Riksja Kids

8.7
8.7

Bestellen

9.3

Service

8.7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Riksja Kids

Geweldig zeg! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Riksjakids.nl is een website welke door reizigers ontdekt wil worden. Het is daarom niet vreemd wanneer je nog niet eerder van ze gehoord hebt. Het is nu echter tijd om daar verandering in te brengen! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Riksjakids.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Riksjakids.nl.  

Over Riksjakids.nl

Riksjakids.nl is in 2000 gestart met een groep van enthousiaste reizigers. Het is heerlijk om te zien hoe ze veel meer zijn dan een reisbureau. Het is een bedrijf, dat graag ziet dat het voltallige personeel blij is. Hierdoor is het namelijk mogelijk om ook de reizigers blij te maken. Hetzelfde wil men doen op al haar bestemmingen. Je kunt de lokale mensen ontmoeten en op kleinschalige slaapplekken overnachten. De inkomsten gaan trouwens rechtstreeks naar de mensen zelf. Hierdoor help je hun dus ook echt. Het zijn hotels welke goed zijn voor de werknemers en haar gasten. Het helpt ze allemaal om hun kinderen naar school te laten gaan bijvoorbeeld. Verantwoord reizen noemen ze het ook wel. 

Op het moment dat men zelf kinderen kreeg, veranderde de hele kijk op de wereld. Het is heerlijk om zo een nieuw bedrijf Riksjakids.nl geboren te zien worden. Het is reizen met vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.

Ze zijn overal zelf geweest en kennen dus de bestemmingen op en top. 

Diensten van Riksjakids.nl

Riksjakids.nl wordt in vele landen aangeboden. Denk aan Thailand, Zuid-Afrika, Sri Lanka, Griekenland, Amerika en vele andere locaties. Ontdek ze allemaal op de website van Riksjakids.nl. 

Klachten, tips en complimenten over Riksjakids.nl

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan hun. Het is belangrijk om te laten weten, dat je niet tevreden bent. Riksjakids.nl kan haar dienstverlening verbeteren en van jou alsnog een tevreden klant maken. Wel zo fijn voor iedereen! 

Heb jij ervaring met Riksjakids.nl? 

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 

 

Geweldig zeg! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Riksjakids.nl is een website welke door reizigers ontdekt wil worden. Lees ervaringen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook