NederlandReview

  Ervaringen Skiset

  Ongekend! Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. Lees hier echter eerst meer over dit bedrijf.

  Over Skiset.nl

  Het bedrijf verhuurt ski-uitrusting op alle grote ski pistes in Europa. Er zijn meer dan 400 locaties in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje Andorra waar u uw skiset kunt reserveren en huren. Er is een ruime keuze uit tal van modellen van ski’s of snowboards.

  Het is mogelijk om op een betaalbare manier ski’s of snowboards en de accessoires te huren. Je komt aan en kunt direct de ski uitrusting ophalen. Hierbij hanteren ze ook nog eens een zeer aantrekkelijk tarief.


  De bekendste ski stations zijn:
  Val Thorens - Orcières Merlette - Courchevel 1850 - Les Ménuires - Méribel Centre - Les Deux Alpes - Serre Chevalier - Risoul - Montalbert - Megève - Tignes - Avoriaz - Morzine - Méribel Mottaret - Les Saisies - Valmeinier - Arcs 1800 - Alpe d'Huez - La Clusaz - Valmorel - Plagne Bellecote - South Lake Tahoe - Aspen - Beaver Creek - Breckenridge - Blackcomb - Snowmass - Vail - Salt Lake City in USA and Banff - Marmot Basin - Crested Butte in Canada.

  Wil jij dit ook?

  Diensten van Skiset.nl

  Dit bedrijf heeft een groot netwerk van ski shops waar je een complete ski uitrusting kunt huren tegen een scherpe prijs.

  Klachten, tips en complimenten over Skiset.nl

  Is er iets niet goed gegaan? Dan kun je gerust een klacht indienen. Het bedrijf zal dan kijken wat er mogelijk is om de problemen op te lossen. Laat je na je klachtafwikkeling op onze site nog een bericht achter?

  Heb jij ervaring met Skiset.nl?

  Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

  Lees hier hoe klanten de services van Skiset.nl beoordelen. Is het skimateriaal kwalitatief? Hoe duur is het en zijn er aanbiedingen? Welke skigebieden bedienen ze?

  Skiset
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skiset

  Uw beoordeling

  Skispullen op locatie afhalen

  Al jaren gaan wij op wintersport naar de Alpen. Ieder jaar weer is het een heel gesleep met ski's en stokken. Het afgelopen jaar paste het allemaal maar net, omdat de vriendjes van onze dochters ook meegingen. Afgelopen zomer ging ook de vriendin van onze zoon mee en dat paste niet meer. Daarom hebben we de spullen dit jaar gehuurd bij Skiset. Je kunt hier alles op de locatie afhalen, waardoor je een stuk meer ruimte over hebt in de auto('s). Als je ruim van tevoren bestelt, kun je je spullen direct afhalen en door naar de piste. De prijs voor het huren van de ski's lag een stukje lager dan in Nederland, dus dit was ook nog eens in ons voordeel. Volgend jaar gaan we hier zeker weer gebruik van maken.

  Door: Oscar M. 11-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Skispullen Alpen d'Huez

  Top tool om mijn ski spullen te regelen.
  Mijn favoriete locatie Henri Sports les Bergers zit er gewoon in, daar haal ik het dan op.

  ideaal!

  Door: Bram Wegmans01-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Lange wachttijd als je niet bestelt

  Lang wachten als je net van te voren je spullen bestelt!
  Via Skiset laat ik het klaarzetten, heb ik meer tijd om te skiën.

  Door: Pauly11-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  NOOIT DOEN

  Ik huurde voor 4 dagen 3 paar skies en schoenen voor mijn minderjarige kinderen. Ik dacht mijn zaken goed geregeld te hebben door het huren bij Skiset, echter daar aangekomen ontdekte ik dat ik vele malen duurder (25%) uit was door via SKIset skies te huren bij Sporthaus Egger, dan wanneer ik rechtstreeks bij de lokale verhuurder had gehuurd.
  Ik heb hierover contact opgenomen met SKISET, echter gaven deze niet thuis, ik had immers al online betaald. Ik zal nooit meer huren bij SKISET.

  Door: Caroline Brand31-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Skiset een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Skiset. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Skiset actief?

  Skiset is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport en Actief

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skiset gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.