NederlandReview

  Ervaringen SpaDreams

  Een heerlijke wellnessreis om even helemaal te ontspannen, wie wil dat nu niet? Bij SpaDreams hebben ze meer dan 3500 verschillende vakanties om jezelf te verwennen. Bij deze reizen draait alles helemaal om jou. Deze reizen gaan om ontspanning en je wilt niet uit frustratie de haren uit je hoofd trekken, omdat de reis niet goed geboekt is. Dat is hoe je op NederlandReview terecht kwam. Je bent op zoek naar recensies van reizigers die hun wellnessreis bij SpaDreams al geboekt hebben. Dat is een slimme keuze. Je kunt veel leren van de ervaringen van anderen. Wil je zeker weten of SpaDreams de reisorganisatie voor jou is, lees dan de reviews en maak een slimme keuze.

  Over SpaDreams

  In 2009 werd de reisorganisatie voor wellness- en gezondheidsreizen opgericht door de Duitse reisorganisatie FIT Reisen. Met meer dan 40 jaar ervaring is de organisatie de leider op het gebied van wellnessvakanties. De organisatie focust zich op kwalitatieve reizen en een individuele service. Ze hebben meer dan 400 bestemmingen verspreid over de hele wereld in meer dan 50 landen. Het assortiment bestaat uit kuur-, gezondheids-, fitness-, en wellness-aanbiedingen. Het begon voor het bedrijf allemaal in Duitsland, maar met SpaDreams is het bedrijf in 2009 ook beschikbaar in Nederland.


  Relax, ontspan en luister naar dit heerlijke nummer van MIKA.

  Waarom SpaDreams?

  De reisorganisatie heeft een aantal voordelen die andere organisaties niet kunnen bieden. Ten eerste heeft SpaDreams het grootste aanbod op het gebied van wellnessreizen. Het aanbod is wereldwijd verspreid en er is voor iedere reiziger een geschikte vakantie. Ten tweede garandeert SpaDreams altijd de laagste prijs. SpaDreams wil altijd de goedkoopste zijn en durft dit klanten zelfs te beloven. Ten derde heeft de organisatie al 40 jaar ervaring. Vanaf het begin heeft de organisatie zich gefocust op wellnessreizen en daarom kunnen zichzelf nu de expert noemen. Ten vierde blijft de organisatie altijd innoveren. Ze willen reizigers een individuele reis bieden en proberen altijd aan de wensen van hun klanten te voldoen. Ten vijfde krijg je bij SpaDreams altijd de beste kwaliteit. Alle resorts en spa’s worden aan strenge kwaliteitsproeven getest.

  Klachten SpaDreams

  De vakanties van SpaDreams moeten ontspanning bieden, blijf daarom niet met klachten lopen. Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van SpaDreams. Mocht je echter tijdens je vakantie problemen tegenkomen, dan kun je het beste eerst naar de medewerkers van het resort gaan. Heeft dit niet geholpen, neem dan contact op met SpaDreams. Op de website vind je het telefoonnummer en het e-mailadres. Je kunt mailen naar info@spadreams.nl of bellen op telefoonnummer 085 208 6422. Ook voor vragen is de klantenservice natuurlijk bereikbaar.

  Jouw ervaringen met SpaDreams

  Ben jij net terug van een wellnessreis van SpaDreams en ben je nu weer helemaal zen en klaar om aan het werk te gaan? Was dit de beste vakantie die je ooit gehad hebt? Vertel dan alles over jouw reis en schrijf een review. SpaDreams belooft klanten veel voordelen, maar komen ze deze ook na? Zijn de echt de goedkoopste? En wat vind je van de kwaliteit? Boek jij je volgende reis ook met de organisatie? Laat het in jouw beoordelingen allemaal weten.

  Wil je heerlijk genieten van een gezondheids- of wellnessreis van SpaDreams? Dan lees je natuurlijk eerst reviews en ervaringen van andere reizigers.

  SpaDreams
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SpaDreams

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is SpaDreams een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SpaDreams. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SpaDreams actief?

  SpaDreams is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SpaDreams gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.