NederlandReview

  Ervaringen Roomdi

  Als je moeite hebt met het zoeken van de juiste accommodatie voor je volgende vakantie dan ben je niet de enige. Kom je bijvoorbeeld op de website van Roomdi dan weet je nog niet wat je van hen kunt verwachten. En voordat je echt een boeking plaatst wil je weten wat voor een kwaliteit hotels Roomdi aanbiedt. Waar zul je allemaal via hen een hotelkamer kunnen boeken? Zullen zij wel echt de goedkoopste optie zijn? Zal het gemakkelijk zijn om via hun website een hotel te zoeken en een boeking te plaatsen? En wat zal de Roomdi klantenservice doen als er iets niet goed lijkt te gaan? Mensen die al eens een hotel via Roomdi hebben geboekt weten hier iets meer over en op NederlandReview hebben zij hun reviews geplaatst. Lees daarin eens wat zij allemaal over deze hotelwebsite te zeggen hebben. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen laten je zien hoe Roomdi werkt.

  Over Roomdi

  Roomdi is een hotelwebsite. Ze hebben een eenvoudige website met enkel een homepage met daarop een zoekmachine. Toch kun je met deze website meer doen dan je denkt. Via die zoekmachine krijg je namelijk toegang tot meer dan 600.000 verschillende accommodaties over de hele wereld. Binnen Europa, buiten Europa of zelfs helemaal aan de andere kant van de wereld, Roomdi heeft er wel een aantal hotels zitten. Een stedentrip naar New York, een culturele reis naar Parijs, familie opzoeken in Sydney of de reis naar Tokyo die je altijd al wilde maken, Roomdi kan in ieder geval een hotel voor je regelen. Dat is immers toch een eerste vereiste als je op reis wilt gaan. Roomdi vindt zelf dat het aanbiedingen zijn die je kunt vinden, maar of dat zo is is natuurlijk aan klanten om te beslissen. Wij van NederlandReview raden namelijk altijd aan om je ogen open te houden en te kijken of je geen betere aanbieding kunt krijgen.


  Roomdi beweert hetzelfde hotel voor een betere prijs aan te bieden. Ben je het daarmee eens?

  Diensten van Roomdi

  Je kunt de website van Roomdi dus gebruiken om een hotel te boeken. Je zult niet meteen aanbiedingen zien maar zult eerst een stad, regio of specifiek hotel moeten intypen om te zien wat Roomdi met die trefwoorden in hun bestand kan vinden. Het is handig om gelijk een aankomstdatum en vertrekdatum in te geven zodat ze aanbiedingen kunnen laten zien die aansluiten op jouw voorkeuren. Mocht je er op die manier zelf niet uitkomen, dan is het mogelijk om de klantenservice van Roomdi een berichtje te sturen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Roomdi

  Heb je zelf wel eens een hotel geboekt via Roomdi? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze hotelwebsite. Is de website echt zo eenvoudig als hij eruit ziet? Kon je een goed hotel vinden of leek het hotel in niets op wat je had verwacht? En kon de Roomdi klantenservice je helpen toen er iets gebeurde wat niet helemaal de bedoeling was? Schrijf een Roomdi review en vertel ons wat jouw mening over deze vakantiewebsite is zodat anderen weten wat er van de mensen achter Roomdi verwacht kan worden.

  Roomdi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Roomdi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Roomdi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Roomdi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Roomdi actief?

  Roomdi is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roomdi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.