NederlandReview

  Ervaringen Special Villas

  Wie wil er nou een vakantie doorbrengen in een krap vakantiehuisje zonder enige luxe? Als je dan vakantie viert moet je het, als dat even kan, goed doen. Special Villas heeft een aantal villa’s waar je tijdens je vakantie in kunt verblijven. Maar wat zal de kwaliteit van deze villa’s zijn? Zul je echt genoeg ruimte hebben voor het hele gezin? Zullen de villa’s op een leuke locatie te vinden zijn? Zal het moeilijk zijn om een vakantievilla te boeken via de website van Special Villas? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je ze voor, tijdens of na het boeken nodig mocht hebben? Hier kunnen alleen vakantiegangers die al een villa bij Special Villas hebben geboekt je over kunnen vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een bedrijf Special Villas echt is. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je een aardig beeld van deze vakantieorganisatie geven.

  Over Special Villas

  Special Villas is een bedrijf dat vakantievilla’s aanbiedt. Ondanks de naam heeft Special Villas niet alleen maar villa’s in de aanbieding. Special Villas is, volgens eigen zeggen, namelijk gespecialiseerd in allerlei soorten speciale en bijzondere vakantiehuizen. Al de huisjes en andere verblijven die Special Villas hebben gemeen dat ze net even anders zijn. Of je nou op zoek bent naar een luxe villa met alles erop en eraan of juist een minimalistisch huisje zodat je optimaal van de natuur om je heen kunt genieten, Special Villas kan het voor je regelen. Er zijn wellness vakantiehuizen, vakantiehuizen met zwembad, duurzame vakantiehuizen en grote vakantiehuizen. Er zijn er een aantal te vinden in Nederland, maar Special Villas verhuurt ook vakantiehuizen in België, Duitsland of Frankrijk. Kijk ook eens naar hun vakantiehuis van de maand zodat je wat leuke ideeën kunt opdoen. Misschien ben jij er dan wel de volgende bezoeker van.


  Een betonnen boshuis in Oosterhout.

  Diensten van Special Villas

  Je kunt gemakkelijk via de website van Special Villas een vakantiehuis boeken. Geef ze aan hoeveel nachten je er wilt verblijven, hoeveel personen er zullen komen en wat je gewenste aankomstdatum en regio is. Special Villas zal je dan de mogelijke opties van die periode laten zien. Je kunt dan verder gaan met het boeken van de optie die je het prettigste lijkt zodat Special Villas het huisje in deze periode voor je kan reserveren. Je bent dan zeker van een plek als je daar aankomt. Ook is er een Special Villas klantenservice die je kan helpen als je ze nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Special Villas

  Heb je wel eens een huisje of villa geboekt bij Special Villas? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Special Villas is. Hoe makkelijk was het om een vakantiehuisje te boeken via de de website van Special Villas? Was de grote vakantievilla echt zo groot als ie er op het plaatje uitzag? Hoe prettig was dat minimalistische huisje voor een vakantie? Was het huisje gelegen op een leuke locatie? En wat is jouw oordeel over Special Villas’ klantenservice? Schrijf je eigen Special Villas review en laat ons weten wat jouw mening over dit vakantiebedrijf is.

  Special Villas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Special Villas

  Uw beoordeling

  Weekendje weg

  Betonnen Boshuis in Oosterhout geboekt bij Special Villas. Zeer goede service, er wordt snel gereageerd op vragen en men denkt met je mee. Een adres om te onthouden!

  Door: Corne10-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Special Villas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Special Villas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Special Villas actief?

  Special Villas is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Special Villas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.