NederlandReview

  Ervaringen Siblu Villages

  Bij Siblu Villages kun je genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk in één van de 17 4-sterren vakantieparken, en als het heel goed bevalt en dit tot jouw mogelijkheden behoort, kun je bij hen zelfs zelf een vakantiewoning aanschaffen op één van de parken. Wat anderen van deze parken en vakantiewoningen vinden lees je hier.

  Over Siblu Villages


  Siblu is een Brits-Frans bedrijf dat al sinds 1975 bestaat. In het begin verkochten zij vakanties in Frankrijk, vanaf 1980 begonnen zij daarnaast met de verkoop van vakantiewoningen. Ze namen verschillende vakantieparken in Frankrijk over die zij allen zelf in beheer hebben. Momenteel zijn er 17 Siblu vakantieparken in 10 verschillende regio’s in Frankrijk. Je kunt bij hen terecht voor het boeken van een vakantie in één van de parken in Frankrijk, maar ook als je zelf een vakantiewoning wilt kopen, nieuw of tweedehands, hebben zij een ruim aanbod met de bijbehorende services. Zoals ze zelf zeggen: ‘Siblu staat voor plezier en vrijheid, met een persoonlijk tintje.’


  Siblu Village camping La Réserve

  Diensten

  Een vakantie boeken bij Siblu Villages


  Als je op vakantie wilt gaan naar Frankrijk kun je direct via de website van Siblu een plekje huren in één van de parken. Je doet dit door bovenaan de pagina allereerst het park van jouw voorkeur te kiezen, vervolgens de aankomstdatum en de verblijfsduur die je wenst. Dan wordt je doorgelinkt naar de reserveringspagina waarin je vanzelf verschillende voorstellen aangeboden krijgt die beschikbaar zijn op de door jou gewenste datum. Ze hebben in ieder park verschillende soorten verblijven beschikbaar, en overal zijn de nodige voorzieningen te vinden zoals zwembaden, restaurants en sportfaciliteiten.

  Een vakantiewoning kopen bij Siblu Villages

  Siblu verkoopt in de verschillende 4-sterren vakantieparken nieuwe en tweedehands vakantiewoningen. Zo kun je zelf 9 maanden per jaar genieten van een ruime standplaats in Frankrijk met maximale privacy. Daarnaast kun je gebruik maken van de verhuurservice van Siblu, zodat je de eigen kosten kunt compenseren op het moment dat je er zelf niet bent. Een ervaren team zorgt o.a. voor het parkonderhoud, het entertainment en de beveiliging. Op de website is het huidige aanbod te vinden en nog veel meer informatie.

  Club Fun Pas


  Wanneer je rechtstreeks bij Siblu Villages boekt krijg je een gratis Club Fun Pas die toegang geeft tot de zwembadcomplexen en andere diensten en entertainment activiteiten zoals de kidsclubs, bars, restaurants, etc. Wanneer je via een particulier huurt moet je deze pas apart aanschaffen.

  Klachten


  Wanneer iets bij thuiskomst niet naar tevredenheid is opgelost moet je zo snel mogelijk een brief sturen naar de klantenservice van Siblu. Vermeld hierbij de naam van de hoofdboeker, het boekingskenmerk, de data en plaats van de vakantie, het type vakantiehuis en het nummer van de kampeerplaats. Stuur meteen alle documenten mee die de klacht kunnen ondersteunen zoals bonnen en dergelijke. Siblu moet binnen 28 dagen na jouw vakantie de klacht hebben ontvangen. Zij zullen de brief binnen 14 dagen bevestigen en binnen 28 dagen reageren op de klacht. Ze accepteren geen aansprakelijkheid als je hen niet bij de eerste gelegenheid op de hoogte hebt gesteld van de klacht zodat zij de kans kregen om deze te verhelpen.

  Schrijf hier jouw review over Siblu Villages!

  Wat zijn de ervaringen met Siblu Villages? Beleef je écht dat je op een 4-sterren vakantiepark bent of vallen de voorzieningen en activiteiten tegen?

  Siblu Villages
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.6
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Siblu Villages

  Uw beoordeling

  Caravan

  Ik heb eerder een slecht review geplaatst.. Hier kom ik op terug, uiteindelijk drie dagen voor ons vertrek was ons probleem opgelost. We zaten nu in een hele nieuwe ruime caravan met 2 badkamers 2 toiletten en een wasmachine. Bij binnenkomst stond er zelfs een fles rode wijn klaar. Ik ben nu zeer tevreden en we hebben een heerlijke vakantie gehad.

  Door: Anoniem17-08-2020
  de Haan22-03-2021

  Ook aan vakantie toe? Ga beslist NIET naar SIBLU.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  caravan

  Wij hebben een caravan geboekt, en krijgen 5 dagen voor vertrek te horen dat de caravan ivm corona niet meer beschikbaar is. Ze hebben ons een alternatief aangeboden, maar dat is totaal niet vergelijkbaar met de foto's op de site die bij de caravans staan. Wij zijn niet akkoord gegaan, maar helaas zegt Siblu wij kunnen niets anders voor u doen. Alles is al vol. Wij voelen ons behoorlijk misleid/genaaid. De foto's van het interieur die bij de caravans staan, zijn dus niet voor alle caravans, je hebt er ook oude interieurs bij (alleen staan die dus niet op de foto). Erg veel geld voor een oud hok. IK GA ZEKER NIET MEER BOEKEN BIJ SIBLU!!!!. Totaal niet klantvriendelijk, doen alles per email . Telefonisch bijna niet bereikbaar of je moet een uur in de wacht willen staan. Communiceren via de mail is niet fijn.

  Door: Kramer28-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  1 week zomervakantie in een sta-caravan/chalet

  Wij hebben 1 week zomervakantie geboekt. Helaas moeten wij deze reis wegens familieomstandigheden 2 weken naar achteren plaatsen. Gelukkig is er nog accommodatie beschikbaar en uiteraard voor een hogere prijs. Geen probleem. Echter de factuur die wij nu krijgen ligt ruim 200 Euro duurder dan dat we precies dezelfde vakantie via de website boeken. Reden? Onduidelijk! Ze geven aan dat de eerdere vroegboekkorting is komen te vervallen. Dat begrijpen wij uiteraard. Maar de vakantie kan via de website nog steeds met korting worden geboekt. Waarom hebben wij hier dan geen recht op? Bij de klantenservice geven ze aan het ook 'apart' te vinden, maar van hogerhand mogen ze niet het bedrag van de website hanteren, maar moeten ze vast houden aan het offerte bedrag van kantoor. Door het corona-virus leiden ze groot verlies, alle beetjes zijn welkom, dat bevestigen ze telefonisch. Maar toch niet over de rug van klanten? Waar is het service beleid gebleven? Wij denken er over om onze vakantie in zijn geheel te annuleren en het verlies van aanbetaling voor lief te nemen. Met deze organisatie wil ik in de toekomst geen zaken meer doen. Jammer, want ik sta zeker open voor een heldere en aannemelijke verklaring.

  Door: Struan19-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Prima prijs/kwaliteit met goede faciliteiten

  Les rives de condrieu (in de alpen, Frankrijk) is een dikke aanrader! Voor de prijs was het echt een prima huisje (soort stacaravan on steriods) maar vooral het park met de faciliteiten waren we erg over te spreken (vooral voor kleine kinderen). Ook een voregboekingkorting gepakt want dat is net ff een tikkie goedkoper dan dat je lastminute boekt of on the spot er heen rijd.

  Door: Wassink26-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zeer goed

  Zeer goed geholpen en prima huisjes, klantenservice en info etc... aanrader!

  Door: Hans17-06-2018
  Hollemans.23-03-2021

  Zwaar tegen gevallen. Beslist geen aanrader.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Siblu Villages een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Siblu Villages. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Siblu Villages actief?

  Siblu Villages is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Siblu Villages gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.