NederlandReview

  Ervaringen SingleSun

  Het vrijgezellen leven kan héérlijk zijn; je bent nergens aan gebonden en hebt alle vrijheid. Maar als de vakantieperiode aanbreekt en al je vrienden al met hun partner op reis gaan, voelt het toch plots een beetje eenzaam. Wat dacht je ervan om met een groep singles op avontuur te gaan? Of je nou op zonvakantie wilt of het sportieve type bent, bij SingleSun organiseren ze reizen voor alle single 30-plussers.

  Wat vinden consumenten van SingleSun? Is hun vakantie met deze organisatie goed bevallen? Was het goed geregeld? Hoe was de sfeer in de groep? En, hebben ze misschien wel hun grote liefde ontmoet? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over SingleSun

  SingleSun is een reisorganisatie die actieve groepsreizen voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar en ouder organiseert. SingleSun is onderdeel van Dynamic Holland, een reisorganisatie die zo’n 30 jaar terug is voortgekomen uit een club vrienden en familie die samen jaarlijks op vakantie gingen. De singlevakanties van SingleSun staan naar eigen zeggen voor ongedwongen vakanties met verschillende groepsactiviteiten en veel vrijheid. Zo kan je onder andere in Nederland eilandhoppen, in Oostenrijk hiken, genieten van een zonvakantie op Ibiza of een culturele reis maken door Bali.

  Binnen de groep is er sprake van een gelijke man/vrouw verhouding en komt 95% van de gasten alleen. Bij de opstapplaats maak je gelijk kennis met je reisgenoten, maar als je al eerder zou willen weten wie er meegaan, kun je SingleSun bellen voor meer informatie. 14 dagen voor vertrek ontvang je sowieso een deelnemerslijst. De groepsgrootte hangt af van het soort reis waar je voor kiest. De reisleiders van SingleSun zijn Nederlands, op de hoogte van de bestemming en beschikken over ervaring. Zij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld en tijdens de vakantie goed verloopt.

  Benieuwd hoe het eilandhoppen in Nederland eraan toe gaat? Bekijk dan deze video!

  Diensten SingleSun

  Als je een leuk reisje hebt gespot en het je wel leuk lijkt om deze te doen, kun je je reis gaan boeken! De totaalprijs van de reis kun je pas zien op de boekingsbevestiging die je binnen 2 werkdagen per e-mail ontvangt. Je kunt de reissom wel eventueel zelf al berekeken op basis van alle extra kosten die bij je reis vermeld staan.

  Bij SingleSun kan je betalen per overschrijving of middels een eenmalige machtiging. SingleSun vraagt gelijk na de boekingsbevestiging om een directe aanbetaling van €200 (€300 bij vliegreizen), plus de kosten voor een eventuele annuleringsverzekering. De rest van de reissom dient zes weken voor vertrek betaald te worden.

  Garantie, vragen en klachten bij SingleSun

  Kan je door omstandigheden de reis niet meer bijwonen? Als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten, zit alles goed. De annuleringsverzekering bedraagt 6% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting. Daarnaast betaal je ook nog éénmalig €4,50 poliskosten.

  Heb je een vraag over de vakanties van SingleSun? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van SingleSun door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@singlesun.nl of door te bellen naar 023 – 553 19 53. Ook kun je ze een WhatsAppje sturen op 0621324432 of gebruik maken van de live-chat op de website. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 uur.

  Ben jij al wel eens op reis geweest met SingleSun? Zo ja, wat is er zo leuk aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je reisje bij SingleSun te boeken? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!

  SingleSun
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SingleSun

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is SingleSun een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SingleSun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SingleSun actief?

  SingleSun is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SingleSun gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.