NederlandReview

  Ervaringen Sesamreizen

  Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sesamreizen.nl is een bedrijf wat auto reizen aanbiedt en ook vliegtickets. Het is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakanties. De naam had dit natuurlijk al verklapt! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Sesamreizen.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Sesamreizen.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over sesamreizen.nl

  Het is ooit begonnen als een droom. Het is echter een echt bedrijf geworden met volop mogelijkheden rondom themareizen en veel meer. Nu is Sesamreizen.nl al meer dan 20 jaar actief met een groot netwerk rondom de Middellandse zee. Sesamreizen.nl is een uniek bedrijf. Het gaat er niet om waar je naartoe wilt. Het gaat er om wat je wilt doen op de vakantie. Hierdoor zijn er de themareizen bij hun. Alle bestemmingen zijn door Sesamreizen.nl zelf bezocht en ze weten dus hoe het eruit ziet en hoe het er is. Als een hotel goed is, dan is dat ook zo. Simpelweg omdat ze dat zelf weten en niet omdat ze het gehoord of gelezen hebben.

  Op straat gezet | Red Mijn Vakantie

  Diensten van sesamreizen.nl


  Sesamreizen.nl biedt reizen aan naar verschillende plekken. Denk hierbij aan:
  • GRIEKENLAND
  o Kreta
  o Rhodos
  • CYPRUS
  o Larnaca
  • ITALIË
  o Sicilië
  • PORTUGAL
  o Algarve
  • SPANJE
  o Andalusië
  o Mallorca
  o Ibiza
  o Fuerteventura
  o Lanzarote
  o Gran Canaria
  o Tenerife

  Ze bieden een uitstekende dienstverlening door hun uitstekende kennis. De themareizen van Sesamreizen.nl zijn meer dan goed te noemen en we weten zeker dat ook jij een mooie vakantie zult krijgen met hun hulp.

  Klachten, tips en complimenten over sesamreizen.nl

  Ben je ergens niet tevreden over bij Sesamreizen.nl? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Op die manier is het mogelijk voor Sesamreizen.nl om naar een oplossing te zoeken of om de zaken toe te lichten. Hierna kun je natuurlijk jouw mening over hun geven op onze site NederlandReview.

  Heb jij ervaring met sesamreizen.nl?

  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

  Wat vinden anderen van Sesamreizen? Betrouwbaar en goedkoop? Lees ervaringen van vakantiegangers over Sesamreizen, bij NederlandReview

  Sesamreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sesamreizen

  Uw beoordeling

  Heerlijke vakantie in Portugal gehad

  Vorig jaar zomer op vakantie geweest naar Portugal met Sesam Reizen. Was voor ons de eerste keer dat we met deze organisatie reisden, dus verwachtingen waren er ook niet echt. Eenmaal aangekomen op het vliegveld werden we al hartelijk ontvangen door een medewerker van Sesam Reizen. In de bus naar onze accommodatie werd het één en ander verteld over de bezienswaardigheden en dat was ook bijzonder prettig. De prijs? Die vond ik wel wat aan de hoge kant, maar daartegenover staat dan wel een hele goede service. Verder was ook alles goed geregeld en we hebben echt een top vakantie gehad.

  Door: Mischa Klomp01-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Eurotrip

  We vlogen op Malaga, daarna verder met de auto door Spanje en Portugal. Alles prima geregeld. We kregen een veel grotere auto dan verwacht, wat eigenlijk wel relaxed was. Je brengt toch heel wat tijd in de wagen door. Topvakantie, ik kan het iedereen aanraden, zo zie je nog eens wat van een land! En meer dan alleen de grote steden zoals Madrid en Barcelona, maar vooral de kleine dorpjes en afgelegen wegen.

  Door: Bastiaan & Monique20-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Sesamreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Sesamreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sesamreizen actief?

  Sesamreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sesamreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.