NederlandReview

    Ervaringen Roompot

    Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Roompot.nl is een bedrijf wat staat voor vakantie! Ook staat het voor goedkope vakanties en natuurlijk ook voor last-minute vakanties. Daarnaast is het ook een bedrijf wat staat voor vakantiehuis en bungalow. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf als Roompot.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met Roompot.nl te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Roompot.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over roompot.nl

    Roompot.nl is een bedrijf wat een aantal vakantieparken heeft en ook actief helpt bij het management en de exploitatie van bungalowparken en andere campings. Het is voor vele mensen de plek om een mooie vakantiebestemming in ons land of in Duitsland te vinden. Het kan aan de kust en ook in de bossen. De vakantieparken van Roompot.nl zijn vooral in Zeeland te vinden.

    Roompot.nl heeft ongeveer 23 campings en meer dan 200 bungalows. Er zijn luxe bungalows, white camp cottages, landhuizen, villa’s, kampeerplaatsen en ook volop chalets en appartementen. De parken zijn voorzien van bowlingbanen, sportfaciliteiten en ook restaurants en zwembaden.

    Het bedrijf is in 1965 opgericht en bestaat meer dan 50 jaar. Het is van een camping uitgegroeid naar een marktleider op internationaal gebied in de langen Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Naast de eigen parken beheren ze ook andere parken en doen ze volop extra zaken.
    In 2009 hebben ze Hogenboom Vakantieparken overgenomen en in 2010 hebben ze Roompot vakanties geïntroduceerd. Ze hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen te helpen bij het krijgen van een goede vakantie.

    Koos Konijn - Roompot Minidisco - Roompot Clubdans

    Diensten van roompot.nl

    Het bedrijf Roompot.nl is uitgegroeid van een Zeeuwse camping in Kamperland naar een marktleider van vakantieparken in Nederland en ook Duitsland en Frankrijk. Het is mooi om te zien hoe ze je een mooie vakantie kunnen aanbieden op een van hun 50 eigen vakantieparken of de 150 vakantieparken welke ze beheren. Nu zijn ze daarnaast ook nog touroperator.

    Enkele van de parken van Roompot.nl zijn:

    • Marinapark Volendam
    • Nautisch Centrum Scheveningen
    • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
    • Noordzee Résidence De Banjaard
    • Pannenschuur
    • Parkhotel Bad Arcen
    • Port Scaldis
    • Résidence Wijngaerde
    • Roompot Beach Resort
    • St. Pierre
    • Strandpark Duynhille
    • Vakantiepark Aquadelta
    • Vakantiepark Callassande
    • Vakantiepark Hunzedal
    • Vakantiepark Kijkduin
    • Weerterbergen
    • Zeebad
    • Zeeland Village
    • Zomerdorp Het Zwin
    • Kustpark Egmond aan Zee

    • Boomhiemke
    • Bos en Duin
    • Bospark De Bikkels
    • Bospark De Schaapskooi
    • Bospark Lunsbergen
    • Bospark 't Wolfsven
    • Buitenhof Domburg
    • Camping De Zandput
    • Camping Dishoek
    • Cape Helius
    • De Graaf van Egmont
    • De Katjeskelder
    • De Soeten Haert
    • Ferienpark Hambachtal
    • Ferienresort Bad Bentheim
    • Ferienresort Cochem
    • Hof Domburg
    • Klein Vink
    • Kustpark Klein Poelland
    • Kustpark Texel

    Klachten, tips en complimenten over roompot.nl

    Er kan natuurlijk altijd een keertje wat mis gaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken aan Roompot.nl. Ze kunnen dan kijken naar een goede oplossing. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!

    Heb jij ervaring met roompot.nl

    Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

    Zijn roompot vakanties leuke vakanties? Lees ervaringen van families die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint! Bij NederlandReview!

    Roompot
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    4.8
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Roompot

    Uw beoordeling

    park de wije werelt otterlo

    heel mooi park in een heel mooie groene bosrijke omgeving.
    Mensen die er werken (onthaal, technische dienst...) zijn hartverwarmend vriendelijk.
    Ik verbleef er in januari 2019.Het was er heerlijk rustig.
    Er zijn werken maar roompot bracht me tijdig op de hoogte, zodat ik mijn chalet nog kon wijzigen en ik het amper hoorde.
    Heel bosrijk dus Ideaal voor wandelaars en fietsers.Prachtig gewoon.
    Mooie steden in de omgeving : Arnhem, Ede, Amersfoort, zijn goed bereikbaar met de auto en zeker een bezoekje waard.
    Een auto vind ik wel nodig.
    In het nabijgelegen Otterlo zijn er ook verschillende mooie en goede eetgelegenheden.

    Het park in de sneeuw was heel sprookjesachtig.
    Kortom : een aanrader ! ook in het laagseizoen.

    Door: peters annemieke29-01-2019
    Leo Slaats16-06-2020

    Aankomst watervillage 12-06-2020 1. Wij zijn om 15.00 uur bij het huisje, laden vervolgens onze spullen uit de auto, blijken er andere mensen in ons huisje te zitten welke ons vertellen zelf ook onverwachts overgeplaatst te zijn. Alles weer inladen en naar de receptie gegaan. 2. Receptioniste weet hier niks van. Loopt naar achteren om te informeren komt terug en liegt tegen ons. U hebt over de wijziging een mail van ons gehad zegt ze. Gekeken in de mailbox. Geen mail ontvangen ook niet in de spambox. Sleutel van ander huisje gekregen. Door drukte pas 1 1/2 uur later ons huisje kunnen betrekken. Overgeplaatst van 6A Strandloper nr. 61 naar 65. 3. Huisje bloedheet binnen. Leek wel een sauna!!! 4. 3 slaapkamers. 1 slaapkamer(begane grond) veel te klein. Geen plaats om je met 2 personen aldaar om te kleden. 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Als je daar wilt slapen moet je een halsbrekende tour uithalen om daar via de aanwezige trap te kunnen komen. Levensgevaarlijk zo stijl is deze trap. 5. Buiten geen privacy. Zowel links als rechts kijken de buren bij je op tafel. Ook geen dichte overkapping. In combinatie met het bloedhete huisje(is namelijk alle dagen zo gebleven) niet uit de zon kunnen gaan zitten. Arme mensen die deze huisjes huren in de zomervakantietijd!! 6. Bij onze aankomst stond er nog een barbeque met gasfles en 3 bakken afkomstig van de supermarkt. Deze stonden er bij ons vertrek nog steeds. Niet opgehaald dus. Medewerkster van CSU die we hier over spraken in de buurt van ons huisje klaagde steen en been over Roompot. "Het is een puinhoop bij Roompot"!!!! Kortom: de prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit die je geleverd krijgt. Dit vinden wij erg jammer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Wat een rust, heerlijk.

    Een weekje verbleven in Roompot park Wijdenes. Dit park is nagelnieuw, is nog niet afgebouwd, maar het gedeelte dat klaar is, ligt heerlijk rustig. Mooi huisje van alle gemakken voorzien. Heerlijk dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Een prachtige omgeving waar je fijn kan fietsen en wandelen. Een bezoek aan Hoorn en Medenblik zijn zeker de moeite waard. Ook ben je zo in Bataviastad, de grote outlet. Nu nog wachten op de supermarkt die bij het park wordt gerealiseerd, want dat misten we wel. Je moet een eind rijden om je boodschappen te halen. Dit bezoek is voor herhaling vatbaar.

    Door: Marjanne Bergen23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FERIENPARK HAMBACHTAL

    FERIENPARK HAMBACHTAL
    Wij vinden het zo goed dat wij eind deze maand en in september terug gaan.
    Wij hadden het ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT geboekt en het is niet te geloven wat voor keuze je hebt met eten.
    Het zwembad was geweldig.
    Eigenlijk was gewoon alles geweldig, wij zullen hier zeker 3 á 4 keer per jaar heen gaan.
    Het duurt ons nu al te lang tot 27 juni ;-)

    Door: Ronald & Conny Ots06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeeland Village

    Een heerlijke week doorgebracht in een huisje op vakantiepark Zeeland Village. Top huisje, goed schoon en alles erin wat je nodig hebt. Heerlijk rustig park in een prachtige omgeving, precies waar wij van houden. Ontvangst door de receptioniste was super vriendelijk. Als je van zee, rust en mooie natuur houdt, is dit zeker een aanrader. Wij komen in ieder geval terug.

    Door: M. Heygele28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    kamperen bij roompot kamperland

    Wat een teleurstellend bezoek aan dit vakantiepark. We hebben er met twee gezinnen gekampeerd. Het park was behoorlijk leeg, wat opzich niet erg is, maar wij konden tijdens ons verblijf niet naar het zwembad. Dit was wel toegezegd. Vanwege corona moest je reserveren op de dag van aankomst, er zou zeker plek zijn. Dan verwacht je niet op een leeg park dat je geen gebruik kan maken van het zwembad. De enige mogelijkheid was een dag na ons vertrek, hahah. was geen grap. zeer terleurstellend, Verder zijn er genoeg dingen te beleven in zeeland dus dat is prima, Maar naast de veel te dure camping winkel , koude en vieze douches en slechte WIFI , is dit bezoek echt een grote teleurstelling. Wij hebben veel campings en vakantie parken bezocht en dit was de eerste keer dat wij een Roompot hebben bezocht. ( roompot kamperland ). eens en nooit meer. Ook jammer dat deze klacht wordt genegeerd door het hoofdkantoor. Alles heeft te maken met aandacht en service. Normaal geef ik alleen een review als ik tevreden ben, en niet als ik niet tevreden ben. Maar deze ervaring is voor mij echt een uitzondering. Wat een onpersoonlijke club is dit. Ik ben geen fan van Roompot.

    Door: bas brommet23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    camping -Callasande

    totaal geen service , niet te bereiken met telefoon ,ivm een anulering wegens sterf- geval,het geld vd voucher kwijt ! 232 ,00 euro voor mij best veel geld !!!men denkt niet mee,is jammer zegt men, nooit meer roompotvoor mij ,boeven zijn het,alleen maar op geld uit, totaal geen service,dat woord kennen ze niet !!

    Door: RENE ROOKE06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weekendjes weg met gezin steeds met Roompot

    Herhaaldelijk geboekt bij Roompot. we doen met het gezin een jaarlijks weekendje naar de natuur en we kiezen tegenwoordig altijd voor een park van Roompot.
    Kwaliteit is altijd prima, huisjes zijn goed en mooi, genoeg te doen voor de kinderen en service altijd netjes.
    Genoeg parken om telkens weer iets anders te kiezen

    Door: Joost12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ik blijf boeken bij Roompot

    Betrouwbare partij. Je weet gewoon dat je hier goede service krijgt. Alle parken die wij bezocht hebben, hebben altijd zeer aan de verwachtingen voldaan. Ze zijn te allen tijde vriendelijk en voorkomend. Faciliteiten zijn goed en de huisjes netjes ingericht. Ik blijf boeken bij Roompot en hoop dat ze zo door blijven gaan.

    Door: Tevreden klant Annelies20-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Roompot Weerterbergen

    Onlangs een midweek bij Roompot Weerterbergen doorgebracht met familie. De huisjes waren prima, een beetje stoffig maar wel gezellig. Het zwembad vond ik verouderd met losse tegeltjes in het kinderbad. Niet echt kindvriendelijk. Bij het indoorspeelgedeelte waren de toiletten vies. Hoop dat ze er iets aan gaan doen.

    Door: Sabine05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Pinksterweekend huisje

    Voor afgelopen Pinksterweekend een huisje geboekt bij Roompot voor de hele familie.

    Veel zat al wel vol toen we wilden boeken, dus we belandden in een huisje van niet onze eerste keuze helaas.

    Maar het was wel erg leuk, mooie omgeving, schoon huisje en we hebben het gezellig gehad.

    Door: Familie Maas16-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Staplaats op Beach Resort

    Jammer dat Roompot in dit gekke Coronajaar niet wat klantvriendelijker kan zijn! Let op als u boekt: als door omstandigheden uw vakantie niet kan doorgaan, bent u een flink deel (50%) van uw vakantiegeld kwijt. Wacht dus met boeken tot uw zeker weet of u wel kunt gaan. Ze vragen meteen om 50% van het bedrag over te maken. Bij de meeste campings in Nederland wordt geen aanbetaling gevraagd of slechts 10% van het bedrag.
    Verder is Roompot zeer slecht telefonisch te bereiken: je staat zo een half uur of langer in de wachtrij.

    Door: Inge10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie Roompot Weerterbergen

    Normaal genieten wij enorm op park Weerterbergen. Helaas is dit keer de start van onze vakantie erg slecht geweest.

    De eerste nachten zaten wij tussen feestvierende jongeren. Meerdere malen de receptie/bewaking gebeld, maar het resultaat was helaas niet naar behoren. De hele nacht over straat zwalkende jongeren enveel geluidsoverlast van muziek. Na de eerste nacht ook bij de receptie geweest. Daar gaven ze aan niet verantwoordelijk te zijn. De jongeren hebben wel een waarschuwing gehad en bij de volgende overtreding zouden ze van het park gestuurd worden. Maar dan weet je al dat alles herhaald zal gaan worden.

    En ja hoor, de volgende avond hetzelfde verhaal. Muziek was wel iets zachter, maar het kloppen op ramen en langs onze bungalow lopen bleef doorgaan, ook hier er weer geen echte oplossing.

    In de ochtend zagen wij dat ons huisnummer van de bungalow was vernield. Echt lekker voel je je dan ook niet. De jongeren werden toen wel van het park gegooid, maar niet voordat ze alles met luide muziek op moesten ruimen, dus ook weer overlast. Je geloofde niet wat uit het huisje kwam. Allemaal grote flessen waar lachgas ingezeten heeft. Daarnaast vernielingen op het park en veel troep op het park.

    Van een medewerker begreep ik dat de lachgas flessen e.d. al bij de eerste nacht gezien waren en duidelijk dat ze zich niet aan de Corona maatregelen gehouden hebben. Daarom snappen wij niet dat de jongeren niet er na de eerste nacht van het park zijn afgegooid. Dan hadden wij nog wel begrip gehad voor de situatie en had het park niet meer kunnen doen.

    Maar goed, natuurlijk een klacht ingediend, maar het park is star. Ze nemen geen verantwoordelijkheid en laten ons voor ons gevoel in de kou staan. We hebben uiteindelijk een tegoedbon gekregen waar wij 1 keer patat konden kopen en na de 2de nacht een bon om gratis te waterfietsen. Dit staat voor ons gevoel in geen enkele verhouding.

    Gisteren kregen wij nieuwe bewoners naast ons in de betreffende huisjes. Die zijn nu weg, omdat het huis te vies voor woorden was. Hoe kan je daar dan nog mensen in laten trekken, zonder eerst de boel grondig te reinigen. Er lag zelfs nog overal losse troep.

    De reden dat ik toch nog 1 ster geef, is dat het overige personeel wel erg vriendelijk is.

    Maar Roompot heeft voor ons en ik denk ook voor anderen behoorlijk afgedaan. Je betaald er genoeg voor en wordt niet serieus genomen bij klachten.

    Door: Steve28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Huur bungalow Roompot de heeren van 's gravensande

    In het kort (voor een 6 persoonshuisje):
    •           verouderd huisje
    •           1 sleutel
    •           bestek voor 2 personen
    •           eigenaar die langs wil komen om het huisje op te meten, vanwege herinrichting (tijdens mijn verblijf)
    •           extra kosten per dag per kat
    •           verwarming in de badkamer deed het niet
    •           dhl (bezorgdienst) die bij de bungalow aanbelt omdat de receptie gesloten is
    •           eindrekening sturen omdat mijn katten iets gesloopt zouden hebben (erg toevallig aangezien de eigenaar het huisje wil gaan herinrichten).

    Door: Cas12-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    omboekgarantie

    Echt verschrikkelijk, net contact gehad met roompot over omboeken. Er staat dat er een omboekgarantie is als er niet voldaan kan worden aan de coronaregels die nu gelden. Dat is bij ons het geval, er zouden 2 personen (boven de 12) mee gaan met vakantie die niet onder ons dak wonen. Na de hele dag chatten met hun en 2 telefoontjes verder, wordt ons meegedeeld dat de vakantie niet omgeboekt wordt.
    Geloof dus niets van die omboekgarantie en dat gratis annuleren. Hier is niets van waar.

    Door: Margriet06-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    AH voucher

    In september een AH voucher gekocht voor een midweek roompot.
    Deze bon is geldig tot en met 22 maart maar reserveren voor 1 december. Door corona en de gedachte er is weinig open en het kan nog wel. Ik schrok toen ik de voucher pakte en zag 1december staan en was inmiddels 22 december
    Ik ben meteen naar een AH winkel gegaan en mijn verhaal gedaan zij waren zeer welwillend om ons te helpen maar dit lukte niet.
    Wij moesten bij roompot zijn.. daar heen gebeld en gemaild, maar zij willen niets voor ons doen je kunt wel je tot 28 dagen je reserveren wijzigen. Er is ook niet met roompot te communiceren willen gewoon niet voor ons betekenen. Zeer slechte zaak van roompot waar we al 11 jaar komen in het duurste weekend van januari met de halve marathon van Egmond aan zee.. jammer van roompot voor ons niet meer.

    Door: Lubek19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oplichters

    Hadden in augustus een verblijf in oktober en een verblijf in december geboekt met het gezin . Door corona kon dit niet doorgaan , we mochten van roompot niet afkomen . Eerste verblijf kunnen omboeken naar ander verblijf dat een stuk duurder was ,het tweede werd door hen geannuleerd, we kregen de waarborg terug de rest waren we kwijt . Nu loopt er terug een aktie voor boekingen tot maart , door de slechte corona cijfers zijn de maatregelingen van corona nog tot maart verstrengd , hierdoor kan de boeking niet doorgaan en mag je omboeken naar de zomer , prijs is nu X5 KASSA Roompot

    Door: Bedrogen belg 06-01-2021
    Annika Schippers05-02-2021

    Kort geleden een weekendje Roompot Beach Resort geboekt. In corona tijd even op een verantwoorde manier weg leek ons wel wat. Helaas zijn de weersvoorspellingen voor dit weekend niet al te best. Tuurlijk, prachtig voor het zicht wellicht. Maar het wordt a.s. zondag en maandag spekglad (IJZEL) en er wordt een sneeuwstorm verwacht. GEVAARLIJK dus om je op de weg te begeven. Gebeld met Roompot om te vragen of wij om mogen boeken. We willen uiteraard nog steeds komen maar liever gaan we niet met ons gezinnetje (incl. baby) de weg op! Er wordt immers nu al gewaarschuwd voor gevaarlijke situaties! Door het weinige verkeer zou het zout ook niet goed 'ingereden' worden en zijn werking missen. Het antwoord van een zeer onvriendelijke medewerkster van Roompot is dat je gewoon kan komen ondanks dat het zal ijzelen en sneeuwen. Roompot geeft dus niets om de veiligheid van jou en je gezin. Zo onflexibel en zo klantonvriendelijk in deze tijd. Het verbaast me gewoon!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Villa HvHolland

    Roompot houd zich niet aan afspraken ivm flexibele omboekservice omtrent covid19.
    Ook niet gebruikte bedlinnenkosten en schoonmaakkosten worden niet terugbetaald. Van vouchers hebben ze nog nooit gehoord.
    E-mails worden niet beantwoord..

    Door: P.Jongen06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Roompot vakantie

    Ik ben nog niet geweest, maar heb nogal wat fouten gemaakt met het boeken en ben toen heel snel heel goed geholpen door de klantenservice!

    Door: Britt03-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    vakantie in coronatijd

    ze houden vast aan 28 dagen van te voren omboeken terwijl kabinet 2 weken van te voren maaatregelen neemt ivm corona...niet of alleen noodzakelijk reizen..is er een alle horeca dicht de dierentuinen en musea dicht dus eigenlijk geen vertier mogelijk.. en ze werken dus niet mee aan oplossing blijven zeggen wij hanteren de 28 dagen

    Door: Lidy jansen25-11-2020
    Paul Jongen06-01-2021

    Hetzelfde meegemaakt . Totaal onbegrip van Roompot . Flexibele omboekijng is een wassen neus en niet mogelijk Vouchers hebben ze nooit van gehoord ..Zelfs schoonmaakkosten niet geretourneerd Geldwolven zijn het

    M. laanstra25-01-2021

    Hier exact hetzelfde meegemaakt. Zelfs werd er benoemd dat mijn ‘dossier’ inmiddels opvallend werd en ik nooit meer gebruik kon maken van de annuleringsvoorwaarden. Heel vreemd. Hebben jullie een oplossing gekregen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boeking

    Roompot vraagt 92 euro schoonmaakkosten en ziet zich gemachtigd om bij het achterlaten van 2 stukken zeep en het niet afhalen van 1x gehuurd beddenlinnen de borg van 65 euro in te houden . Wij noemen dit oplichting!

    Door: Ingrid Olree17-11-2020
    Nico Overbeeke17-11-2020

    Wij hebben hetzelfde ervaren bij Roompot Cadzand . Schandalig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Roompot een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 40 ervaringen geplaatst over Roompot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Roompot actief?

    Roompot is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roompot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.