SnowWorld

2.1
2.4

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

11.1%

Zou hier weer kopen

SnowWorld

Ben je op zoek naar een bedrijf met indoorskibanen in Nederland. Dan zou SnowWorld voor jou weleens de uitkomst kunnen zijn. Lees de mening van mensen over SnowWorld. Onafhankelijke reviews lees je bij NederlandReview.  

Wat is SnowWorld?

SnowWorld is een bedrijf met indoorskibanen in Nederland. SnowWorld heeft in totaal zes SnowWorld vestigingen in Nederland. Dit zijn SnowWorld Landgraaf, SnowWorld Zoetermeer, SnowWorld Amsterdam, SnowWorld Rucphen, SnowWorld Terneuzen en Alpenpark Neuss skibaan. Daarnaast beschikt het bedrijf ook nog over IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal.

Je kunt een skipas en online tickets online bestellen. Tickets zijn een jaar geldig. Je kunt bij SnowWorld ook ski- en snowboardlessen volgen. Er wordt per jaar bijna 150.000 uur lesgegeven. Deze lessen worden gegeven door meer dan 300 gediplomeerde instructeurs. SnowWorld stelt dat klanten bij SnowWorld altijd perfect kunnen skiën of snowboarden en dat er een perfecte sneeuwconditie is.

SnowWorld vestigingen

SnowWorld Landgraaf heeft het grootste indoor ski dorp van Europa. Er zijn in totaal 5 pistes, 4 restaurants, 1 hotel en 1 klimpark. Bij SnowWorld Zoetermeer zijn er 4 pistes waar klanten gebruik van kunnen maken. Daarnaast is hier een steile indoorpiste, speeltuin en zijn er 4 restaurants.

De skihal in Amsterdam heeft de beschikking over 2 pistes, 2 restaurants en Après-ski mogelijkheden. Wil je Skiën of snowboarden bij SnowWorld Rucphen? Dan kan dit vanaf 3 sneeuwpistes. Er is tevens een permanente kinderhelling en er zijn 8 skiliften.

SnowWorld Rucphen is volgens het bedrijf een unieke beleving op sneeuw. Bij SnowWorld Terneuzen kun je gebruik maken van 2 pistes, 4 liften en een funpark. Er is ook een restaurant waar gegeten kan worden. Alpenpark Neuss is gelegen in Duitsland en heeft 2 pistes, hotel en 5 restaurants en een klimpark.

Bij ‘Indoor Skydiven’ in Roosendaal kun je zoals de naam al doet vermoeden skydiven. Je kunt daar de 'vrije val' ervaring opdoen. Als je meer details te weten wil komen over de zojuist beschreven SnowWorld vestigingen adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van SnowWorld.

Klachtenprocedure

Klanten die niet tevreden zijn over SnowWorld kunnen gebruik maken van de klachtenprocedure. SnowWorld stelt klachten alleen via deze procedure af te handelen. In eerste instantie kan de klant bij de receptie van SnowWorld aankloppen. Een klacht zal daar binnen een termijn van twee maanden gemeld worden.

Klanten worden er op geattendeerd dat klachten volledig met een duidelijke beschrijving en eventuele bewijsmiddelen ingediend dienen te worden. Mocht een klacht te laat worden aangegeven dan kan het zijn dat er geen recht meer is om de klacht in te dienen. Voor de gehele klachtenprocedure adviseren we een blik te werpen in de algemene voorwaarden van SnowWorld. Deze zijn online te lezen.

Gevonden voorwerpen

Er zijn regels opgesteld met betrekking tot gevonden voorwerpen. Mocht een bezoeker iets vinden dan moet het gevonden voorwerp zo snel mogelijk bij SnowWorld worden ingeleverd. Als degene die het gevonden voorwerp heeft verloren zich niet binnen drie jaar meldt dan wordt het eigendom van SnowWorld.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je al eens gebruik gemaakt van de faciliteiten en diensten die door SnowWorld worden aangeboden? We zijn reuze benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Door je mening via dit platform te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. We zouden het dan ook zeer op prijs stellen als je hier een mening geeft over dit bedrijf.

 

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook