NederlandReview

  Ervaringen SecretStays

  Je kunt van tevoren een vakantie al helemaal uitstippelen, maar het is misschien nog wel veel spannender om je te laten verrassen. SecretStays is zo’n reisbureau dat een verrassingsverblijf voor je kan regelen. Maar hoe zal dat nou precies in zijn werk gaan? Zul je wel zeker kunnen zijn dat je op een leuke bestemming eindigt? Wanneer zal je erachter komen waar je nou echt heengaat? Zal het makkelijk zijn om een geheime vakantie te boeken via de website van SecretStays? En hoe zal de klantenservice van SecretStays omgaan met eventuele problemen of klachten die je tijdens je reis of verblijf zult tegenkomen? Alleen mensen die al eens een vakantie of reis hebben geboekt via SecretStays kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat je van SecretStays kunt verwachten. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen zullen je laten zien of SecretStays de juiste soort vakantie voor jou zou kunnen zijn.

  Over SecretStays

  SecretStays is een reisbureau dat vakanties organiseert. Maar ze zijn niet zoals ieder ander reisbureau. Je zult namelijk van tevoren niet weten waar je nou eigenlijk heengaat. Het enige dat je weet is dat er een vliegreis van tussen de 2 tot 4 uur bij zal zitten. Verder blijft alles een verrassing tot op het moment dat je bij je bestemming aankomt. Tijdens de heenreis krijg je wel wat hints en tips zodat je kunt proberen te ontrafelen waar de reis heen zal gaan. Natuurlijk kun je wel aangeven wanneer je op vakantie wilt en hoe lang je daar wilt verblijven. Ook is het mogelijk om met je eigen auto of het OV te gaan. Verder regelt SecretStays alles voor je. Het zal in ieder geval een bijzondere bestemming zijn die dichterbij is dan je denkt. De route die je toegewezen krijgt zal de snelste route naar je bestemming zijn. Je moet wel WhatsApp op je smartphone hebben geïnstalleerd, want dat is hoe je de routebeschrijving en eventuele begeleiding zult krijgen. Je moet wel zorgen voor een geldig identiteitsbewijs, een trein- of buskaart, een auto/motor met brandstof, toeristenbelasting en je eigen eten. Je kunt dus een ontbijt of lunch meenemen of ergens in een restaurant gaan avondeten.


  Wat reismuziek voor onderweg.

  Diensten van SecretStays

  Zoals we al beschreven zal SecretStays je hele verblijf regelen. Jij hoeft alleen maar de vertrekdatum, het aantal dagen en het aantal personen op te geven. Je kunt hierbij kiezen voor 1 of 2 personen die 2 of 3 nachten weg zullen gaan. Na het boeken zul je direct een digitale reserveringsbevestiging ontvangen. Ook heeft SecretStays een klantenservice die je kan helpen als je iemand nodig hebt voor wat advies.

  Klachten, Complimenten en Tips voor SecretStays

  Heb je al eens een reis of verblijf via SecretStays geboekt? Dan willen wij heel graag weten hoe deze ervaring is verlopen. Hoe makkelijk was het om een paar dagen uit te boeken via hun website? Naar welke stad hebben ze jullie gestuurd? Heb je genoten van je korte vakantie? En kon de klantenservice van SecretStays je helpen toen je niet uit de hints kwam? Laat een SecretStays review achter en vertel ons wat jouw mening over SecretStays werkelijk is.

  SecretStays
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SecretStays

  Uw beoordeling

  Leuke verrassing

  Geboekt voor een vriendin, eigenlijk een beetje uit luiheid omdat ik niet wist wat ik moest kiezen en de verrassing ook leuk leek. Het is spannend dat je een beetje kan raden vooraf. En goed om te weten dat je niet ver hoeft te vliegen. Leuke actie!

  Door: Merlijn08-01-2019
  lvzjqmjqho26-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  verrassingstripje heel leuk!!

  Verrassing van me vriend voor de feestdagen
  heel spannend het werd een tripje naar Brussel heel leuk was er nooit geweest maar echt een mooie stad
  was ook heel leuk om te raden vooraf wat het zou worden maar we hadden het niet echt geraden hhihi

  dank je wel!!

  Door: Melody02-01-2019
  cnqadxmuws26-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is SecretStays een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over SecretStays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SecretStays actief?

  SecretStays is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SecretStays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.