Solmar Tours

Alle reviews

Solmar Tours

59% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (51)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Busreis naar Spanje

  Zo ontzettend slechte reisorganisatie. Onze dochters van hun vakantiebaantje een busvakantie naar Spanje geboekt. In totaal 29 uur over de reis gedaan door pech met de bus. Daar moet toch een draaiboek voor klaar liggen als zo iets gebeurd?! Nu zijn ze heel de nacht bezig geweest. Eerst met 50 km per uur levensgevaarlijk over de snelweg rijden, 2 chauffeurs die geen Engels/Ned spraken. Daarna met heel de bus midden in de nacht op een monteur gewacht, waarna ze uiteindelijk toch naar een garage moesten rijden over de snelweg met een kapotte bus die rare geluiden maakte en stonk. Bij de garage nog met heel de bus drie uur zittend op een stoepje moeten wachten tot de bus gemaakt was. Solmar gaf telefonisch aan niks voor hun te kunnen betekenen. Een hele dag vakantie gemist van de 5 dagen, en wat nog het bizarre was toen ze aankwamen bij het hotel wist de Solmar medewerker niet eens wat een verschrikkelijke reis ze achter de rug hadden. Uiteindelijk wil Solmar na mailcontact onze dochters wel tegemoet komen. Ze krijgen 20 euro als compensatie 🙈 Uiteraard wordt dit verhaal nog vervolgd….

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Enkele reis Nederland - Benidorm

  Afgelopen vrijdag met Solmar naar Benidorm gereisd. Fijne bus (First Class) én fijne en vriendelijke buschauffeurs. Genoeg stops tussendoor, elke keer bij een wegrestaurant of tankstation. Ruim voldoende de tijd bij elke stop. Super!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Busreis indalo park

  Heerlijke busreis in een firstclass bus naar prachtig hotel indalo park

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  busreis malgrat de mar.Wij hebben betaald voor first class,andere mensen in de bus niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Solmar vakantie hotel fiesta park benidorm

  Met kerst en oud en nieuw in hotel fiesta park in benidorm geweest met Solmar.
  Mooi hotel en erg schoon
  Vriendelijk personeel en eten was voor een 3 sterren hotel gewoon goed.
  De ligging is prima, net iets rustiger dan andere hotels maar wel dicht bij centrum en 6 minuten van het mooie strand
  Met de bus naar Benidorm is met Solmar gewoon prima
  Comfortabel en geregeld stops voor een toiletbezoek, sigaretje of aankoop in de shop van het tankstation.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis. Malgrat de Mar. Hotel Top hotel Royal Sun. En De reis Benidorm hotel Cimbel.

  Het Hotel top…… zou vervroegd sluiten de dag na onze laatste dag.
  Er was geen restauratie ,koffie drinken buiten op het strand bij een tentje , het diner moest je maar in de magnetron warm maken. Totaal geen faciliteiten die een hotel waardig is. Wij hebben al veel echt veel reizen gemaakt en veel met Solmar. Indien je 86 jaar bent en met veel moeite een reis kunt betalen reken je toch op enige coulance waar Solmar niets van wilt horen. Ook de reis naar hotel Cimbel in Benidorm die een jaar eerder al geboekt was ging fout .We kregen een kamer zonder balcon kamer was 4 bij 3 meter. En we voelden ons in een gevangenis.Na 2dagen konden we een andere kamer met balcon krijgen ,meteen bijbetaling van 160 euro. Geklaagd bij Solmar maar o op recept, De reislleiding was op de hoogte maar konden niets doen.Solmar had dit alles geregeld ,.Ik raad iedereen aan zich goed te informeren over de boeking want Solmar staat niet achter het woord samen naar de zon. Niet boeken dus
  Mvg. F Ebels. 0495 317316

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Busreis Malgrat 13 sept.t/m 2 okt 2021

  Minpunt bus 12 vanuit Malgrat 2 okt , dit was een gecombineerde bus met first Class beneden en royal class boven ,
  Wij hadden betaald voor royal class beneden zowel voor heen en terug .
  En dan moet je boven zitten ,en voor mij die moeilijke trap op .
  Gebeld met jullie en zou het geld terug krijgen, voor deze terugreis. Maar nog steeds niets ontvangen ..
  Ik vond en vind dit geen goede service , zeker niet dat we boven moesten zitten , dus hoop hier reactie op te krijgen . Groet mevr. St.nicolaas

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  17dagen platja daro

  Wij zijn met bus 1 vanuit maastricht naar platja daro geweest vreselijk wat een onbeschoft chauffeur corona werd niets van gevraagd mondkapje had niemand op na 4 uur eerste stop v an 10 min chauffeur heeft de hele weg niets gezegd om 6.15 in playa daro afgezet kregen pas om 1330 sleutel hostess hele m aal niet gezien dus konden onze klachten niet kwijt eetzaal veel te klein iedere dag 3 bussen met Fransen kwamen eten en slapen wij telden niet mee kwamen als laatste aan beurt Stoelen in recreatie waren iedere dag bezet ook aan bar was geen plek de herrie was vreselijk

  Jammer zijn we van solmar niet gewendterugreis met bus 3 was uitstekend

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Peniscola Hotel Plaza

  Na 28 jaar weer een bus reis geboekt samen met mijn moeder.
  Ik kan alleen maar positief reageren . Zowel de heen als de terugreis verliep soepel met fantastische chauffeurs . Dennis, Ingrid en Andreas bedankt voor het veilig heen en terug brengen.
  Hotel was ook top wij hadden een kamer met uitzicht op zee.
  Ontbijt was prima, avondeten vond ik de benamingen van de gerechten minder. Mijn Spaans is niet zo goed en weet niet wat er allemaal voorgeschoteld werd.
  Excursies onder leiding van Evert waren super, vooral onze trip naar Morella echt een aanrader.

  Kortom mij gaan jullie vaker zien.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  retour Malgrat

  Onze 14 daagse reis bij de Jong Intra geboekt. De busreis werd uitgevoerd door Solmar. De heenreis verliep perfect- werd uitgevoerd door de firma Kupers uit Weert. De terugreis was een horrorreis. Om 19.30 uur zouden we opgehaald worden, werd 20 uur. De reis werd uitgevoerd door Stafcars. Bij hotel Luna Club ging nog een ander paar mee. Die hadden loodzware koffers. Zij gingen naar binnen maar wij willen zien, dat de koffers erin gaan. De chauffeur begon te vloeken en te schelden voor alles wat mooi en lelijk is. Wij zeiden, dat die koffers niet van ons waren en gingen naar binnen. Daarna mensen ophalen in Blanes. Meer dan een uur rondgereden, ondertussen schade aan de bus gereden. De chauffeur was vreselijk gestresst. De beide chauffeurs konden niet door een deur. Daarna naar Playa de Aro. Het toilet moest geleegd worden en we zouden naar het toilet kunnen. Dezen waren afgesloten. Na 20 min. weer stoppen. Het rijgedrag was abominabel. Toen barstte het noodweer los: onze bus reed de bus van Boosten en Solmar knoerdhard voorbij! Levensgevaarlijk! Om 7 uur een kwartier gestopt en na elf uur een stop bij een vrachtwagenstop. Men moet bedenken, dat men MENSEN vervoert en geen VEE.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  retour Malgrat

  De heenreis verliep perfect door de chauffeurs van Kupers uit Weert. De terugreis (25 september) was een horrorreis door de chauffeurs van Staff Cars. Dezen konden niet door een deur . Dat veroorzaakte veel stress bij de chauffeurs. Daardoor een zeer slechte terugreis gehad.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis naar Spanje

  30 Augustus Gebeld om een reis te boeken voor 13 September helaas vol ze zouden kijken voor 20 September daar zou ik zo spoedig mogelijk over terug gebeld worden 8 september nog niet terug gebeld dat noem ik niet zo spoedig mogelijk 9 september zelf gebeld ja de reis is al volgeboekt.
  We zijn in het verleden vaker met Solmar geweest voor nu voor ons geen Solmar meer heb inmiddels elders geboekt en dat kon nog voor 13 September in het zelfde hotel en met de zelfde voorwaarden en nog iets goedkoper ook

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Costa Brava 2021

  Afgelopen maand op vakantie geweest naar Spanje en ik ben verbaasd wat een zooi ongeregeld het is bij Solmar Tours.

  Slechte communicatie per mail, buiten de buschauffeurs om geen vriendelijk en voornamelijk onwetend personeel. De processen gedurende de start en het einde van de busreis zijn onlogisch en zorgt voor enorm veel wachttijd. Niet pro-actief en totaal niet meedenkend.

  Mondkapjesplicht in de bus wordt niet gehanteerd. Gedurende de vakantie heb je vrijwel niks aan de reisleidster. Reageert nauwelijks op berichten en kwam pas op de laatste dag met een testlocatie. Hier betaal je €50 voor en is zogenaamd verplicht maar vervolgens wordt er bij het opstappen op de terugweg niet gecontroleerd op de test. Had ons toch weer €50 gescheeld ;)

  Wij gaan nooit meer met Solmar Tours.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  februari 2019

  terugbetalen van voucher naar een jaar nog steeds niet terug gehad.
  ik boek nooit meer bij Solmar.

  echte wanbetalers

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Busreis naar Benidorm

  Voor het eerst met Solmar tours naar Benidorm gereisd op 28 Februari 2020. Wij zijn zeer tevreden, leuke chauffeurs en leuke hostess. Helaas moesten ook wij met spoed vertrekken uit Benidorm in ver band met het coronavirus. Geweldig hoe Solmar tours dit heeft gedaan. Op zondag heeft solmar 5 bussen richting Benidorm gestuurd om de Nederlanders op te halen. Ook op de terug weg geweldige chauffeurs en hostess. Wij gaan volgend jaar zeker weer met Solmar tours naar Benidorm. Ik wil echt een groot compliment geven aan allen van Solmar tours die het mogelijk hebben gemaakt dat wij weer terug konden naar Nederland.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke vakantie

  Wij hebben wederom een fantastische vakantie gehad die we hadden geboekt bij Solmar.
  Vooral erg te spreken over het personeel. Het boeken ging goed en ook op de costa zelf was iedereen erg aardig. De mevrouw die ons rondleidde deed dat erg goed en je kon vragen stellen. De mensen van het hotel ook echt vriendelijk dus dat is erg fijn.
  Het eten was een beetje eenzijdig maar op zich wel lekker.
  Volgende keer weer!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis 10 dagen Bloemenriviera van 4 oktober tm 13 oktober 2019

  Graag willen we Ad en Josephine dank je wel zeggen voor de perfecte en uitstekend verzorgde reis en vakantie in Italie aan de Bloemenriviera jl . Wij waren met een vriendengroep van totaal 8 personen en hebben ons uitstekend kunnen vermaken. Alles naar wens, een lief en gezellig paar die echt voor deze reis er wat van maakten. Fijne en leuke verrassingen door hun zelf georganiseerd. Wij, mijn vrouw en ik hebben veel gereisd zowel met Solmar als met anderen maatschappijen maar dit stel steekt echt met kop en schouders boven andere (chauffeur/ Hostes) uit. Ik heb ook diepe bewondering voor de professionaliteit van zijn rijden met VDL. Hij is als chauffeur echt lokaal in Italiaanse steden uitstekend op de hoogte. Deze mensen zijn echt een aanrader om een excursiereis mee te maken. Stops onderweg waren goed en de Hotels in Italië waren prima.
  Ja, namens de groep dank je wel beide. Goed gedaan en een echte aanrader voor het nieuwe seizoen. Groet Harmke en Jan Leneman

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Solmar

  wij hebben van een heerlijke vakantie genoten van vertrek tot en met terugkomst bus 14 de chauffeurs waren goed , goed als chauffeur zowel als voor de gaste mooi groepje bedankt voor deze mooie vakantie volgende keer zullen wij zeker weer met solmar gaan. enigste min puntje was de airco die was defect. vele groetjes

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1x chineese tomaten soepje

  PLUS PUNTEN
  De hostess was heel goed
  ze kwam regel matig langs voor iets eten of drinken.

  MIN PUNTEN
  1. De catering was slecht bij gevuld in bus 16 Spanje/ benidorm
  2. Toen we instapte was de bus heel erg vies en niet schoon gemaakt.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Solmar Tours

Solmar beoordelingen, reviews en oordelen van anderen!
Wat anderen van Solmar zeggen! Oorspronkelijk was het een aanbieder van busreizen. Nu is het een allround reisbureau geworden welke autovakanties, zonvakanties, stedentrips, last minute vakanties, vliegtickets en natuurlijk nog steeds bus vakanties aanbiedt. Solmar staat voor goedkope vakanties! Het is ook een aanbieder van reizen welke garant staan voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Hiermee kunt u dus nooit een verkeerde boeking maken. Het is goed om de verschillende reviews en beoordelingen over Solmar op NederlandReview te lezen. Hiermee kunt u zichzelf goed voorbereiden om uw volgende vakantie te gaan boeken bij deze aanbieder. 

Over Solmar
Een hoge kwaliteit en een goede service bieden voor een lage prijs. Dat was het eerste doel van Solmar Tours, toen ze in 1984 opgericht werden. Uiteindelijk heeft deze doelstelling nog steeds de hoogste prioriteit bij Solmar. Inmiddels zijn we 31 jaren verder. Het is belangrijk om de vakanties voor een breed publiek toegankelijk te maken en om ervoor te zorgen dat iedereen volop tevreden is over deze vakantie. 
Solmar Tours biedt reizen aan naar bestemmingen welke u per bus, vliegtuig of op eigen vervoer kunt bereiken. U bent ervan verzekerd dat alles met grote zorg is samengesteld. En ook dat alles met grote zorg uitgevoerd zal worden. Het maakt hierbij niet uit of u op een stedentrip gaat of een lange vliegreis wilt maken naar een warme bestemming. Solmar zal er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 
Solmar Tours heeft de laatste drie jaren de prijs gewonnen van Zoover voor beste aanbieder van zonvakanties. Hier zijn ze natuurlijk erg trots op. Er zijn daarnaast nog tal van prijzen en uitstekende beoordelingen voor hun geweest.  
De diensten van Solmar
Solmar is actief op het gebied van het aanbieden van verschillende vakanties. Hieronder hebben we een aantal van de verschillende soorten vakanties voor u opgesomd. Het gaat om de volgende soorten vakanties:
•    goedkope vakanties
•    zonvakanties
•    autovakanties
•    stedentrips
•    last minute vakanties
•    vliegticket aanbieders
•    busvakanties

Klachten over Solmar
Natuurlijk winnen ze geen prijzen zonder een goede klantenservice te bieden. Het is goed om te zien hoe ook u gemakkelijk contact met Solmar kunt opnemen om uw mening te geven over hun diensten. Het kan zijn dat dit een compliment is, maar natuurlijk kan het ook een klacht zijn. Het is goed om uzelf te laten horen als u ergens zeer tevreden over bent of wanneer u dit juist niet bent. 

Uw mening over Solmar
Bent u een klant of een klant geweest van Solmar? Dan horen we graag uw mening op NederlandReview. Op NederlandReview worden de beoordelingen van vele bedrijven en organisaties verzameld. Door uw mening achter te laten helpt u anderen om een goed beeld te vormen van een bedrijf of organisatie. Bekijk de verschillende reviews van andere bedrijven en vergeet vooral niet om uw mening achter te laten over Solmar of een ander bedrijf op NederlandReview.

 

Blanes, Benidorm boeken met Solmar? Of een auto huren? Is dat betrouwbaar bij Solmar? Lees ervaringen van vakantiegangers bij NederlandReview!

}