NederlandReview

    Ervaringen Roompot

    Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Roompot.nl is een bedrijf wat staat voor vakantie! Ook staat het voor goedkope vakanties en natuurlijk ook voor last-minute vakanties. Daarnaast is het ook een bedrijf wat staat voor vakantiehuis en bungalow. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf als Roompot.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met Roompot.nl te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Roompot.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over roompot.nl

    Roompot.nl is een bedrijf wat een aantal vakantieparken heeft en ook actief helpt bij het management en de exploitatie van bungalowparken en andere campings. Het is voor vele mensen de plek om een mooie vakantiebestemming in ons land of in Duitsland te vinden. Het kan aan de kust en ook in de bossen. De vakantieparken van Roompot.nl zijn vooral in Zeeland te vinden.

    Roompot.nl heeft ongeveer 23 campings en meer dan 200 bungalows. Er zijn luxe bungalows, white camp cottages, landhuizen, villa’s, kampeerplaatsen en ook volop chalets en appartementen. De parken zijn voorzien van bowlingbanen, sportfaciliteiten en ook restaurants en zwembaden.

    Het bedrijf is in 1965 opgericht en bestaat meer dan 50 jaar. Het is van een camping uitgegroeid naar een marktleider op internationaal gebied in de langen Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Naast de eigen parken beheren ze ook andere parken en doen ze volop extra zaken.
    In 2009 hebben ze Hogenboom Vakantieparken overgenomen en in 2010 hebben ze Roompot vakanties geïntroduceerd. Ze hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen te helpen bij het krijgen van een goede vakantie.

    Koos Konijn - Roompot Minidisco - Roompot Clubdans

    Diensten van roompot.nl

    Het bedrijf Roompot.nl is uitgegroeid van een Zeeuwse camping in Kamperland naar een marktleider van vakantieparken in Nederland en ook Duitsland en Frankrijk. Het is mooi om te zien hoe ze je een mooie vakantie kunnen aanbieden op een van hun 50 eigen vakantieparken of de 150 vakantieparken welke ze beheren. Nu zijn ze daarnaast ook nog touroperator.

    Enkele van de parken van Roompot.nl zijn:

    • Marinapark Volendam
    • Nautisch Centrum Scheveningen
    • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
    • Noordzee Résidence De Banjaard
    • Pannenschuur
    • Parkhotel Bad Arcen
    • Port Scaldis
    • Résidence Wijngaerde
    • Roompot Beach Resort
    • St. Pierre
    • Strandpark Duynhille
    • Vakantiepark Aquadelta
    • Vakantiepark Callassande
    • Vakantiepark Hunzedal
    • Vakantiepark Kijkduin
    • Weerterbergen
    • Zeebad
    • Zeeland Village
    • Zomerdorp Het Zwin
    • Kustpark Egmond aan Zee

    • Boomhiemke
    • Bos en Duin
    • Bospark De Bikkels
    • Bospark De Schaapskooi
    • Bospark Lunsbergen
    • Bospark 't Wolfsven
    • Buitenhof Domburg
    • Camping De Zandput
    • Camping Dishoek
    • Cape Helius
    • De Graaf van Egmont
    • De Katjeskelder
    • De Soeten Haert
    • Ferienpark Hambachtal
    • Ferienresort Bad Bentheim
    • Ferienresort Cochem
    • Hof Domburg
    • Klein Vink
    • Kustpark Klein Poelland
    • Kustpark Texel

    Klachten, tips en complimenten over roompot.nl

    Er kan natuurlijk altijd een keertje wat mis gaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken aan Roompot.nl. Ze kunnen dan kijken naar een goede oplossing. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!

    Heb jij ervaring met roompot.nl

    Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

    Zijn roompot vakanties leuke vakanties? Lees ervaringen van families die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint! Bij NederlandReview!

    Roompot
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    4.4
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Roompot

    Uw beoordeling

    park de wije werelt otterlo

    heel mooi park in een heel mooie groene bosrijke omgeving.
    Mensen die er werken (onthaal, technische dienst...) zijn hartverwarmend vriendelijk.
    Ik verbleef er in januari 2019.Het was er heerlijk rustig.
    Er zijn werken maar roompot bracht me tijdig op de hoogte, zodat ik mijn chalet nog kon wijzigen en ik het amper hoorde.
    Heel bosrijk dus Ideaal voor wandelaars en fietsers.Prachtig gewoon.
    Mooie steden in de omgeving : Arnhem, Ede, Amersfoort, zijn goed bereikbaar met de auto en zeker een bezoekje waard.
    Een auto vind ik wel nodig.
    In het nabijgelegen Otterlo zijn er ook verschillende mooie en goede eetgelegenheden.

    Het park in de sneeuw was heel sprookjesachtig.
    Kortom : een aanrader ! ook in het laagseizoen.

    Door: peters annemieke29-01-2019
    Leo Slaats16-06-2020

    Aankomst watervillage 12-06-2020 1. Wij zijn om 15.00 uur bij het huisje, laden vervolgens onze spullen uit de auto, blijken er andere mensen in ons huisje te zitten welke ons vertellen zelf ook onverwachts overgeplaatst te zijn. Alles weer inladen en naar de receptie gegaan. 2. Receptioniste weet hier niks van. Loopt naar achteren om te informeren komt terug en liegt tegen ons. U hebt over de wijziging een mail van ons gehad zegt ze. Gekeken in de mailbox. Geen mail ontvangen ook niet in de spambox. Sleutel van ander huisje gekregen. Door drukte pas 1 1/2 uur later ons huisje kunnen betrekken. Overgeplaatst van 6A Strandloper nr. 61 naar 65. 3. Huisje bloedheet binnen. Leek wel een sauna!!! 4. 3 slaapkamers. 1 slaapkamer(begane grond) veel te klein. Geen plaats om je met 2 personen aldaar om te kleden. 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Als je daar wilt slapen moet je een halsbrekende tour uithalen om daar via de aanwezige trap te kunnen komen. Levensgevaarlijk zo stijl is deze trap. 5. Buiten geen privacy. Zowel links als rechts kijken de buren bij je op tafel. Ook geen dichte overkapping. In combinatie met het bloedhete huisje(is namelijk alle dagen zo gebleven) niet uit de zon kunnen gaan zitten. Arme mensen die deze huisjes huren in de zomervakantietijd!! 6. Bij onze aankomst stond er nog een barbeque met gasfles en 3 bakken afkomstig van de supermarkt. Deze stonden er bij ons vertrek nog steeds. Niet opgehaald dus. Medewerkster van CSU die we hier over spraken in de buurt van ons huisje klaagde steen en been over Roompot. "Het is een puinhoop bij Roompot"!!!! Kortom: de prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit die je geleverd krijgt. Dit vinden wij erg jammer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Wat een rust, heerlijk.

    Een weekje verbleven in Roompot park Wijdenes. Dit park is nagelnieuw, is nog niet afgebouwd, maar het gedeelte dat klaar is, ligt heerlijk rustig. Mooi huisje van alle gemakken voorzien. Heerlijk dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Een prachtige omgeving waar je fijn kan fietsen en wandelen. Een bezoek aan Hoorn en Medenblik zijn zeker de moeite waard. Ook ben je zo in Bataviastad, de grote outlet. Nu nog wachten op de supermarkt die bij het park wordt gerealiseerd, want dat misten we wel. Je moet een eind rijden om je boodschappen te halen. Dit bezoek is voor herhaling vatbaar.

    Door: Marjanne Bergen23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FERIENPARK HAMBACHTAL

    FERIENPARK HAMBACHTAL
    Wij vinden het zo goed dat wij eind deze maand en in september terug gaan.
    Wij hadden het ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT geboekt en het is niet te geloven wat voor keuze je hebt met eten.
    Het zwembad was geweldig.
    Eigenlijk was gewoon alles geweldig, wij zullen hier zeker 3 á 4 keer per jaar heen gaan.
    Het duurt ons nu al te lang tot 27 juni ;-)

    Door: Ronald & Conny Ots06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeeland Village

    Een heerlijke week doorgebracht in een huisje op vakantiepark Zeeland Village. Top huisje, goed schoon en alles erin wat je nodig hebt. Heerlijk rustig park in een prachtige omgeving, precies waar wij van houden. Ontvangst door de receptioniste was super vriendelijk. Als je van zee, rust en mooie natuur houdt, is dit zeker een aanrader. Wij komen in ieder geval terug.

    Door: M. Heygele28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Huisje Roompot klein Vink

    Nog nooit zo een slechte bungalow gezien als nummer 46 op Klein Vink
    De sfeerhaard stond te trillen op de houten vloer als je gewoon liep in het huisje zo verrot was de bodem
    In de bad kamer zat zelfs een gat in de vloer gewoon doorgerot van het vocht
    Och overal nog enkel glas met zwarte schimmel zegt genoeg over het onderhoud niet.
    Klagen heeft geen zin want ze weten dit al jaren en stoppen er nog steeds mensen in.
    Echt schande

    Door: Gerard van den Bergh15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    huur vakantiehuis op het park kleinpoelland

    Het ergste wat ik ooit heb meegemaakt zo vuil en versleten huis was dit en de afdeling Kwaliteit geven geen gehoor !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dit huis is nog te vies voor een Hond.
    Roompot voor ons nooit meer

    Door: Wim van Lent14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weekendjes weg met gezin steeds met Roompot

    Herhaaldelijk geboekt bij Roompot. we doen met het gezin een jaarlijks weekendje naar de natuur en we kiezen tegenwoordig altijd voor een park van Roompot.
    Kwaliteit is altijd prima, huisjes zijn goed en mooi, genoeg te doen voor de kinderen en service altijd netjes.
    Genoeg parken om telkens weer iets anders te kiezen

    Door: Joost12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ik blijf boeken bij Roompot

    Betrouwbare partij. Je weet gewoon dat je hier goede service krijgt. Alle parken die wij bezocht hebben, hebben altijd zeer aan de verwachtingen voldaan. Ze zijn te allen tijde vriendelijk en voorkomend. Faciliteiten zijn goed en de huisjes netjes ingericht. Ik blijf boeken bij Roompot en hoop dat ze zo door blijven gaan.

    Door: Tevreden klant Annelies20-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Roompot Weerterbergen

    Onlangs een midweek bij Roompot Weerterbergen doorgebracht met familie. De huisjes waren prima, een beetje stoffig maar wel gezellig. Het zwembad vond ik verouderd met losse tegeltjes in het kinderbad. Niet echt kindvriendelijk. Bij het indoorspeelgedeelte waren de toiletten vies. Hoop dat ze er iets aan gaan doen.

    Door: Sabine05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Pinksterweekend huisje

    Voor afgelopen Pinksterweekend een huisje geboekt bij Roompot voor de hele familie.

    Veel zat al wel vol toen we wilden boeken, dus we belandden in een huisje van niet onze eerste keuze helaas.

    Maar het was wel erg leuk, mooie omgeving, schoon huisje en we hebben het gezellig gehad.

    Door: Familie Maas16-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Verblijf Roompot Kustpark Texel

    Bij aankomst in het park kregen we te horen dat het huisje (640) mogelijk niet schoongemaakt was (dit ondanks de extra betaalde early-checkin). Vervolgens in het huisje waren onder andere de trapleuningen, keuken en woonkamer niet goed schoongemaakt (In de keukenkastjes en onder de bank lagen pistache noten). De trapleuningen zat een zwarte laag plak op (dus al in tijden niet schoongemaakt). Wij hebben ons niet gemeld bij de receptie, omdat deze al aangaf dat er problemen waren met de schoonmaak. De vaatwasser in het huisje functioneerde niet naar behoren (vaat kwam er smerig uit, onze voorgangers hadden alles dus ook gewoon in de kast gepakt). Vandaag bij uitchecken een operations manager gesproken en die gaf aan dat dit bekende problemen zijn met de schoonmaak (op Texel en Ameland).

    Het is dan jammer dat Roompot wel overal geld voor rekenen, maar niet echt levert.. Dus behoorlijk misleidend.

    Klacht indienen heeft ook geen nut.. Wordt toch niets mee gedaan. Beste is om ergens anders een huisje te boeken.

    Door: Virgil C07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slecht

    Via bungalows geboekt 475 euro daar ook 2x bevestiging van gehad

    Nu ineens 100 euro duurder

    Door: Roel29-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Roompot berkenhorst 4 persoonshuisjes

    De berkenhorst is een mooi park in een prachtige omgeving. Het personeel is erg vriendelijk. De schoonmakers hebben vast hun best gedaan, maar er is geen eer meer te behalen in deze zeer slecht onderhouden huisjes. Haren in het bad/douche putje, vieze tegels in de keuken, zeer vieze ramen en dan de vloer en de plinten, echt smerig! Dakraam in badkamer kun je niet bij en is ook vies van schimmel etc. Plafond laat hier en daar los, hendel van schuifdeur hebben we zelf weer vast gezet. Deur slaapkamer sluit niet, een gaspit deed het niet.
    Verder is het huisje niet warm te stoken en zeer vochtig. Had halverwege de vakantie al last van mijn luchtwegen.
    Dat er dan ook geen waterkoker, Senseo, of thermostaatkraan is, brengt je weer helemaal terug in de jaren 50.
    De voordeur heeft glas en zit naast de badkamer, je hebt dus geen privacy als je van de slaapkamer naar de badkamer loopt!
    Voor een weekend misschien nog te doen, maar wij zaten er twee weken. Doen dit nooit meer, ondanks de mooie omgeving.

    Door: Goet19-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    De heidehorsten

    Nieuw Park, zwembad nog niet klaar, wel 140 euro bedlinnen verplicht! Wordt geadverteerd met lage prijs voor huisjes, pas in de laatste stap naar de boeking komt er dit megabedrag voor bedlinnen bij. Wij dachten dat het een foutje was. Plaatsten een comment bij onze boeking, die niet werd opgepakt door Roompot. Uiteindelijk bleek dit geen foutje, maar verplichte kosten op dit park. En kondem wij inmiddels niet meer annuleren. Waardeloos!

    Door: Schelp12-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Roompot kleine vink

    Slecht slecht en nog eens slecht!

    Afgelopen zomer gereserveerd bij Roompot kleine vink.

    Foto,s op de website wijken daar zeker vanaf.
    Met 10 man + kinderen verbleven in een 10pers bungalow.

    Vreselijk onderhouden.
    Vlekken op het plafond van cola ofwat anders. Spinnenwebben. Kapotte lampen, vriezer deuren kapot vaatwasser 2 dagen niet werkend. Ventilatie in het huis wat niet deed. Stapelbed kapot waar mijn dochter uit gevallen was. Douche met alleen losse douchebak. Het water kon geen kant op alles zeiknat in de badkamer.
    Condens wat op de ramen zat in enkele kamers is gaan lekken op matrassen waar je dan sliep. En zo kan ik nog effe doorgaan.

    Ik heb ze meerdere malen een klachtenformulier doorgestuurd maar geen gehoor.

    Al bijna 6 keer gereserveerd bij verschillende Roompot verblijven. Maar dit nog noooooit meegemaakt. Het is echt schandalig.




    Door: Jane09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    campingplaats

    Deze zomer 2x een roompot park geboekt, Dishoek en Hunzedal.
    Bij beide slechte sanitaire voorzieningen, veel te weinig douches en toiletten tegenover het aantal gasten, verder was het vooral vies!
    het enige positieve vonden we het vriendelijke restaurant personeel.
    Bij de afhaal een verkeerde pizza meegekregen, het antwoord was "oh dan heb ik het verkeerd aangeslagen" verder geen compensatie!
    De kans dat we nogmaals een roompot park te boeken is zeer onwaarschijnlijk geworden!!!

    Door: Henk Kluytmans01-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 Vakantiehuisjes

    Pas op vakantiegangers.
    Pas op vakantiegangers.
    Roompot betaald maar 10% terug als het vanwege de pandemie niet door kan gaan!!!!
    Wij hadden geboekt in Arcen.
    2x moeten verschuiven vanwege pandemie. Daarna mochten er maar 4 personen van een huishouden in een huis. Het kwam erop neer dat wij dan 5 huisjes moesten nemen en dat ging over de 5000 euro kosten voor een lang weekend! Niet meer normaal!
    We moesten dan maar annuleren zeiden ze. Nadat we geannuleerd hadden, kregen we maar 10% terug.
    Belachelijk!!!
    Een vette afrader die Roompot parken! Nooit meer!!!

    Door: J.M.28-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Roompot beach resort chalet

    Slecht verschrikkelijk horror vakantie en dat is nog zacht uitgedrukt!!! Komen aan in huisje viezer dan vies! Overal lag stof plakte luikjes vol stof en bedden dikke stoflagen. Maar we zijn er nog niet want de pislucht kwam je tegemoet zodra je de woning betrad! Er hing ook een vieze geur bij de koelkast we kwam er maar niet achter wat het was dagen hebben we lopen schoonmaken hele winkel aan schoonmaak middelen gekocht en nog kreeg je het niet weg wat bleek na onderzoek zat er een gat onder de koelkast wat verstopt was en de wortels van de schimmel kwam erdoorheen dus we hebben gewoon in schimmel liggen slapen! Geen oog dicht gedaan al die dagen en dan komt het toppunt als je naar de receptie gaat voor service dan wimpelen ze je af met u word vandaag nog gebeld voor een passende oplossing. We zijn hier nu vanaf maandag we hebben niemand gezien niemand heeft noch gebeld noch gemaild. Ze laten je dus in een schimmel huis zitten en bellen je niet eens terug! Wij zijn nu al weggegaan eerder dan we geboekt hadden omdat we niet in die lucht meer kunnen slapen ik heb een kind die ziek geworden is en nog steeds geen service van Roompot! En dan heb ik het nog niet eens over de faciliteiten op het park! Slecht! Alles moet je los betalen voor de kinderen om aan deel te nemen en het is gewoon troep! Mensen laat je aub niet misleiden door de reviews als je van hygiëne houdt want mensen die dat plaatsen maken niet schoon het was echt in en in vies! Zowel de restaurants als de speel dingen voor kinderen. Nooit maar ook nooit meer een Roompot vakantie!! Niet doen mensen je kan net zo goed je geld in de prullenbak gooien dan en thuis blijven! Service wauw echt zo slecht!!! En daar betaal je dan best veel voor want goedkoop zijn ze niet. En dan ook nog eens in Corona zo vies. Roompot is niet klaar met mij ik houd ze aansprakelijk vóór me kind die nu ziek naar huis meegaat door dit alles! Gewoon horror vakantie is dit!

    Door: Mariella jagdew26-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    't Wolfsven Mierlo

    Minpunten
    Schoonmaak ver onder de maat. Dit kan echt niet. Wij zaten in de oude huisjes want er zijn nu ook nieuwere die zou ik als we weer zouden gaan reserveren want de oude zijn erg aftands en niet schoon. Toen we aankwamen was er geen toiletpapier dus we moesten gelijk naar de winkel
    Wij dachten naar de bingo te gaan maar helaas dan moet je denk ik 3 uur van te voren in de rij gaan staan anders heb je gen kaartje.

    pluspunten
    De bediening op het terras is uitermate vriendelijk en het park is netjes onderhouden

    Door: Fam Bruyns09-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    kamperen bij roompot kamperland

    Wat een teleurstellend bezoek aan dit vakantiepark. We hebben er met twee gezinnen gekampeerd. Het park was behoorlijk leeg, wat opzich niet erg is, maar wij konden tijdens ons verblijf niet naar het zwembad. Dit was wel toegezegd. Vanwege corona moest je reserveren op de dag van aankomst, er zou zeker plek zijn. Dan verwacht je niet op een leeg park dat je geen gebruik kan maken van het zwembad. De enige mogelijkheid was een dag na ons vertrek, hahah. was geen grap. zeer terleurstellend, Verder zijn er genoeg dingen te beleven in zeeland dus dat is prima, Maar naast de veel te dure camping winkel , koude en vieze douches en slechte WIFI , is dit bezoek echt een grote teleurstelling. Wij hebben veel campings en vakantie parken bezocht en dit was de eerste keer dat wij een Roompot hebben bezocht. ( roompot kamperland ). eens en nooit meer. Ook jammer dat deze klacht wordt genegeerd door het hoofdkantoor. Alles heeft te maken met aandacht en service. Normaal geef ik alleen een review als ik tevreden ben, en niet als ik niet tevreden ben. Maar deze ervaring is voor mij echt een uitzondering. Wat een onpersoonlijke club is dit. Ik ben geen fan van Roompot.

    Door: bas brommet23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Roompot een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Roompot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Roompot actief?

    Roompot is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roompot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.