Sportreizen.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sportreizen.com

Zoek jij een specialist op het gebied van sportreizen? Dan zou Sportreizen.com weleens een geweldige website voor jou kunnen zijn. Lees eerst wat de klantervaringen bij Sportreizen.com zijn. Dat doe je op deze pagina van NederlandReview.  


Wat is Sportreizen.com?

 


Sportreizen.com is een website die gespecialiseerd is in sportreizen naar het buitenland. Het bedrijf is onderdeel van voetbalreizen.com. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de medewerkers van het bedrijf al 15 jaar op passionele wijze de klant centraal stellen. De medewerkers van Sportreizen.com stellen een voorkeur te hebben voor voetbalclubs en/of sport in het algemeen. Deze medewerkers hebben al vele malen sportevents en voetbalduels bezocht, zij vinden dat fantastisch om te doen om zo de klant hierover op de juiste manier te kunnen informeren.


Service en persoonlijk contact

 


Hierdoor hebben ze enorm veel kennis opgebouwd op het gebied van sportreizen en is er altijd wel een medewerker beschikbaar die antwoord heeft op je vragen. De medewerkers geven aan dat sport hun passie is en dat ze ontzettend blij zijn dat ze daar hun werk van mogen maken. Met die gedachte in hun achterhoofd stelt het bedrijf graag met haar klanten in contact te komen. Het is zo dat service en persoonlijk contact bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat. Volgens het bedrijf verzorgen ze alles tot in de puntjes. Naast de reis (hotel, vervoer en tickets) zijn wij altijd bereikbaar voor vragen, is er een noodnummer tijdens uw reis en voorzien wij u van routing ter plaatse voor bijvoorbeeld de route van vliegveld naar hotel of hotel naar de locatie van het sportevenement.  


Contact zoeken met dit bedrijf

 


Je kunt op verschillende manieren contact zoeken met dit bedrijf. Het bedrijf geeft aan dat de eerste manier om in contact te komen via het contactformulier is. Dit speciale formulier vind je rechts op de website van Sportreizen.com. Er wordt door dit bedrijf aangegeven dat ze er alles aan doen om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht je het prettiger vinden om telefonisch contact te hebben dan is dat ook mogelijk. Je kunt het bedrijf bereiken op het volgende telefoonnummer: +31-(0)85 070 5050. Het bedrijf is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met donderdag is het bedrijf bereikbaar van 09:00 uur tot en met 21:00 uur. Vrijdag is dat vanaf 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Op zaterdag kun je van 10:00 uur 's ochtends tot en met 16:00 uur contact met het bedrijf opnemen. Het adres van Sportreizen.com (welke onderdeel is van Voetbalreizen.com BV) is Willemsplein 34-3, 6811 KC  Arnhem. Je kunt ook per e-mail contact opnemen met Sportreizen.com. Het e-mail adres dat je dan kunt gebruiken is info@sportreizen.com. Mocht je mailen, dan doet het bedrijf er ook echt alles aan om je bericht binnen 24 uur te beantwoorden.  


Wat zijn de ervaringen bij Sportreizen.com?

 


Ben jij soms al klant bij Sportreizen.com? Hoe heb jij de service bij dit bedrijf ervaren? Laat via NederlandReview weten wat jouw klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Doordat jij je visie deelt via dit platform help je gebruikers van NederlandReview een juiste keuze te maken. Doet men er wel of niet verstandig aan om met Sportreizen.com in zee te gaan? Je helpt ook nog eens mee om NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke reviewsbedrijf van Nederland te laten blijven. Dat gezegd hebbende zouden we het zeer op prijs stellen als je jouw mening achterlaat op deze pagina!  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Reis voor 2 personen naar formule 1 Hongarije 2022

We hebben een prachtig weekend gehad in Budapest. De begeleiding van sportreizen vanaf vertrek vliegveld Eindhoven tot en met terug vlucht was super! Vervoer van en naar formule 1 circuit per bus was goed geregeld. Hotel mooi gelegen in centrum van Budapest. Begeleider Erwin bedankt voor de support op locatie!

T

Theo Post

18-08-2022

0