NederlandReview

  Ervaringen Resort Bonaire

  Heb je altijd Bonaire wel eens willen bezoeken? Dan heb je wel een accommodatie nodig om in te verblijven. Het kan een hotel zijn maar ook een resort. Misschien is Resort Bonaire wel de juiste plek voor je. Maar wat zal de kwaliteit van hun appartementen en huisjes zijn? Welke faciliteiten zullen er allemaal op het resort aanwezig zijn? Zul je vanaf het resort makkelijk veel van dit mooie eiland kunnen zien? Zal het lastig zijn om een verblijf te boeken via de website van Resort Bonaire? En hoe zal de klantenservice van Resort Bonaire reageren als het verblijf toch niet zo was als je je had voorgesteld? Alleen gasten die wel eens bij Resort Bonaire hebben overnacht kunnen hierover iets zinnigs vertellen. Lees dus hun reviews zodat je een beter beeld van Resort Bonaire kunt krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je makkelijker kunt beslissen of Resort Bonaire de juiste accommodatie voor jou is.

  Over Resort Bonaire

  Resort Bonaire is een vakantiebedrijf bestaande uit appartementen en de faciliteiten er omheen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten appartementen. Allemaal zijn het moderne appartementen die omringt worden door exotische en tropische planten. Ook is er vaak een zwembad aanwezig zodat je wanneer dan ook een verfrissende duik in het water kunt nemen. Er zijn zelfs penthouses van waaruit je een schitterend uitzicht over de omgeving hebt. Sommige appartementen liggen aan zee en er zijn ook vakantiehuizen te huur. Maar aangezien het een resort is betekend dit dat het meer is dan alleen een plek om te overnachten. De zwembaden hebben we al genoemd en natuurlijk het heldere zeewater dat altijd in de buurt is. Daarvoor kun je trouwens een snorkelset huren omdat er op veel plekken vissen en koraal te zien zijn. Je hebt op het hele terrein toegang tot wifi zodat je niet de hele vakantie zonder internet hoeft te zitten. Maar voor dit alles kom je natuurlijk eerst langs de receptie waar wat deskundige medewerkers je graag te woord staan.


  Een kijkje op Resort Bonaire.

  Diensten van Resort Bonaire

  Je kunt via de website van Resort Bonaire gemakkelijk een appartement en verblijf boeken. Je hoeft ze alleen maar ze laten weten wanneer je aan wilt komen en weer wilt vertrekken. Natuurlijk moeten ze dan ook wel het aantal gasten weten waar ze op moeten rekenen. Dan zullen ze je de beschikbare appartementen in die periode laten zien zodat je daaruit een keuze kunt maken en de boeking kunt vastleggen. Ook heeft Resort Bonaire een klantenservice om je te helpen als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Resort Bonaire

  Heb je ooit wel eens een tijdje op Resort Bonaire gelogeerd? Hoe lang of kort je verblijf ook was, wij willen graag alles horen over jouw ervaring met Resort Bonaire. Zal het resort er in het echt net zo mooi uit als op de promotieplaatjes? Was het appartement naar het zin? Waren alle beloofde faciliteiten aanwezig? En kon de klantenservice van Resort Bonaire je helpen toen er iets niet helemaal goed geregeld was? Schrijf een Resort Bonaire review en vertel ons wat jouw mening over dit resort is.

  Resort Bonaire
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Resort Bonaire

  Uw beoordeling

  Twee weken

  2 heerlijke weken gehad bij Resort Bonaire vol luxe en comfort. Wij gaan deze winter weer, het is er heerlijk!

  Door: Theo05-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  2 weken in appartement

  Prachtig verblijf gehad in een 4-persoons ruim appartement. Heerlijk en luxe resort!

  Door: Lars09-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Resort Bonaire een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Resort Bonaire. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Resort Bonaire actief?

  Resort Bonaire is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Resort Bonaire gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.