sailing2gether

Alle reviews

sailing2gether

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weekendje weg op een zeilboot

  Ik ben opgegroeid in Friesland en we gingen vroeger vaak zeilen. Tegenwoordig woon ik in het westen van het land en ik begon steeds meer het verlangen te krijgen naar een tochtje op een zeilboot. Mijn man had als verrassing een weekend weg geregeld op een zielboot bij sailing2gether. Wat was dit supergaaf zeg. Heerlijk die wind voelen en de zeelucht opsnuiven. Veel mensen denken altijd dat je weinig te doen hebt wanneer je op zo'n boot zit, maar dat was niet het geval. We zijn verscheidene keren aan wal gegaan. De boot was trouwens van alle gemakken voorzien en we kwamen dus echt niets tekort.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke zeilvakantie gehad op de Waddenzee

  IN plaats van een standaard vakantie op een camping in Nederland, wilden mijn man eens iets anders. Daarom hebben we samen met onze kinderen een zeilvakantie geboekt bij sailing2gether. Tijdens deze vakantie zaten we met anderen op een groot zeilschip. Je hoeft dus niet zelf te zeilen. Je kunt gewoon met je eigen gezin een hut boeken, dus je hebt voldoende privacy. Mijn man en ik hebben genoten, maar volgend jaar doen we dit niet weer. De kinderen hebben zich een stuk minder vermaakt, want er is gewoon weinig te doen aan boord van zo'n schip. We gaan vast en zeker nog een keer weer een zeilvakantie boeken, maar dan pas wanneer onze kinderen niet meer mee gaan op vakantie en dat gaat nog wel een paar jaartjes duren.

Anderen bekeken ook

AlpenReizen
3 reviews

Altijd al eens willen paragliden of hiken in de Alpen? Of zoekt u gewoon eens een andere vakantiebestemming en houdt u van natuur en bergen? Dan is...

Sportiek
7 reviews

Bent u ook benieuwd wat Sportiek voor je kan doen? Sportiek is een bedrijf wat vele verschillende merken dakkoffers en skiboxen te koop aanbiedt. O...

Tsjechoreizen
5 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Chalet.nl
4 reviews

Chalet.nl is een zelfstandige aanbieder van chalets en appartementen voor 2 tot wel 50 personen! De chalets zijn te huur in Frankrijk, Oostenrijk, ...

sailing2gether

Heerlijk zeilen over het IJsselmeer, maar geen ervaring? Denkt u erover om zelf een zeilboot aan te schaffen, maar wilt u het eerst eens uitproberen? Of wilt u een midweek varen met het hele gezin, waarbij de kinderen ook mee mogen helpen met het hijsen van de zeilen? U kunt het water op met sailing2gether. Hoe dit anderen is bevallen, leest u hier.

Over Sailing2gether 
Sailing2gether is een initiatief van Holland Sail. In 2009 is Holland Sail opgericht door meer dan twintig eigenaren van traditionele zeilschepen. Deze ervaren zeilliefhebbers wilden graag op een andere manier werken en hun eigen bedrijf hebben. Zij wilden niet varen voor een boekingskantoor. Daarom richtten zij de coöperatie Holland Sail op. Via Holland Sail kunt u nu een heel zeilschip huren, zodat u zich met uw gezelschap in een besloten omgeving begeeft. Via sailing2gether kunt u daarnaast ook enkel een bed of hut boeken. U vaart dan met een gemengd gezelschap over de Waddenzee en het IJsselmeer. En dat natuurlijk met een ervaren schipper, en een vol pension verzorging aan boord. De bemanning zal zich iedere dag voor de volle honderd procent inzetten om van uw reis een prachtige ervaring te maken. En aangezien zij vaak gasten terug zien komen, is een teken voor hen dat ze goed bezig zijn.


Diensten
Met Sailing2gether kunt u meezeilen over de volgende Nederlandse wateren:
•    IJsselmeer
•    Markermeer
•    Friese kust
•    Waddenzee
•    Waddeneilanden
•    Droogvallen

U kunt meereizen op een familiereis, volwassenenreis, singles reis, groepsreis of tijdens het wedstrijd zeilen. Ook kunt u kiezen voor een themareis:
•   Fiets-vaarvakantie
•   Eilandhoppen
•   Feestdagen & Events
•   Kunst, Cultuur & Culinair
•   Sportief

Voor ieder wat wils dus. De duur varieert, u kunt kiezen voor een weekend, midweek of week. De afvaarthaven is Enkhuizen of Harlingen. Reizen van sailing2gether zijn geschikt voor de hele familie (tenzij anders vermeld), gezinnen en alleenstaande ouders met kinderen. Op de zeilreizen kunt u dus zowel volwassenen als kinderen ontmoeten. De schippers hebben allemaal veel ervaring met het zeilen met kinderen. U hoeft geen zeilervaring te hebben. Iedereen kan aan boord de schipper helpen met de zeilen te hijsen. Voor kinderen onder de 12 jaar krijgt u 10% korting op de reis.

Klachten
Voor vragen of klachten kunt u het contactformulier op de website invullen, of een e-mail sturen naar info@hollandsail.nl. U kunt ook schrijven of bellen naar het volgende adres:

Holland Sail / Stationsplein 3 / 1601 EN Enkhuizen / Tel: (0228) 312133
Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Deel hier op NederlandReview uw mening over Sailing2gether!
Als u met hen gevaren hebt, en het was naar uw zin, laat dit dan weten aan anderen. Zo weten ze dat zij ook vertrouwd bij hen kunnen boeken. Was het helaas wat minder, dan horen wij dat ook graag. Samen bouwen we aan een consumentenplatform waar u reviews kunt vinden en geven over vele bedrijven en ondernemingen. Op deze manier worden wij allemaal wat wijzer en helpen wij elkaar. 

Hoe ervaren klanten van Sailing2gether hun zeilvakantie? Was alles goed geregeld? Is het duur? Zijn er verborgen kosten? Lees de reviews of schrijf er zelf een!

}