Riksja Travel

9

Bestellen

8.3

Service

9

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Riksja Travel

Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Riksjatravel.nl is een reisorganisatie welke is opgericht door een groep enthousiaste reizigers. Het is een mooi bedrijf wat al sinds 2000 actief is in de markt van de vakanties en reizen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van Riksjatravel.nl. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over Riksjatravel.nl

Riksjatravel.nl ziet zichzelf niet als een reisbureau. Het is een groep reizigers welke samen Riksjatravel.nl gestart zijn. Het is een bedrijf wat geen reclame maakt op de televisie, billboards of met dure advertenties in magazines. Het is de kracht van hun om de mensen hun te laten ontdekken en niet andersom. Het is geen merk, maar een hart! 

De kernfilosofie van Riksjatravel.nl is dat iedereen, die er werkt gelukkig en blij moet zijn. Dit zal uiteindelijk haar weerspiegeling hebben op de klanten. Ze doen het al vijftien jaar met succes, dus het is nog niet zo’n slecht idee. 

Ze bieden vakantie reizen aan naar vele verschillende plekken in de wereld. Van Bali tot aan Amerika en van Zuid Afrika tot Noorwegen. Het is heerlijk om te zien wat er mogelijk is. 

Diensten van Riksjatravel.nl


Riksjatravel.nl biedt vakantiereizen aan naar vele verschillende landen. Denk hierbij aan:


•    Afrika en Midden-Oosten
o    Botswana
o    Kenia
o    Marokko
o    Namibië
o    Tanzania
o    Zuid-Afrika
•    Azië
o    Bhutan
o    Cambodja
o    China
o    India
o    Indonesië
o    Laos
o    Maleisië
o    Myanmar
o    Nepal
o    Sri Lanka
o    Thailand
o    Tibet
o    Vietnam
•    Europa
o    Griekenland
o    Italië
o    Portugal
o    Spanje    
•    Midden- en Zuid-Amerika
o    Argentinië
o    Belize
o    Bolivia
o    Brazilië
o    Chili
o    Costa Rica
o    Cuba
o    Ecuador
o    Guatemala
o    Mexico
o    Nicaragua
o    Panama
o    Peru
•    Noord-Amerika
o    Amerika
o    Canada
•    Oceanië
o    Australië
o    Nieuw-Zeeland

Klachten, tips en complimenten over Riksjatravel.nl

Ben je niet tevreden over Riksjatravel.nl? Dan is het goed om een klacht in te dienen bij Riksjatravel.nl. Het is mogelijk om de klachten uit de wereld te helpen of om een goede toelichting te krijgen. 
Laat hierna ook nog even een reactie (goed en slecht) achter op NederlandReview.

Heb jij ervaring met Riksjatravel.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 


Betrouwbaar én goedkoop bij Riksjatravel? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet of u hier met een gerust hart kunt boeken! Lees ze allemaal bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Reis

We zijn net terug van een fantastische reis door IJsland. Erg leuke hotels maar vooral geweldige excursies meegemaakt. Riksja heeft de reis helemaal opmaat gemaakt en sloot precies aan bij wat we leuk vinden. Onze vorige reis naar Griekenland was ook al top dus de volgende keer zeker weer met Riksja

A

Albert Zech

03-03-2023

0

Reis naar Kroatie

Super reis gehad naar Kroatie afgelopen zomer. Echt genoten met het gezin van de leuke hotels en mooie plekken die we gezien hebben. Goede service en fijn advies. Ook omdat we Slovenie hebben meegenomen uiteindelijk na advies van Riksja. We hebben nu geboekt naar portugal voor komende zomer, weer heel fijn contact gehad!

F

Florijn de Vries

21-03-2022

0

Vakantie Slovenië en Kroatië

Twee jaar terug hebben wij via Riksja een reis naar Zuid-Afrika gemaakt. Zowel de reis zelf als het contact en de klantvriendelijkheid waren perfect! Dit jaar zijn we door de Covid situatie via Riksja naar Kroatië en Slovenië geweest. Wat viel dat tegen. Accommodaties benedenmaats en regelmatig foutieve informatie en/of slecht gemanagede verwachtingen. Zaken die een reisorganisatie hoort te weten. Zoals een accomodatie die besluit geen ontbijt te serveren, zonder enige ontbijtmogelijkheden in de omgeving. Of een activiteit die in de praktijk niet is zoals beloofd. Maar wellicht nog het meest teleurstellende is dat wij een vrij uitgebreide feedback / klachtenemail hebben gestuurd en hier geen enkele reactie op hebben ontvangen. Waar Riksja bij de Zuid-Afrika reis 2 jaar terug zélf pro-actief om feedback vroeg. Het vertrouwen is hiermee zwaar beschadigd en dit is de laatste keer geweest dat wij met Riksja reizen. Waar wij na de voorgaande reis nog veel mond-op-mond reclame voor Riksja hebben gemaakt, waarschuwen wij nu juist tégen deze organisatie. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

K

Kevin

02-10-2021

0

Zin in vakantie

Vrolijke en klantvriendelijke club. Je krijgt echt zin in je vakantie omdat zij ook zin hebben in jouw vakantie. Dat is enorm positief en daardoor heb ik nu al meerdere reizen geboekt met Riksja Travel. Verzorging altijd prima op orde.

A

Anne

10-12-2016

0

Verre reis = voorbereiding en service

Meestal doen wij van die budget last minute deals en aanbiedingen voor als wij op vakantie gaan. Maar nu wilden wij eens een echte reis maken. Naar Azië. Daarom wilden we het een en ander wel wat beter regelen en voorbereiden. Met Riksja Travel heb je echt veel persoonlijk contact en daardoor ook echt het gevoel dat je in goede handen bent, Het is nogal een onderneming, zo'n reis, en kost natuurlijk ook nogal wat. En landen als Cambodja en Thailand is toch wel even wat anders dan onze vertrouwde Spaanse kust... Bij Riksja hadden we echt het gevoel met een professionele organisatie van doen te hebben en dat is voor ons echt waardevol gebleken. Aanradertje !

L

Laura

23-09-2016

0

Vakantie naar Peru met Riksjatravel

Na mijn pensioen heb ik altijd al de wens gehad om eens een mooie reis naar Zuid-Amerika te maken. Ben net een maandje terug uit Peru en het was er fantastisch. Heb de reis geboekt bij Riksjatravel. Voor mij een onbekende, maar het aanbod was zeer gunstig. Ik kan het andere mensen zeker aanraden!

B

Bernard Binke

12-07-2016

0