Roompot
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

8,2

Service

7,8

Prijs

8,6

Leveren

8,6
14 rating75 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

04-01-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Esther

Roompot - 1e huisje onder de maat

Huisje dat we kregen was onder de maat. Veel op aan te merken kwa onderhoud. Na klagen konden we (gelukkig) intrekken in een huisje waar wel alles naar wens was. Daarom toch nog een goede vakantie gehad. Of ik weer zou boeken weet ik niet, toch beetje bang dat er meer huisjes zijn met gebreken en gewoon verkocht worden. Het gaat waarschijnlijk wel weer even duren voordat ik het weer probeer. Want voor een weekend / midweek weg is het wel handig (en goedkoop met een fam)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


20-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tevreden klant Annelies

Roompot - Ik blijf boeken bij Roompot

Betrouwbare partij. Je weet gewoon dat je hier goede service krijgt. Alle parken die wij bezocht hebben, hebben altijd zeer aan de verwachtingen voldaan. Ze zijn te allen tijde vriendelijk en voorkomend. Faciliteiten zijn goed en de huisjes netjes ingericht. Ik blijf boeken bij Roompot en hoop dat ze zo door blijven gaan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joost

Roompot - Weekendjes weg met gezin steeds met Roompot

Herhaaldelijk geboekt bij Roompot. we doen met het gezin een jaarlijks weekendje naar de natuur en we kiezen tegenwoordig altijd voor een park van Roompot.
Kwaliteit is altijd prima, huisjes zijn goed en mooi, genoeg te doen voor de kinderen en service altijd netjes.
Genoeg parken om telkens weer iets anders te kiezen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie Hansen

Roompot - Weekendje weg met Roompot

Met de familie een weekendje weg via Roompot.

Het huisje was schoon en netjes ingericht. Niet te veel spullen in de kamer, maar genoeg voor wat we nodig hadden.

De omgeving was mooi en op het park was genoeg te doen.

Iedereen had het naar de zin!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sabine

Roompot - Roompot Weerterbergen

Onlangs een midweek bij Roompot Weerterbergen doorgebracht met familie. De huisjes waren prima, een beetje stoffig maar wel gezellig. Het zwembad vond ik verouderd met losse tegeltjes in het kinderbad. Niet echt kindvriendelijk. Bij het indoorspeelgedeelte waren de toiletten vies. Hoop dat ze er iets aan gaan doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ronald & Conny Ots

Roompot - FERIENPARK HAMBACHTAL

FERIENPARK HAMBACHTAL
Wij vinden het zo goed dat wij eind deze maand en in september terug gaan.
Wij hadden het ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT geboekt en het is niet te geloven wat voor keuze je hebt met eten.
Het zwembad was geweldig.
Eigenlijk was gewoon alles geweldig, wij zullen hier zeker 3 á 4 keer per jaar heen gaan.
Het duurt ons nu al te lang tot 27 juni ;-)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie Maas

Roompot - Pinksterweekend huisje

Voor afgelopen Pinksterweekend een huisje geboekt bij Roompot voor de hele familie.

Veel zat al wel vol toen we wilden boeken, dus we belandden in een huisje van niet onze eerste keuze helaas.

Maar het was wel erg leuk, mooie omgeving, schoon huisje en we hebben het gezellig gehad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-04-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: gast

Roompot - Geen Roompot meer voor mij

Vorig jaar een camping geboekt bij Roompot, maar het was niet echt goed voor elkaar. Achterstallig onderhoud was de voornaamste boosdoener. Dit jaar toch maar ergens anders mijn vakantie geboekt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafMaastricht.nl

    OpVakantieVanafMaastricht.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Roompot

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Roompot?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Roompot

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Roompot.nl is een bedrijf wat staat voor vakantie! Ook staat het voor goedkope vakanties en natuurlijk ook voor last-minute vakanties. Daarnaast is het ook een bedrijf wat staat voor vakantiehuis en bungalow. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf als Roompot.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met Roompot.nl te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Roompot.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over roompot.nl
Roompot.nl is een bedrijf wat een aantal vakantieparken heeft en ook actief helpt bij het management en de exploitatie van bungalowparken en andere campings. Het is voor vele mensen de plek om een mooie vakantiebestemming in ons land of in Duitsland te vinden. Het kan aan de kust en ook in de bossen. De vakantieparken van Roompot.nl zijn vooral in Zeeland te vinden. 

Roompot.nl heeft ongeveer 23 campings en meer dan 200 bungalows. Er zijn luxe bungalows, white camp cottages, landhuizen, villa’s, kampeerplaatsen en ook volop chalets en appartementen. De parken zijn voorzien van bowlingbanen, sportfaciliteiten en ook restaurants en zwembaden. 

Het bedrijf is in 1965 opgericht en bestaat meer dan 50 jaar. Het is van een camping uitgegroeid naar een marktleider op internationaal gebied in de langen Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Naast de eigen parken beheren ze ook andere parken en doen ze volop extra zaken. 
In 2009 hebben ze Hogenboom Vakantieparken overgenomen en in 2010 hebben ze Roompot vakanties geïntroduceerd. Ze hebben nu nog meer mogelijkheden om mensen te helpen bij het krijgen van een goede vakantie. 

Diensten van roompot.nl
Het bedrijf Roompot.nl is uitgegroeid van een Zeeuwse camping in Kamperland naar een marktleider van vakantieparken in Nederland en ook Duitsland en Frankrijk. Het is mooi om te zien hoe ze je een mooie vakantie kunnen aanbieden op een van hun 50 eigen vakantieparken of de 150 vakantieparken welke ze beheren.  Nu zijn ze daarnaast ook nog touroperator. 

Enkele van de parken van Roompot.nl zijn:

  • Marinapark Volendam
  • Nautisch Centrum Scheveningen
  • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
  • Noordzee Résidence De Banjaard
  • Pannenschuur
  • Parkhotel Bad Arcen
  • Port Scaldis
  • Résidence Wijngaerde
  • Roompot Beach Resort
  • St. Pierre
  • Strandpark Duynhille
  • Vakantiepark Aquadelta
  • Vakantiepark Callassande
  • Vakantiepark Hunzedal
  • Vakantiepark Kijkduin
  • Weerterbergen
  • Zeebad
  • Zeeland Village
  • Zomerdorp Het Zwin
  • Kustpark Egmond aan Zee

 

  • Boomhiemke
  • Bos en Duin
  • Bospark De Bikkels
  • Bospark De Schaapskooi
  • Bospark Lunsbergen
  • Bospark 't Wolfsven
  • Buitenhof Domburg
  • Camping De Zandput
  • Camping Dishoek
  • Cape Helius
  • De Graaf van Egmont
  • De Katjeskelder
  • De Soeten Haert
  • Ferienpark Hambachtal
  • Ferienresort Bad Bentheim
  • Ferienresort Cochem
  • Hof Domburg
  • Klein Vink
  • Kustpark Klein Poelland
  • Kustpark Texel

 

 


Klachten, tips en complimenten over roompot.nl
Er kan natuurlijk altijd een keertje wat mis gaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken aan Roompot.nl. Ze kunnen dan kijken naar een goede oplossing. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview.nl over hoe het is opgelost!  

Heb jij ervaring met roompot.nl 
Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview.nl. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!