NederlandReview

  Ervaringen Riksja Family

  Vind jij het ook zo belangrijk dat je kinderen de wereld leren kennen? Dat ze verschillende culturen, leefstijlen en landen leren respecteren? Dat ze inzien wat de wereld allemaal te bieden heeft? Riksja Family biedt allerlei reizen aan voor gezinnen, en is misschien wel iets voor jou.

  Wat vinden consumenten van Riksja Family? Heeft het team verstand van zaken, de omgeving en de cultuur? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? En natuurlijk, zijn de reizen kindvriendelijk? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Riksja Family

  Riksja Family stamt af van Riksja Travel dat in 2000 is opgericht. Naarmate het team van Riksja Travel wat ouder werd en zelf kinderen kregen, vonden ze het belangrijk dat hun kinderen ook veel van de wereld meekregen. Je reist bij Riksja Family alleen samen met je familie, maar de must-see plekken, excursies en overnachtingen zijn al voor je gereserveerd. Zo kun je op je eigen manier gaan ontdekken en ben je er tegelijkertijd zeker van dat je kleintjes het ook leuk zullen vinden. De reis kunnen volledig op maat worden gemaakt, afgestemd op jouw gezin.

  Bij Riksja Family kun je ervoor kiezen om dichtbij of juist ver weg op reis te gaan. Ze bieden een ruim en divers aanbod aan bestemmingen aan van Europa, Afrika en Azië tot Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië.

  Het doel van Riksja Family is niet alleen om reizigers blij te maken, maar ook de mensen op de bestemmingen waar ze naartoe reizen. Zo kiezen ze voor kleinschalige slaapplekken waar je de locals kunt ontmoeten en de inkomsten direct naar kleine ondernemers gaan, of kiezen ze voor hotels en partners die goed zijn voor hun werknemers.

  Vragen over je Canada Kids reis? Bekijk hier de live-stream van Riksja Family. Dit soort streams doen ze overig regelmatig, dus houdt het in de gaten!

  Diensten Riksja Family

  Wanneer je jouw ideale familiereisje hebt samengesteld, kun je gaan boeken! Wanneer je het boekingsformulier hebt ingevuld en opgestuurd, staat de boeking vast. De aanbetaling van het landgedeelte van de boeking bedraagt 25% van de totale reissom, inclusief eventuele verzekeringspremies. Deze dient binnen 10 dagen betaald te worden. De rest van de reissom dien je acht weken voor vertrek over te maken.

  Benieuwd naar de ervaringen van klanten? Dan kun je altijd een kijkje nemen op hun blog. Hierop staan verhalen, tips en tricks van Riksja zelf, maar ook de mooie verhalen van de reizigers. Heb je zelf een reiservaring die je graag wilt delen? Stuur deze dan naar info@riksjakids.nl.

  Krijg je nou geen genoeg van Riksja Family? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief of volg ze op Facebook, YouTube en Instagram.

  Garantie, vragen en klachten bij Riksja Family

  Kun je door omstandigheden helaas niet meer op reis? De kosten van annulering zijn afhankelijk van wanneer je de reis annuleert. Doe je dit binnen 24 uur na het boeken? Dan is het kosteloos. Doe je dit bijvoorbeeld 29 t/m 55 dagen voor vertrekdatum? Dan betaal je 40% van de reissom met een minimum van €50. Bekijk voor meer informatie de website van Riksja Family.

  Heb je vragen of klachten over de reizen van Riksja Family? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@riksjakids.nl, door te bellen naar +31 (0)71- 891 04 05 of door via het contactformulier een berichtje te sturen. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar.

  Ben jij al weleens op reis geweest met Riksja Family? Zo ja, hoe heb je dat ervaren? Wat is er zo leuk aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog niet bekend bent met Riksja Family, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende reisorganisaties zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een leuk reisje bij Riksja Family te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

  Riksja Family
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Riksja Family

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Riksja Family een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Riksja Family. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Riksja Family actief?

  Riksja Family is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Riksja Family gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.