NederlandReview

  Ervaringen SeaSeeTravel

  Er is nog zoveel in de zee te ontdekken. Er is een hele wereld in de oceaan waar wij niets van weten. Met duiken kun je een klein deel van deze wereld zelf zien en genieten van de wonderen van de oceaan. SeaSeeTravel heeft de passie voor duiken al lang geleden gevonden en wil deze passie nu met Nederland delen. Je kunt bij het reisbureau bestemmingen vinden voor een geweldige duikvakantie en lessen nemen om te leren duiken. Wat vinden hun klanten echter van de vakanties en de lessen? Bieden ze de mooiste bestemmingen? En zijn de lessen veilig en betrouwbaar? Dat lees je hier in de reviews van klanten die hun reis en lessen bij SeaSeeTravel al geboekt hebben.

  Over SeaSeeTravel

  In 1993 ontdekte Yvonne haar passie voor duiken. Ze besloot lessen te nemen en kon niet meer stoppen. Ze maakte verschillende reizen en bleef leren. Nu is ze een expert op het gebied van duiken en duikvakanties. In 1995 besloot ze SeaSeeTravel op te richten voor ZZP’ers die duiklessen zochten en dit is uitgegroeid tot een reisbureau speciaal voor duikers. De online duikreisspecialist wil klanten kwaliteit bieden. Het team van SeaSeeTravel heeft al hun bestemmingen bezocht om klanten altijd het beste te kunnen bieden en je kunt het allemaal online boeken.


  Hoe diep is de oceaan eigenlijk? Tech Insider heeft het antwoord.

  Diensten SeaSeeTravel

  Je hebt altijd een ruime keuze met duikvakanties met bestemmingen van Egypte tot Bonaire. Met de snelzoeker op de website heb je jouw volgende duikvakantie zo geboekt. Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met duiken, maar graag lessen wilt, heeft SeaSeeTravel verschillende duikopleidingen. Je bent binnen de kortste keren een echte duikexpert en klaar voor jouw eerst duikreis. Sinds kort heeft het reisbureau echter ook reizen voor de perfecte kitesurfvakantie. Ze hebben de beste stranden gezocht om te kunnen kitesurfen. Je kunt een kijkje op de website nemen voor alle best geboekte vakanties!

  Klantenservice SeaSeeTravel

  Heb jij vragen over de duikvakanties? Of wil je graag meer weten over de duikopleidingen? Neem dan contact op met de klantenservice van SeaSeeTravel. Ze kunnen je verderhelpen met al je vragen en geven graag advies. Ook alle klanten met klachten kunnen contact opnemen met de klantenservice. Op de website kun je alle contactgegevens van de klantenservice vinden. Je kunt direct met iemand spreken door te bellen op het telefoonnummer. Wordt er niet opgenomen of neem je liever via de mail contact op? Stuur jouw vraag of klacht dan naar info@seaseetravel.nl. Het reisbureau is echter ook actief op Facebook. Je kunt ook altijd hier een kijkje nemen.

  Schrijf een review over SeaSeeTravel!

  Ben jij net terug van een geweldige duikvakantie? Of heb jij de duikopleiding gevolgd en wil je nu jouw eerste reis boeken? Geef dan jouw beoordeling van SeaSeeTravel en schrijf een review. Heeft het reisbureau de leukste bestemmingen? Heb jij van je vakantie kunnen genieten? En krijg je bij de duikopleidingen professioneel les? Vertel andere duikers alles over jouw ervaringen met de online duikreisspecialist!

  Wat zijn de ervaringen van klanten met het reisbureau? Hebben ze mooie bestemmingen? Is een duikvakantie duur? Lees hier reviews over SeaSeeTravel.

  SeaSeeTravel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SeaSeeTravel

  Uw beoordeling