Snowtime Travel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Snowtime Travel

Wanneer je graag gaat skiën of snowboarden wil je natuurlijk dat je een wintersportvakantie kunt boeken waarbij je in één keer alles kunt regelen. Dus naast het vinden van alle informatie over de plaats waar je naartoe wilt gaan, wil je ook meteen het vervoer er naartoe regelen, je skipas reserveren en je evt. ski’s huren. Bij Snowtime Travel maken ze dit alles, en meer, mogelijk, zodat jij onbezorgd je koffers kunt gaan pakken voor je vakantie in de sneeuw. Wat andere klanten vinden van deze reisorganisatie, lees je hier op NederlandReview.


Over Snowtime Travel

 
Snowtime Travel is al sinds 1988 gespecialiseerd in het aanbieden van wintersportreizen tegen scherpe prijzen. Zij begonnen met het aanbieden van vakanties naar Frankrijk en Oostenrijk en inmiddels zijn daar Zwitserland, Canada, Amerika, Zwitserland en Andorra bijgekomen met een totaal van ruim 800 accommodaties. Hierbij staat de persoonlijke service voor de reiziger centraal. Ook organiseert Snowtime Travel verschillende evenementen zoals de Winterstarter en zij zijn de oprichters van de zeer populaire Dutchweek Snowtime in de meivakantie in Val Thorens, het grootste Nederlandse evenement in de sneeuw van de Alpen met 5 tot 6 duizend bezoekers per jaar.
Diensten

 
Via een eenvoudig zoeksysteem kun je gemakkelijk een wintersportvakantie boeken bij Snowtime Travel. Hierbij maak je een keuze uit de onderstaande opties:

  • Landen
  • Gebieden
  • Dorpen
  • Aankomstdatum
  • Aantal overnachtingen
  • Reisgezelschap

Vervolgens geef je aan of je wilt dat het gehele reisgezelschap in één kamer of appartement wordt ondergebracht. Wanneer je deze voorkeuren en gegevens hebt ingevoerd, komt er een resultaat van de mogelijke opties tevoorschijn. Als er veel verschillende mogelijkheden zijn, dan kun je je zoekopdracht nog verder verfijnen door bijv. op type accommodatie te zoeken. Verderop in het bestelproces kun je bij Snowtime Travel meteen een aantal dingen regelen zoals een skipas, een busreis, ski huur, ski les en je verzekeringen. Alles om goed voorbereid op reis te gaan.


Betaling

 
Wanneer je een reis boekt bij Snowtime Travel dan dien je 20% van de reissom aan te betalen, de rest van het bedrag moet uiterlijk 6 weken voor de reis op rekening van Snowtime Travel staan. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard, Mr.Cash, PayPal en via een handmatige overschrijving.


Klachten

 
Snowtime Travel is lid van het SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds. Allemaal organisaties die jouw rechten als klant van Snowtime Travel beschermen. Wanneer je nog vragen hebt over een boeking of iets dergelijks, dan kun je contact met ze leggen via de live chat, telefoon of via e-mail.


Wat zijn jouw reiservaringen met Snowtime Travel?

 
Heb jij al eens een wintersportvakantie bij deze organisatie geboekt? Vertel ons dan alle plus- en minpunten. Was de accommodatie schoon, en waren de voorzieningen in orde of niet? Door jouw ervaringen hier te delen help je andere potentiele klanten om een beslissing te maken over of ze juist wel of niet voor deze organisatie moeten kiezen wanneer zij een wintersportvakantie willen boeken.


Wat zijn de ervaringen van de klanten van Snowtime Travel, kun je bij hen gemakkelijk een wintersportvakantie naar wens boeken of valt dit toch tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)