NederlandReview

    Ervaringen Roompot

    Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Roompot.nl is een bedrijf wat staat voor vakantie! Ook staat het voor goedkope vakanties en natuurlijk ook voor last-minute vakanties. Daarnaast is het ook een bedrijf wat staat voor vakantiehuis en bungalow. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf als Roompot.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met Roompot.nl te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Roompot.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over roompot.nl

    Roompot.nl is een bedrijf wat een aantal vakantieparken heeft en ook actief helpt bij het management en de exploitatie van bungalowparken en andere campings. Het is voor vele mensen de plek om een mooie vakantiebestemming in ons land of in Duitsland te vinden. Het kan aan de kust en ook in de bossen. De vakantieparken van Roompot.nl zijn vooral in Zeeland te vinden.

    Roompot.nl heeft ongeveer 23 campings en meer dan 200 bungalows. Er zijn luxe bungalows, white camp cottages, landhuizen, villa’s, kampeerplaatsen en ook volop chalets en appartementen. De parken zijn voorzien van bowlingbanen, sportfaciliteiten en ook restaurants en zwembaden.

    Het bedrijf is in 1965 opgericht en bestaat meer dan 50 jaar. Het is van een camping uitgegroeid naar een marktleider op internationaal gebied in de langen Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Naast de eigen parken beheren ze ook andere parken en doen ze volop extra zaken.
    In 2009 hebben ze Hogenboom Vakantieparken overgenomen en in 2010 hebben ze Roompot vakanties geïntroduceerd. Ze hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen te helpen bij het krijgen van een goede vakantie.

    Koos Konijn - Roompot Minidisco - Roompot Clubdans

    Diensten van roompot.nl

    Het bedrijf Roompot.nl is uitgegroeid van een Zeeuwse camping in Kamperland naar een marktleider van vakantieparken in Nederland en ook Duitsland en Frankrijk. Het is mooi om te zien hoe ze je een mooie vakantie kunnen aanbieden op een van hun 50 eigen vakantieparken of de 150 vakantieparken welke ze beheren. Nu zijn ze daarnaast ook nog touroperator.

    Enkele van de parken van Roompot.nl zijn:

    • Marinapark Volendam
    • Nautisch Centrum Scheveningen
    • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
    • Noordzee Résidence De Banjaard
    • Pannenschuur
    • Parkhotel Bad Arcen
    • Port Scaldis
    • Résidence Wijngaerde
    • Roompot Beach Resort
    • St. Pierre
    • Strandpark Duynhille
    • Vakantiepark Aquadelta
    • Vakantiepark Callassande
    • Vakantiepark Hunzedal
    • Vakantiepark Kijkduin
    • Weerterbergen
    • Zeebad
    • Zeeland Village
    • Zomerdorp Het Zwin
    • Kustpark Egmond aan Zee

    • Boomhiemke
    • Bos en Duin
    • Bospark De Bikkels
    • Bospark De Schaapskooi
    • Bospark Lunsbergen
    • Bospark 't Wolfsven
    • Buitenhof Domburg
    • Camping De Zandput
    • Camping Dishoek
    • Cape Helius
    • De Graaf van Egmont
    • De Katjeskelder
    • De Soeten Haert
    • Ferienpark Hambachtal
    • Ferienresort Bad Bentheim
    • Ferienresort Cochem
    • Hof Domburg
    • Klein Vink
    • Kustpark Klein Poelland
    • Kustpark Texel

    Klachten, tips en complimenten over roompot.nl

    Er kan natuurlijk altijd een keertje wat mis gaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken aan Roompot.nl. Ze kunnen dan kijken naar een goede oplossing. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!

    Heb jij ervaring met roompot.nl

    Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

    Zijn roompot vakanties leuke vakanties? Lees ervaringen van families die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint! Bij NederlandReview!

    Roompot
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    5.2
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    park de wije werelt otterlo

    heel mooi park in een heel mooie groene bosrijke omgeving.
    Mensen die er werken (onthaal, technische dienst...) zijn hartverwarmend vriendelijk.
    Ik verbleef er in januari 2019.Het was er heerlijk rustig.
    Er zijn werken maar roompot bracht me tijdig op de hoogte, zodat ik mijn chalet nog kon wijzigen en ik het amper hoorde.
    Heel bosrijk dus Ideaal voor wandelaars en fietsers.Prachtig gewoon.
    Mooie steden in de omgeving : Arnhem, Ede, Amersfoort, zijn goed bereikbaar met de auto en zeker een bezoekje waard.
    Een auto vind ik wel nodig.
    In het nabijgelegen Otterlo zijn er ook verschillende mooie en goede eetgelegenheden.

    Het park in de sneeuw was heel sprookjesachtig.
    Kortom : een aanrader ! ook in het laagseizoen.

    Door: peters annemieke29-01-2019
    Leo Slaats16-06-2020

    Aankomst watervillage 12-06-2020 1. Wij zijn om 15.00 uur bij het huisje, laden vervolgens onze spullen uit de auto, blijken er andere mensen in ons huisje te zitten welke ons vertellen zelf ook onverwachts overgeplaatst te zijn. Alles weer inladen en naar de receptie gegaan. 2. Receptioniste weet hier niks van. Loopt naar achteren om te informeren komt terug en liegt tegen ons. U hebt over de wijziging een mail van ons gehad zegt ze. Gekeken in de mailbox. Geen mail ontvangen ook niet in de spambox. Sleutel van ander huisje gekregen. Door drukte pas 1 1/2 uur later ons huisje kunnen betrekken. Overgeplaatst van 6A Strandloper nr. 61 naar 65. 3. Huisje bloedheet binnen. Leek wel een sauna!!! 4. 3 slaapkamers. 1 slaapkamer(begane grond) veel te klein. Geen plaats om je met 2 personen aldaar om te kleden. 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Als je daar wilt slapen moet je een halsbrekende tour uithalen om daar via de aanwezige trap te kunnen komen. Levensgevaarlijk zo stijl is deze trap. 5. Buiten geen privacy. Zowel links als rechts kijken de buren bij je op tafel. Ook geen dichte overkapping. In combinatie met het bloedhete huisje(is namelijk alle dagen zo gebleven) niet uit de zon kunnen gaan zitten. Arme mensen die deze huisjes huren in de zomervakantietijd!! 6. Bij onze aankomst stond er nog een barbeque met gasfles en 3 bakken afkomstig van de supermarkt. Deze stonden er bij ons vertrek nog steeds. Niet opgehaald dus. Medewerkster van CSU die we hier over spraken in de buurt van ons huisje klaagde steen en been over Roompot. "Het is een puinhoop bij Roompot"!!!! Kortom: de prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit die je geleverd krijgt. Dit vinden wij erg jammer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    FERIENPARK HAMBACHTAL

    FERIENPARK HAMBACHTAL
    Wij vinden het zo goed dat wij eind deze maand en in september terug gaan.
    Wij hadden het ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT geboekt en het is niet te geloven wat voor keuze je hebt met eten.
    Het zwembad was geweldig.
    Eigenlijk was gewoon alles geweldig, wij zullen hier zeker 3 á 4 keer per jaar heen gaan.
    Het duurt ons nu al te lang tot 27 juni ;-)

    Door: Ronald & Conny Ots06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Weekendjes weg met gezin steeds met Roompot

    Herhaaldelijk geboekt bij Roompot. we doen met het gezin een jaarlijks weekendje naar de natuur en we kiezen tegenwoordig altijd voor een park van Roompot.
    Kwaliteit is altijd prima, huisjes zijn goed en mooi, genoeg te doen voor de kinderen en service altijd netjes.
    Genoeg parken om telkens weer iets anders te kiezen

    Door: Joost12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ik blijf boeken bij Roompot

    Betrouwbare partij. Je weet gewoon dat je hier goede service krijgt. Alle parken die wij bezocht hebben, hebben altijd zeer aan de verwachtingen voldaan. Ze zijn te allen tijde vriendelijk en voorkomend. Faciliteiten zijn goed en de huisjes netjes ingericht. Ik blijf boeken bij Roompot en hoop dat ze zo door blijven gaan.

    Door: Tevreden klant Annelies20-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Huisje

    Wat een prutservice is de klantenservice. De website ligt er uit in mijn roompot kan ik niks zien. Stel je een vraag krijg je geen sjoegen.

    Door: Anoniem06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie verblijf Kronenburg

    Begin nu al spijt te krijgen van de geboekte vakantie bij Roompot met Overeenkomstnummer: 00020380158. Hang al meer dan anderhalf uur aan de telefoon in de wachtrij terwijl er maar 4 wachtenden voor mij zijn? Op twee eerder gestuurde mailtjes reageert men niet! Helaas kan ik ook niet inloggen op mijn Roompot account omdat ik mijn wachtwoord kwijt ben. Hiervoor kan je op de site zelf een nieuw wachtwoord aanvragen waarop wordt gesteld dat men binnen enkele minuten een link ontvangt, na 4 maal dit geprobeerd te hebben en dagen verder nog steeds geen link (werkt dus ook niet)! Wat werkt er wel bij Roompot / receptie en hoe kom je in hemelsnaam in contact met jullie? ZEER SLECHT DIT, ONGEHOORD EN NIET EERDER MEEGEMAAKT! Nodigt niet uit om weer eens te boeken.

    Door: A.J.P. Biolik03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Roompot Weerterbergen

    Onlangs een midweek bij Roompot Weerterbergen doorgebracht met familie. De huisjes waren prima, een beetje stoffig maar wel gezellig. Het zwembad vond ik verouderd met losse tegeltjes in het kinderbad. Niet echt kindvriendelijk. Bij het indoorspeelgedeelte waren de toiletten vies. Hoop dat ze er iets aan gaan doen.

    Door: Sabine05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Pinksterweekend huisje

    Voor afgelopen Pinksterweekend een huisje geboekt bij Roompot voor de hele familie.

    Veel zat al wel vol toen we wilden boeken, dus we belandden in een huisje van niet onze eerste keuze helaas.

    Maar het was wel erg leuk, mooie omgeving, schoon huisje en we hebben het gezellig gehad.

    Door: Familie Maas16-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Weekendje weg met Roompot

    Met de familie een weekendje weg via Roompot.

    Het huisje was schoon en netjes ingericht. Niet te veel spullen in de kamer, maar genoeg voor wat we nodig hadden.

    De omgeving was mooi en op het park was genoeg te doen.

    Iedereen had het naar de zin!

    Door: Familie Hansen22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    weekend

    Wij zijn zeer onfatsoenlijk behandeld door Roompot. We hadden een terechte klacht, huisje aan meer geboekt maar niet gekregen . Wilde graag dat ik de kinderen vanaf het terras in de gaten kon houden , extra nog een rubberboot gekocht .
    Ze hebben toegegeven dat ze een fout gemaakt hadden maar er niks aan gedaan , na drie mails kreeg ik een bericht dat mijn dossier gesloten was. Te erg , 1100 euro betaald voor drie nachten mag je dan verwachten dat je krijgt wat je boekt ?
    En dan dossier sluiten , terwijl ze het toegaven een fout gemaakt te hebben , zeer klantonvriendelijk

    Door: gedi30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Roompot vakantie parken - kantoor

    Geld kwijt! Nooit meer!
    Ook voor roompot zal Corona een moeilijke tijd zijn(geweest). Jammer dat ik dat voor ze heb moeten betalen.
    Na een annulering in maart vanwege corona lockdown een nieuwe datum geprobeerd te plannen in september. Dit is gelukt. Jammer dat er niet bij verteld werd dat de huur van 100€ in eens 220€. We hadden 2 huisjes geboekt dus het ging van 200€ naar 440€.
    Het rare was dat onze familie, geboekt via vakantie veilingen, dezelfde omboeking hadden, voor een duurder huisje en niets hoefde bij te betalen.
    Wij zijn nooit akkoord gegaan met deze nieuw boeking. Na 6 maanden mailen en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn. Zelf het initiatief moeten nemen om te annuleren. Heel erg triest dat Roompot de annulering rekent vanaf de €440,-rekening waar we nooit mee akkoord gegaan zijn. Inplaats van de €200,— rekening dat oorsponkelijk was. Jammer dat we de hoogste annuleringskosten moeten betalen terwijl we al 6 maanden proberen om het recht te zetten. Dan had ik beter in april kunnen annuleren. Borg kwijt, huur kwijt... geld kwijt...
    Reactie van Roompot “wij blijven bij ons standpunt en verder communicatie zal verder uitblijven”
    Dit lees ik als het opsteken van een middelvinger.
    Na annulering nog een mail gestuurd met het verzoek tot een specificatie van de Annuleringskosten. Daar kwam de reactie op dat deze binnen een week gemaild zou worden. Nu 4 later nog steeds geen mail. Maar dat verbaasd ons ook niet meer.

    Nee, voor ons nooit meer.

    Door: Harro Cats22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bungalow verblijf Appelscha

    Samen met mijn vrouw ben ik op 21 augustus bij Roompot Hildenberg n Appelscha geweest voor een week.
    Bij binnenkomst bleken de bestelde handdoekpakketten niet aanwezig te zijn. Ook waren de badkamers zeer slecht schoon gemaakt. Toen de handdoekpakketten zijn bezorgd de medewerker gewezen op de vieze en ranzige badkamer. Medewerker vertelde dat dit bij de grote schoonmaak hoorde.
    Ik heb mijn beklag gedaan bij Roompot en ook foto's hiervan door gestuurd. jammer dat dit niet op deze site kan. Roompot biedt mij een voucher van 50 euro aan die ik kan inwisselen bij een volgende boeking. Dit staat niet in verhouding tot de schandalige staat van de badkamers. Jammer.

    Door: W. Gerrits20-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Weekendje Schaapskooi Epe Roompot

    Nadat we een mindere recentie schreven over ons Roompot kreeg ik maar liefst een waardebon voor een volgend verblijf van €25 of een horeca cheque voor het zelfde bedrag! Daar gaat het mij niet om maar ALS je dan iets gaat aanbieden kom dan niet met zoiets maar bied serieus iets aan!! Toen ik zei dat ik wel wilde dat mijn recentie op de site kwam te staan zei mevrouw dat dat technisch niet kon!!!!!!!!!! Whhhhaaaaaah dat is raar ik plaats het hier dan maar, of komt het omdat de recentie negatief is???

    Hartelijk dank voor het beoordelen van uw verblijf bij Roompot Vakanties. Wij hebben de volgende reactie van u ontvangen:

    "Huisje was oud, dit is niet erg, MAAR haak raam afgebroken kon niet open! Matrassen alle 6 of kuil erin of vering pinnen waarop je ligt. Matrassen in 2 pers bed niet even hoog, matrassen in 2 pers.k. aparte bedden waren te smal voor onderbedden. dan hoor je de hele nacht verwarming tikken, gemeld hier was niets aan te doen(bekend probleem dus). We kwamen overal spul tegen van vorige bewoners. Waterdruk belabberd douche loopt slecht af slang douche kop kapot lekt en totaal verrot. Zijn 1x gaan douchen hierdoor! Fam. zat in vernieuwde bungalow dat zag er top uit. Maar ons huisje en met name die vreselijke bedden dat is schandalig die vieze put en doucheslang zou echt schoon en vervangen kunnen worden...het tikken van verwarming was bekend als je dan al niet kan slapen ivm lig problemen van de matras dan lopen de irritaties wel erg op. Kortom ik begrijp dat huisjes aan vervanging toe zijn maar een fatsoenlijk bed en een schoon en goedwerkende douche is wel voornaam. Ook spullen van vorige bewoners aantreffen geeft je dan helemaal gevoel dat je eerst zelf de accommodatie nog even moet schoonmaken voor je zelf overal gebruik van wil maken. Overigens waren er ook glazen te kort, deze bij receptie gekregen met opmerking er ligt geen inventarislijst, maar mensen moeten zelf maar even checken!!! Raar....fijn dat we thuis zijn en weer in een normaal goed bed kunnen slapen! Ook een oplossing zoeken voor probleem, was niet mogelijk ..... we zitten helemaal VOL. Fijn voor Roompot jammer voor de klant. Omdat we er een weekend waren omdat familie er was van ver hebben we maar geen stampij gemaakt ze voelde zich al namelijk schuldig naar ons toe (de familie).
    Wat ook aandacht punt is jullie ZEER slechte verlichting over het park met name bij receptieplein was er maar 1 werkende lantaarn en 1 zwak lampje op een zwarte paar gelukkig hadden we zelf een zaklamp mee. En overdag zag ik dat er genoeg lantarens stonden maar als ze niet aan kunnen zal daar nog wel eens iemand struikelen of vallen."
    We waren met 5 personen, ik zeg eens en NOOIT meer.

    Door: Krom09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    7 nachten

    Speciaal voor Weerterbergen gekozen voor het zwembad

    Nérgens tijdens het boeken of elders op de site staat aangegeven dat er maar 1x per verblijf gezwommen mag worden voor max.1.5 uur!!!!!
    Alleen als je naar de veelgestelde vragen gaat en daar "is het zwembad open" aanklikt wordt melding gemaakt dat er met tijdblokken wordt gewerkt waarvoor gereserveerd moet worden.
    Maar nergens dat je maar 1x per verblijfsduur mag zwemmen.

    Wij hebben voor 9 dgn geboekt met een 5 en 2 jarige en komen er nu nog geen week vantevoren via via achter.
    Dit wordt opzettelijk verzwegen naar mijn idee omdat ze weten dat velen dan niet zouden boeken.

    Laaiend ben ik en zal er nooit meer boeken

    Door: Laura07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Watervillage Roompot Beach Resort

    Aankomst Watervillage 12-06-2020:
    ============================
    1. Wij zijn om 15.00 uur bij het huisje, laden vervolgens onze spullen uit de auto, blijken er andere mensen in ons huisje te zitten welke ons vertellen zelf ook onverwachts overgeplaatst te zijn. Alles weer inladen en naar de receptie gegaan.
    2. Receptioniste weet hier niks van. Loopt naar achteren om te informeren komt terug en liegt tegen ons. U hebt over de wijziging een mail van ons gehad zegt ze. Gekeken in de mailbox. Geen mail ontvangen ook niet in de spambox. Sleutel van ander huisje gekregen. Door drukte pas 1 1/2 uur later ons huisje kunnen betrekken. Overgeplaatst van 6A Strandloper nr. 61 naar 65.
    3. Huisje bloedheet binnen. Leek wel een sauna!!!
    4. 3 slaapkamers. 1 slaapkamer(begane grond) veel te klein. Geen plaats om je met 2 personen aldaar om te kleden. 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Als je daar wilt slapen moet je een halsbrekende tour uithalen om daar via de aanwezige trap te kunnen komen. Levensgevaarlijk zo stijl is deze trap.
    5. Buiten geen privacy. Zowel links als rechts kijken de buren bij je op tafel. Ook geen dichte overkapping. In combinatie met het bloedhete huisje(is namelijk alle dagen zo gebleven) niet uit de zon kunnen gaan zitten. Arme mensen die deze huisjes huren in de zomervakantietijd!!
    6. Bij onze aankomst stond er nog een barbeque met gasfles en 3 bakken afkomstig van de supermarkt. Deze stonden er bij ons vertrek nog steeds. Niet opgehaald dus. Medewerkster van CSU die we hier over spraken in de buurt van ons huisje klaagde steen en been over Roompot. "Het is een puinhoop bij Roompot"!!!!

    Kortom: de prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit die je geleverd krijgt. Dit vinden wij erg jammer.

    Door: Leo Slaats16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Berkenhorsr park, luxe cottage

    Misleidende reclame op website. Er staat inclusief reserveringskosten, zodra ik wil boeken is het ineens exclusief. Klantenservice vertelt dat Net Je horst een park van een partnerbedrijf is en die werken anders. Dan hoor je alsnog de daadwerkelijke prijzen op je site te presenteren. Dan hoor je aan.te geven dat de reserveringskosten noet exclusief zijn bij berkenhorst. BS dus.
    Luxe cottage : ver te zoeken. Luxe is voor roompotpartner een vaatwasser, sauna en bad in je huis. De meubels waren oud, bij elkaar geraapt zooitje van de markt. Bank was zodanig versleten alsof kat Felix zijn nagels had willen slijpen. Als je jeuk op je rug had, moest je even in een bepaalde hoek gaan zitten en schuren.
    Bedden: nachtmerrie, schuiven uit elkaar, matrassen zijn net kelen. Ik slaap altijd makkelijk, maar zelfs ik kreeg last na 2 dagen.
    Zwembad: top, alleen waarom pas 12 uur open. Kleine kinderen worden vroeg wkkr en er is al weinig te doen op dat park. We hebben in dec 2019 geboekt. Het is duidelyk dat er in het laagseizoen echt beknibbeld wordt om kosten te sparen.
    Restaurant: je komt binnen, ze zien je en komen gewoon niet om je bestelling op te nemen. Na 10 min maar iemand gehaald, en als je je eten en drinken hebt, dan moet je ook niet denk en dat iemand vraagt of je nog wat wilt drinken. Het restaurant was nagenoeg leeg.
    Speeltuinen: miss toen 2 huisjes met een.glybaan, schimmeltje en wip. Echt karig, van die kansloze speeltuinen die ik ook bij my in de buurt heb. Ik ken roompotparken die hele leuke speeltuinen hebben.
    Skelterverhuur stond op de site: niet voor 4 jarige.
    Pluspunt: we hadden een bad in het luxe huisje en dat hebben wij thuis noet. Zoontje vond t geweldig elke dag in bad te.gaan.

    Ik ga nooit meer in de winter naar zo'n park. Er is geen deed te doen, omdat ze zo min mogelyk kosten willen maken voor het aantal bezoekers die er dan.zijn. zag maar 1 a 2 auto's op op dat parkeerterrein.

    Los daarvan vind ik dit het minste park van roompot waar ik ben geweest

    Door: Mandy18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Huur 3 weken van de duurste villa op het park

    Sinds 10 jaar komen wij op Roompot Klein Vink te Arcen.
    Wat wij dit jaar daar hebben meegemaakt is echt onbeschrijfelijk.
    jaarlijks vind er een Q-Base festival plaats in Weeze, waarvan de feestgangers de dure villa's bezetten.
    Deze gasten gebruiken drugs, drinken veel alcohol, vernielen de boel en gooien overal de flesjes en blikjes weg door het park, met gevolg veel kapot glas. Keiharde muziek werd er 24 uur lang gedraaid. Dit jaar pas is er wat strenger tegen op- getreden.
    Dachten we rust te hebben, komen er nieuwe feestvierders aan die alle goedkope blokhutten afgehuurd hebben. Deze gasten hadden sportwedstrijden in Arcen en waren afkomstig van de dienst justitiële inrichtingen. Voor deze lieden was er vooraan voor de hoofdingang een grote feesttent opgebouwd.
    Meer dan 3 dagen lang hadden ze na afloop grote feesten tot ver na 3uur in de nacht. De muziek stond keihard en was door het hele park te horen. s'Nachts zwalkten ze bezopen en al plassend door het park heen met overal afval achterlatend.
    Te walgelijk voor woorden. De derde week was er weer een festival met feestgangers door het hele park heen, die s'nachts harde muziek draaiden en hard schreeuwde.
    Rust is er in die drie weken amper geweest op het park.
    Dan denk je rust te hebben, komen er jonge lui met een schreeuwend kind naast je zitten die hem niet in toom kunnen houden en s'morgens voor 8 uur al buiten loopt te gillen waarvan je dan ook weer wakker wordt.
    Klap op de vuurpijl loopt datzelfde kind onze honden uit te dagen. Indien je dan beleeft vraagt of de ouders het kind niet met zijn vingers aan onze honden wil laten zitten, wordt je vervolgens dagenlang door de ouders en het kind gepest door het wel te doen, en hard te lopen schreeuwen de hele dag in de tuin.
    Dan wordt er nog gedreigd door de vader, indien een van de honden mijn kind zijn hand pakt dan zijn jullie nog niet jarig.
    Wij hebben expres een tuin met een hoog hek uitgekozen om onze dieren een fijne vakantie te gunnen.
    Toen wij 2 uur lang door het park hebben gelopen en terug kwamen bij ons vakantiehuis stond er opeens in de afgesloten tuin een in elkaar geflanst hekwerkje met rood/witte lint eraan.
    Wie heeft het lef om in onze afgesloten gehuurde tuin te komen dachten wij, en trokken de rotzooi meteen weg.
    De buurman kwam al dreigend naar buiten en dreigde met de receptie, die ons daarna boos opbelde waar wij mee bezig waren, het was een zekere Monique. Na wat uitgelegd te hebben kreeg ik allerlei onzin door de telefoon te horen.
    Dit hebben wij nog nooit meegemaakt.
    Daarna kwamen er medewerkers van Roompot om het lint weer terug te plaatsen waarop ik gezegd heb op de grond van de eigenwijze buren, maar niet hier. Nu staat er een afschuwelijk linthekje in de tuin van de buren waar je vervolgens dagenlang tegen aan moet kijken.
    Te gek voor woorden.
    Daarna gingen de buren weer verder met uitdagen van onze honden door had te schreeuwen en te voetballen.
    Dan de schoonmaak. Er wordt niet schoongemaakt hetzelfde vuil en de vlekken zitten nog in het huis na een jaar. Stof ligt overal dik op en er is niet gedweild. De trapleuning kan je niet vastpakken, omdat je er gewoon aan blijft hangen door het vet, was verleden jaar ook. Zeer oude meubels en tuinmeubilair die al lang aan vervanging toe zijn. Koekenpannen die ver versleten en vies zijn, Cola plekken nog op het plafond van verleden jaar en een vieze rolhor boven de keuken.
    Duur betalen voor een schoonmaak, waar niet schoongemaakt wordt. Te gek voor woorden.
    Dan het Thermaalbad waar je al 2 jaar lang gestoord wordt door verbouwwerkzaamheden zonder compensatie.
    Sauna's zijn maar half in gebruik, waar tevens geen geuren meer worden opgegoten.
    De hygiëne in het Thermaalcomplex is te smerig voor woorden, er wordt niet schoongemaakt, het stinkt overal en dagenlang ligt er overal dezelfde rotzooi nog.
    Toezicht is er amper en als er toezicht is dan krijg je bij een klacht over sperma in het sauna bad te horen, dat is geen sperma. Vervolgens ligt het er daarna nog steeds.
    Dat kan geen sperma zijn vertelde de lange chagerijnig badmeester, laat je man het maar eens uitproberen,dan zal je zien dat het niet kan zinken. Meteen een klacht over die vent ingediend, waarna je een jaar later door het personeel nog steeds voor op wordt aangekeken.
    Praatjes maken kunnen ze goed, maar opletten en handhaven tegen overlast ho maar.
    Mensen komen voor rust en ontspanning moeten vervolgens daarvoor veel geld neer leggen en bij een klacht wordt jij de boosdoener nagekeken en niets voor gecompenseerd of verontschuldigd.
    Na tien jaar nooit geen Klein Vink meer en in zijn geheel nooit geen Roompot meer.

    Door: Evelien24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Vraag over een boeking met prijsverschil

    Wilden een midweek Roompot boeken, stond er bij de desbetreffende huisje een prijs INCLUSIEF eindschoonmaak en reserveringskosten. Toen de button boeken aangeklikt en komt er wederom de eindschoonmaak en reserveringskosten bij. Dus een prijsverschil van €88. Gebeld met de Roompot en de dame aan de telefoon deed even dezelfde boeking en kwam tot dezelfde conclusie. Ze deelde mede ons hierover terug te bellen. Na anderhalve week zelf maar eens gebeld en men bood excuus aan dat men niet had teruggebeld. Verhaal weer uitgelegd en men deelde mede het e.e.a. op de mail te zetten. Dit gedaan met foto's en prijzen maar zonder resultaat. Maar weer gebeld en men deelde me dat als men niets geboekt heeft er niets genoteerd is. Dus als je niets boekt, worden je klachten dus niet serieus genomen

    Door: Ben16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Terkaple, rustig waterpark

    Vakantie verziekt door heel weekend tot midden in de nacht in keiharde herrie te hebben gezeten , niets over verteld , werd daarna ineens 3 dagen lang vanaf half 8 werkzaamheden, oa graafmachine , uitgevoerd
    Geklaagd, maar toch de volgende ochtend weer om half 8 herrie en het werd steeds meer een bouwplaats en ook dit niet vermeld , op site staat dat alles klaar is ???

    Door: ANONIEM06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Roompot

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Roompot een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Roompot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Roompot actief?

    Roompot is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roompot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.