Stayokay
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer10

U bent nu bij:

Totaal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Anderen bekeken ook:

 • OpVakantieVanafRotterdam.nl

  OpVakantieVanafRotterdam.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafMaastricht.nl

  OpVakantieVanafMaastricht.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Stayokay

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Stayokay?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Stayokay

Stayokay: voor iedereen een geschikt avontuur. Verspreid op meer dan twintig plekken in Nederland en op locaties die je niet direct verwacht: daar vind je Stayokay. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen met Stayokay? Lees hier de ervaringen van andere vakantiegangers!

Over Stayokay

Stayokay heeft een hele lange geschiedenis. Wist je dat deze geschiedenis al in 1929 begint? Toen alleen nog onder de naam NJHC (Nederlandse Jeugdherberg Centrale). Jongeren uit de stad trekken er zelfstandig op uit om op avontuur te gaan in de Nederlandse plattelandscultuur en om nieuwe mensen te ontmoeten. Het NJHC biedt hen een plek waar je op eenvoudige en verantwoorde manier kon verblijven en ontmoeten, waarbij het niet uitmaakte welke levensovertuiging je had, waar je vandaan kwam of uit welke klasse je stamde. In de jaren erna ontwikkelde het NJHC zich, het werd een moderne hostelketen waar veel verschillende soorten mensen vonden wat ze zochten. Of je nou op zoek bent naar een kamer met eigen sanitair, een professionele keuken of een logeeradres voor grote groepen - je vindt bij NJHC wat je zocht. Ook kun je er nog steeds veel leuke mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Sinds 1929 is er slechts één ding veranderd, de naam. In 2003 veranderde de naam naar Stayokay.
 


Kussengevecht in de Stayokay in Apeldoorn

Gasten van Stayokay

De mensen die bij Stayokay komen, zijn niet meer alleen jongeren uit de stad. Inmiddels weten ook families, individuele reizigers, groepen, scholen en bedrijven hun weg te vinden naar de hostels van Stayokay. Scholen, vriendengroepen en andere groepen mensen komen samen in de hostels. Hieronder lees je meer over de verschillende gasten en wat hun mogelijkheden zijn.

 • Families. Elk hostel heeft activiteiten en arrangementen voor het hele gezin. Als gezin slaap je bovendien altijd op een speciale familiekamer, deze deel je niet met andere gasten
 • Individuele reizigers. Met de vele gemeenschappelijke ruimtes blijf je nooit lang een individuele reiziger, want je maakt hier snel contact met reizigers over de hele wereld!
 • Groepen. Op zoek naar een gezellige tijd met vrienden, het voetbalteam of je collega's? Dan ben je bij Stayokay aan het juiste adres.
 • Scholen. Al meer dan tachtig jaar weet het onderwijs zijn weg te vinden naar Stayokay. Met speciale onderwijsarrangementen en de vele belevenissen rondom de hostels zal dit ook nog lang zo blijven.
 • Bedrijven. Je vindt bij Stayokay bijzondere vergaderlocaties voor grote en kleine groepen.

Was jouw stay okay?

Heb jij weleens gelogeerd, geborreld, gedineerd of iets heel anders gedaan op een van de locaties van Stayokay? En hoe vond je het? Als jouw verblijf niet uitstekend was, dan is het belangrijk dat je contact opneemt met de organisatie. Naast het oplossen van je probleem, kunnen ze leren van de problemen die jij tegenkwam en met je meedenken om jouw 'stay' meer dan 'okay' te maken de volgende keer.

Hoe was jouw verblijf bij Stayokay?

Ben jij wel eens bij Stayokay geweest? Hoe vond je het? En ging je voor een korte of een lange vakantie? Wat vond je van je logeeradres, hoe waren de mensen en hoe is het je bevallen? Naar het antwoord op deze vragen zijn veel mensen op zoek. Kun jij hen meer informatie geven? Laat dan hier jouw recensie over je verblijf bij Stayokay achter.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!