NederlandReview

  Ervaringen Roan Campingvakanties

  Ieder jaar opnieuw vertrekken vele mensen op vakantie naar de camping. Maar wat is nou de beste vakantieaanbieder voor campingvakanties? Één bedrijf dat je misschien in overweging kunt nemen is Roan Campingvakanties. Maar hoe kwalitatief zullen hun campings zijn? Waar zullen de campings gelegen zijn? Zullen de kampeerplekken wel netjes zijn, of zul je nog allemaal rommel aantreffen, achtergelaten door vorige campinggasten? Hoe makkelijk zal het zijn om een kampeerplek te boeken via de website van Roan Campingvakanties? Kun je er ook zonder boeking terecht? En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice en ander personeel van deze aanbieder van camping vakanties? De beste en misschien wel enige manier om hierachter te komen is via andere mensen. Op NederlandReview kun je de reviews lezen van mensen die al eens bij Roan Campingvakanties geboekt hebben. Hun ervaringen, beoordelingen en persoonlijke meningen kunnen je helpen beslissen of Roan Campingvakanties de juiste camping voor jou en je gezin is.

  Over Roan Campingvakanties

  Roan Campingvakanties is een aanbieder van kampeervakanties. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de campingbranche. Ze zijn gestart met maar 3 kleine campings in Frankrijk, maar bieden inmiddels wel meer dan 75 campings en andere accommodaties aan. Behalve Frankrijk kun je ze nu ook vinden in Italië, Kroatië, Spanje, Oostenrijk en Slovenië. Je kunt dus naar Rome, Lago Maggiore, Zeeland, Normandië, Dalmatië, Costa Brava, Languedoc-Roussillion, Provence, Toscane, Dordogne, Sardinië en nog vele andere gebieden. Volgens eigen zeggen zijn ze dan wel niet zo groot en massaal als de wat bekendere organisaties, maar zijn ze alsnog groot en professioneel genoeg om je een onvergetelijke vakantie te bieden. Ze beweren zelfs dat hun relatief kleinschaligheid een voordeel is omdat ze je zo persoonlijke aandacht kunnen geven. Ze hebben voornamelijk Nederlandse gasten. Hierdoor zullen u en uw gezin snel aansluiting vinden bij andere gasten. Qua accommodaties bieden ze kampeerplekken, stacaravans, bungalowtenten en lodgetenten aan.


  Een voorbeeld van wat Roan Campingvakanties aanbiedt. Zal het er echt zo mooi uit zien?

  Diensten van Roan Campingvakanties

  Je kunt gemakkelijk een vakantie boeken via de website van Roan Campingvakanties. Op hun website vindt je een zoekfunctie waarop je verschillende dingen kunt aangeven en je zoekopties kunt verkleinen. Selecteer bijvoorbeeld het land van bestemming, de regio, aankomstdatum, vertrekdatum, duur verblijf en soort accommodatie waar je aan denkt. Zij zullen je dan de beschikbare opties laten zien die voeldoen aan jouw voorkeuren. Ook is er een Roan Campingvakanties klantenservice die je kan helpen als er een probleem, klacht of vraag tegenkomt. Ze zijn altijd bereid om je te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Roan Campingvakanties

  Ben jij al eens met Roan Campingvakanties op vakantie geweest? Of je nou een kampeerplek of stacaravan hebt geboekt, wij willen graag weten wat je over deze vakantieaanbieder te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het om een vakantie te boeken via hun website? Was de kampeerplek wat je ervan verwacht had? Hoe ver was de camping gelegen van winkels en andere belangrijke voorzieningen? Waren er voorzieningen op de kampeerplek zelf? En wat voor een klantenservice verleent Roan Campingvakanties als je ze nodig hebt? Schrijf een review en vertel ons alles over Roan Campingvakanties.

  Roan Campingvakanties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Roan Campingvakanties

  Uw beoordeling

  Vakantie Bijela Uvala

  Super service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

  Door: Peter koch12-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Roan Campingvakanties een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Roan Campingvakanties. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Roan Campingvakanties actief?

  Roan Campingvakanties is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roan Campingvakanties gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.