NederlandReview

  Ervaringen SpaWeesp

  In de alledaagse hectiek, is het prettig om jezelf weer even op te laden. De een doet dat door sport, de ander gaat winkelen en weer een ander doet dat door middel van een dagje verwennerij. Ieder zo zijn of haar eigen ritueel. Als jouw selfcare moment zich bij voorkeur in een spa afspeelt, kan het zijn dat je oog is komen te vallen op SpaWeesp. Laat je dan adviseren door de klanten die jou zijn voorgegaan. Op deze pagina lees je de reviews van hun ervaringen, hun meningen en beoordelingen. Maar zelf een recensie schrijven, kan natuurlijk ook.

  Verwendag

  Een dag ontspanning in een spa kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Er worden vaak meerdere behandelingen of treatments aangeboden, zoals zweten in de sauna en genieten van een energetische Ayurvedische massage tegen de stress, je kunt er langs een zwembad ontspannen, high tea doen in het restaurant en de dag afsluiten bij de schoonheidsspecialisten. Maar wellicht heb je niet de hele dag de tijd en ga je liever voor alleen een Indiase hoofdmassage, een zonnebank met veilige lampen voor een kleurtje of een facial. Daar ga je ook van stralen. En als je de volgende keer weer tijd hebt, voor een dagje in het weekend of een vakantie, ga je gewoon volle kracht hamam, doe je een Rasul ritueel en laat je je meevoeren in een sessie met een klankschaal.

  Schoonheidsbehandelingen

  Naast de moderne behandelingen, zijn er ook wellnessbehandelingen die gebaseerd zijn op eeuwenoude tradities uit het verre Oosten, zoals Japan, Bhutan, het oude Ceylon en Salar de Uyuni. Vaak betreft het een combinatie van een reinigingsritueel en massage. Andere toepassingen van oude kennis zijn behandelingen zoals massages met hotstones of Sutikku’s, scrubmudmaskers en scrub met shea butter. Deze toepassing van oude methoden brengen sereniteit in het huidige stressvolle moderne leven. En dat is vandaag de dag helaas geen overbodige luxe meer te noemen.


  Diepe ontspanning en meditatie worden bevorderd met de juiste klanken

  SpaWeesp

  Dit is een van de spa’s die Nederland rijk is. Zoals de naam al zegt, is het gelegen in Weesp, onder de rook van Amsterdam. Het is onderdeel van de IWR, oftewel de International Wellness Resorts. Het is hier mogelijk te kiezen uit verschillende arrangementen en losse behandelingen. Verder is het ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen, zoals een Wellness Giftcard of een Saunabon. Via de website is het mogelijk om reserveringen te maken. Ook staat er allerlei informatie op de site over onder andere zwangerschap, ouderen, VIP dagen, badkleding, overnachten in de directe omgeving en natuurlijk de huisregels en de veelgestelde vragen.

  Recensies voor en door gasten

  Zijn de behandelingen bevallen bij de dames en heren die je voor zijn gegaan? Hebben ze de geurenreizen als een belevenis ervaren? Wat is hun mening over de kundigheid en klantvriendelijkheid van het personeel? Hoe is het met de kwaliteit en hygiëne gesteld? Hoe beoordelen ze de algehele spabeleving en de locatie zelf? Zijn ze te spreken over de faciliteiten en mogelijkheden? Of ben je zelf net geweest en wil je de mensen na je helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en beoordeling. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

  SpaWeesp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  5

  Prijs

  6

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dag sauna weesp

  Ontzettend druk en belagelijke prijzen in het restaurant. Voor een klein broodje met een stukje geitenkaas met walnoten betaal je bijna 10,00 euro

  Door: Annemieke 21-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Rude service

  Had a horrible experience with SpaWeesp more than a month ago. Booked massage for me and my friend for extra EUR 140 (pre-paid!) and never got it. They informed me about cancellation at the reception, I felt sooo confused in front of my friends.. They promised me a refund within 4 weeks (sic!), and they missed that deadline! Instead of an evening for relaxing, what I got now is tons of emails and phone calls trying to at least get my money back. Know what, SpaWeesp? I bet I deserve a double pay on this, it's the worst customer service I've seen in years!
  P. S. Today it's almost 6 weeks since that day, and still no money on my account. I was definitely not leaving EUR 140 as a tip for the kind of treatment I was offered.

  Door: Ekaterina28-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over SpaWeesp

  Uw beoordeling