NederlandReview

  Ervaringen SpaOnline

  Heeft u al eens een wellness centrum, een beauty salon, of een dagje naar de sauna geboekt via SpaOnline? Of zoekt u nog een site waar u de verschillen in het aanbod kunt vergelijken? Dit kan op SpaOnline. Lees hier wat de ervaring van anderen met dit bedrijf is.

  Over SpaOnline

  In 2006 stelde de vrouw van eigenaar Faizal Jung Siddiqui hem voor om een gezellig dagje naar een wellness centrum te gaan. Nadat hij dat eerst niet zag zitten ging hij twee weken later toch overstag en was aangenaam verrast. Hij stond versteld van de inrichting, de service en de rust. Na een rondleiding door een medewerker, en gebruik te hebben gemaakt van de sauna, het bubbelbad en het zwembad wilde hij meer weten over deze branche. Hij kwam namelijk na twee dagen helemaal fris en opgeladen weer thuis.

  Toen hij thuisgekomen op het internet ging kijken naar wat er allemaal aangeboden werd kwam hij al snel tot de conclusie dat er geen vergelijkingssite bestond voor alle spa’s in Nederland. Daarnaast zag hij overal dezelfde teksten en foto’s. Met zijn ruim acht jaar ervaring in de internet branche, project management en publishing begon hij aan zijn nieuwe project plan voor ‘het’ spa project. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de spa / wellness branche. Door de aankoop van de domeinnaam ‘SpaOnline.com’ was het project van start gegaan. In de eerste vijf jaar is SpaOnline B.V. uitgegroeid tot de grootste sauna boekingssite van Nederland. SpaOnline.com hanteert geen boekingskosten, en geeft een laagste prijs garantie.


  Wellness muziek om tot rust te komen

  Diensten

  Op de homepage kunt u rechts aanklikken wat voor soort ontspanning u zoekt. Vervolgens kiest u waar u ongeveer naartoe wilt (locatie). Deze zijn verdeeld over de verschillende provinciën. Dan klikt u op ‘bekijk aanbiedingen’ en ziet u meteen de beschikbare aanbiedingen. U kunt dan de locatie van uw keuze nader bekijken. Alle informatie die u wilt weten over een locatie, welke voorzieningen er zijn, openingstijden etc. worden vermeld. Natuurlijk voorzien van de nodige foto’s. U ziet dan ook wat anderen over die locatie hebben gezegd. Vervolgens kunt u op de site inloggen, veilig betalen met iDeal en de voucher uitprinten en meenemen.

  Aanbiedingen

  Wanneer u nog niet precies weet wat u wilt, kunt u ook op de homepage tussen de verschillende aanbiedingen kijken of er iets tussen zit wat u aanspreekt. U ziet verschillende foto’s voorzien van naam, plaats en provincie. Daaronder staat de aanbiedingsprijs en het aantal sterren dat anderen aan de locaties hebben gegeven.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft vraagt SpaOnline u om dit zo snel mogelijk te melden. U kunt hiervoor terecht op het contactformulier. Ook kunt u kijken bij de Frequently Asked Questions (FAQ), oftewel de veel gestelde vragen, daar vindt u misschien het antwoord. U kunt uw vraag of klacht ook schriftelijk indienen bij de directie.

  Heeft u al eens of meerdere malen bij SpaOnline geboekt en bent u tevreden?

  Deel dan uw positieve ervaringen maar ook uw eventuele negatieve ervaringen hier op NederlandReview. Daar helpt u anderen mee.

  Lees hier de reviews van echte klanten van SpaOnline. Is deze vergelijkingssite voor sauna’s en wellness betrouwbaar? Zijn hier goede aanbiedingen?

  SpaOnline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.8
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SpaOnline

  Uw beoordeling

  Voor weinig geld naar de sauna

  Ik ga geregeld met mijn moeder en zus naar de sauna, maar de ervaring leert ons dat een bezoekje aan een sauna niet bepaald goedkoop is. Helemaal niet wanneer je vaak gaat. Regelmatig zoek ik dan ook naar mooie aanbiedingen om toch goedkoop naar de sauna te kunnen. Bij SpaOnline hebben ze echt super aanbiedingen voor verschillende sauna's in heel het land. Er zijn ook geregeld acties van sauna's bij ons in de buurt, dus dat is helemaal mooi meegenomen. Via de website is het vrij eenvoudig om te reserveren en de tickets zijn ook gewoon te gebruiken bij aankomst bij de sauna. Geen negatief iets dus over SpaOnline.

  Door: janine e. 19-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  sauna met korting

  we wilden toch al naar de sauna gaan, van te voren even hier gekeken en toen hadden we nog korting ook. superrelax en alles ging prima met afrekenen en alles

  de volgende keer weer, scheelt best wel veel want saunakaartjes zijn echt duur,,,

  Door: Mathy Klaren06-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  met korting naar de sauna

  Erg handig om van te voren te boeken en dan krijg je ook een betere deal dan wanneer je bij de locatie zelf langsgaat. Het scheelt gewoon geld en het is dezelfde sauna.

  Door: Janneke15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Reparatie hottub

  Bedrijf maakt zijn zaken niet af. Proberen teveel klanten te doen zodat er geen tijd is om zaken af te maken. Eerste reparatie 23 maart, verdergaan 29 april, nog niet af..naar verwachting nu pas 5 juni afmaken. Inmiddels al wel 1200 euro moeten betalen

  Door: Petra naalden23-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Korting op uitje naar de sauna

  Een dagje naar de sauna is doorgaans niet bepaald goedkoop, maar ik heb nu toch een manier gevonden om lekker goedkoop naar de sauna te kunnen. Op SpaOnline kun je namelijk kaartjes voor de sauna kopen tegen een leuke korting. In sommige gevallen scheelt het zo tien euro per persoon (of soms zelfs meer) en dan is het zeker de moeite waard lijkt mij. De mogelijkheden zijn daarnaast vrij groot, waardoor je vast en zeker ook een sauna kunt vinden bij jou in de buurt. Bij mij in de buurt zijn er in ieder geval de nodige sauna's waar ik terecht kan. De kaarten worden gewoon via de mail geleverd en het is dus alleen een kwestie van uitprinten en meenemen. Super makkelijk!

  Door: Marieke K. 10-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is SpaOnline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over SpaOnline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SpaOnline actief?

  SpaOnline is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SpaOnline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.