Ervaringen Roompot

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Roompot.nl is een bedrijf wat staat voor vakantie! Ook staat het voor goedkope vakanties en natuurlijk ook voor last-minute vakanties. Daarnaast is het ook een bedrijf wat staat voor vakantiehuis en bungalow. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf als Roompot.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met Roompot.nl te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Roompot.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

Over roompot.nl

Roompot.nl is een bedrijf wat een aantal vakantieparken heeft en ook actief helpt bij het management en de exploitatie van bungalowparken en andere campings. Het is voor vele mensen de plek om een mooie vakantiebestemming in ons land of in Duitsland te vinden. Het kan aan de kust en ook in de bossen. De vakantieparken van Roompot.nl zijn vooral in Zeeland te vinden.

Roompot.nl heeft ongeveer 23 campings en meer dan 200 bungalows. Er zijn luxe bungalows, white camp cottages, landhuizen, villa’s, kampeerplaatsen en ook volop chalets en appartementen. De parken zijn voorzien van bowlingbanen, sportfaciliteiten en ook restaurants en zwembaden.

Het bedrijf is in 1965 opgericht en bestaat meer dan 50 jaar. Het is van een camping uitgegroeid naar een marktleider op internationaal gebied in de langen Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Naast de eigen parken beheren ze ook andere parken en doen ze volop extra zaken.
In 2009 hebben ze Hogenboom Vakantieparken overgenomen en in 2010 hebben ze Roompot vakanties geïntroduceerd. Ze hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen te helpen bij het krijgen van een goede vakantie.

Diensten van roompot.nl

Het bedrijf Roompot.nl is uitgegroeid van een Zeeuwse camping in Kamperland naar een marktleider van vakantieparken in Nederland en ook Duitsland en Frankrijk. Het is mooi om te zien hoe ze je een mooie vakantie kunnen aanbieden op een van hun 50 eigen vakantieparken of de 150 vakantieparken welke ze beheren. Nu zijn ze daarnaast ook nog touroperator.

Enkele van de parken van Roompot.nl zijn:

  • Marinapark Volendam
  • Nautisch Centrum Scheveningen
  • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
  • Noordzee Résidence De Banjaard
  • Pannenschuur
  • Parkhotel Bad Arcen
  • Port Scaldis
  • Résidence Wijngaerde
  • Roompot Beach Resort
  • St. Pierre
  • Strandpark Duynhille
  • Vakantiepark Aquadelta
  • Vakantiepark Callassande
  • Vakantiepark Hunzedal
  • Vakantiepark Kijkduin
  • Weerterbergen
  • Zeebad
  • Zeeland Village
  • Zomerdorp Het Zwin
  • Kustpark Egmond aan Zee

  • Boomhiemke
  • Bos en Duin
  • Bospark De Bikkels
  • Bospark De Schaapskooi
  • Bospark Lunsbergen
  • Bospark 't Wolfsven
  • Buitenhof Domburg
  • Camping De Zandput
  • Camping Dishoek
  • Cape Helius
  • De Graaf van Egmont
  • De Katjeskelder
  • De Soeten Haert
  • Ferienpark Hambachtal
  • Ferienresort Bad Bentheim
  • Ferienresort Cochem
  • Hof Domburg
  • Klein Vink
  • Kustpark Klein Poelland
  • Kustpark Texel

Klachten, tips en complimenten over roompot.nl

Er kan natuurlijk altijd een keertje wat mis gaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken aan Roompot.nl. Ze kunnen dan kijken naar een goede oplossing. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview.nl over hoe het is opgelost!

Heb jij ervaring met roompot.nl

Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview.nl. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

Zijn roompot vakanties leuke vakanties? Lees ervaringen van families die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint! Bij NederlandReview.nl!

Roompot
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

6,8
60% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7

Service

6,2

Prijs

7

Leveren

6,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Vraag over een boeking met prijsverschil

Wilden een midweek Roompot boeken, stond er bij de desbetreffende huisje een prijs INCLUSIEF eindschoonmaak en reserveringskosten. Toen de button boeken aangeklikt en komt er wederom de eindschoonmaak en reserveringskosten bij. Dus een prijsverschil van €88. Gebeld met de Roompot en de dame aan de telefoon deed even dezelfde boeking en kwam tot dezelfde conclusie. Ze deelde mede ons hierover terug te bellen. Na anderhalve week zelf maar eens gebeld en men bood excuus aan dat men niet had teruggebeld. Verhaal weer uitgelegd en men deelde mede het e.e.a. op de mail te zetten. Dit gedaan met foto's en prijzen maar zonder resultaat. Maar weer gebeld en men deelde me dat als men niets geboekt heeft er niets genoteerd is. Dus als je niets boekt, worden je klachten dus niet serieus genomen

Door: Ben16-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Terkaple, rustig waterpark

Vakantie verziekt door heel weekend tot midden in de nacht in keiharde herrie te hebben gezeten , niets over verteld , werd daarna ineens 3 dagen lang vanaf half 8 werkzaamheden, oa graafmachine , uitgevoerd
Geklaagd, maar toch de volgende ochtend weer om half 8 herrie en het werd steeds meer een bouwplaats en ook dit niet vermeld , op site staat dat alles klaar is ???

Door: ANONIEM06-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Boek hier nooit !

Vieze huisjes, slecht internet en overal de hoofdprijs voor berekenen. Dit kan opgelost worden maar nadien vind men alles "erg vervelend" en laat het er bij. Geen oplossingen dus voor een mislukte vakantie. Nooit meer!

Door: Bart10-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

park de wije werelt otterlo

heel mooi park in een heel mooie groene bosrijke omgeving.
Mensen die er werken (onthaal, technische dienst...) zijn hartverwarmend vriendelijk.
Ik verbleef er in januari 2019.Het was er heerlijk rustig.
Er zijn werken maar roompot bracht me tijdig op de hoogte, zodat ik mijn chalet nog kon wijzigen en ik het amper hoorde.
Heel bosrijk dus Ideaal voor wandelaars en fietsers.Prachtig gewoon.
Mooie steden in de omgeving : Arnhem, Ede, Amersfoort, zijn goed bereikbaar met de auto en zeker een bezoekje waard.
Een auto vind ik wel nodig.
In het nabijgelegen Otterlo zijn er ook verschillende mooie en goede eetgelegenheden.

Het park in de sneeuw was heel sprookjesachtig.
Kortom : een aanrader ! ook in het laagseizoen.

Door: peters annemieke29-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
9,5

Leuk Weekend Tot ik mijn auyto met schade terug zag op centrale parkeerterrein zonder camera's

Leuke weekend ...Totdat lk de auto op moet halen van de Centrale parkeerplaats van de Schaapskooi en er een schade aan mijn nieuwe auto (bouwjaar 2018) blijkt (Ik weet nog wat voor auto er naast stond qua kleur). Bij navraag Receptie is er geen camera toezicht op de centrale parkeerterrein van Roompot terwijl je wel verplicht wordt daar te parkeren. Bij de navraag of er zicht op is wie er binnen komt op het terrein blijkt deze camera toezicht in aanvraag???? Dan gelde volgens mij ook niet de algemene voorwaarde Roompoot | parkeerbeleid. Indien de klanten wegens een autovrij park worden gesommeerd om te parkeren op het Centrale parkeer terrein wordt er verwacht dat er toezicht op is en anders moet dat duidelijk gecommuniceerd worden en op borden aangegeven op het terrein. Hiervan is geen sprake. De afhandeling van de receptie| manager was dusdanig onder niveau dat ik maar weg ben gelopen voordat ik nog meer uit mijn vel zou springen. Ik ga hiervan ook werk maken want dit kan niet. Al helemaal de afhandeling niet en in de reviews moet deze zaak nog even benadrukt worden.

Door: S. Coutinho.20-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

nooit meer

Landgoed het grote Zand, Hooghalen.

-Auto's rijden veel te hard op het park. ik durf mijn kinderen niet zelfstandig naar koos konijn te laten gaan.
-De koude vloer van huisje 144. het welness gevoel van de sauna verdwijnt snel.
-De hygiëne in het zwembad is ver te zoeken. Temperatuur te koud. Erg vies al met al.
-2 biertjes aan de bar gekocht. 0.35cl €4.40 per stuk, vind ik veel hoog. Het nodigt niet uit om er lang te zitten i.v.m. hoge prijzen. Dit geldt ook voor het eten.
-Snackbar had geen wisselgeld. ik moest 16,- betalen en betaalde met 20,- en er werd gevraagd om met kleiner te betalen.
-Patat (oud of koud vet) niet te eten. kipnuggets wel. Zonde van de 16 euro.
-Wifi werk niet of minimaal in het park. behalve in de bar.
-We hebben zelf vrijdag het huisje schoongemaakt en ook schoon achter gelaten.
-Sommige borden waren nog vies. Eerst afgewassen.

Al met al iets om dit park snel te vergeten.

Door: Raymond Keegstra30-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Bedden

Heerlijk weekend bij bad bentheim roompot.Alles was goed maar bedden waren afschuwlijk om te slapen.Heel harde matrassen.Vergeleken met centerparcs waren deze bedden een nachtmerrie.Doen jullie a.u.b iets aan deze matrassen.

Door: Soen23-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

1e huisje onder de maat

Huisje dat we kregen was onder de maat. Veel op aan te merken kwa onderhoud. Na klagen konden we (gelukkig) intrekken in een huisje waar wel alles naar wens was. Daarom toch nog een goede vakantie gehad. Of ik weer zou boeken weet ik niet, toch beetje bang dat er meer huisjes zijn met gebreken en gewoon verkocht worden. Het gaat waarschijnlijk wel weer even duren voordat ik het weer probeer. Want voor een weekend / midweek weg is het wel handig (en goedkoop met een fam)

Door: Esther04-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Ik blijf boeken bij Roompot

Betrouwbare partij. Je weet gewoon dat je hier goede service krijgt. Alle parken die wij bezocht hebben, hebben altijd zeer aan de verwachtingen voldaan. Ze zijn te allen tijde vriendelijk en voorkomend. Faciliteiten zijn goed en de huisjes netjes ingericht. Ik blijf boeken bij Roompot en hoop dat ze zo door blijven gaan.

Door: Tevreden klant Annelies20-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Weekendjes weg met gezin steeds met Roompot

Herhaaldelijk geboekt bij Roompot. we doen met het gezin een jaarlijks weekendje naar de natuur en we kiezen tegenwoordig altijd voor een park van Roompot.
Kwaliteit is altijd prima, huisjes zijn goed en mooi, genoeg te doen voor de kinderen en service altijd netjes.
Genoeg parken om telkens weer iets anders te kiezen

Door: Joost12-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Weekendje weg met Roompot

Met de familie een weekendje weg via Roompot.

Het huisje was schoon en netjes ingericht. Niet te veel spullen in de kamer, maar genoeg voor wat we nodig hadden.

De omgeving was mooi en op het park was genoeg te doen.

Iedereen had het naar de zin!

Door: Familie Hansen22-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Roompot Weerterbergen

Onlangs een midweek bij Roompot Weerterbergen doorgebracht met familie. De huisjes waren prima, een beetje stoffig maar wel gezellig. Het zwembad vond ik verouderd met losse tegeltjes in het kinderbad. Niet echt kindvriendelijk. Bij het indoorspeelgedeelte waren de toiletten vies. Hoop dat ze er iets aan gaan doen.

Door: Sabine05-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

FERIENPARK HAMBACHTAL

FERIENPARK HAMBACHTAL
Wij vinden het zo goed dat wij eind deze maand en in september terug gaan.
Wij hadden het ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT geboekt en het is niet te geloven wat voor keuze je hebt met eten.
Het zwembad was geweldig.
Eigenlijk was gewoon alles geweldig, wij zullen hier zeker 3 á 4 keer per jaar heen gaan.
Het duurt ons nu al te lang tot 27 juni ;-)

Door: Ronald & Conny Ots06-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Pinksterweekend huisje

Voor afgelopen Pinksterweekend een huisje geboekt bij Roompot voor de hele familie.

Veel zat al wel vol toen we wilden boeken, dus we belandden in een huisje van niet onze eerste keuze helaas.

Maar het was wel erg leuk, mooie omgeving, schoon huisje en we hebben het gezellig gehad.

Door: Familie Maas16-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Geen Roompot meer voor mij

Vorig jaar een camping geboekt bij Roompot, maar het was niet echt goed voor elkaar. Achterstallig onderhoud was de voornaamste boosdoener. Dit jaar toch maar ergens anders mijn vakantie geboekt.

Door: gast04-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Schrijf zelf een review over Roompot

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)