NederlandReview

  Ervaringen Solmar Tours

  Solmar beoordelingen, reviews en oordelen van anderen!
  Wat anderen van Solmar zeggen! Oorspronkelijk was het een aanbieder van busreizen. Nu is het een allround reisbureau geworden welke autovakanties, zonvakanties, stedentrips, last minute vakanties, vliegtickets en natuurlijk nog steeds bus vakanties aanbiedt. Solmar staat voor goedkope vakanties! Het is ook een aanbieder van reizen welke garant staan voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Hiermee kunt u dus nooit een verkeerde boeking maken. Het is goed om de verschillende reviews en beoordelingen over Solmar op Nederlandreview te lezen. Hiermee kunt u zichzelf goed voorbereiden om uw volgende vakantie te gaan boeken bij deze aanbieder. 

  Over Solmar
  Een hoge kwaliteit en een goede service bieden voor een lage prijs. Dat was het eerste doel van Solmar Tours, toen ze in 1984 opgericht werden. Uiteindelijk heeft deze doelstelling nog steeds de hoogste prioriteit bij Solmar. Inmiddels zijn we 31 jaren verder. Het is belangrijk om de vakanties voor een breed publiek toegankelijk te maken en om ervoor te zorgen dat iedereen volop tevreden is over deze vakantie. 
  Solmar Tours biedt reizen aan naar bestemmingen welke u per bus, vliegtuig of op eigen vervoer kunt bereiken. U bent ervan verzekerd dat alles met grote zorg is samengesteld. En ook dat alles met grote zorg uitgevoerd zal worden. Het maakt hierbij niet uit of u op een stedentrip gaat of een lange vliegreis wilt maken naar een warme bestemming. Solmar zal er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 
  Solmar Tours heeft de laatste drie jaren de prijs gewonnen van Zoover voor beste aanbieder van zonvakanties. Hier zijn ze natuurlijk erg trots op. Er zijn daarnaast nog tal van prijzen en uitstekende beoordelingen voor hun geweest.  

  Solmar tours heeft een heus eigen lied! Echt waar?? Ja echt! En beluister deze hier in dit filmpje!


  De diensten van Solmar
  Solmar is actief op het gebied van het aanbieden van verschillende vakanties. Hieronder hebben we een aantal van de verschillende soorten vakanties voor u opgesomd. Het gaat om de volgende soorten vakanties:
  •    goedkope vakanties
  •    zonvakanties
  •    autovakanties
  •    stedentrips
  •    last minute vakanties
  •    vliegticket aanbieders
  •    busvakanties

  Klachten over Solmar
  Natuurlijk winnen ze geen prijzen zonder een goede klantenservice te bieden. Het is goed om te zien hoe ook u gemakkelijk contact met Solmar kunt opnemen om uw mening te geven over hun diensten. Het kan zijn dat dit een compliment is, maar natuurlijk kan het ook een klacht zijn. Het is goed om uzelf te laten horen als u ergens zeer tevreden over bent of wanneer u dit juist niet bent. 

  Uw mening over Solmar
  Bent u een klant of een klant geweest van Solmar? Dan horen we graag uw mening op Nederlandreview.nl. Op Nederlandreview worden de beoordelingen van vele bedrijven en organisaties verzameld. Door uw mening achter te laten helpt u anderen om een goed beeld te vormen van een bedrijf of organisatie. Bekijk de verschillende reviews van andere bedrijven en vergeet vooral niet om uw mening achter te laten over Solmar of een ander bedrijf op Nederlandreview.nl.

   

  Blanes, Benidorm boeken met Solmar? Of een auto huren? Is dat betrouwbaar bij Solmar? Lees ervaringen van vakantiegangers bij NederlandReview!

  Solmar Tours
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8,8
  80% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,8

  Service

  8

  Prijs

  9,6

  Leveren

  8,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waardeloos

  van Hooren05-03-2018

  16-02-2018 met "First Class" bus naar Benidorm. 45 minuten in wind en kou staan te wachten in Maastricht. Vlgs. chauffeurs van andere bussen was de bus later want die moest naar de garage ivm kapotte verwarming. Koud de bus in en die leek wel een koelkast. Alleen ijskoude lucht via de ventilatie naar binnen. Bij eerste stop chauffeur aangesproken. Schouders ophalen. Hij staat op 30. Later hostess gevraagd er iets aan te doen. Hij kan zo "ploep" weer aanspringen was reactie. Eind van de middag de andere chauffeur gevraagd naar dekentje of zo. Hij zou er naar kijken. Niets meer gehoord. Bij de zeer korte stops gauw naar wc om handen in water en drogers een beetje te warmen. Om 21.00 's avonds zelf bij wegrestaurant deken gekocht om de nacht in te kunnen. Had het liefs terug gegaan!! In Benidorm arts moeten consulteren omdat klachten die door de kou onderweg opgetreden waren verergerden.
  Solmar ontkent alles. Chauffeurs zeggen dat het pas om 9 uur 's avonds koud geworden is. Overmacht dus. Voor ons "ongemak" hebben ze uit coulance 17.50 euro overgemaakt via cheque, bij hun te besteden. Hun laatste bericht; ze hebben positieve reacties op het geven van hun cheque mogen ontvangen...dús....de meeste passagiers zijn tevreden met hun compensatie.
  Het ergste is dat ze dezelfde bus weer hebben gebruikt om mensen terug te vervoeren en...hoe kan het... volgens hen was het bij vertrek uit Spanje oké maar helaas werd het NA ENKELE UREN WEER TE KOUD.
  Zelfs als het overmacht was geweest dan kun je nog zorgen voor een volle bus ouderen. Hoe komen die deze reis door in deze situatie. Wat zouden we voor ze kunnen doen?? Niets van dit alles
  NOOIT MEER MET SOLMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  reis italie

  ad claassens12-10-2017

  Met Sol Mar Tours naar de Bloemenrivieara in october van 29-08 t/m 09--09-2017'

  Een geweldige reis met een kleine groep van 30 personen met Ad als een zeer goede rustige en gezellige chauffeur
  en met Mauwrits als reisleider tevens zorgde hij voor de catering tijdens deze reis.
  Hij wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden tevens was hij zeer behulpzaam waar dit nodig was hiervoor bedankt.
  De excursies waren geweldig en door Ad geregeld.
  Deze reis was voor ons een zeer mooi met veel bezienswaardigheden
  Ad en Mauw-Rits bedankt.
  Fam. Jeanne en Ad Claassens roosendaal.
  Hopelijk tot de volgende reis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Met de bus naar Lloret de Mar (Spanje)

  Hannes22-12-2016

  Wij zijn met Solmar Tours met de bus naar Lloret de Mar in Spanje geweest, inclusief Hotel en alles geregeld.
  Het is een lange zit in de bus, maar we hadden goede chauffeurs en de sfeer in de bus was gezellig. Ook hebben we best veel geslapen en dan gaat de tijd een stuk sneller.
  Het is een stuk goedkoper dan vliegen en het is ook wel een ervaring op zich.
  Het hotel was goed en we zaten dichtbij het strand en het uitgaan.

  Ik zou het nog een keer doen omdat het goedkoop was en een hele leuke vakantie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  TOPPIE VAKANTIE

  Casper22-08-2016

  Fantastische vakantie
  Goede deal
  Eten daar kon iets beter maar verder echt TOPPIE ALLEMAAL!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Deal naar Spanje

  Dianna21-10-2015

  Hotel Top Royal Sun geboekt in Malgrat de Mar, dat is aan de noordkust van Spanje.

  All Inclusive, 10 dagen lang voor net geen vierhonderd euro.

  Goed dealtje toch? De korting was maar een paar tientjes, maar het was überhaupt al niet duur.

  En dat het dan niet een vijfsterrentophotel is vind ik niet erg!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Solmar Tours

  Uw beoordeling