NederlandReview

    Ervaringen Roompot

    Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Roompot.nl is een bedrijf wat staat voor vakantie! Ook staat het voor goedkope vakanties en natuurlijk ook voor last-minute vakanties. Daarnaast is het ook een bedrijf wat staat voor vakantiehuis en bungalow. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf als Roompot.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met Roompot.nl te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Roompot.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over roompot.nl

    Roompot.nl is een bedrijf wat een aantal vakantieparken heeft en ook actief helpt bij het management en de exploitatie van bungalowparken en andere campings. Het is voor vele mensen de plek om een mooie vakantiebestemming in ons land of in Duitsland te vinden. Het kan aan de kust en ook in de bossen. De vakantieparken van Roompot.nl zijn vooral in Zeeland te vinden.

    Roompot.nl heeft ongeveer 23 campings en meer dan 200 bungalows. Er zijn luxe bungalows, white camp cottages, landhuizen, villa’s, kampeerplaatsen en ook volop chalets en appartementen. De parken zijn voorzien van bowlingbanen, sportfaciliteiten en ook restaurants en zwembaden.

    Het bedrijf is in 1965 opgericht en bestaat meer dan 50 jaar. Het is van een camping uitgegroeid naar een marktleider op internationaal gebied in de langen Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Naast de eigen parken beheren ze ook andere parken en doen ze volop extra zaken.
    In 2009 hebben ze Hogenboom Vakantieparken overgenomen en in 2010 hebben ze Roompot vakanties geïntroduceerd. Ze hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen te helpen bij het krijgen van een goede vakantie.

    Koos Konijn - Roompot Minidisco - Roompot Clubdans

    Diensten van roompot.nl

    Het bedrijf Roompot.nl is uitgegroeid van een Zeeuwse camping in Kamperland naar een marktleider van vakantieparken in Nederland en ook Duitsland en Frankrijk. Het is mooi om te zien hoe ze je een mooie vakantie kunnen aanbieden op een van hun 50 eigen vakantieparken of de 150 vakantieparken welke ze beheren. Nu zijn ze daarnaast ook nog touroperator.

    Enkele van de parken van Roompot.nl zijn:

    • Marinapark Volendam
    • Nautisch Centrum Scheveningen
    • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
    • Noordzee Résidence De Banjaard
    • Pannenschuur
    • Parkhotel Bad Arcen
    • Port Scaldis
    • Résidence Wijngaerde
    • Roompot Beach Resort
    • St. Pierre
    • Strandpark Duynhille
    • Vakantiepark Aquadelta
    • Vakantiepark Callassande
    • Vakantiepark Hunzedal
    • Vakantiepark Kijkduin
    • Weerterbergen
    • Zeebad
    • Zeeland Village
    • Zomerdorp Het Zwin
    • Kustpark Egmond aan Zee

    • Boomhiemke
    • Bos en Duin
    • Bospark De Bikkels
    • Bospark De Schaapskooi
    • Bospark Lunsbergen
    • Bospark 't Wolfsven
    • Buitenhof Domburg
    • Camping De Zandput
    • Camping Dishoek
    • Cape Helius
    • De Graaf van Egmont
    • De Katjeskelder
    • De Soeten Haert
    • Ferienpark Hambachtal
    • Ferienresort Bad Bentheim
    • Ferienresort Cochem
    • Hof Domburg
    • Klein Vink
    • Kustpark Klein Poelland
    • Kustpark Texel

    Klachten, tips en complimenten over roompot.nl

    Er kan natuurlijk altijd een keertje wat mis gaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken aan Roompot.nl. Ze kunnen dan kijken naar een goede oplossing. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!

    Heb jij ervaring met roompot.nl

    Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

    Zijn roompot vakanties leuke vakanties? Lees ervaringen van families die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint! Bij NederlandReview!

    Roompot
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    4.8
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    park de wije werelt otterlo

    heel mooi park in een heel mooie groene bosrijke omgeving.
    Mensen die er werken (onthaal, technische dienst...) zijn hartverwarmend vriendelijk.
    Ik verbleef er in januari 2019.Het was er heerlijk rustig.
    Er zijn werken maar roompot bracht me tijdig op de hoogte, zodat ik mijn chalet nog kon wijzigen en ik het amper hoorde.
    Heel bosrijk dus Ideaal voor wandelaars en fietsers.Prachtig gewoon.
    Mooie steden in de omgeving : Arnhem, Ede, Amersfoort, zijn goed bereikbaar met de auto en zeker een bezoekje waard.
    Een auto vind ik wel nodig.
    In het nabijgelegen Otterlo zijn er ook verschillende mooie en goede eetgelegenheden.

    Het park in de sneeuw was heel sprookjesachtig.
    Kortom : een aanrader ! ook in het laagseizoen.

    Door: peters annemieke29-01-2019
    Leo Slaats16-06-2020

    Aankomst watervillage 12-06-2020 1. Wij zijn om 15.00 uur bij het huisje, laden vervolgens onze spullen uit de auto, blijken er andere mensen in ons huisje te zitten welke ons vertellen zelf ook onverwachts overgeplaatst te zijn. Alles weer inladen en naar de receptie gegaan. 2. Receptioniste weet hier niks van. Loopt naar achteren om te informeren komt terug en liegt tegen ons. U hebt over de wijziging een mail van ons gehad zegt ze. Gekeken in de mailbox. Geen mail ontvangen ook niet in de spambox. Sleutel van ander huisje gekregen. Door drukte pas 1 1/2 uur later ons huisje kunnen betrekken. Overgeplaatst van 6A Strandloper nr. 61 naar 65. 3. Huisje bloedheet binnen. Leek wel een sauna!!! 4. 3 slaapkamers. 1 slaapkamer(begane grond) veel te klein. Geen plaats om je met 2 personen aldaar om te kleden. 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Als je daar wilt slapen moet je een halsbrekende tour uithalen om daar via de aanwezige trap te kunnen komen. Levensgevaarlijk zo stijl is deze trap. 5. Buiten geen privacy. Zowel links als rechts kijken de buren bij je op tafel. Ook geen dichte overkapping. In combinatie met het bloedhete huisje(is namelijk alle dagen zo gebleven) niet uit de zon kunnen gaan zitten. Arme mensen die deze huisjes huren in de zomervakantietijd!! 6. Bij onze aankomst stond er nog een barbeque met gasfles en 3 bakken afkomstig van de supermarkt. Deze stonden er bij ons vertrek nog steeds. Niet opgehaald dus. Medewerkster van CSU die we hier over spraken in de buurt van ons huisje klaagde steen en been over Roompot. "Het is een puinhoop bij Roompot"!!!! Kortom: de prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit die je geleverd krijgt. Dit vinden wij erg jammer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    FERIENPARK HAMBACHTAL

    FERIENPARK HAMBACHTAL
    Wij vinden het zo goed dat wij eind deze maand en in september terug gaan.
    Wij hadden het ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT geboekt en het is niet te geloven wat voor keuze je hebt met eten.
    Het zwembad was geweldig.
    Eigenlijk was gewoon alles geweldig, wij zullen hier zeker 3 á 4 keer per jaar heen gaan.
    Het duurt ons nu al te lang tot 27 juni ;-)

    Door: Ronald & Conny Ots06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Weekendjes weg met gezin steeds met Roompot

    Herhaaldelijk geboekt bij Roompot. we doen met het gezin een jaarlijks weekendje naar de natuur en we kiezen tegenwoordig altijd voor een park van Roompot.
    Kwaliteit is altijd prima, huisjes zijn goed en mooi, genoeg te doen voor de kinderen en service altijd netjes.
    Genoeg parken om telkens weer iets anders te kiezen

    Door: Joost12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ik blijf boeken bij Roompot

    Betrouwbare partij. Je weet gewoon dat je hier goede service krijgt. Alle parken die wij bezocht hebben, hebben altijd zeer aan de verwachtingen voldaan. Ze zijn te allen tijde vriendelijk en voorkomend. Faciliteiten zijn goed en de huisjes netjes ingericht. Ik blijf boeken bij Roompot en hoop dat ze zo door blijven gaan.

    Door: Tevreden klant Annelies20-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    AH voucher

    In september een AH voucher gekocht voor een midweek roompot.
    Deze bon is geldig tot en met 22 maart maar reserveren voor 1 december. Door corona en de gedachte er is weinig open en het kan nog wel. Ik schrok toen ik de voucher pakte en zag 1december staan en was inmiddels 22 december
    Ik ben meteen naar een AH winkel gegaan en mijn verhaal gedaan zij waren zeer welwillend om ons te helpen maar dit lukte niet.
    Wij moesten bij roompot zijn.. daar heen gebeld en gemaild, maar zij willen niets voor ons doen je kunt wel je tot 28 dagen je reserveren wijzigen. Er is ook niet met roompot te communiceren willen gewoon niet voor ons betekenen. Zeer slechte zaak van roompot waar we al 11 jaar komen in het duurste weekend van januari met de halve marathon van Egmond aan zee.. jammer van roompot voor ons niet meer.

    Door: Lubek19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oplichters

    Hadden in augustus een verblijf in oktober en een verblijf in december geboekt met het gezin . Door corona kon dit niet doorgaan , we mochten van roompot niet afkomen . Eerste verblijf kunnen omboeken naar ander verblijf dat een stuk duurder was ,het tweede werd door hen geannuleerd, we kregen de waarborg terug de rest waren we kwijt . Nu loopt er terug een aktie voor boekingen tot maart , door de slechte corona cijfers zijn de maatregelingen van corona nog tot maart verstrengd , hierdoor kan de boeking niet doorgaan en mag je omboeken naar de zomer , prijs is nu X5 KASSA Roompot

    Door: Bedrogen belg 06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Roompot Weerterbergen

    Onlangs een midweek bij Roompot Weerterbergen doorgebracht met familie. De huisjes waren prima, een beetje stoffig maar wel gezellig. Het zwembad vond ik verouderd met losse tegeltjes in het kinderbad. Niet echt kindvriendelijk. Bij het indoorspeelgedeelte waren de toiletten vies. Hoop dat ze er iets aan gaan doen.

    Door: Sabine05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Pinksterweekend huisje

    Voor afgelopen Pinksterweekend een huisje geboekt bij Roompot voor de hele familie.

    Veel zat al wel vol toen we wilden boeken, dus we belandden in een huisje van niet onze eerste keuze helaas.

    Maar het was wel erg leuk, mooie omgeving, schoon huisje en we hebben het gezellig gehad.

    Door: Familie Maas16-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Weekendje weg met Roompot

    Met de familie een weekendje weg via Roompot.

    Het huisje was schoon en netjes ingericht. Niet te veel spullen in de kamer, maar genoeg voor wat we nodig hadden.

    De omgeving was mooi en op het park was genoeg te doen.

    Iedereen had het naar de zin!

    Door: Familie Hansen22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Roompot vakantie

    Ik ben nog niet geweest, maar heb nogal wat fouten gemaakt met het boeken en ben toen heel snel heel goed geholpen door de klantenservice!

    Door: Britt03-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Villa HvHolland

    Roompot houd zich niet aan afspraken ivm flexibele omboekservice omtrent covid19.
    Ook niet gebruikte bedlinnenkosten en schoonmaakkosten worden niet terugbetaald. Van vouchers hebben ze nog nooit gehoord.
    E-mails worden niet beantwoord..

    Door: P.Jongen06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vakantie in coronatijd

    ze houden vast aan 28 dagen van te voren omboeken terwijl kabinet 2 weken van te voren maaatregelen neemt ivm corona...niet of alleen noodzakelijk reizen..is er een alle horeca dicht de dierentuinen en musea dicht dus eigenlijk geen vertier mogelijk.. en ze werken dus niet mee aan oplossing blijven zeggen wij hanteren de 28 dagen

    Door: Lidy jansen25-11-2020
    Paul Jongen06-01-2021

    Hetzelfde meegemaakt . Totaal onbegrip van Roompot . Flexibele omboekijng is een wassen neus en niet mogelijk Vouchers hebben ze nooit van gehoord ..Zelfs schoonmaakkosten niet geretourneerd Geldwolven zijn het

    M. laanstra25-01-2021

    Hier exact hetzelfde meegemaakt. Zelfs werd er benoemd dat mijn ‘dossier’ inmiddels opvallend werd en ik nooit meer gebruik kon maken van de annuleringsvoorwaarden. Heel vreemd. Hebben jullie een oplossing gekregen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boeking

    Roompot vraagt 92 euro schoonmaakkosten en ziet zich gemachtigd om bij het achterlaten van 2 stukken zeep en het niet afhalen van 1x gehuurd beddenlinnen de borg van 65 euro in te houden . Wij noemen dit oplichting!

    Door: Ingrid Olree17-11-2020
    Nico Overbeeke17-11-2020

    Wij hebben hetzelfde ervaren bij Roompot Cadzand . Schandalig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantiepark

    Gedoe voor dit bedrijf natuurlijk met alle beperkende maatregelen maar wij hebben een weekend geboekt dat alle faciliteiten zijn gesloten, omboeken mag maar de actie geld dan niet meer moet ik sowieso minimaal 50€ meer betalen. Boek hier niet, geld krijg je ook niet terug.

    Door: Sabrina Nijs04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Huisje

    Wat een prutservice is de klantenservice. De website ligt er uit in mijn roompot kan ik niks zien. Stel je een vraag krijg je geen sjoegen.

    Door: Anoniem06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie verblijf Kronenburg

    Begin nu al spijt te krijgen van de geboekte vakantie bij Roompot met Overeenkomstnummer: 00020380158. Hang al meer dan anderhalf uur aan de telefoon in de wachtrij terwijl er maar 4 wachtenden voor mij zijn? Op twee eerder gestuurde mailtjes reageert men niet! Helaas kan ik ook niet inloggen op mijn Roompot account omdat ik mijn wachtwoord kwijt ben. Hiervoor kan je op de site zelf een nieuw wachtwoord aanvragen waarop wordt gesteld dat men binnen enkele minuten een link ontvangt, na 4 maal dit geprobeerd te hebben en dagen verder nog steeds geen link (werkt dus ook niet)! Wat werkt er wel bij Roompot / receptie en hoe kom je in hemelsnaam in contact met jullie? ZEER SLECHT DIT, ONGEHOORD EN NIET EERDER MEEGEMAAKT! Nodigt niet uit om weer eens te boeken.

    Door: A.J.P. Biolik03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    weekend

    Wij zijn zeer onfatsoenlijk behandeld door Roompot. We hadden een terechte klacht, huisje aan meer geboekt maar niet gekregen . Wilde graag dat ik de kinderen vanaf het terras in de gaten kon houden , extra nog een rubberboot gekocht .
    Ze hebben toegegeven dat ze een fout gemaakt hadden maar er niks aan gedaan , na drie mails kreeg ik een bericht dat mijn dossier gesloten was. Te erg , 1100 euro betaald voor drie nachten mag je dan verwachten dat je krijgt wat je boekt ?
    En dan dossier sluiten , terwijl ze het toegaven een fout gemaakt te hebben , zeer klantonvriendelijk

    Door: gedi30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Roompot vakantie parken - kantoor

    Geld kwijt! Nooit meer!
    Ook voor roompot zal Corona een moeilijke tijd zijn(geweest). Jammer dat ik dat voor ze heb moeten betalen.
    Na een annulering in maart vanwege corona lockdown een nieuwe datum geprobeerd te plannen in september. Dit is gelukt. Jammer dat er niet bij verteld werd dat de huur van 100€ in eens 220€. We hadden 2 huisjes geboekt dus het ging van 200€ naar 440€.
    Het rare was dat onze familie, geboekt via vakantie veilingen, dezelfde omboeking hadden, voor een duurder huisje en niets hoefde bij te betalen.
    Wij zijn nooit akkoord gegaan met deze nieuw boeking. Na 6 maanden mailen en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn. Zelf het initiatief moeten nemen om te annuleren. Heel erg triest dat Roompot de annulering rekent vanaf de €440,-rekening waar we nooit mee akkoord gegaan zijn. Inplaats van de €200,— rekening dat oorsponkelijk was. Jammer dat we de hoogste annuleringskosten moeten betalen terwijl we al 6 maanden proberen om het recht te zetten. Dan had ik beter in april kunnen annuleren. Borg kwijt, huur kwijt... geld kwijt...
    Reactie van Roompot “wij blijven bij ons standpunt en verder communicatie zal verder uitblijven”
    Dit lees ik als het opsteken van een middelvinger.
    Na annulering nog een mail gestuurd met het verzoek tot een specificatie van de Annuleringskosten. Daar kwam de reactie op dat deze binnen een week gemaild zou worden. Nu 4 later nog steeds geen mail. Maar dat verbaasd ons ook niet meer.

    Nee, voor ons nooit meer.

    Door: Harro Cats22-09-2020
    M. Laanstra25-01-2021

    Exact hetzelfde! Ik word er helemaal moe van. Contact gehad met de Consuwijzer, zij geven zelfs aan dat we recht hebben op de annuleringsvoorwaarden zoals in de algemene voorwaarden staat vermeld! Hebben jullie uiteindelijk nog een oplossing gekregen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bungalow verblijf Appelscha

    Samen met mijn vrouw ben ik op 21 augustus bij Roompot Hildenberg n Appelscha geweest voor een week.
    Bij binnenkomst bleken de bestelde handdoekpakketten niet aanwezig te zijn. Ook waren de badkamers zeer slecht schoon gemaakt. Toen de handdoekpakketten zijn bezorgd de medewerker gewezen op de vieze en ranzige badkamer. Medewerker vertelde dat dit bij de grote schoonmaak hoorde.
    Ik heb mijn beklag gedaan bij Roompot en ook foto's hiervan door gestuurd. jammer dat dit niet op deze site kan. Roompot biedt mij een voucher van 50 euro aan die ik kan inwisselen bij een volgende boeking. Dit staat niet in verhouding tot de schandalige staat van de badkamers. Jammer.

    Door: W. Gerrits20-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Weekendje Schaapskooi Epe Roompot

    Nadat we een mindere recentie schreven over ons Roompot kreeg ik maar liefst een waardebon voor een volgend verblijf van €25 of een horeca cheque voor het zelfde bedrag! Daar gaat het mij niet om maar ALS je dan iets gaat aanbieden kom dan niet met zoiets maar bied serieus iets aan!! Toen ik zei dat ik wel wilde dat mijn recentie op de site kwam te staan zei mevrouw dat dat technisch niet kon!!!!!!!!!! Whhhhaaaaaah dat is raar ik plaats het hier dan maar, of komt het omdat de recentie negatief is???

    Hartelijk dank voor het beoordelen van uw verblijf bij Roompot Vakanties. Wij hebben de volgende reactie van u ontvangen:

    "Huisje was oud, dit is niet erg, MAAR haak raam afgebroken kon niet open! Matrassen alle 6 of kuil erin of vering pinnen waarop je ligt. Matrassen in 2 pers bed niet even hoog, matrassen in 2 pers.k. aparte bedden waren te smal voor onderbedden. dan hoor je de hele nacht verwarming tikken, gemeld hier was niets aan te doen(bekend probleem dus). We kwamen overal spul tegen van vorige bewoners. Waterdruk belabberd douche loopt slecht af slang douche kop kapot lekt en totaal verrot. Zijn 1x gaan douchen hierdoor! Fam. zat in vernieuwde bungalow dat zag er top uit. Maar ons huisje en met name die vreselijke bedden dat is schandalig die vieze put en doucheslang zou echt schoon en vervangen kunnen worden...het tikken van verwarming was bekend als je dan al niet kan slapen ivm lig problemen van de matras dan lopen de irritaties wel erg op. Kortom ik begrijp dat huisjes aan vervanging toe zijn maar een fatsoenlijk bed en een schoon en goedwerkende douche is wel voornaam. Ook spullen van vorige bewoners aantreffen geeft je dan helemaal gevoel dat je eerst zelf de accommodatie nog even moet schoonmaken voor je zelf overal gebruik van wil maken. Overigens waren er ook glazen te kort, deze bij receptie gekregen met opmerking er ligt geen inventarislijst, maar mensen moeten zelf maar even checken!!! Raar....fijn dat we thuis zijn en weer in een normaal goed bed kunnen slapen! Ook een oplossing zoeken voor probleem, was niet mogelijk ..... we zitten helemaal VOL. Fijn voor Roompot jammer voor de klant. Omdat we er een weekend waren omdat familie er was van ver hebben we maar geen stampij gemaakt ze voelde zich al namelijk schuldig naar ons toe (de familie).
    Wat ook aandacht punt is jullie ZEER slechte verlichting over het park met name bij receptieplein was er maar 1 werkende lantaarn en 1 zwak lampje op een zwarte paar gelukkig hadden we zelf een zaklamp mee. En overdag zag ik dat er genoeg lantarens stonden maar als ze niet aan kunnen zal daar nog wel eens iemand struikelen of vallen."
    We waren met 5 personen, ik zeg eens en NOOIT meer.

    Door: Krom09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Roompot

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Roompot een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Roompot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Roompot actief?

    Roompot is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roompot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.