NederlandReview

  Ervaringen Roompot

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Roompot.nl is een bedrijf wat staat voor vakantie! Ook staat het voor goedkope vakanties en natuurlijk ook voor last-minute vakanties. Daarnaast is het ook een bedrijf wat staat voor vakantiehuis en bungalow. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf als Roompot.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met Roompot.nl te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Roompot.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over roompot.nl

  Roompot.nl is een bedrijf wat een aantal vakantieparken heeft en ook actief helpt bij het management en de exploitatie van bungalowparken en andere campings. Het is voor vele mensen de plek om een mooie vakantiebestemming in ons land of in Duitsland te vinden. Het kan aan de kust en ook in de bossen. De vakantieparken van Roompot.nl zijn vooral in Zeeland te vinden.

  Roompot.nl heeft ongeveer 23 campings en meer dan 200 bungalows. Er zijn luxe bungalows, white camp cottages, landhuizen, villa’s, kampeerplaatsen en ook volop chalets en appartementen. De parken zijn voorzien van bowlingbanen, sportfaciliteiten en ook restaurants en zwembaden.

  Het bedrijf is in 1965 opgericht en bestaat meer dan 50 jaar. Het is van een camping uitgegroeid naar een marktleider op internationaal gebied in de langen Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Naast de eigen parken beheren ze ook andere parken en doen ze volop extra zaken.
  In 2009 hebben ze Hogenboom Vakantieparken overgenomen en in 2010 hebben ze Roompot vakanties geïntroduceerd. Ze hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen te helpen bij het krijgen van een goede vakantie.

  Koos Konijn - Roompot Minidisco - Roompot Clubdans

  Diensten van roompot.nl

  Het bedrijf Roompot.nl is uitgegroeid van een Zeeuwse camping in Kamperland naar een marktleider van vakantieparken in Nederland en ook Duitsland en Frankrijk. Het is mooi om te zien hoe ze je een mooie vakantie kunnen aanbieden op een van hun 50 eigen vakantieparken of de 150 vakantieparken welke ze beheren. Nu zijn ze daarnaast ook nog touroperator.

  Enkele van de parken van Roompot.nl zijn:

  • Marinapark Volendam
  • Nautisch Centrum Scheveningen
  • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
  • Noordzee Résidence De Banjaard
  • Pannenschuur
  • Parkhotel Bad Arcen
  • Port Scaldis
  • Résidence Wijngaerde
  • Roompot Beach Resort
  • St. Pierre
  • Strandpark Duynhille
  • Vakantiepark Aquadelta
  • Vakantiepark Callassande
  • Vakantiepark Hunzedal
  • Vakantiepark Kijkduin
  • Weerterbergen
  • Zeebad
  • Zeeland Village
  • Zomerdorp Het Zwin
  • Kustpark Egmond aan Zee

  • Boomhiemke
  • Bos en Duin
  • Bospark De Bikkels
  • Bospark De Schaapskooi
  • Bospark Lunsbergen
  • Bospark 't Wolfsven
  • Buitenhof Domburg
  • Camping De Zandput
  • Camping Dishoek
  • Cape Helius
  • De Graaf van Egmont
  • De Katjeskelder
  • De Soeten Haert
  • Ferienpark Hambachtal
  • Ferienresort Bad Bentheim
  • Ferienresort Cochem
  • Hof Domburg
  • Klein Vink
  • Kustpark Klein Poelland
  • Kustpark Texel

  Klachten, tips en complimenten over roompot.nl

  Er kan natuurlijk altijd een keertje wat mis gaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken aan Roompot.nl. Ze kunnen dan kijken naar een goede oplossing. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!

  Heb jij ervaring met roompot.nl

  Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Zijn roompot vakanties leuke vakanties? Lees ervaringen van families die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint! Bij NederlandReview!

  Roompot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

  6.2
  61% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  park de wije werelt otterlo

  heel mooi park in een heel mooie groene bosrijke omgeving.
  Mensen die er werken (onthaal, technische dienst...) zijn hartverwarmend vriendelijk.
  Ik verbleef er in januari 2019.Het was er heerlijk rustig.
  Er zijn werken maar roompot bracht me tijdig op de hoogte, zodat ik mijn chalet nog kon wijzigen en ik het amper hoorde.
  Heel bosrijk dus Ideaal voor wandelaars en fietsers.Prachtig gewoon.
  Mooie steden in de omgeving : Arnhem, Ede, Amersfoort, zijn goed bereikbaar met de auto en zeker een bezoekje waard.
  Een auto vind ik wel nodig.
  In het nabijgelegen Otterlo zijn er ook verschillende mooie en goede eetgelegenheden.

  Het park in de sneeuw was heel sprookjesachtig.
  Kortom : een aanrader ! ook in het laagseizoen.

  Door: peters annemieke 29-01-2019
  Leo Slaats 16-06-2020

  Aankomst watervillage 12-06-2020 1. Wij zijn om 15.00 uur bij het huisje, laden vervolgens onze spullen uit de auto, blijken er andere mensen in ons huisje te zitten welke ons vertellen zelf ook onverwachts overgeplaatst te zijn. Alles weer inladen en naar de receptie gegaan. 2. Receptioniste weet hier niks van. Loopt naar achteren om te informeren komt terug en liegt tegen ons. U hebt over de wijziging een mail van ons gehad zegt ze. Gekeken in de mailbox. Geen mail ontvangen ook niet in de spambox. Sleutel van ander huisje gekregen. Door drukte pas 1 1/2 uur later ons huisje kunnen betrekken. Overgeplaatst van 6A Strandloper nr. 61 naar 65. 3. Huisje bloedheet binnen. Leek wel een sauna!!! 4. 3 slaapkamers. 1 slaapkamer(begane grond) veel te klein. Geen plaats om je met 2 personen aldaar om te kleden. 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Als je daar wilt slapen moet je een halsbrekende tour uithalen om daar via de aanwezige trap te kunnen komen. Levensgevaarlijk zo stijl is deze trap. 5. Buiten geen privacy. Zowel links als rechts kijken de buren bij je op tafel. Ook geen dichte overkapping. In combinatie met het bloedhete huisje(is namelijk alle dagen zo gebleven) niet uit de zon kunnen gaan zitten. Arme mensen die deze huisjes huren in de zomervakantietijd!! 6. Bij onze aankomst stond er nog een barbeque met gasfles en 3 bakken afkomstig van de supermarkt. Deze stonden er bij ons vertrek nog steeds. Niet opgehaald dus. Medewerkster van CSU die we hier over spraken in de buurt van ons huisje klaagde steen en been over Roompot. "Het is een puinhoop bij Roompot"!!!! Kortom: de prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit die je geleverd krijgt. Dit vinden wij erg jammer.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  FERIENPARK HAMBACHTAL

  FERIENPARK HAMBACHTAL
  Wij vinden het zo goed dat wij eind deze maand en in september terug gaan.
  Wij hadden het ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT geboekt en het is niet te geloven wat voor keuze je hebt met eten.
  Het zwembad was geweldig.
  Eigenlijk was gewoon alles geweldig, wij zullen hier zeker 3 á 4 keer per jaar heen gaan.
  Het duurt ons nu al te lang tot 27 juni ;-)

  Door: Ronald & Conny Ots 06-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Weekendjes weg met gezin steeds met Roompot

  Herhaaldelijk geboekt bij Roompot. we doen met het gezin een jaarlijks weekendje naar de natuur en we kiezen tegenwoordig altijd voor een park van Roompot.
  Kwaliteit is altijd prima, huisjes zijn goed en mooi, genoeg te doen voor de kinderen en service altijd netjes.
  Genoeg parken om telkens weer iets anders te kiezen

  Door: Joost 12-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Ik blijf boeken bij Roompot

  Betrouwbare partij. Je weet gewoon dat je hier goede service krijgt. Alle parken die wij bezocht hebben, hebben altijd zeer aan de verwachtingen voldaan. Ze zijn te allen tijde vriendelijk en voorkomend. Faciliteiten zijn goed en de huisjes netjes ingericht. Ik blijf boeken bij Roompot en hoop dat ze zo door blijven gaan.

  Door: Tevreden klant Annelies 20-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Watervillage Roompot Beach Resort

  Aankomst Watervillage 12-06-2020:
  ============================
  1. Wij zijn om 15.00 uur bij het huisje, laden vervolgens onze spullen uit de auto, blijken er andere mensen in ons huisje te zitten welke ons vertellen zelf ook onverwachts overgeplaatst te zijn. Alles weer inladen en naar de receptie gegaan.
  2. Receptioniste weet hier niks van. Loopt naar achteren om te informeren komt terug en liegt tegen ons. U hebt over de wijziging een mail van ons gehad zegt ze. Gekeken in de mailbox. Geen mail ontvangen ook niet in de spambox. Sleutel van ander huisje gekregen. Door drukte pas 1 1/2 uur later ons huisje kunnen betrekken. Overgeplaatst van 6A Strandloper nr. 61 naar 65.
  3. Huisje bloedheet binnen. Leek wel een sauna!!!
  4. 3 slaapkamers. 1 slaapkamer(begane grond) veel te klein. Geen plaats om je met 2 personen aldaar om te kleden. 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Als je daar wilt slapen moet je een halsbrekende tour uithalen om daar via de aanwezige trap te kunnen komen. Levensgevaarlijk zo stijl is deze trap.
  5. Buiten geen privacy. Zowel links als rechts kijken de buren bij je op tafel. Ook geen dichte overkapping. In combinatie met het bloedhete huisje(is namelijk alle dagen zo gebleven) niet uit de zon kunnen gaan zitten. Arme mensen die deze huisjes huren in de zomervakantietijd!!
  6. Bij onze aankomst stond er nog een barbeque met gasfles en 3 bakken afkomstig van de supermarkt. Deze stonden er bij ons vertrek nog steeds. Niet opgehaald dus. Medewerkster van CSU die we hier over spraken in de buurt van ons huisje klaagde steen en been over Roompot. "Het is een puinhoop bij Roompot"!!!!

  Kortom: de prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit die je geleverd krijgt. Dit vinden wij erg jammer.

  Door: Leo Slaats 16-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Berkenhorsr park, luxe cottage

  Misleidende reclame op website. Er staat inclusief reserveringskosten, zodra ik wil boeken is het ineens exclusief. Klantenservice vertelt dat Net Je horst een park van een partnerbedrijf is en die werken anders. Dan hoor je alsnog de daadwerkelijke prijzen op je site te presenteren. Dan hoor je aan.te geven dat de reserveringskosten noet exclusief zijn bij berkenhorst. BS dus.
  Luxe cottage : ver te zoeken. Luxe is voor roompotpartner een vaatwasser, sauna en bad in je huis. De meubels waren oud, bij elkaar geraapt zooitje van de markt. Bank was zodanig versleten alsof kat Felix zijn nagels had willen slijpen. Als je jeuk op je rug had, moest je even in een bepaalde hoek gaan zitten en schuren.
  Bedden: nachtmerrie, schuiven uit elkaar, matrassen zijn net kelen. Ik slaap altijd makkelijk, maar zelfs ik kreeg last na 2 dagen.
  Zwembad: top, alleen waarom pas 12 uur open. Kleine kinderen worden vroeg wkkr en er is al weinig te doen op dat park. We hebben in dec 2019 geboekt. Het is duidelyk dat er in het laagseizoen echt beknibbeld wordt om kosten te sparen.
  Restaurant: je komt binnen, ze zien je en komen gewoon niet om je bestelling op te nemen. Na 10 min maar iemand gehaald, en als je je eten en drinken hebt, dan moet je ook niet denk en dat iemand vraagt of je nog wat wilt drinken. Het restaurant was nagenoeg leeg.
  Speeltuinen: miss toen 2 huisjes met een.glybaan, schimmeltje en wip. Echt karig, van die kansloze speeltuinen die ik ook bij my in de buurt heb. Ik ken roompotparken die hele leuke speeltuinen hebben.
  Skelterverhuur stond op de site: niet voor 4 jarige.
  Pluspunt: we hadden een bad in het luxe huisje en dat hebben wij thuis noet. Zoontje vond t geweldig elke dag in bad te.gaan.

  Ik ga nooit meer in de winter naar zo'n park. Er is geen deed te doen, omdat ze zo min mogelyk kosten willen maken voor het aantal bezoekers die er dan.zijn. zag maar 1 a 2 auto's op op dat parkeerterrein.

  Los daarvan vind ik dit het minste park van roompot waar ik ben geweest

  Door: Mandy 18-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Roompot Weerterbergen

  Onlangs een midweek bij Roompot Weerterbergen doorgebracht met familie. De huisjes waren prima, een beetje stoffig maar wel gezellig. Het zwembad vond ik verouderd met losse tegeltjes in het kinderbad. Niet echt kindvriendelijk. Bij het indoorspeelgedeelte waren de toiletten vies. Hoop dat ze er iets aan gaan doen.

  Door: Sabine 05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Pinksterweekend huisje

  Voor afgelopen Pinksterweekend een huisje geboekt bij Roompot voor de hele familie.

  Veel zat al wel vol toen we wilden boeken, dus we belandden in een huisje van niet onze eerste keuze helaas.

  Maar het was wel erg leuk, mooie omgeving, schoon huisje en we hebben het gezellig gehad.

  Door: Familie Maas 16-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Weekendje weg met Roompot

  Met de familie een weekendje weg via Roompot.

  Het huisje was schoon en netjes ingericht. Niet te veel spullen in de kamer, maar genoeg voor wat we nodig hadden.

  De omgeving was mooi en op het park was genoeg te doen.

  Iedereen had het naar de zin!

  Door: Familie Hansen 22-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Huur 3 weken van de duurste villa op het park

  Sinds 10 jaar komen wij op Roompot Klein Vink te Arcen.
  Wat wij dit jaar daar hebben meegemaakt is echt onbeschrijfelijk.
  jaarlijks vind er een Q-Base festival plaats in Weeze, waarvan de feestgangers de dure villa's bezetten.
  Deze gasten gebruiken drugs, drinken veel alcohol, vernielen de boel en gooien overal de flesjes en blikjes weg door het park, met gevolg veel kapot glas. Keiharde muziek werd er 24 uur lang gedraaid. Dit jaar pas is er wat strenger tegen op- getreden.
  Dachten we rust te hebben, komen er nieuwe feestvierders aan die alle goedkope blokhutten afgehuurd hebben. Deze gasten hadden sportwedstrijden in Arcen en waren afkomstig van de dienst justitiële inrichtingen. Voor deze lieden was er vooraan voor de hoofdingang een grote feesttent opgebouwd.
  Meer dan 3 dagen lang hadden ze na afloop grote feesten tot ver na 3uur in de nacht. De muziek stond keihard en was door het hele park te horen. s'Nachts zwalkten ze bezopen en al plassend door het park heen met overal afval achterlatend.
  Te walgelijk voor woorden. De derde week was er weer een festival met feestgangers door het hele park heen, die s'nachts harde muziek draaiden en hard schreeuwde.
  Rust is er in die drie weken amper geweest op het park.
  Dan denk je rust te hebben, komen er jonge lui met een schreeuwend kind naast je zitten die hem niet in toom kunnen houden en s'morgens voor 8 uur al buiten loopt te gillen waarvan je dan ook weer wakker wordt.
  Klap op de vuurpijl loopt datzelfde kind onze honden uit te dagen. Indien je dan beleeft vraagt of de ouders het kind niet met zijn vingers aan onze honden wil laten zitten, wordt je vervolgens dagenlang door de ouders en het kind gepest door het wel te doen, en hard te lopen schreeuwen de hele dag in de tuin.
  Dan wordt er nog gedreigd door de vader, indien een van de honden mijn kind zijn hand pakt dan zijn jullie nog niet jarig.
  Wij hebben expres een tuin met een hoog hek uitgekozen om onze dieren een fijne vakantie te gunnen.
  Toen wij 2 uur lang door het park hebben gelopen en terug kwamen bij ons vakantiehuis stond er opeens in de afgesloten tuin een in elkaar geflanst hekwerkje met rood/witte lint eraan.
  Wie heeft het lef om in onze afgesloten gehuurde tuin te komen dachten wij, en trokken de rotzooi meteen weg.
  De buurman kwam al dreigend naar buiten en dreigde met de receptie, die ons daarna boos opbelde waar wij mee bezig waren, het was een zekere Monique. Na wat uitgelegd te hebben kreeg ik allerlei onzin door de telefoon te horen.
  Dit hebben wij nog nooit meegemaakt.
  Daarna kwamen er medewerkers van Roompot om het lint weer terug te plaatsen waarop ik gezegd heb op de grond van de eigenwijze buren, maar niet hier. Nu staat er een afschuwelijk linthekje in de tuin van de buren waar je vervolgens dagenlang tegen aan moet kijken.
  Te gek voor woorden.
  Daarna gingen de buren weer verder met uitdagen van onze honden door had te schreeuwen en te voetballen.
  Dan de schoonmaak. Er wordt niet schoongemaakt hetzelfde vuil en de vlekken zitten nog in het huis na een jaar. Stof ligt overal dik op en er is niet gedweild. De trapleuning kan je niet vastpakken, omdat je er gewoon aan blijft hangen door het vet, was verleden jaar ook. Zeer oude meubels en tuinmeubilair die al lang aan vervanging toe zijn. Koekenpannen die ver versleten en vies zijn, Cola plekken nog op het plafond van verleden jaar en een vieze rolhor boven de keuken.
  Duur betalen voor een schoonmaak, waar niet schoongemaakt wordt. Te gek voor woorden.
  Dan het Thermaalbad waar je al 2 jaar lang gestoord wordt door verbouwwerkzaamheden zonder compensatie.
  Sauna's zijn maar half in gebruik, waar tevens geen geuren meer worden opgegoten.
  De hygiëne in het Thermaalcomplex is te smerig voor woorden, er wordt niet schoongemaakt, het stinkt overal en dagenlang ligt er overal dezelfde rotzooi nog.
  Toezicht is er amper en als er toezicht is dan krijg je bij een klacht over sperma in het sauna bad te horen, dat is geen sperma. Vervolgens ligt het er daarna nog steeds.
  Dat kan geen sperma zijn vertelde de lange chagerijnig badmeester, laat je man het maar eens uitproberen,dan zal je zien dat het niet kan zinken. Meteen een klacht over die vent ingediend, waarna je een jaar later door het personeel nog steeds voor op wordt aangekeken.
  Praatjes maken kunnen ze goed, maar opletten en handhaven tegen overlast ho maar.
  Mensen komen voor rust en ontspanning moeten vervolgens daarvoor veel geld neer leggen en bij een klacht wordt jij de boosdoener nagekeken en niets voor gecompenseerd of verontschuldigd.
  Na tien jaar nooit geen Klein Vink meer en in zijn geheel nooit geen Roompot meer.

  Door: Evelien 24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Vraag over een boeking met prijsverschil

  Wilden een midweek Roompot boeken, stond er bij de desbetreffende huisje een prijs INCLUSIEF eindschoonmaak en reserveringskosten. Toen de button boeken aangeklikt en komt er wederom de eindschoonmaak en reserveringskosten bij. Dus een prijsverschil van €88. Gebeld met de Roompot en de dame aan de telefoon deed even dezelfde boeking en kwam tot dezelfde conclusie. Ze deelde mede ons hierover terug te bellen. Na anderhalve week zelf maar eens gebeld en men bood excuus aan dat men niet had teruggebeld. Verhaal weer uitgelegd en men deelde mede het e.e.a. op de mail te zetten. Dit gedaan met foto's en prijzen maar zonder resultaat. Maar weer gebeld en men deelde me dat als men niets geboekt heeft er niets genoteerd is. Dus als je niets boekt, worden je klachten dus niet serieus genomen

  Door: Ben 16-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Terkaple, rustig waterpark

  Vakantie verziekt door heel weekend tot midden in de nacht in keiharde herrie te hebben gezeten , niets over verteld , werd daarna ineens 3 dagen lang vanaf half 8 werkzaamheden, oa graafmachine , uitgevoerd
  Geklaagd, maar toch de volgende ochtend weer om half 8 herrie en het werd steeds meer een bouwplaats en ook dit niet vermeld , op site staat dat alles klaar is ???

  Door: ANONIEM 06-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Boek hier nooit !

  Vieze huisjes, slecht internet en overal de hoofdprijs voor berekenen. Dit kan opgelost worden maar nadien vind men alles "erg vervelend" en laat het er bij. Geen oplossingen dus voor een mislukte vakantie. Nooit meer!

  Door: Bart 10-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Leuk Weekend Tot ik mijn auyto met schade terug zag op centrale parkeerterrein zonder camera's

  Leuke weekend ...Totdat lk de auto op moet halen van de Centrale parkeerplaats van de Schaapskooi en er een schade aan mijn nieuwe auto (bouwjaar 2018) blijkt (Ik weet nog wat voor auto er naast stond qua kleur). Bij navraag Receptie is er geen camera toezicht op de centrale parkeerterrein van Roompot terwijl je wel verplicht wordt daar te parkeren. Bij de navraag of er zicht op is wie er binnen komt op het terrein blijkt deze camera toezicht in aanvraag???? Dan gelde volgens mij ook niet de algemene voorwaarde Roompoot | parkeerbeleid. Indien de klanten wegens een autovrij park worden gesommeerd om te parkeren op het Centrale parkeer terrein wordt er verwacht dat er toezicht op is en anders moet dat duidelijk gecommuniceerd worden en op borden aangegeven op het terrein. Hiervan is geen sprake. De afhandeling van de receptie| manager was dusdanig onder niveau dat ik maar weg ben gelopen voordat ik nog meer uit mijn vel zou springen. Ik ga hiervan ook werk maken want dit kan niet. Al helemaal de afhandeling niet en in de reviews moet deze zaak nog even benadrukt worden.

  Door: S. Coutinho. 20-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  nooit meer

  Landgoed het grote Zand, Hooghalen.

  -Auto's rijden veel te hard op het park. ik durf mijn kinderen niet zelfstandig naar koos konijn te laten gaan.
  -De koude vloer van huisje 144. het welness gevoel van de sauna verdwijnt snel.
  -De hygiëne in het zwembad is ver te zoeken. Temperatuur te koud. Erg vies al met al.
  -2 biertjes aan de bar gekocht. 0.35cl €4.40 per stuk, vind ik veel hoog. Het nodigt niet uit om er lang te zitten i.v.m. hoge prijzen. Dit geldt ook voor het eten.
  -Snackbar had geen wisselgeld. ik moest 16,- betalen en betaalde met 20,- en er werd gevraagd om met kleiner te betalen.
  -Patat (oud of koud vet) niet te eten. kipnuggets wel. Zonde van de 16 euro.
  -Wifi werk niet of minimaal in het park. behalve in de bar.
  -We hebben zelf vrijdag het huisje schoongemaakt en ook schoon achter gelaten.
  -Sommige borden waren nog vies. Eerst afgewassen.

  Al met al iets om dit park snel te vergeten.

  Door: Raymond Keegstra 30-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Bedden

  Heerlijk weekend bij bad bentheim roompot.Alles was goed maar bedden waren afschuwlijk om te slapen.Heel harde matrassen.Vergeleken met centerparcs waren deze bedden een nachtmerrie.Doen jullie a.u.b iets aan deze matrassen.

  Door: Soen 23-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  1e huisje onder de maat

  Huisje dat we kregen was onder de maat. Veel op aan te merken kwa onderhoud. Na klagen konden we (gelukkig) intrekken in een huisje waar wel alles naar wens was. Daarom toch nog een goede vakantie gehad. Of ik weer zou boeken weet ik niet, toch beetje bang dat er meer huisjes zijn met gebreken en gewoon verkocht worden. Het gaat waarschijnlijk wel weer even duren voordat ik het weer probeer. Want voor een weekend / midweek weg is het wel handig (en goedkoop met een fam)

  Door: Esther 04-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Geen Roompot meer voor mij

  Vorig jaar een camping geboekt bij Roompot, maar het was niet echt goed voor elkaar. Achterstallig onderhoud was de voornaamste boosdoener. Dit jaar toch maar ergens anders mijn vakantie geboekt.

  Door: gast 04-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Roompot

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Roompot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Roompot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Roompot actief?

  Roompot is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roompot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.