NederlandReview

  Ervaringen Sanadome

  Tijdens je drukke leven kun je wel eens wat ontspanning gebruiken. Naar een spa en wellness centrum gaan is dan de ultieme manier om even helemaal tot rust te komen. Ook een paar dagen in een hotel of juist even fitnessen kan je hoofd leeg maken. Sanadrome kan dat voor je verzorgen. Maar wat voor een kwaliteit hotels en spas zal Sanadrome aanbieden.Hoe zal zo’n hotelovernachting zijn? Zal je echt tot rust komen met hun massages of gezichtbehandelingen? Zal het makkelijk zijn om een etentje in een restaurant te boeken via hun website? En hoe zal de klantenservice van Sanadrome reageren als er iets mis gaat tijdens je vrijgezellenfeest? Alleen mensen die al eens een hotelarrangement of borrel hebben geboekt bij Sanadrome kunnen je hierover iets vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Sanadrome nou echt in zijn werk gaat. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er nou echt van Sanadrome verwacht kan worden.

  Over Sanadrome

  Sanadrome is een bedrijf dat verschillende dingen voor je vakantie regelt. Ze zeggen dat je bij hen alles onder één dak kunt vinden. Hiermee bedoelen ze dat ze zowel een hotel voor je vakantie kunnen regelen als een dagje of weekendje wellness of een etentje in een restaurant. Ze hebben een hotel in Nijmegen waar je een hotelovernachting kunt boeken. Dit kan zelfs last minute worden gedaan. Er zijn dagarrangementen, hotelarrangementen en groepsarrangementen. Ook kun je eten in éénb van hun restaurants. Je kunt een groepsdiner, familiediner of borrel boeken. Ook is het mogelijk om een receptie of jubileum bij Sanadrome te vieren. Bij het NINETY restaurant kun je privé eten zonder een hele zaal vol andere mensen om je heen. Je kunt een bezoekje brengen aan hun Thermen. Ze hebben daar verschillende kuren en sommigen zijn goed voor reuma. Badkleding is wel verplicht. Mocht je die nog niet hebben, dan kun je daarvoor in één van hun shops terecht. Je kunt bij hun Thermen zelfs je vrijgezellenfeest houden. Ook bieden ze bij Sanadrome verschillende behandelingen aan. Hieronder vallen massages, zwangerschapsbehandelingen, voetbehandelingen, waxen, lichaamspakkingen, handbehandelingen, gezichtsbehandelingen, spray tan, hamam behandelingen en nog veel meer. Je kunt bij Sanadrome dan nog een zaal huren om je vergaderarrangement in te verzorgen.En dan als laatste is er nog Sanasport, een fitnesszaal waar je aan je conditie en gewicht kunt werken. Ook groepslessen en fysiotherapie worden hier gegeven.


  Spa Wellness Thermen in Sanadrome Nijmegen.

  Diensten van Sanadrome

  Je kunt via de website van Sanadrome ieder willekeurig arrangement boeken. Er is een klantenservice die je kan assisteren als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sanadrome

  Heb je ooit eerder een bezoek gebracht aan Sanadrome? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met dit bedrijf voor vakanties en arrangementen. Hoe makkelijk was het om een groepsarrangement in hun Thermen of spa te boeken? Was de kamer in hun hotel naar het zin? En op wat voor manier heeft de klantenservice van Sanadrome je kunnen helpen toen er iets niet helemaal goed ging? Schrijf je eigen Sanadrome review en laat ons weten wat jouw mening over Sanadrome is.

  Sanadome
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sanadome

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Sanadome een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sanadome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sanadome actief?

  Sanadome is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sanadome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.