NederlandReview

  Ervaringen SNP Natuurreizen

  Ben jij op zoek naar een leuke vakantie? En wil je een actieve of avontuurlijke reis doen? Ben je alleen, of ga je met het gezin op pad? Wil je binnen Europa blijven of ontdek je het liefst de andere kant van de wereld? En als laatste, hecht je veel waarde aan de duurzaamheid van reizen? Misschien is SNP Natuurreizen dan iets voor jou.

  Wat vinden consumenten van deze reisorganisatie? Zijn de reizen goed georganiseerd? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over SNP Natuurreizen

  SNP Natuurreizen, opgericht in 1984 als Stichting Natuurstudie Projecten, is een reisorganisatie die reizen over de hele wereld organiseert. Ze specialiseren zich op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen die kleinschalig en authentiek zijn. Zo kun je op wandelvakantie, fietsvakantie, rondreis, gezinsvakantie, themareis of winterreis gaan. Ook kun je zelf je reis samenstellen en keuze maken uit vele bestemmingen. Denk hierbij aan Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Europa, Amerika, Oceanië en meer. Tijdens je reis verblijf je in kleinschalige accommodaties en overnacht je in lokale hotels of gasthuizen. Zo krijg je écht het gevoel alsof je een inwoner van het land bent.

  Als je alleen op reis gaat, ontvang je een reispakket. Hierin vind je informatie over de natuur, cultuur en geschiedenis van je bestemming. Ook staan er genoeg tips voor restaurants en bezienswaardigheden in en bevat het een routebeschrijving voor je fiets- of wandelreis. Als je op groepsreis gaat kun je erop rekenen dat je in een klein groepje met gelijkgestemden op reis gaat.

  Wanneer je ervoor kiest om met SNP Natuurreizen op reis gaan, ga je verantwoord op reis. Bij de samenstelling van hun reisprogramma proberen ze de negatieve effecten van het reizen te beperken en de positieve effecten te stimuleren. Zo reis je met SNP C02-neutraal, zijn ze Travelife certified, proberen ze het plastic- en papiergebruik zoveel mogelijk terug te dringen en kiezen ze voor accommodaties die zijn aangesloten bij Rainforest Alliance.

  Benieuwd hoe het is om te wandelen op de Azoren? Bekijk het hier!

  Diensten SNP Natuurreizen

  Wanneer je een leuke reis hebt gevonden, kun je deze gaan boeken. Zodra je reis is geboekt ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de reisovereenkomst. Je dient eerst een aanbetaling van 20% van de reissom te betalen plus eventuele verzekeringspremies. Zes weken voor vertrek dient de rest van de reissom betaald te zijn. Betalen kun je doen via MijnSNP met iDEAL of door het bedrag over te maken naar SNP o.v.v. je dossiernummer.

  Krijg jij nou geen genoeg van SNP Natuurreizen? Dan kun je ze volgen op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van acties, aanbiedingen en meer.

  Garantie, vragen en klachten bij SNP Natuurreizen

  Kun je de reis onverwachts niet meer bijwonen? Dan is het mogelijk om je boeking te annuleren of te wijzigen, maar kost dit je wel geld. Om een reis te annuleren dien je dit per e-mail te melden. Wijzigingskosten bedragen naast eventuele annuleringskosten €50. Wijzigingen binnen 6 weken brengen hogere annuleringskosten met zich mee.

  Vragen

  over je reisje bij SNP Natuurreizen? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Als je vraag daar niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@snp.nl of door te bellen naar 024 – 327 70 00. Ook kun je het contactformulier invullen om een vraag te stellen aan één van de reisadviseurs van SNP Natuurreizen. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:30 en 17:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

  Ben jij al een keer op reis geweest met SNP Natuurreizen? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog geen ervaring hebt met SNP Natuurreizen zit je hier goed. Lees de reviews van anderen en oriënteer je ook op andere reisorganisaties zodat je kunt bekijken welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je duurzame reis bij SNP Natuurreizen te boeken? Wees dan niet bang om zelf ook een review achter te laten!

  SNP Natuurreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SNP Natuurreizen

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is SNP Natuurreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SNP Natuurreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SNP Natuurreizen actief?

  SNP Natuurreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport en Actief, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SNP Natuurreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.