NederlandReview

  Ervaringen Ruiterplaat Vakanties

  Iedereen heeft wel eens behoefte om er even uit te gaan en los te breken van de routine van alledag. Dan wil je natuurlijk een vakantie die daaraan voldoet. Misschien kan Ruiterplaat Vakanties je daar wel bij helpen. Maar hoe unieke zullen die vakantiewoningen bij hen nou eigenlijk echt zijn? Zullen ze wel op een mooie locatie liggen of valt dat tegen? Zal je via de website van Ruiterplaat Vakanties wel gemakkelijk een vakantiehuisje kunnen boeken? En op wat voor een manier zal de klantenservice van Ruiterplaat Vakanties bereid zijn je te helpen als je met een vraag of probleem zit? Alleen mensen die al eens een vakantie bij Ruiterplaat Vakanties hebben geboekt kunnen je hierover meer vertellen. Lees eens hun reviews om een indruk van dit vakantiebedrijf te krijgen. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van een vakantie met Ruiterplaat Vakanties kunt verwachten.

  Over Ruiterplaat Vakanties

  Ruiterplaat Vakanties is een vakantieorganisatie die zich specialiseert in het verhuren van unieke vakantiewoningen. Deze moeten dan gelegen zijn op de mooiste locaties in Zeeland. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en al sinds het begin willen ze je voorzien van een onbezorgde vakantie aan de Zeeuwse kust. De vakantiehuizen liggen dan ook allemaal aan of in ieder geval nabij het water en zijn daarom geschikt voor een strandvakantie. Als speerpunten van hun bedrijf noemen ze de persoonlijke service die ze verlenen en de kwaliteit. Hun slogan is dan ook “uw vakantie, onze zorg”. Ze hebben vakanties in verschillende thema’s. Een van de populairste thema’s is een vakantiehuis voor 12 personen. Daarin kun je met een hele groep vakantie vieren. Maar ze hebben ook vakantiehuizen direct aan het Veerse Meer speciaal voor watersporters. Sommige huizen hebben een eigen sauna en anderen laten een hond toe. Er zijn zelfs luxe strandvilla’s waarin je kunt verblijven. Voorbeelden van hun vakantieparken zijn Veerse Muze, De Banjaard, De Groote Duynen. Ruiterplaat en D’Ouwe Haven.


  Een bezoek aan Ruiterplaat Vakanties.

  Diensten van Ruiterplaat Vakanties

  Je kunt via de website van Ruiterplaat Vakanties gemakkelijk online een vakantie of vakantiehuis boeken. Er is een zoekmachine waarmee je parken, aantal personen, aankomstdatum en vertrekdatum kunt selecteren. Op die manier filter je de opties eruit die voor jou niet van toepassing zijn. Daarna kun je via de opties die er nog overblijven bekijken om te zien of er iets leuks voor je tussen zit. En er is een Ruiterplaat Vakanties klantenservice die je kan helpoen als het boeken niet helemaal wil lukken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Ruiterplaat Vakanties

  Heb je zelf wel eens een vakantie op één van de parken van Ruiterplaat Vakanties doorgebracht? Dan willen we graag alles horen over jouw ervaring met dit vakantiebedrijf. Hoe gemakkelijk was het om een vakantiehuis te boeken via de website van Ruiterplaat Vakanties? Was er nog een huisje of villa vrij of was alles al vol? En wat voor een klantenservice bood Ruiterplaat Vakanties aan toen er tijdens je vakantie iets mis ging? Laat je eigen Ruiterplaat Vakanties review achter en vertel ons wat jouw mening over dit vakantiebedrijf is.

  Ruiterplaat Vakanties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ruiterplaat Vakanties

  Uw beoordeling

  Vakantiehuisje aan de kust

  Geweldige service. Wij zijn nu voor de vierde keer in de Ruiterplaat/`schotsman en iedere keer weer vinden wij het een heerlijke omgeving en voorziet ‘ruiterplaat vakanties’ in een schitterend verblijf. Kortom, mede dankzij het voortreffelijke weer, een klasse vakantie. De week was weer tekort. We komen weer terug

  Door: Enrico Meyer31-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Ruiterplaat Vakanties een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Ruiterplaat Vakanties. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ruiterplaat Vakanties actief?

  Ruiterplaat Vakanties is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ruiterplaat Vakanties gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.