NederlandReview

  Ervaringen SpaWeesp

  In de alledaagse hectiek, is het prettig om jezelf weer even op te laden. De een doet dat door sport, de ander gaat winkelen en weer een ander doet dat door middel van een dagje verwennerij. Ieder zo zijn of haar eigen ritueel. Als jouw selfcare moment zich bij voorkeur in een spa afspeelt, kan het zijn dat je oog is komen te vallen op SpaWeesp. Laat je dan adviseren door de klanten die jou zijn voorgegaan. Op deze pagina lees je de reviews van hun ervaringen, hun meningen en beoordelingen. Maar zelf een recensie schrijven, kan natuurlijk ook.

  Verwendag

  Een dag ontspanning in een spa kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Er worden vaak meerdere behandelingen of treatments aangeboden, zoals zweten in de sauna en genieten van een energetische Ayurvedische massage tegen de stress, je kunt er langs een zwembad ontspannen, high tea doen in het restaurant en de dag afsluiten bij de schoonheidsspecialisten. Maar wellicht heb je niet de hele dag de tijd en ga je liever voor alleen een Indiase hoofdmassage, een zonnebank met veilige lampen voor een kleurtje of een facial. Daar ga je ook van stralen. En als je de volgende keer weer tijd hebt, voor een dagje in het weekend of een vakantie, ga je gewoon volle kracht hamam, doe je een Rasul ritueel en laat je je meevoeren in een sessie met een klankschaal.

  Schoonheidsbehandelingen

  Naast de moderne behandelingen, zijn er ook wellnessbehandelingen die gebaseerd zijn op eeuwenoude tradities uit het verre Oosten, zoals Japan, Bhutan, het oude Ceylon en Salar de Uyuni. Vaak betreft het een combinatie van een reinigingsritueel en massage. Andere toepassingen van oude kennis zijn behandelingen zoals massages met hotstones of Sutikku’s, scrubmudmaskers en scrub met shea butter. Deze toepassing van oude methoden brengen sereniteit in het huidige stressvolle moderne leven. En dat is vandaag de dag helaas geen overbodige luxe meer te noemen.


  Diepe ontspanning en meditatie worden bevorderd met de juiste klanken

  SpaWeesp

  Dit is een van de spa’s die Nederland rijk is. Zoals de naam al zegt, is het gelegen in Weesp, onder de rook van Amsterdam. Het is onderdeel van de IWR, oftewel de International Wellness Resorts. Het is hier mogelijk te kiezen uit verschillende arrangementen en losse behandelingen. Verder is het ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen, zoals een Wellness Giftcard of een Saunabon. Via de website is het mogelijk om reserveringen te maken. Ook staat er allerlei informatie op de site over onder andere zwangerschap, ouderen, VIP dagen, badkleding, overnachten in de directe omgeving en natuurlijk de huisregels en de veelgestelde vragen.

  Recensies voor en door gasten

  Zijn de behandelingen bevallen bij de dames en heren die je voor zijn gegaan? Hebben ze de geurenreizen als een belevenis ervaren? Wat is hun mening over de kundigheid en klantvriendelijkheid van het personeel? Hoe is het met de kwaliteit en hygiëne gesteld? Hoe beoordelen ze de algehele spabeleving en de locatie zelf? Zijn ze te spreken over de faciliteiten en mogelijkheden? Of ben je zelf net geweest en wil je de mensen na je helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en beoordeling. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

  SpaWeesp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3.2
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  2.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  twee keer dagentree

  Wij waren op een zondag hier en vonden het echt veel te druk.
  Hadden wel gereserveerd dus gingen er van uit dat we een lekker relaxed dagje tegemoet gingen. Helaas pakte dit anders uit en zijn we na een paar uur alweer vertrokken en hebben we alle sauna's wel gezien maar niet gebruikt. We snappen dat het in het weekend wat drukker is dan door de week maar omdat je ook extra hiervoor moet betalen is het vanzelfsprekend dat je van de faciliteiten normaal gebruik kan maken en niet rondjes door het saunacomplex moet lopen op zoek naar een plekje. Ook de rustruimtes waren tjokvol. Met alle haakjes in een smalle doorgang is deze sauna duidelijk niet gemaakt op grote groepen mensen. Wij gaan hier niet meer naar toe.

  Door: j schuldink 27-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Sauna

  Wij komen al jaren in deze sauna voor de overname. Nu het van de kilostunter geworden is is kwaliteit en service ver te zoeken. Ik vermoed dat de kok ooit een kookboek gelezen heeft maar niet echt weet wat hij doet de share dining was echt een aanflu uiting voor 40 euro . Alleen het brood en de aioli waren acceptabel. De soep leek afwaswater en de tuinbonen leken meer op zweetvoeten. De yakitori spiesjes waren goed van smaak maar ijskoud. We hebben echt bijna 25 minuten op ons drinken gewacht en meer dan een uur op ons ( te dure niet te hachelen) eten. We zijn maar weggelopen omdat ik niet tegen de zeer onaardige serveerster wilde zeggen hoe slecht het was. We kwamen immers voor ontspanning. Wat moeilijk te vinden was door veel te hete of koude douches, een zeer koud zwembad, een niet stomend stoombad, opvoeding die bijna half uur te laat kwam. Jammer dat deze voorheen goede sauna zo om zeep geholpen wordt.

  Door: Patricia Peper 14-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Serveerster veroorzaakt ernstige nekklachten

  hele slechte keten en service. de serveerster uit het restaurant doet de seizoen shinshiro behandeling. Betaald voor 50 minuten, maar na 40 minuten stond ik alweer buiten. Hierna belandde ik op de huisartsenpost met een beknelde spier in mijn nek/schouders. Met enorme hoofdpijn en het niet kunnen uitoefenen van mijn eigen werkzaamheden als gevolg. Al de hele week probeer ik contact te krijgen om deze klacht bespreekbaar te maken. Na eerst een paar dagen te zijn genegeerd, geven zij nu aan niks te doen met mijn klacht en mij hier niet mee kunnen helpen. Nu zit ik door de peperdure 'massage' door een serveerster aan fysiotherapie vast en kan ik niet meer mijn werkzaamheden uitvoeren. Slecht, ronduit schande voor de grote keten!

  Door: Chantal 01-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Dag sauna weesp

  Ontzettend druk en belagelijke prijzen in het restaurant. Voor een klein broodje met een stukje geitenkaas met walnoten betaal je bijna 10,00 euro

  Door: Annemieke 21-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Rude service

  Had a horrible experience with SpaWeesp more than a month ago. Booked massage for me and my friend for extra EUR 140 (pre-paid!) and never got it. They informed me about cancellation at the reception, I felt sooo confused in front of my friends.. They promised me a refund within 4 weeks (sic!), and they missed that deadline! Instead of an evening for relaxing, what I got now is tons of emails and phone calls trying to at least get my money back. Know what, SpaWeesp? I bet I deserve a double pay on this, it's the worst customer service I've seen in years!
  P. S. Today it's almost 6 weeks since that day, and still no money on my account. I was definitely not leaving EUR 140 as a tip for the kind of treatment I was offered.

  Door: Ekaterina 28-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over SpaWeesp

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is SpaWeesp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over SpaWeesp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SpaWeesp actief?

  SpaWeesp is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SpaWeesp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.