NederlandReview

  Ervaringen Simbo

  Schoolgaande kinderen hebben het druk met alle schoolactiviteiten, maar daar staat tegenover dat ze ook veel weken vakantie hebben. De zomervakantie is minimaal zes weken en dan nog eens ongeveer zes weken verspreid door het jaar heen. Als werkende ouder zit je dan nog wel eens met je handen in het haar hoe je die vakanties gaat invullen. Een paar dagen naar opa en oma, zelf nog wat dagjes vrij nemen. Wat de meeste kinderen ook leuk vinden, is een kamp. Met vriendjes of vriendinnen, alleen, voor een week of voor een paar dagen. Bij Simbo kunnen kinderen van 6 tot en met 15 terecht bij deze kamporganisator.

  Zoeken op leeftijdscategorie

  Simbo heeft een verdeling per leeftijd gemaakt: van 6-9, 9-12, 12-15 en buitenlandvakanties voor kinderen in de leeftijd van 13-16. Ze verzorgen de kampen zelf met eigen begeleiders. De thema’s variëren van survivallen, tot een Telekids musicalkamp of een ponykamp.

  Ook in het buitenland op kamp

  Wie zijn de reisleiders?

  Als je je kind een paar dagen of een week met andere mensen mee laat gaan en daar laat logeren, wil je natuurlijk wel graag zekerheid hebben dat ze in goede handen zijn. Simbo hanteert een pedagogische visie en de begeleiders hebben allemaal een opleiding of baan in sport of kinderopvang of het onderwijs. De minimumleeftijd is 19. Bij de jongere categorie kampers zijn er per groep meer reisleiders dan bij de ouderen. Ze zijn altijd in de buurt en slapen in dezelfde accommodatie.


  Survivallen - YouTube


  De meeste kampen worden in Nederland georganiseerd, in Bergen, Bergeijk of Kamperland. Voor de leeftijdscategorie 13-16 die misschien al wat meer ervaring heeft met kampen en een tijdje van huis zijn, is er de mogelijkheid naar een kamp in het buitenland te gaan. Simbo organiseert vooral actieve en watersportkampen in Italië, Zweden, Frankrijk en Spanje. En in Nederland in Renesse. Golfsurfen, duiken, kitesurfen, paardrijden of gewoon een strandvakantie, Simbo biedt het allemaal.

  Boeken via de website

  Een kamp kun je via de website van Simbo eenvoudig boeken. Sommige kampen kun je meer of minder dagen kiezen. De prijzen variëren alleen voor de duur, niet voor het seizoen. Je kunt op de website ook lezen wat er precies bij de prijs inbegrepen is en waar je zelf voor moet zorgen.

  Geen kamp zonder goede afspraken

  Op de Simbo-website kun je ook lezen welke afspraken ze per leeftijdsgroep hanteren. Over bijvoorbeeld bedtijd, wanneer kinderen zonder groepsleiding op pad mogen en dat jongens en meisjes apart slapen.

  Heb jij je zoon of dochter wel eens met een kamp van Simbo mee laten gaan? Laat op NederlandReview weten of het goed bevallen is. Hoe was de leiding? Werden de kinderen goed bezig gehouden en bedachten ze leuke activiteiten? En werden problemen of kinderen met heimwee goed opgevangen? Of als jij van plan bent deze zomer je zoon of dochter met een kamp van Simbo mee te sturen, lees dan hier wat de mening van ouders en kinderen zijn die jou voorgingen.

  Lees hier ervaringen van kinderen die met Simbo op kamp gingen!

  Laat jij je zoon of dochter tijdens de vakantie met een kamp meegaan? Lees hier de mening van kinderen van 6-15 die met Simbo op kamp gingen.

  Simbo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Simbo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Simbo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Simbo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Simbo actief?

  Simbo is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groepsreizen, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simbo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.