Shoestring

10

Bestellen

10

Service

6

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shoestring

Heb jij nog reizen op je bucketlist staan die je echt nog graag wilt doen voor dat niet meer mogelijk is? Misschien kan Shoestring die dan wel voor je regelen. Maar wat voor een kwaliteit reizen naar Azië of Afrika zal Shoestring verzorgen? Zal zo’n groepsreis nou wel zo goed georganiseerd zijn? Naar welke bestemmingen zul je allemaal kunnen met hen? Zal zo’n single reis nou wel zo geslaagd zijn? Zal het makkelijk zijn om een individuele rondreis te plannen via hun website? En zal de klantenservice van Shoestring wel naar je luisteren als je reisverzekering toch niet voldoende blijkt te dekken? Alleen reizigers die al eens met Shoestring op reis zijn geweest kunnen hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van deze reisorganisatie te krijgen. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Shoestring en hun bijzondere reizen verwacht kan worden.


Over Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie. Ze willen je helpen om de reis die nog op je bucketlist staat te realiseren. Ze organiseren zowel groepsreizen als individuele rondreizen zodat je zelf kunt kiezen of je alleen, met een reispartner of met een hele groep op reis gaat. Met een singles reis mogen alleen geen stellen mee en met een individuele reis kun je de accommodatie, reisduur en het reisgezelschap zelf bepalen. Je kunt kiezen tussen reizen naar verschillende bestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld naar Azië. China, Japan, Tibet. India, Vietnam en Indonesië zijn populaire bestemmingen op dat continent. Maar je kunt ook kiezen voor Afrika. Voorbeelden uit deze bestemming zijn Tanzania, Kenia, Botswana, Namibië en Egypte. Dan is er nog Zuid-Amerika met Peru, Bolivia, Ecuador en Argentinië. In Midden-Amerika vind je dan weer Jamaic, Cuba, Costa Rica, Mexico en Guatemala. Europese landen zoals Rusland, Armenië en Georgië horen ook tot de mogelijkheden. En dan heb je nog het Midden-Oosten met Marokko, Jordanië en Iran. Er zijn dus voldoende bestemmingen voor iedereen. Er zijn zelfs festivalreizen voor mensen die van een feestje en muziek houden en dus graag een aantal festivals aflopen.
Diensten van Shoestring

Je kunt via de website van Shoestring heel gemakkelijk een reis boeken. Kies de bestemming en het type reis op de opties te zien. Ook moiet je natuurlijk een vertrektijd en reisduur aangeven. Via de website van Shoestring kun je ook een reisverzekering afsluiten zodat je verzekert bent als er iets gebeurd. En daarbij heeft Shoestring nog een klantenservice om je van dienst te zijn als er iets niet helemaal volgens plan mocht verlopen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Shoestring

Heb jij al een reis bij Shoestring geboekt of heb je hem al achter de rug? Dat willen we alles weten over jouw ervaring met Shoestring. He makkelijk was het om een reis te boeken via hun website? Was de groepsreis wel goed georganiseerd? Wat voor een hotel of andere accommodatie hadden ze voor je geregeld? En hoe vriendelijk is die Shoestring klantenservice? Laat een Shoestring review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie nou werkelijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Life changing goede reizen

Twee keer een reis geboekt met Shoestring twee keer super tevreden!! Echt life changing beide reizen. Alles goed geregeld, ik voelde me helemaal veilig\\ Wel even sparen telkens, maar elke cent meer dan waard ZEKER een aanrader

F

Francien Beeke

21-12-2018

2