel je niet met andere gasten
  • Individuele reizigers. Met de vele gemeenschappelijke ruimtes blijf je nooit lang een individuele reiziger, want je maakt hier snel contact met reizigers over de hele wereld!
  • Groepen. Op zoek naar een gezellige tijd met vrienden, het voetbalteam of je collega's? Dan ben je bij Stayokay aan het juiste adres.
  • Scholen. Al meer dan tachtig jaar weet het onderwijs zijn weg te vinden naar Stayokay. Met speciale onderwijsarrangementen en de vele belevenissen rondom de hostels zal dit ook nog lang zo blijven.
  • Bedrijven. Je vindt bij Stayokay bijzondere vergaderlocaties voor grote en kleine groepen.

  Gasten van Stayokay

  Was jouw stay okay?


  Heb jij weleens gelogeerd, geborreld, gedineerd of iets heel anders gedaan op een van de locaties van Stayokay? En hoe vond je het? Als jouw verblijf niet uitstekend was, dan is het belangrijk dat je contact opneemt met de organisatie. Naast het oplossen van je probleem, kunnen ze leren van de problemen die jij tegenkwam en met je meedenken om jouw 'stay' meer dan 'okay' te maken de volgende keer.

  Hoe was jouw verblijf bij Stayokay?


  Ben jij wel eens bij Stayokay geweest? Hoe vond je het? En ging je voor een korte of een lange vakantie? Wat vond je van je logeeradres, hoe waren de mensen en hoe is het je bevallen? Naar het antwoord op deze vragen zijn veel mensen op zoek. Kun jij hen meer informatie geven? Laat dan hier jouw recensie over je verblijf bij Stayokay achter.

  Je vindt ze overal: Stayokay. Is dit de ideale manier om ergens goedkoop te overnachten? Wat zeggen hun gasten? Lees hun reviews en ervaringen!

  Stayokay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stayokay

  Uw beoordeling

  Nette plek, voor goedkope prijs

  Allemaal niet heel speciaal, maar blij met de goedkope plekjes waar je kan overnachten. Ontmoet wel leuke mensen (ALS ze niet snurken ;-) ;-)

  Door: Wesley30-06-2018
  Hans06-12-2020

  Afgelopen weekeind vanwege een kort werkbezoek overnacht. Eenvoudig maar goedkoop, schoon en prima ontbijt en diner!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  stay ok maastricht

  Ik ben vaker in de stayokay maastricht geweest maar ik vond het dit keer bar slecht, ik had een full packet genomen bed opgemaakt enzo
  Volgens de site kan je inchecken tot 23.00, ik had een cursus en kwam dus 22.30 aan
  Ik ging inchecken en er zou dus een bed klaar zijn met mijn naam, het bed van nr 1, op de zaal waren de bedden dus al vergeven ( of er lag iemand illegaal ) en kreeg van de gene die er al lagen waar wilt u gaan liggen,

  Ik heb toen de receptioniste er bij gehaald die zuchtend mee ging, dus er was nog een ander bed voorradig, van iemand die toevallig die nacht uit was en niet terug zou komen die dag maar anders had ik mooi gekeken als het vol geboekt was

  Door: ellen 10-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Stayokay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Stayokay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stayokay actief?

  Stayokay is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stayokay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.