NederlandReview

  Ervaringen Sandaya Campings

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van sandaya campings. Sandaya campings is een bedrijf welke een aantal vier en vijf sterren campings in Frankrijk en Spanje beheert. Er is volop keuze en je kunt genieten van de mogelijkheden van een heerlijke vakantie. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over sandaya campings. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over sandaya campings. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

  Over sandaya campings

  Sandaya campings is een bedrijf met verschillende vier sterren en ook vijf sterren campings in de regio’s van Frankrijk en ook in Spanje. Je ziet de 11 campings in de Provence-Alpes-Côte d'Azur, Languedoc-Roussillon, Normandië, Bretagne, Parijs, Aquitaine, en Catalonië. Sandaya campings is hiermee dus een internationale groep met een eigenaar. Alle campings kennen hierdoor eenzelfde kwaliteit. Het is daarom mogelijk om van camping te wisselen met de verschillende vakanties. Het is goed om ze allemaal te ontdekken en te leren kennen.

  Diensten van sandaya campings

  De Sandaya campings bevinden ich op verschillende locaties en landen. De namen van de verschillende Sandaya campings zijn:
  - International de Maisons-Laffitte
  - La Côte de Nacre
  - New Les 2 Fontaines
  - Soulac Plage
  - Les Vagues
  - Les Tamaris
  - Le Plein Air des Chênes
  - Riviera d'Azur
  - New Douce Quiétude
  - Cypsela Resort

  Je vindt ze in de plaatsen en locaties:
  - Parijs
  - Normandië
  - Aquitaine
  - Languedoc
  - Provence - Côte d'Azur
  - Bretagne
  - Costa Brava

  De campings kennen verschillende eigenschappen:
  - Onze campings aan de kust
  - Een gezinsvakantie
  - Aquaparken met glijbanen
  - Vakantie in de vrije natuur
  - Direct toegang tot het strand

  Klachten, tips en complimenten over sandaya campings

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om dit te melden. Kies ervoor om je opmerkingen te delen met Sandaya campings. Het is dan mogelijk om samen naar een passende oplossing te gaan zoeken. Vergeet niet om hierna ook je mening over Sandaya campings op NederlandReview.nl achter te laten.

  Heb jij ervaringen bij sandaya campings

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van sandaya campings. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op Nederlandreview.nl achter te laten over sandaya campings. Je krijgt er vast geen spijt van.

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van sandaya campings. Lees ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen zodat u zeker weet wat u boekt! Lees ze allemaal op NederlandReview.nl!

  Sandaya Campings
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7,2
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,6
  Service
  rating
  6,8
  Prijs
  rating
  7,8
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nooit meer deux fontaines

  Mooie camping met zwembad. Prijzen op terras en winkel erg duur. Ergste was dat wij na 1 nacht weer terug zijn gegaan naar Nederland ivm kakkerlakken 10/15 st in ons huisje. Deze huisjes staan er.nog geen jaar. Ze hebben het schoongemaakt maar helaas dezelfde avond weer kakkerlakken. Er was geen anderhuisje beschikbaar dis zijn we s nachts rond 00.30 weggegaan.

  Door: Fam van der Straten 26-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Boek geen vakantie als Nederlander bij sandaya

  Ik mag helaas niet afreizen naar Frankrijk Las vagues om medische reden van mijn arts...
  Netjes een papier meegekregen maar ik kan niet annuleren omdat de arts om de nieuwe privacyregeling mag invullen wat mij mankeert krijg ik dus niks terug van de annuleringsverzekering....
  Lekker dan weg 290 euro..
  Gewoon oplichterij

  Door: ....... 26-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Opgelicht door Sandaya

  Vakantie bij camping Les Vagues geboekt, geld overgemaakt via bankboekingen zoals aangegeven op de site van Sandaya, correct bankrekeningnummer en goede omschrijving gebruikt. We zouden binnen 48 uur een bevestiging krijgen. Nou, die kwam maar niet. Na een week hebben we gemaild met een screenshot van de overschrijving en we kregen als reactie (in gebrekkig Nederlands) dat onze boeking binnen was maar onze betaling niet. Raar, maar dat kan natuurlijk wat langer duren van Nederland naar een ander land. Inmiddels 3 weken later, ze houden nog steeds vol onze betaling niet binnen te hebben en onze reservering valt ook niet meer te bekijken met het reserveringsnummer op de site (geeft aan niet te bestaan). Ondertussen 180 euro en dus een vakantie verloren aan dit grapje. De service is flop en voor ons geen Sandaya meer.

  Door: van As 03-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Alvast zomervakantie geboekt

  Omdat wij de afgelopen jaren erg hebben genoten van onze vakantie op de camping met Sandaya, hebben we nu alvast weer onze zomervakantie geboekt hier.

  De kinderen hadden allerlei vriendjes en vriendinnetjes gemaakt de voorgaande jaren en die willen ze natuurlijk weer terugzien. Ze hebben met sommige zelfs briefcontact onderhouden op mijn aanraden, maar dat is moeilijker volhouden dan wanneer je elkaar elke dag op de camping tegenkomt. Wel doen ze af en toe aan Appen, maar ze kijken er vooral naar uit om weer samen te spelen.

  Daarnaast was er genoeg leuks voor ze te doen en voor mij als moeder is er de rust en de natuur om van te genieten. En van de kinderen natuurlijk.

  Locatie was mooi, de sfeer goed en de toiletten en douches schoon. Dan kom je terug.

  Door: Nathalie Klomp 11-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  heerlijke vakantie op camping

  Wij hebben afgelopen jaar een heerlijke vakantie gehad op de camping van Sandaya. Voor dit jaar willen we hier zeker nog een keer boeken, misschien zelfs op dezelfde camping, maar wellicht op een andere om weer eens iets nieuws te proberen.

  Zeer goede en gemoedelijke sfeer, hoge hygiëne en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt!

  Door: Leontien J. 23-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Genoten op New Douce Quiétude

  Echt genoten van de camping New Douce Quiétude.
  Mooie luxe uitvoering en faciliteiten
  Heel fijn publiek, de kinderen hebben veel vriendjes gemaakt.
  En het was prachtige natuur met pijnbomen

  Door: Lotte 16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Mijn ervaringen met Sandaya

  Hallo,

  Ik wil wel vertellen hoe mijn ervaringen zijn met Sandaya.
  Deze zomervakantie hebben we weer op de camping gestaan in Zuid-Frankrijk. Het was een viersterrencamping, dus met heel veel luxe.

  Voor de kinderen was er heel erg veel te doen. Daardoor konden wij ook genieten van onze rust op vakantie.

  Het weer was natuurlijk altijd heel goed. We hebben wel eens een bui gehad, maar dat was niet erg, want er waren genoeg activiteiten te doen met overdekking.

  We zijn eigenlijk de camping niet eens afgeweest. Dat is een goed teken!

  Anders dan andere jaren hadden we ook leuke buren. Buren waar de kinderen ook gezellig mee gingen spelen. En voor het eerst ook geen overlast van geluid en dat soort dingen. Daar hebben we in andere jaren soms best problemen mee gehad, maar deze camping was veel beter. Of we hadden geluk. Dat kan ook.

  Maar dit zijn voor ons alvast allemaal redenen om volgend jaar waarschijnlijk wel weer met Sandaya te boeken.

  Want we hebben allemaal een hele leuke vakantie gehad. Met veel activiteiten te doen. En mooi weer. En zelfs leuke buren! De kinderen hebben zelfs adressen uitgewisseld!

  Groetjes,
  Annelies

  Door: Annelies 25-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Geweldige vakantie aan de Côte d'Azur

  Vorig jaar met mijn gezin twee weken op camping Douce Quiétude verbleven. Geweldig verblijf gehad, mooi zwembad goede horeca en aardig personeel. De kinderen werden de hele dag vermaakt door het animatie-team en de buitenactiviteiten die er heel veel waren.Het strand lag op 10 minuten loopafstand, en Cannes en Saint-Tropez waren nog geen uur rijden! Voor iedereen aan te raden, met of zonder kinderen.

  Door: Amber 30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Sandaya Campings

  Uw beoordeling