Ruiterplaat Vakanties

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ruiterplaat Vakanties

Iedereen heeft wel eens behoefte om er even uit te gaan en los te breken van de routine van alledag. Dan wil je natuurlijk een vakantie die daaraan voldoet. Misschien kan Ruiterplaat Vakanties je daar wel bij helpen. Maar hoe unieke zullen die vakantiewoningen bij hen nou eigenlijk echt zijn? Zullen ze wel op een mooie locatie liggen of valt dat tegen? Zal je via de website van Ruiterplaat Vakanties wel gemakkelijk een vakantiehuisje kunnen boeken? En op wat voor een manier zal de klantenservice van Ruiterplaat Vakanties bereid zijn je te helpen als je met een vraag of probleem zit? Alleen mensen die al eens een vakantie bij Ruiterplaat Vakanties hebben geboekt kunnen je hierover meer vertellen. Lees eens hun reviews om een indruk van dit vakantiebedrijf te krijgen. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van een vakantie met Ruiterplaat Vakanties kunt verwachten.

Over Ruiterplaat Vakanties

Ruiterplaat Vakanties is een vakantieorganisatie die zich specialiseert in het verhuren van unieke vakantiewoningen. Deze moeten dan gelegen zijn op de mooiste locaties in Zeeland. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en al sinds het begin willen ze je voorzien van een onbezorgde vakantie aan de Zeeuwse kust. De vakantiehuizen liggen dan ook allemaal aan of in ieder geval nabij het water en zijn daarom geschikt voor een strandvakantie. Als speerpunten van hun bedrijf noemen ze de persoonlijke service die ze verlenen en de kwaliteit. Hun slogan is dan ook “uw vakantie, onze zorg”. Ze hebben vakanties in verschillende thema’s. Een van de populairste thema’s is een vakantiehuis voor 12 personen. Daarin kun je met een hele groep vakantie vieren. Maar ze hebben ook vakantiehuizen direct aan het Veerse Meer speciaal voor watersporters. Sommige huizen hebben een eigen sauna en anderen laten een hond toe. Er zijn zelfs luxe strandvilla’s waarin je kunt verblijven. Voorbeelden van hun vakantieparken zijn Veerse Muze, De Banjaard, De Groote Duynen. Ruiterplaat en D’Ouwe Haven.


Diensten van Ruiterplaat Vakanties

Je kunt via de website van Ruiterplaat Vakanties gemakkelijk online een vakantie of vakantiehuis boeken. Er is een zoekmachine waarmee je parken, aantal personen, aankomstdatum en vertrekdatum kunt selecteren. Op die manier filter je de opties eruit die voor jou niet van toepassing zijn. Daarna kun je via de opties die er nog overblijven bekijken om te zien of er iets leuks voor je tussen zit. En er is een Ruiterplaat Vakanties klantenservice die je kan helpoen als het boeken niet helemaal wil lukken.

Klachten, Complimenten en Tips voor Ruiterplaat Vakanties

Heb je zelf wel eens een vakantie op één van de parken van Ruiterplaat Vakanties doorgebracht? Dan willen we graag alles horen over jouw ervaring met dit vakantiebedrijf. Hoe gemakkelijk was het om een vakantiehuis te boeken via de website van Ruiterplaat Vakanties? Was er nog een huisje of villa vrij of was alles al vol? En wat voor een klantenservice bood Ruiterplaat Vakanties aan toen er tijdens je vakantie iets mis ging? Laat je eigen Ruiterplaat Vakanties review achter en vertel ons wat jouw mening over dit vakantiebedrijf is.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook