Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Ben je op zoek naar een verblijf op Terschelling waar je tot rust kan komen? Wil je een tijdje bivakkeren in luxe appartementen op Terschelling? Kijk wat de klantervaringen bij Résidence Terschelling Wellness Waddenresort zijn zodat je weloverwogen kunt beslissen of dit het bedrijf is waar naar je op zoek bent.


Wat is Résidence Terschelling Wellness Waddenresort?


Résidence Terschelling Wellness Waddenresort is een verblijf op een locatie op Terschelling waar je tijd kunt doorbrengen. De luxe appartementen zijn volgens het bedrijf reuze geschikt voor een leuk weekendje weg of een actieve week met bijvoorbeeld de familie. Het bedrijf stelt dat de appartementen modern en comfortabel zijn ingericht. Ze bieden comfort, luxe en kwaliteit.


De medewerkers van Résidence Terschelling Wellness Waddenresort streven ernaar om gasten een onbezorgd en aangenaam verblijf te laten ervaren. Er wordt aangegeven dat voor klanten alles pico bello wordt geregeld. Dit wordt volgens het bedrijf gedaan door zeer enthousiaste medewerkers.


Handigheidjes


We hebben nog even wat handigheidjes verzamelt die wel interessant zijn om te weten. Zo lezen we dat de reguliere aankomsten op maandag en vrijdag zijn. Indien je op een andere dag wenst aan te komen kan er telefonisch contact opgenomen worden met de receptie. Voor het aankomen geldt dat kan op maandag en vrijdag vanaf 15:00 uur. Er wordt wel aangegeven dat je als klant welkom bent om eerder op het resort gebruik te maken van de faciliteiten die er beschikbaar zijn. Klanten wordt vooraf gevraagd om aankomst- en vertrektijden van de overtocht te melden aan de receptie. Hierdoor kunnen de medewerkers van de receptie rekening te houden met het feit wanneer ze precies aankomen.


Faciliteiten van Résidence Terschelling


Résidence Terschelling beschikt over diverse faciliteiten. Volgens het bedrijven zorgen deze faciliteiten ervoor dat een verblijf nog aangenamer is. In de tuin van het resort zijn ook dingen te beleven. Zo tref je er een speelschip waar kinderen kunnen spelen. Volgens het bedrijf vervelen de kinderen zich daar geen moment. Op het 'complex' zijn diverse binnenactiviteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je er diverse activiteiten doen zoals poolen, tafelvoetbal en er is een kinderspeelboek. Er is een tafeltennistafel waar je met het hele gezin kunt tafeltennissen. Na een dag buiten kunnen klanten tot rust omen in het wellness center. Van dit relax gedeelte mogen bezoekers ongelimiteerd gebruik maken.


Op het park is een verwarmd binnenzwembad waar kinderen en volwassenen gebruik van kunnen maken. Iedereen kan in het verwarmde bad gaan zwemmen. Er wordt door het bedrijf medegedeeld dat klanten nergens over hoeven na te denken. Zo wordt er op dit vakantiepark zelfs de mogelijkheid geboden om een verblijf te boeken inclusief boodschappenpakket. Er wordt aangegeven dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.


Résidence Terschelling Wellness Waddenresort heeft eveneens sportieve faciliteiten zoals een eigen fitnessruimte waar dagelijks gebruik van gemaakt kan worden.


Wat zijn de klantervaringen bij Résidence Terschelling Wellness Waddenresort?


Ben je al klant bij Résidence Terschelling Wellness Waddenresort? We zijn ontzettend benieuwd naar wat jij van dit bedrijf vindt. Heb je vaak een appartement via Résidence Terschelling Wellness Waddenresort geboekt? Hoe heb je de tijd bij  Résidence Terschelling Wellness Waddenresort ervaren? Verliep de service naar tevredenheid? We zouden het zeer op prijs stellen als jij je mening over dit bedrijf geeft via NederlandReview. Dit is het bedrijf voor de objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)