NederlandReview

  Ervaringen Resort Mooi Bemelen

  Toe aan een weekendje of weekje weg? En wil je niet te ver van huis gaan? Misschien is vakantiepark Resort Mooi Bemelen dan wel iets voor jou. Om te weten hoe klanten van het resort het daar hebben ervaren, kun je de beoordelingen en reviews hier op NederlandReview even bekijken. Hoe goed is het park te bereiken? Is de prijs-kwaliteitsverhouding realistisch? Hoe is de service bij het park? Is het kindvriendelijk? Is het huisdiervriendelijk? Zou je het aanraden? Lees het hier!

  Over Resort Mooi Bemelen

  Resort Mooi Bemelen is een vakantiepark gelegen in Zuid-Limburg. Vlakbij het resort bevinden zich tientallen fietsknooppunten, wandelroutes én natuurlijk het natuurreservaat de Bemelerberg en Mergelhoeve ’t Rooth. Ook de echte cultuursnuivers zitten bij dit resort goed; Valkenburg en Maastricht zitten allebei op 10-20 minuten rijafstand van Bemelen af.

  Bekijk dit filmpje en krijg een idee van hoe Villapark Resort Mooi Bemelen eruit ziet. 

  Luxe en comfort

  wordt bij Resort Mooi Bemelen voorop gesteld. Op het vakantiepark vind je daarom drie verschillende type vakantiehuizen. Van klein naar groot heb je de Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. Allemaal zijn ze voorzien van fijne bedden, badkamer met (inloop)douche en een keuken. Of dit allemaal zo goed zal bevallen als er beweerd wordt, is nog maar de vraag. Hoe hebben de klanten van Resort Mooi Bemelen hun verblijf daar ervaren?

  Diensten Resort Mooi Bemelen

  Op dit moment werkt Resort Mooi Bemelen aan het bouwen van een centrumgebouw. Het gebouw, dat voor de start van het seizoen van 2019 klaar moet zijn, zal onder andere een binnen- en buitenzwembad, een wellnesscenter, een indoor sportschool en een restaurant bevatten. Als je op de hoogte wilt blijven van de aanbiedingen, acties en arrangementen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Resort Mooi Bemelen.

  Bij Resort Mooi Bemelen kan je betalen met iDeal, MrCash, KBC, Sofort, Belfius, Bitcoin en Bank Transfer.

  Vragen en klachten bij Resort Mooi Bemelen

  Heb je vragen of klachten over Resort Mooi Bemelen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van het resort. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@resortmooibemelen.nl. Ook kun je bellen naar +31 (0) 434071321. Als er hier geen goede oplossing voor je kan worden gegeven, kun je contact opnemen met het hoofdkantoor van Green Resorts. Deze kun je bereiken door een mailtje te sturen naar info@greenresorts.nl of door te bellen naar +31 (0) 434071321. De receptie is op maandag geopend van 09.00 tot 19.00 uur, op dinsdag t/m donderdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur. Op zon- en feestdagen is de receptie geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

  Ben jij al een keer in dit resort verbleven? En hoe beviel dit? In welk vakantiehuis heb je gezeten? En maken ze hun belofte van luxe en comfort waar? Laat het ons hier weten.

  Ook als je nog geen ervaring hebt met het resort, zit je hier goed! Bekijk hier alle beoordelingen en reviews van de klanten van Resort Mooi Bemelen. Heb jij na het lezen van de reviews besloten om bij het resort te verblijven? Laat ons dan ook weten hoe je dit hebt ervaren.

  Resort Mooi Bemelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Resort Mooi Bemelen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Resort Mooi Bemelen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Resort Mooi Bemelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Resort Mooi Bemelen actief?

  Resort Mooi Bemelen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Resort Mooi Bemelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.